Cum să nu fii numit în clasă

Toți oamenii au simțit acest sentiment de umilință atunci când profesorul ne-a pus o întrebare dificilă, pentru că știa că nu ne acordăm atenție. Amintirea acestei situații te face să vrei să-ți tragi părul din rușine. Cum ai putut face asta? Curând, acele zile vor fi în trecut. De asemenea, puteți minimiza șansele de a vă apela cu ajutorul sfaturilor pe care vi le vom oferi.

pași

Imaginea intitulată
1
Stați în locul orb al profesorului. Profesorul dvs. are tendința de a chema oameni care se află în spate, în față sau în mijloc?
 • Imaginea intitulată Nu se va chema în clasa Pasul 2
  2
  Obțineți foi de exerciții pentru clasă și pentru hârtie. Pretindeți-vă să vă concentrați asupra notelor când profesorul pare să cheme pe cineva. Asigurați-vă că ceea ce scrieți este relevant pentru subiectul clasei doar în caz.
 • Imaginea intitulată
  3
  Verificați ceva. Puteți să verificați rucsacul, cazul creionului, notebook-urile, folderele etc. Profesorul dvs. va evita să vă apeleze dacă arăți că încercați să găsiți o foaie care ar putea avea răspuns la întrebarea pe care ați întrebat-o. Asigurați-vă că nu faceți prea mult zgomot și că nu întrerupeți clasa.
 • Imaginea intitulată Nu se va chema în clasă Pasul 4
  4
  Pretindeți-vă că aveți un gând profund despre ceea ce a cerut profesorul. Atingeți bărbia, priviți în jurul locului și faceți mișcări subtile. Puteți chiar să vă prefaceți că ați recitit foile de lucru. Ocazional, puneți în gură un creion sau un creion și aveți aspectul că vă gândiți la ceva.
 • Imaginea intitulată Nu se citește în clasă Pasul 5
  5
  Nu aveți contact vizual direct cu profesorul dvs., dar nu faceți nimic sub birou (nu trimiteți mesaje text, citiți, deschideți un pachet de gumă de mestecat etc.).). Cu toate acestea, rețineți că poate fi mai bine să faceți un contact vizual, deși acest lucru va depinde de profesorul dvs. Va trebui să studiezi singură această opțiune cu profesorul tău în clasă.
 • Imaginea intitulată


  6
  Evitați ascunderea de la profesorul dvs. S-ar putea să fiți chemat dacă vedeți că în mod clar nu doriți să răspundeți la întrebare.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu arăta foarte entuziast. S-ar putea să fiți chemat dacă credeți că într-adevăr doriți să răspundeți la întrebare.
 • Imaginea intitulată Nu se va chema în clasa Pasul 8
  8
  Acționează natural. Acționați ca și cum profesorul nu ar fi întrebat niciodată această întrebare (dacă nu vă sună). Pretindeți că vă gândiți foarte mult la răspuns dacă sunteți un actor bun. Te pot lăsa singur dacă crezi că încerci să vii cu răspunsul, dar nu ai făcut-o încă.
 • Imaginea intitulată Nu se va chema în clasă Pasul 9
  9
  Au o idee tentativă și instruită gata să răspundă. Niciodată nu știți dacă vă va suna, deci este ideal să aveți un răspuns bun gata. Chiar dacă greșești, este mai bine să ai o idee tentantă decât să dai un răspuns rapid și rușinos "Căderea romanilor sa întâmplat cu ... Acest ... arahidele?
 • sfaturi

  • Participați cât mai mult posibil când da stiti raspunsul. În acest fel, profesorul dvs. va trebui să cheme altă persoană care nu participă la fel de mult.
  • Faceți cunoștință cu profesorul dvs. Ridicați-vă mâna dacă îi sunați întotdeauna pe cei care nu își ridică mâinile. dacă El nu cheamă niciodată pe oameni care arată foarte dornici (ei își mișcă mâna și își scot degetul, spun ei "Yo! Yo! Yo!"), apoi asigurați-vă că acționați în acest fel.
  • Nu te apleca prea mult pe hârtie și nu-ți ascunzi notele sau scriburile. Acest lucru face evident că faceți ceva greșit și că profesorul vă poate descoperi și vă poate suna.
  • Pregătiți-vă pentru curs cu temele, dosarele și cărțile. Multe defecte într-o zi pot face o gaură în scorul dvs.
  1. Pretindeți că faceți note dacă este o clasă de instruire. Faceți-o moderat, deoarece poate fi mai puțin eficientă pentru profesorul mediu.

  avertismente

  • Acești pași nu vor funcționa întotdeauna, profesorul tău va trebui să te sune la un moment dat!
  • Nu o face prea mult.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Instrumente de scris
  • hârtie
  • Cutie de creion
  • Notebook-uri și dosare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te pedepsescCum să te pedepsesc
  Cum să te ocupi de atracția pe care o simți pentru profesorul tăuCum să te ocupi de atracția pe care o simți pentru profesorul tău
  Cum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tăuCum să faci o primă impresie bună pentru profesorul tău
  Cum să dormi fără ca profesorul tău să știeCum să dormi fără ca profesorul tău să știe
  Cum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLACum să scrieți un titlu într-un eseu despre literatura în stil MLA
  Cum să scrieți o scrisoare profesorului dvs.Cum să scrieți o scrisoare profesorului dvs.
  Cum să ascultați muzică în clasăCum să ascultați muzică în clasă
  Cum să ne ocupăm de un profesor micCum să ne ocupăm de un profesor mic
  Cum să trimiteți un e-mail profesorului dvs.Cum să trimiteți un e-mail profesorului dvs.
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  » » Cum să nu fii numit în clasă

  © 2011—2020 ertare.com