Cum să vă ascundeți gradele sau notebook-urile de la părinți

În mod normal, nu este recomandat să o faceți, deoarece tot ceea ce ascundeți de părinții dvs. este aproape întotdeauna găsit. Mai ales dacă este important. Cu toate acestea, sunt necesare măsuri drastice.

pași

Imaginea intitulată Ascundeți un grad rău sau o carte de raport de la părinții dvs. Pasul 1
1
Verificați căsuța poștală a casei dvs. atunci când așteptați să apară notebook-ul sau cardul de raport. Când vedeți cardul de raport, eliminați-l din e-mail.
 • Imaginea intitulată Ascundeți un grad rău sau o carte de raport de la părinții dvs. Pasul 2
  2
  Trimiteți notebook-ul retur. Dacă școala dvs. vă cere să returnați o copie semnată a cardului de rapoarte, va trebui să falsificați semnătura părintelui dvs. și să returnați copia. Rețineți că este ilegal și, fără îndoială, este o idee foarte rea. Dacă vă descoperă, va trebui să răspundeți pentru acțiunea dvs., iar disciplinele vor fi aplicate de părinți și școală.
 • Imaginea intitulată Ascundeți un grad rău sau un card de raport de la părinții dvs. Pasul 3
  3
  Încercați să opriți orice conversație care vă duce în zona periculoasă a ratingurilor. Alți părinți, și chiar ai voștri, pot suspecta repede. În mod realist, trebuie să realizați că părinții dvs. vor fi destul de persistenți pentru a vă întreba până când nu vă cunosc notele.
 • Imaginea intitulată


  4
  Nu aduceți subiectul școlii, deoarece va declanșa în mod automat o discuție despre cât de ciudat este faptul că cartea de raport nu a sosit.
 • Imaginea intitulată Ascundeți un grad rău sau o carte de raport de la părinții dvs. Pasul 5
  5
  Distrugeți dovezile. Dacă nu este nevoie să țineți notebook-ul, apoi îngropați-l în curtea din spate, unde se poate descompune în siguranță. De asemenea, puteți încerca să o ardeți, dar aveți grijă când o faceți.
 • Imaginea intitulată Ascundeți un grad rău sau un card de raport de la părinții dvs. Pasul 6
  6
  De asemenea, puteți minți părinților dvs. dacă primesc o notificare de la școală prin e-mail. Spune-le că profesorul tău ți-a spus că e ocupat, așa că va trimite notele în ultima clipă. În acest fel, părinții dvs. ar putea uita incidentul.
 • sfaturi

  • Dacă părinții dvs. folosesc computerul, ștergeți istoricul după ce vizitați această pagină.
  • Dacă aveți frați, trebuie să "deturnați" cartile de raport, astfel încât să nu fie suspecte. Dacă fratele tău are și note rele, spune-i secretului tău. Dar, înainte de a-i spune, asigurați-vă că aveți ceva la care să-l șantajezi.
  • Dacă sunteți prinși, schimbați povestea. Spuneți cât de greu este să obțineți note bune atunci când vă aflați sub o presiune foarte mare pentru a fi cel mai bun student atunci când nu sunteți. El chiar plânge pentru puncte suplimentare - s-ar putea să se fi înfuriat la început, dar ele vor înceta să fie mai târziu.
  • Dacă cardul dvs. de rapoarte este online, copiați formatul raportului și modificați notele așa cum doriți, imprimați-le și le dați părinților.
  • Cel mai bun mod de a rămâne în afara acestui lucru este de a studia și de a obține note bune. Părinții dvs. doresc doar să le obțineți astfel încât să puteți merge la colegiu, să obțineți o treabă bună și să începeți o familie fără să vă faceți griji cu privire la modul de a câștiga pâinea zilnică.
  • Dacă de obicei aveți propria dvs. corespondență, păstrați-o ascunsă printre alte e-mailuri sau sub ele și dacă vă întreabă ce aveți acolo, spuneți-le câteva lucruri de la școala dvs. despre cum să preveniți drogurile.
  • Dacă vă așteaptă părinții înăuntru, pretindeți că ați dat un e-mail și, când se îndoaie, ascundeți notebook-ul în pantaloni.
  • Dacă părinții dvs. vă întreabă încă unde este notebook-ul dvs., spuneți-le că vă vor da notele când se termină semestrul. Va trebui să continuați astfel până când sunteți independenți.

  avertismente

  • Dacă aveți un frate mai mare care merge la școală, asigurați-vă că nu este acolo sau că este de acord să nu-i arătați părinților cartea de raport.
  • Dacă te prinde, pedeapsa ta va fi de zece ori mai rea decât a fost înainte. Falsificarea unei semnături este o trădare serioasă a încrederii, precum și o ilegalitate.
  • Dacă părinții dvs. au cel puțin un interes pentru notele dvs., în cele din urmă vor afla și cel mai probabil vor chema școala pentru a întreba de ce nu s-au prezentat. În timp, ei vor descoperi cât de mult ai primit.
  • Cele mai multe notebook-uri arată grade pentru ultimul semestru. Oricum, părinții dvs. o vor descoperi foarte curând.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ascundeți iPhone-ul sau iPod-ul în sutienCum să vă ascundeți iPhone-ul sau iPod-ul în sutien
  Cum să comandați articole de pe Internet fără permisiunea părințilorCum să comandați articole de pe Internet fără permisiunea părinților
  Cum să descoperiți codul PIN al părinților tăiCum să descoperiți codul PIN al părinților tăi
  Cum să atragă Wanda de la nașii magicieniCum să atragă Wanda de la nașii magicieni
  Cum să faci o carte de arsCum să faci o carte de ars
  Cum să ajungeți la părinții prietenului dvs.Cum să ajungeți la părinții prietenului dvs.
  Cum să evitați să fiți pedepsiți pentru a avea grade releCum să evitați să fiți pedepsiți pentru a avea grade rele
  Cum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un filmCum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un film
  Cum să-i convingi pe părinți să fie un cățelCum să-i convingi pe părinți să fie un cățel
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă dea mai multă libertateCum să-i convingeți pe părinți să vă dea mai multă libertate
  » » Cum să vă ascundeți gradele sau notebook-urile de la părinți

  © 2011—2020 ertare.com