Cum să ascundeți o gleznă răsturnată

Ați răsuciți sau vă răniți recent glezna și participați în curând la un eveniment mare? Iată câteva sfaturi pentru a vă ascunde vătămarea, astfel încât să nu trebuiască să vă plimbați cu un bandaj în fața mulțimii.

pași

Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 1
1
Primul și cel mai important lucru este să vă asigurați că vă tratați foarte bine glezna înainte de eveniment. Trebuie să vă asigurați că v-ați odihnit și că nu ați făcut prea multă muncă, astfel încât vătămarea să nu se înrăutățească. Aceasta include bandajarea zonei cu ajutorul unui bandaj elastic, aplicarea gheții timp de 15 minute la fiecare 2 sau 3 ore și păstrarea suprafeței ridicate deasupra nivelului inimii.
 • Imagine cu denumirea Ascunde o entorsă gleznă Pasul 2
  2
  Luați analgezice înainte de eveniment, astfel încât să nu vă simțiți prea multă durere. Aduceți-vă mai multe în cazul în care durerea crește în timpul evenimentului.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 3
  3
  Dacă glezna vă doare prea mult și vă simțiți fragilă, cel mai bine este să aplicați compresia cu ajutorul unui bandaj elastic în timpul evenimentului. Acest lucru este mai ușor pentru băieți, deoarece pot folosi pantaloni închisi și pantofi pentru a ascunde bandajele. Pe de altă parte, fetele pot purta pantaloni sau pot încerca să folosească o pereche de cizme drăguțe care acoperă glezna pentru a ascunde bandajele. Acest tip de cizme sunt foarte la modă!
 • Imagine cu denumirea Ascunde o entorsă gleznă Pasul 4
  4
  Dacă sunteți o femeie, încercați să evitați tocurile înalte. Purtați pantofi la modă sau călcâiuri la modă! Dacă este obligatoriu să purtați tocuri înalte în timpul evenimentului, căutați intervale de timp în care puteți să le scoateți și să mergeți foarte delicat.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 5
  5
  Pentru a evita slăbirea, ceea ce ar face vătămarea evidentă, mergeți pe metatarsal. Aceasta va menține presiunea pe piciorul situat într-o singură zonă și vă va permite să mergeți fără să vă îndoiți gleznele. În acest fel, ar trebui să mergeți relativ fără să vă simțiți dureri dacă aveți o leziune ușoară a gleznei. Rețineți că, dacă vă plimbați cu tocuri înalte, va fi extrem de dificil să vă mențineți greutatea pe metatarsal, ceea ce va genera durere.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o scobitură a gleznei Pasul 6
  6
  Rămâi așezat cât mai mult timp pentru a evita vătămarea ulterioară a gleznei.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 7


  7
  Când stați în picioare, păstrați-vă greutatea pe piciorul care nu este rănit.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 8
  8
  Dacă trebuie să dansezi, fă-o ușor. Păstrați picioarele în picioare sau le mișcați încet de la o parte în alta și compensați mișcarea prin rotirea șoldurilor și a brațelor.
 • Imagine cu denumirea Ascunde o scânteie gleznă Pasul 9
  9
  Spuneți-i celorlalți că vă simțiți puțin obosiți și că nu veți fi surprinși dacă luați pauze frecvente pentru a vă așeza, ceea ce vă va permite să vă odihniți glezna.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o entorsă gleznă Pasul 10
  10
  Luați pauze pentru a merge la baie la fiecare 2 ore. În timp ce vă aflați în baie, înmuiați niște hârtie igienică în apă rece și împachetați-o în jurul gleznei pentru a calma durerea.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți o pastilă a gleznei Pasul 11
  11
  Vino acasă devreme! Nu vă împingeți prea mult timp, deoarece acest lucru ar putea provoca vătămări grave la glezna deja vătămată. Prietenii și familia dvs. vor înțelege dacă vă pensionați mai devreme decât de obicei. Toți suntem obosiți din când în când!
 • sfaturi

  • Aveți grijă să nu înfășurați bandajul strâns în jurul gleznei! Dacă degetele de la picioare își pierd sensibilitatea sau se răcesc, ar trebui să slăbiți puțin bandajul!
  • Dacă vătămarea gleznei este mai veche de 2 zile, aplicați-o înainte de eveniment. Cu toate acestea, trebuie să aplicați apă rece ori de câte ori puteți în timpul evenimentului pentru a ușura tensiunea pe care ați pus-o pe gleznă.
  • Când opriți după dans, plasați piciorul pe un scaun. Acest lucru vă va permite să ridicați glezna și să micșorați fluxul de sânge pentru o perioadă de timp.
  • Alegeți un bandaj de gleznă care se potrivește cu culoarea pielii, deci dacă o vede cineva accidental, nu va fi așa de evidentă.
  • Amintiți-vă că este mai bine să participați la eveniment cu cârje sau să nu participați, în loc să vă presați glezna până la punctul de al fractura.

  avertismente

  • Dacă începeți să vă simțiți mai multă durere în timpul evenimentului sau dacă glezna se umflă prea mult, du-te acasă. Dacă nu o faci, vei ajunge să te rănești.
  • Este foarte periculos să purtați tocuri dacă aveți o gleznă răsturnată. S-ar putea să călătoriți și să provocați daune grave.
  • Dacă glezna nu are prea multă greutate și este imposibil să găsești un punct pe picior, care este confortabil pentru tine de a pune toată presiunea pe ea, entorsa ta este probabil mai gravă decât credeai. Mergeți la medic imediat.
  • Nu exagerează cu analgezice! Urmați instrucțiunile de pe flacon pentru a evita supradozele. Dacă luați analgezice și încă simțiți o mulțime de durere, vătămarea dumneavoastră este mult mai gravă decât ați crezut și ar trebui să vedeți un medic cât mai curând posibil.

  Lucruri de care ai nevoie

  • gheață
  • Comprese calde
  • Bandaj elastic
  • Pantofi confortabili și plat
  • analgezice
  • Cârlige, dacă vătămarea este gravă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face publice un eveniment privat pe FacebookCum se face publice un eveniment privat pe Facebook
  Cum să organizați evenimente pe FacebookCum să organizați evenimente pe Facebook
  Cum să falsi o rană pentru a nu face cevaCum să falsi o rană pentru a nu face ceva
  Cum să falsificați un accidentCum să falsificați un accident
  Cum sa faci bratari pentru gleznaCum sa faci bratari pentru glezna
  Cum să aplicați gheață pe pieleCum să aplicați gheață pe piele
  Cum să întindeți partea din față a coapsei în picioareCum să întindeți partea din față a coapsei în picioare
  Cum se face exercițiul de echilibrare a gleznelor cu o cureaCum se face exercițiul de echilibrare a gleznelor cu o curea
  Cum se face presiunea gleznei în timp ce îngenuncheazăCum se face presiunea gleznei în timp ce îngenunchează
  Cum să faci un turn în snowboardCum să faci un turn în snowboard
  » » Cum să ascundeți o gleznă răsturnată

  © 2011—2020 ertare.com