Cum să nu vă faceți griji când aveți probleme la școală

În mod normal, școala poate fi înspăimântătoare. Temă, examene, profesori - totul vă poate percepe un preț. Dar cea mai stresantă situație este atunci când aveți probleme. Nu ți-ai făcut temele, munca ta este incompletă, te-ai luptat, etc. Profesorii pot fi cruzi și vă puteți îngrijora de toate aceste situații. Urmați acești pași pentru a vă liniști și a vă relaxa în școală.

pași

Imaginea intitulată
1
Gândește-te la ce ai făcut. Dacă este ceva blând, de exemplu, dacă ați uitat să vă puneți scaunul în locul său ieri, atunci puteți să uitați de el. Profesorul tău nu va face probleme să te strigă pentru ceva atât de mic. Unul dintre lucrurile care accentuează și care sunt mai frecvente este atunci când nu v-ați făcut temele. Nu este o crimă, dacă nu ați avut 15 zile de concediu pentru ao face. Dacă ați intrat într-o luptă, ați intrat ilegal în sistemul informatic al școlii sau ați deteriorat echipamentul școlar, atunci este ceva de care ar trebui să vă faceți griji.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aflați dacă altcineva va avea probleme din același motiv. În mod normal, te simți calm dacă altcineva va fi avertizat împreună cu tine. Nu ajută prea mult, dar vă ajută să vă relaxați. Pe de altă parte, dacă persoana care are probleme cu dvs. este o persoană bună și studiată, ați putea fi ușor achitată. De asemenea, dacă jumătate din clasă are probleme cu dvs., profesorul nu va fi la fel de strictă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați să vă îmbunătățiți reputația. Profesorii cum ar fi studenți cinstiți și sinceri. Dacă vă îmbunătățiți reputația în ochii profesorului, pedeapsa dvs. nu va fi atât de severă.
 • Imaginea intitulată


  4
  Nu este sfârșitul lumii! Cel mai probabil, veți fi pedepsiți pentru anumite clase și veți pierde câteva puncte în următorul examen. Asta nu este mult. Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla? Expulzarea. Acest lucru este foarte puțin probabil, dacă nu ați omorât pe cineva sau nu ați pus școala în mod deliberat (caz în care meritați să fiți expulzați!). Poate că ți-au dat o pedeapsă. Nu vei muri, deci nu uita asta Nu este sfârșitul lumii!
 • Imaginea intitulată
  5
  Planificați ceva. Amintiți-vă ce veți face Nu minți, fii cinstit și politicos. Cereți-i să fie pedepsiți. Răspundeți într-un mod matur, spuneți-i profesorului că înțelegeți că ceea ce ați făcut a fost greșit și că nu veți mai face asta. Acest lucru îl face pe profesor să creadă că ești matur.
 • Imaginea intitulată
  6
  Dă-o! Acceptați orice pedepse vă impune profesorului dvs. Nu argumentați sau repetați nimic. De asemenea, rețineți că aproape toată lumea a trecut prin același lucru. Mult noroc!
 • sfaturi

  • Utilizați alte tehnici de relaxare. Nu vă îngrijorați prea mult!
  • Dacă nu ți-ai făcut temele, scrobește câteva lucruri, ca să poți fi mulțumit că cel puțin ai încercat.
  • Încearcă să eviți orice problemă!

  avertismente

  • Dacă intri într-o mulțime de probleme, profesorul tău poate fi foarte strict cu pedeapsa ta.
  • Din păcate, este posibil să nu puteți alege profesorul care vă va pedepsi. Dacă aveți noroc, puteți face acest profesor atât de prietenos, dar, pe de altă parte, este posibil ca un profesor strict nu-i pasă ceea ce spui si te pedepsi sever oricum.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să nu mai fie foarte nervos în școală în fiecare ziCum să nu mai fie foarte nervos în școală în fiecare zi
  Cum să studiezi pentru școală în timpul veriiCum să studiezi pentru școală în timpul verii
  Cum să-ți faci propriul planificator școlarCum să-ți faci propriul planificator școlar
  Cum să-ți faci temele eficientCum să-ți faci temele eficient
  Cum se face un program pentru temele la domiciliuCum se face un program pentru temele la domiciliu
  Cum să facem față repetării anului școlarCum să facem față repetării anului școlar
  Cum să ne ocupăm de un profesor micCum să ne ocupăm de un profesor mic
  Cum să îmbunătățiți abilitățile de matematicăCum să îmbunătățiți abilitățile de matematică
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  » » Cum să nu vă faceți griji când aveți probleme la școală

  © 2011—2020 ertare.com