Cum să organizezi cele mai bune petreceri pentru o fată de 11 ani

Nu te poți opri să te gândești la ceea ce vei face vineri? E ziua pijamalei! Organizarea unei petreceri uimitoare a somnului este la fel de ușoară ca stocarea pe filme, având consumabile de machiaj pe mâini și oferind o mulțime de delicii delicioase. Prietenii tăi vor vorbi despre asta săptămâni!

pași

Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru o perioadă de dormit pentru un pas în vârstă de 11 ani
1
Lăsați părinții dvs. să știe despre planul dvs. epic despre somn. Dacă vă resping definitiv, se comportă foarte bine pentru o zi sau două și apoi așteptați o altă zi pentru a le spune despre planul epic. Probabil acceptă.
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru somn 11 ani
  2
  Comandați pizza de la un serviciu de livrare a pizza, care este foarte apreciat. Cei mai buni prieteni se vor bucura și vor savura cu multă încântare!
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere de dormit pentru un vechi de 11 ani Pasul 3
  3
  Poate vor să vadă filme. În funcție de faptul dacă prietenii dvs. îi permit să vizioneze filme de peste 13 ani sau nu, urmăriți filme romantice sau de comedie. Filmele de groază nu vor spori stima de sine sau le vor pune într-o stare bună și pot provoca presiuni în grup. Dacă nu găsiți niciun film pe care toată lumea dorește să îl vadă, căutați un film pe care nimeni nu îl place și nu îl comentează. Doar dacă doresc prietenii tăi. (Unii ar putea considera acest lucru ofensator.) De asemenea, puteți să întrebați prietenii dvs. să aducă filme, astfel încât toată lumea să aibă chiar și un film pe care vor să-l vadă.
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru somn 11 ani
  4
  Faceți schimbări de aspect distractiv! Împrumută loțiune pentru corp, gel, plăci, bază, rimel, luciu de buze, orice tip de machiaj de pe planetă! Puteți încerca să adăugați margele în părul altcuiva sau să alegeți flori din exterior pentru a le pune în păr. Poate vă permit să pulverizați părul de pulverizare cu o culoare distractivă și temporară (numai temporară) - verificați-vă mai întâi cu părinții.
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere de dormit pentru un pas de 11 ani 5
  5
  Citiți cele mai bune reviste de modă afară. Încercați să nu citiți reviste cum ar fi "farmec" sau "cosmopolit" deoarece sfatul este pentru femei și nu le va ajuta deloc, deoarece fetele de 11 ani nu trebuie să citească într-o revistă ceva de genul "50 sfaturi care vă vor fi de folos cu prietenul tău roșu-fierbinte ". În timp ce includ subiecte despre băieți, machiaj, modă, probleme corporale și povestiri de inspirație, încercați să citiți lucruri de genul "poftă de mâncare" (pentru fanii celebrităților), "Quizfest" (pentru a vă întâlni prietenii), "Viața fetelor" (pentru a primi recomandări despre orice și cele mai bune sfaturi de modă), "șaptesprezece" (pentru idei despre ce să faci cu aproape totul inspirat de modă) sau "Teen Vogue" (despre haute couture și fanatici de celebrități).
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru o perioadă de dormit pentru un pas în vârstă de 11 ani
  6
  Faceți mese distractive, precum și portofele din banda de mascare. Obțineți amprentele BEST, cum ar fi printuri de leopard roz sau puncte roșii de zmeură. Ei pot încerca să facă colaje ale revistelor preferate și să publice câteva articole tipărite!
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere de dormit pentru un pas de 11 ani
  7
  Au un spectacol de modă. Fiecare pune pe cele mai frumoase haine (fiecare face propriile accesorii este o necesitate a meșteșugurilor) și strut pe podium. Înainte de spectacol, organizați o clasă cu privire la modul de a merge pe podium și a vă învăța cum să meargă ca modele reale.
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru somn 11 ani, 8 ani


  8
  joacă "Adevăr sau provocare" sau "Ce ai prefera?". Este o modalitate excelentă de a vă întâlni cu prietenii și de a vă distra în mod energic și feminin. Între timp, mențineți lucrurile la un nivel minim (nu ceva de genul: "Te provoc să faci un picior de două ori") și să păstreze lucrurile la maxim (nu ceva de genul: "Te provoc să-ți scoți cămașa"). Fie ca totul să fie corect și distractiv!
 • Imaginea intitulată
  9
  Niciodată nu încercați să preluați controlul petrecerii și să păstrați lucrurile răcoroase.
 • Imaginea intitulată Găzduiește cea mai bună petrecere pentru somn 11 ani
  10
  Când sunteți la o petrecere de somn, jucați lucruri pe care toată lumea le place. Când se duc la casele lor, întotdeauna le face să creadă că este cea mai bună zi din viața lor și nu-i face să creadă că le-ai lăsat deoparte.
 • Imaginea intitulată
  11
  Încărcați toate dispozitivele electrice și conectați consolele DS sau PSP sau jucați cu Wii, Xbox etc.
 • Imaginea intitulată
  12
  Ascultați CD-uri, poate de la o singură direcție, Justin Bieber sau Taylow Swift. Ei pot dansa, canta sau model în timp ce ascultă melodiile. Dacă nu doriți să faceți acest lucru, încercați să compuneți o piesă între voi și înregistrați-o!
 • Imaginea intitulată Găzduiți cea mai bună petrecere pentru somn 11 ani 13
  13
  Faceți o alergare pentru a vedea cine vă poate găsi trupa de cauciuc! Instrucțiuni: obțineți suficiente plăci de hârtie și puneți unul sau două gume în fiecare - plasați aceeași cantitate pe fiecare placă. Apoi, pe fiecare placă, presărați puțină frișcă sau orice altă acoperire pe care o doresc, care este suficientă pentru a acoperi gingiile și pentru a le oferi fiecărui oaspete și chiar și dumneavoastră. Odată ce aveți unul, faceți o alergare pentru a vedea cine vă poate găsi mai întâi formația de cauciuc, punându-vă fața pe frișcă și luând guma cu gura. Este un joc și un sandwich delicios!
 • sfaturi

  • Nu lăsa pe nimeni la o parte.
  • Încercați să vă implicați pe toți în activități și asigurați-vă că oaspeții dvs. se bucură de ele.
  • Fiți atent cu secretele pe care le împărtășiți.
  • Dacă invitați mulți oameni la petrecere, asigurați-vă că există activități alternative, astfel încât nimeni să nu se plictisească și să decidă că nu-i plac dormitorul.
  • Puneți un salon de unghii și faceți manichiura. Cereți tuturor să aducă lacurile sau vopselele preferate.

  avertismente

  • În invitație, spuneți-le ce trebuie să transfere.
  • Păstrați activitățile corecte!
  • Discutați totul cu părinții dvs. înainte de a planifica ceva sau decideți să o faceți. Chiar și le-au citit acest articol!
  • Relevanța este foarte importantă.
  • Când sosesc invitații, încercați să le spuneți să păstreze casa sau locul în care sunt în ordine. Dacă nu își amintesc, amintiți-i cu educație, dar nu în mod constant în timpul somnului. Dacă le spui de multe ori, pot crede că ești un ciudat de curățenie.
  • În invitație, menționați ce vor face în timpul somnului. Pentru că dacă nu, lucrurile nu pot merge conform planului tău.

  Lucruri de care ai nevoie

  • prieteni
  • invitații
  • Sacuri de dormit, un pat gonflabil sau doar foi și perne
  • Bandă adezivă (este opțională și depinde de vârsta grupului)
  • Invitații tematice - de exemplu, despre trupe precum One Direction sau alți cântăreți solo și asigurați-vă că toți prietenii dvs. preferă grupul pe care îl alegeți (este opțional).
  • Filme
  • Periuțe de dinți suplimentare (doar în caz)
  • Alimente precum popcorn, pizza, bomboane, etc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să plasați filme într-o filă Galaxy 3Cum să plasați filme într-o filă Galaxy 3
  Cum se descarcă filme hinduseCum se descarcă filme hinduse
  Cum să înregistrați filme din jocuri pe PC folosind FrapsCum să înregistrați filme din jocuri pe PC folosind Fraps
  Cum să petreceți o noapte fără somn cu prieteniiCum să petreceți o noapte fără somn cu prietenii
  Cum sa faci pizza de puiCum sa faci pizza de pui
  Cum să faci pizza cu brânzăCum să faci pizza cu brânză
  Cum să organizezi o petrecere la spaCum să organizezi o petrecere la spa
  Cum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiantCum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiant
  Cum de a alege un film bun pentru a vizionaCum de a alege un film bun pentru a viziona
  Cum să te distrezi cu prietenul tău la filmeCum să te distrezi cu prietenul tău la filme
  » » Cum să organizezi cele mai bune petreceri pentru o fată de 11 ani

  © 2011—2020 ertare.com