Cum să obțineți un rol în activitatea școlară dacă sunteți timid

V-ați hotărât că doriți să participați la jocul școlar, dar sunteți prea timid să stați în fața multor oameni? Acest ghid vă va ajuta să vă depășiți timiditatea și să obțineți atât de mult rolul pe care îl iubiți.

pași

Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 1
1
Obțineți o lucrare pentru audiere imediat ce acestea sunt disponibile. Ar trebui să vă simțiți cât mai confortabil cu hârtia înainte de audiție. Două săptămâni sunt suficiente pentru cineva care are experiență în memorarea documentelor. Dacă sunteți nou, faceți aproximativ 3 săptămâni pentru a învăța. Uneori, există o listă de lucrări din care puteți alege, altele pe care ar trebui să le căutați pe cont propriu. Asigurați-vă că indiferent de ceea ce lucrați, bucurați-vă de mai mult de un personaj.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 2
  2
  Memorați hârtia. Aceasta este baza audiției voastre. Nu poți să acționezi dacă ai scenariul în mâinile tale, deci de ce te duci la audiție? Dacă știți rolul dvs. bine, va fi mult mai ușor atunci când acționați pe scenă, deoarece nu vă veți simți atât de nervos. Luați copii și le puneți în jurul casei dvs. sau purtați-le în buzunar, astfel încât să puteți repeta dacă nu aveți nimic de făcut. De asemenea, nu uitați să vă puteți spune liniile atunci când încercați să dormiți. Cu cât o repet mai mult, cu atât mai ușor va fi.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 3
  3
  Trebuie să înțelegeți hârtia. Dacă lucrarea pentru care aplicați este o lucrare clasică scrisă în versuri sau o veche formă de spaniolă (scriitori Shakespeare sau non-contemporani), poate fi dificil să știți despre ce vorbiți. Găsiți pe cineva care înțelege bine lucrarea (de exemplu, un profesor). Înțelegerea lucrării vă va ajuta, de asemenea, să introduceți caracterul. Nu spuneți niciodată o linie pe care nu o înțelegeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 4
  4
  Practica, practica, practica. Nu este doar un sfat vechi, funcționează destul de bine, mai ales în teatru. În plus, dacă vei primi hârtia oricum, va trebui să repeți, nu? Poate te vei obișnui cu asta. Cu cât aveți mai multă practică, cu atât mai ușor va fi auzul. Repetați în fața prietenilor și asigurați-vă că primiți bine comentariile.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 5


  5
  Când vine ziua audiției, trebuie să fii calm. Este normal să simțiți fluturi în stomac, dar nu lăsați nervii să vă preia controlul. Respiră și meditează. Puteți găsi mai multe metode de relaxare pe internet. Dacă ați memorat corect liniile dvs., atunci nu vă gândiți la hârtie înainte de încărcare. Dacă pentru audițiile din școala ta toată lumea se simte împreună, atunci nu te gândi la rolul tău și ai audiții ale altora să te absoarbe, să te bucuri de locul în care te afli. Dacă sunteți stresat de audiția dvs., atunci nu veți putea vedea ce crede regizorul că este greșit cu privire la audițiile altora și veți pierde sfaturi care vă pot ajuta.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 6
  6
  În timpul audierii, nu priviți direct la public decât dacă rolul dvs. o cere. Concentrați-vă asupra unui punct dincolo de capul fiecăruia (ceva pe perete, de exemplu) și folosiți-l ca linie de vedere. Amintiți-vă, ca personaj, nu ar trebui să vă uitați la public. Dacă este un rol dramatic, priviți semnele de ieșire sau cabina de lumină din spate și încercați să vă uitați la asta. Rolele dramatice lucrează de asemenea atunci când stați într-o poziție vulnerabilă cu genunchii împreună și puțin înclinate. Pentru roluri de comedie, ar fi mai bine să vă mișcați în jurul scenei pentru a arăta mai tentant.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 7
  7
  Spune-ți liniile cât mai clar posibil. Va fi contraproductiv faptul că tot ceea ce auditorul audiază este murmurări. Păstrați-vă capul în sus, umerii în spate și vorbiți cu o voce clară și puțin mai tare decât normal. Pronunță well and work on your breathing. Dacă nu vă puteți controla vocea din cauza presiunii, atunci nu veți reuși.
 • Imaginea intitulată Obțineți o parte într-o școală Play când vă aflați`re Shy Step 8
  8
  Ieșiți din scenă cu demnitate. Țineți capul în sus și nu mumbiți despre cât de rău sau de bine a fost pentru voi. Rămâneți în caracter până când vă veți întoarce pe loc. Indiferent ce se întâmplă, acționează ca și cum ai fi cea mai incredibilă persoană care a pășit pe scena asta. Performanța este de a introduce un personaj și de a acționa ca și cum ați fi altcineva.
 • sfaturi

  • Ieșiți din zona de confort încet. Teatrul este în legătură cu posibilitatea de a vă părăsi zona de confort și de a putea comunica emoțiile cu străinii. Dacă sunteți natură timidă, ar trebui să faceți acest lucru încet. Practicați audiția numai în camera dvs., în fața oglinzii pentru a începe. În acest fel, vă puteți asigura că vă amintiți tot ce trebuie să vă amintiți (memorarea). Apoi, mergeți cu un pas mai departe până ajungeți complet în zona dvs. de confort: practicați-vă în fața unui prieten, apoi cu părinții dvs. și chiar cu un străin total. Cu cât vă lăsați mai multă zonă de confort în viața reală, cu atât mai ușor va fi atunci când încercați să o faceți pe scenă.
  • Nu vă așteptați ca managerul de audiție să vă dea în acest moment comentariile sau rezultatele. De cele mai multe ori, ei solicită managerilor să evite orice comentarii, așa că încercați să obțineți toate indicii pe care le puteți despre dacă ați primit hârtia sau nu.
  • Dacă puteți, încercați să întâlniți auditorii. Vă veți simți mult mai relaxat în timpul audierii, dacă cunoașteți persoana care va efectua audiția, chiar dacă persoana respectivă vă cunoaște abilitățile de actorie. Ei nu te pot critica pentru altceva decât pentru auzul tău.
  • După încheierea audierii, nu vă mai faceți griji. A trecut timpul, tot ce trebuie să faceți este să așteptați rezultatele. Să-ți bați unghiile nu te va ajuta.

  avertismente

  • Nu vă cereți scuze dacă ați spus sau ați făcut ceva greșit. Veți sparge caracterul dvs. cu un cuvânt.
  • Rămâneți în caracter cu orice preț. Nu uita sau dacă nu pierzi tot ce ai.
  • Poate că nu vei primi hârtia. Este adevărul trist, uneori nu-l înțelegi. Dacă se întâmplă acest lucru, nu renunțați. Mergeți la director și oferiți-vă serviciile suplimentare, ca practicant sau ca asistent. Este o modalitate de a face directorul să știe că sunteți cu adevărat interesat să faceți parte din muncă și dacă cineva pleacă în timpul producției, ei vă pot considera înlocuitori.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți exprimi sentimentele adevărate prin a fi timiziCum să-ți exprimi sentimentele adevărate prin a fi timizi
  Cum să devii actor pe BroadwayCum să devii actor pe Broadway
  Cum sa devii steaua Disney ChannelCum sa devii steaua Disney Channel
  Cum de a deveni un star copilCum de a deveni un star copil
  Cum de a deveni o stea NickelodeonCum de a deveni o stea Nickelodeon
  Cum să faci o audiție pentru muzica Una Rubia Muy LegalCum să faci o audiție pentru muzica Una Rubia Muy Legal
  Cum să faci o audiție pentru un filmCum să faci o audiție pentru un film
  Cum să faci o audiție pentru o bandă de onoareCum să faci o audiție pentru o bandă de onoare
  Cum să faci o audiție pentru o piesă sau un filmCum să faci o audiție pentru o piesă sau un film
  Cum să intri în emisiunea TV "Vocea"Cum să intri în emisiunea TV "Vocea"
  » » Cum să obțineți un rol în activitatea școlară dacă sunteți timid

  © 2011—2020 ertare.com