Cum să-ți ascunzi iubitul de părinții tăi

Multi copii iubesc sa fie in relatie, dar au parinti care nu ii permit sa plece cu cineva pana cand vor termina facultatea. Din acest motiv, vrei să-ți păstrezi prietenul numai pentru tine. Iată cum se poate face acest lucru!

pași

Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 1
1
Dacă aveți adresa dvs. de e-mail, asigurați-vă că creați un e-mail fals cu care puteți trimite mesaje, astfel încât părinții dvs. să nu vă descopere conversațiile. Dacă o fac, este posibil să aveți probleme, dacă trimiteți mesaje precum "Te iubesc!".
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 2
  2
  Dacă o țineți ca persoană de contact pe telefonul dvs., asigurați-vă că vă schimbați numele, dar trebuie să fie numele unuia dintre prietenii dvs. pe care părinții dvs. nu îl cunosc și care nu au un telefon. Doar în cazul în care vă lăsați telefonul în sala de mese și primiți un apel de la el, în loc de părinții dvs. văzând "Blake Grant", ei vor vedea "Bella Gray" sau ceva de genul asta.
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că prietenii dvs. vă spun clar că prietenul dvs. este un mare secret!, pentru că ar putea spune părinților lor că ar putea spune părinților lor, wow!
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 4


  4
  Dacă îl inviți în casă când părinții tăi nu sunt acolo, atunci nu lăsa nici o dovadă că el era acolo. Vor fi suspicioși dacă văd un pieptene sau o jachetă de bărbat.
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 5
  5
  Nu acționa suspicios cu părinții tăi, nu te comporți întotdeauna ca "Mmmm, oh!, ah, uh ... vrei niște suc? Eh ... "Dacă stutter și acționa nervos, ei vor ști că ceva se întâmplă sau dacă spui" Oh, îmi place unicorns, oh mami, putem cumpăra un pisoi? " Dacă te comporți ca și cum ai fi visat complet, vei fi foarte suspicioasă!
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 6
  6
  Dacă aveți un chat video cu el, atunci asigurați-vă că faceți acest lucru atunci când părinții dvs. nu sunt în jur sau ceva de genul asta, pentru că vă pot vedea să-l sărutați practic. Oh, oh!
 • Imagine cu numele Ascunde prietenul tău de la părinții tăi Pasul 7
  7
  Dacă părinții vostri vă cer ceea ce ați făcut astăzi la școală, dar în realitate ați sărutat prietenul dvs. și ați părăsit clasa de Educație fizică pentru a fi cu el, chiar dacă nu trebuie să mâncați, pur și simplu nu atingeți subiectul Educației Fizica și spuneți-le ce ați făcut în clasa Științe, Istorie și Matematică.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți mesaje pe un iPadCum să trimiteți mesaje pe un iPad
  Cum să trimiteți mesaje pe FacebookCum să trimiteți mesaje pe Facebook
  Cum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mailCum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mail
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  Cum să obțineți gratuit imagini pe telefonul mobilCum să obțineți gratuit imagini pe telefonul mobil
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  Cum să ajungeți la părinții prietenului dvs.Cum să ajungeți la părinții prietenului dvs.
  Cum să păstrați legătura cu prieteniiCum să păstrați legătura cu prietenii
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă dea un telefon mobilCum să-i convingeți pe părinți să vă dea un telefon mobil
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă permită să aveți un cont YouTubeCum să-i convingeți pe părinți să vă permită să aveți un cont YouTube
  » » Cum să-ți ascunzi iubitul de părinții tăi

  © 2011—2020 ertare.com