Cum să obțineți bani de la părinții dvs.

În general, copiii și adulții tineri au câteva modalități de a câștiga venituri substanțiale - totuși, au nevoie de bani din când în când. Dacă părinții dvs. vă pot sprijini, nu este nimic în neregulă cu a le cere ajutor. Având în vedere o sumă de bani și un motiv specific este importantă. Trebuie să oferiți tot ce poți, în schimb, să faci sarcini suplimentare pentru a lucra mai greu la școală. Fii bun cu părinții tăi și recunoscator pentru tot ce îți dau.

pași

Metoda 1
Cereți bani dacă locuiți acasă

Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 1
1
Stabiliți dacă ar trebui să vă apropiați de unul dintre părinți. Obiectivul tău nu ar trebui să fie să te confrunți cu părinții tăi. Cu toate acestea, cererea unor bani nu trebuie să devină o tranzacție financiară importantă. Dacă aveți nevoie de 8 USD pentru un bilet de film, încercați să întrebați unul dintre părinți. Dacă aveți nevoie de mai mult (de exemplu 50), probabil că aveți nevoie de ambele.
 • Sume mici de bani nu pot fi o problemă.
 • Pentru sume mai mari de bani, ei vă vor mulțumi că vă apropiați de ei și că luați banii în serios.
 • Poate unul dintre părinții tăi este mai favorabil copiilor sau hobby-urilor adolescente. Dacă cereți bani doar de la unul, lăsați-l pe acesta.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 2
  2
  Pregătește-te pentru a da explicații. Tatăl pe care l-ați ales va dori să știe de ce doriți banii. Răspunsul dvs. va fi esențial pentru a determina dacă îl obțineți. Este posibil ca nu spunând că motivul real vă va determina să nu obțineți banii, deci fiți cinstiți. Nu este nimic în neregulă cu dorința de bani puțin pentru a cumpăra shake-uri cu prietenii sau pentru a merge la filme.
 • Un părinte are mai multe șanse să vă dea bani pentru a finanța o activitate pe care o susține (ceva ce se referă la școală, o călătorie educațională, un eveniment respectabil etc.). La urma urmei, aceasta este aceeași logică non-profit care este utilizată pentru a solicita donații caritabile.
 • Solicitarea de bani pentru a cumpăra un produs poate fi mai ușor de explicat. De exemplu, dacă tocmai ați intrat în echipa școlii de fotbal, nevoia unei mingi de a practica acasă este explicabilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 3
  3
  Gândiți-vă la motivele care vă susțin solicitarea inițială. Scenariul ideal ar fi că, odată ce îi spui tatălui tău de ce vrei bani, el ți se va da fără a mai pune întrebări. Totuși, acest lucru nu va fi întotdeauna cazul. De exemplu, spuneți-i de ce evenimentul este important pentru dvs. și de ce nu este nici după-amiaza de sâmbătă.
 • Gândiți-vă de două sau trei motive justificative pentru a justifica nevoia de bani.
 • De exemplu, dacă aveți nevoie de bani pentru a merge la film, puteți avea unele motive de preparate, ca „Nadia vrea să vadă un film pentru ziua ei de naștere și am promis că merg la această zi de naștere, deoarece nu am fost ultima“ unul sau „Ne-am luptat recent, și vreau să o compensez, mergând la filme pentru ziua ei de naștere. "
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 4
  4
  Gândiți-vă la o cantitate de bani. Acesta este locul unde vă puteți lăuda cu privire la abilitatea dvs. de a avea un buget, pe care părinții dvs. îl vor respecta. Spune-le exact cât de mult ai nevoie și gândește-te la cheltuielile neașteptate. Fii sincer în adăugarea sumelor și părinții tăi vor fi impresionați de capacitatea ta de a avea buget.
 • De exemplu, găsiți prețul exact al biletului pentru film. Adăugați cele 2 dolari pe care le oferiți întotdeauna prietenului dvs. pentru gaz. În cele din urmă, cereți o sumă suplimentară de 3 USD pentru o sifon sau un sandwich, chiar dacă nu știți sigur dacă doriți.
 • Dacă este un cost mai substanțial (pentru o excursie sau o cină cu o fată), gândiți-vă la cea mai exactă sumă posibilă. Părinții tăi nu doresc să nu te distrezi, ci doar să te asiguri că ai o înțelegere matură a bugetului.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 5
  5
  Trebuie să fii pregătit să negociați. Părinții dvs. nu vor fi fericiți să plătească pentru întreaga cină pentru numirea dvs., dar vor dori să vă ajute. Nu fi intimidat de negociere. Dacă sunteți sincer cu privire la nevoile dvs. și sunteți dispuși să faceți compromisuri, negocierea vă poate ajuta să obțineți cu ușurință niște bani.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 6
  6
  Oferiți ceva în schimb. Trebuie să fiți dispus să faceți ceva pe care îl cunoașteți părinții voștri. De exemplu, ele pot să vă dorească să cosi gazonul mai des, deci oferă ceva care se referă la sarcini de rutină. Este posibil ca această parte a conversației să fie controlată de părinți. Dacă vă cer să studieze mai mult și să ridicați notele din această lună în schimb, acceptați-o.
 • Terminarea promisiunii tale îi va face mai dispuși să facă schimburi de acest fel în viitor.


 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 7
  7
  Fii drăguț Privind îndoieli atunci când sunt sceptici este ca și cum ai spune "Eu nu prețuiesc bani". Transmiteți-le că prețuiți îndrumarea și preocuparea lor prin rugăciunea cu amabilitate pentru bani și mulțumirea lor. A face acest lucru ca un schimb între două părți mature va face minuni în relația dvs. cu părinții dumneavoastră.
 • Metoda 2
  Cereți bani dacă locuiți în altă parte

  Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 8
  1
  Luați în considerare cine cereți bani. În acest moment al vieții, probabil că aveți o idee despre care dintre părinții dvs. este mai probabil să vă dea bani. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de o sumă substanțială, este mai bine să mergeți la ambele. Lăsați-i să vorbească înainte de a vă prezenta motivele.
  • Dacă aveți tendința de a fi mai binevoitori ca un cuplu decât individual, puteți cere, de asemenea, bani atunci când sunt împreună.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 9
  2
  Pregătește-te să vorbești despre bugetul tău și despre cheltuielile tale. Atâta cât credeți că bugetul dvs. este ceva la care părinții noștri nu mai au grijă, cerându-i banii îi revine responsabilitatea. Probabil că nu vă așteaptă să vă prezentați o foaie de calcul tipărită a cheltuielilor dvs. lunare și proiectate. Cu toate acestea, oferindu-le o estimare brută va merge mult în demonstrarea faptului că aveți o abordare matură a banilor.
 • Permiterea părinților dvs. să vadă o analiză de bază a cheltuielilor dvs. îi poate ajuta să se simtă mai încrezători în a vă oferi bani (atâta timp cât cheltuielile dvs. nu sunt frivoloase în ochii lor).
 • Acesta include o listă de activități în care participați pentru a câștiga bani, fie că este vorba de un loc de muncă, de un loc de muncă independent, de cursuri pentru a continua educația etc. Părinții dvs. vor dori să știe că faceți un efort și nu doar "rătăciți".
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 10
  3
  Arătați-vă interesul în școală sau la locul de muncă. Arătați-le cât de bine faceți la școală. Pentru a face și mai tentant, arătați-i cum vreți să vă îmbunătățiți. Acest lucru face ca situația dvs. financiară să pară o problemă temporară, nu permanentă. De asemenea, te face mai mult recunoscător pentru sprijinul pe care l-ai prezentat deja la universitate sau în cariera ta.
 • Imaginea intitulată Obțineți bani de la părinții dvs. Pasul 11
  4
  Cere-i un împrumut. Poate că părinții tăi nu consideră necesar să returneze banii. Probabil că o veți vedea ca pe o investiție din partea dvs. Cu toate acestea, a le spune că sunteți pregătiți să lucrați din greu pentru a le plăti va demonstra maturitatea financiară. Pe de altă parte, acceptarea plății banilor vă va învăța lecții valoroase în gestionarea banilor.
 • Dumneavoastră și părinții dvs. puteți negocia planul de rambursare după cum este necesar: poate că doresc banii cât mai curând posibil, poate că doresc să plătească dobânzi etc. Trebuie să fiți dispus să colaborați cu aceștia pentru a stabili un plan de rambursare pe care toți ceilalți îl simt confortabil.
 • sfaturi

  • Dacă vă întreabă de ce, ar trebui să aveți un motiv bun pentru a vă sprijini de ce aveți nevoie de împrumut.
  • Trebuie să accepți și să fii recunoscător pentru banii pe care ți-i dau. Dacă acționați dezamăgit, deranjați sau credeți că aveți dreptul să vă plângeți, probabil că nu vor să vă dea mai mulți bani în viitor.
  • Dacă părinții dvs. vă cer să faceți temele în schimbul unor bani, oferiți niște sugestii cu privire la sarcinile pe care se așteaptă să le faceți.
  • Nu lăsați timpul să-ți întrebi părinții pentru bani este singura dată când vorbești cu ei sau ieși cu ei. Stimulați-vă relația astfel încât interesul dvs. actual de a vorbi cu ei să nu pară egoist.

  avertismente

  • Nu-ți face obiceiul să-ți întrebi părinții pentru bani. Nu numai că vor fi din ce în ce mai puțin probabil să vă dea bani în plus, dar vă vor lua ca un semn că nu vă gestionați bine banii și că veți dori să faceți o buget mai practic
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți o pisică (adolescenți)Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți o pisică (adolescenți)
  Cum sa faci bani daca esti un preteenCum sa faci bani daca esti un preteen
  Cum de a câștiga un sfatCum de a câștiga un sfat
  Cum să obțineți ajutor financiar la colegiuCum să obțineți ajutor financiar la colegiu
  Cum să vă gestionați banii (pentru adolescenți)Cum să vă gestionați banii (pentru adolescenți)
  Cum să economisiți bani ca un copilCum să economisiți bani ca un copil
  Cum de a economisi o mulțime de bani (pentru adolescenți)Cum de a economisi o mulțime de bani (pentru adolescenți)
  Cum să câștigi o sută de dolari într-o săptămână (pentru copii)Cum să câștigi o sută de dolari într-o săptămână (pentru copii)
  Cum să-i convingeți pe mama să vă cumpere ceva ce vă placeCum să-i convingeți pe mama să vă cumpere ceva ce vă place
  Cum să-i convingi pe părinți să vă cumpere cevaCum să-i convingi pe părinți să vă cumpere ceva
  » » Cum să obțineți bani de la părinții dvs.

  © 2011—2020 ertare.com