Cum să nu stresați la școală

Cu presiunea de a intra într-o universitate bună, stresul a devenit o epidemie zilnică în școlile din întreaga lume. Un pic de stres este natural și chiar pozitiv. Cu toate acestea, dacă începe să vă afecteze fizic, trebuie să începeți să vă schimbați stilul de viață. Distrează-te, trăiești mai sănătos, gândește-te la concentrarea la școală și să înveți să-ți gestionezi timpul.

pași

Metoda 1
Schimbă-ți perspectiva

Imaginea intitulată Evitați o luptă la școală Pasul 5
1
Aflați când stresul devine nociv. Un pic de stres poate fi bun pentru că vă motivează să lucrați mai mult și să faceți față situațiilor sub presiune. Totuși, prea mult stres poate afecta chiar și sănătatea dumneavoastră și vă poate provoca dificultăți în a face ceva.
 • Un semn că vă aflați sub stres este că nu vă puteți recupera. Are sens să subliniezi noaptea înainte de examen. Cu toate acestea, dacă sunteți încă stresat atunci când vă întoarceți acasă pentru a petrece timp cu prietenii, atunci aveți o problemă.
 • Cele mai cunoscute simptome de stres excesiv sunt durerile de cap și durerile de stomac.
 • Alte simptome includ oboseala, constipatie, nervozitate, diaree, modele de somn inconsistente, crampe gât, transpirație, pierderea poftei de mâncare, indigestie, arsuri la stomac, iritabilitate, dificultăți de concentrare, și sentimente de inadecvare, vinovăție, neputință și eșec.
 • Imaginea intitulată Fii sigur, fii tu însuți și încă mai ai distracție în liceu Pasul 4
  2
  Schimbă-ți perspectiva. Ar trebui să vă luați ceva timp și să vă gândiți din nou la modul în care vă uitați la situația dvs. Încearcă să găsești o modalitate pozitivă de a privi lucrurile în cazul tău.
 • De exemplu, dacă întâmpinați dificultăți la cursuri avansate, amintiți-vă că sunteți încă un student de liceu care se luptă cu sarcini la nivel de colegiu. Nu aveți dificultăți la colegiu, sunteți excelent în liceu.
 • Dacă vă descurajează notele mici, amintiți-vă că este doar o sarcină și că veți avea întotdeauna ocazia să o recuperați. Dacă vă concentrați doar pe negativ, veți fi descurajați și nu veți putea excela în viitor.
 • Discutați cu consilierul elevului dacă credeți că notele dvs. sunt prea mici pentru așteptările pe care le aveți. Consilierul vă poate spune dacă sunteți pe drumul cel bun. Dacă nu s-ar întâmpla acest lucru, consilierul vă va ajuta, oferindu-vă sugestii, astfel încât să vă puteți echilibra. Pe de altă parte, consilierul vă poate oferi și opțiuni diferite față de alte cariere legate de interesele și abilitățile dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Cope With Going to High School pe care colegii de clasă sunt`t Attending Step 1
  3
  Vorbește cu părinții tăi. Este posibil ca discuția despre modul în care faceți la școală cu părinții dvs. este ultimul lucru pe care majoritatea ar face-o, mai ales dacă acestea contribuie la stres. Uneori, neintenționat, părinții ne presează pentru a excela și a cere mai mulți dintre noi decât ne putem descurca. Din fericire, dacă le spui cum te simți, ei vor controla modul în care vor vorbi cu tine.
 • Fără această presiune suplimentară, va fi mult mai ușor să obțineți un rezultat mai bun în activitatea dumneavoastră școlară.
 • Dacă părinții dvs. știu cum vă simțiți, ei ar putea deveni aliați excelenți pentru a face față stresului. Părinții vă pot ajuta organizând orare. De asemenea, dacă vă angajați să vă ajutați mai mult cu treburile în timpul perioadei de acasă, vă va fi mai ușor să vă concentrați asupra finalizării lucrării.
 • Metoda 2
  Organizați-vă programul de lucru și mediul

  Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru săptămâna viitoare Pasul 5
  1
  Creați un program Obțineți o agendă și notați toate obligațiile. Începeți prin a separa obligațiile școlare și întâlnirile clubului de blocuri. Planificați când veți efectua fiecare activitate și veți încerca să vă lăsați să vă relaxați.
  • Încercați să organizați activitatea școlii la începutul zilei. Veți descoperi că este progresiv mai dificil să vă concentrați pe măsură ce progresează ziua.
  • Încercați să vă organizați sarcinile înainte de dată. Cluburile și sporturile pot fi stresante, precum și divertisment. Trebuie să aveți timp liber să nu faceți nimic dacă decideți să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Behave yourself as a adolescentă trimisă de la domiciliu Pasul 4
  2
  Începeți cu marile proiecte. Dacă știți că data la care se apropie un examen, studiați puțin în fiecare zi. Lăsarea celor mai extinse sarcini la sfârșitul anului este o rețetă garantată pentru stres. Program pentru a termina aceste proiecte cu zile de anticipare.
 • Imaginea intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru un pas atât de lung 14
  3
  Creați un spațiu de lucru Este important să aveți un loc unde să lucrați fără distragere. Nu trebuie să aveți un televizor sau telefoane și să folosiți Internetul doar pentru a investiga. Trebuie să-i spuneți părinților să oprească seturile de televizoare, deoarece ascultând ceea ce lipsește de la distanță, va fi greu să vă concentrați asupra sarcinii
 • Spațiul dvs. de lucru trebuie să fie curat și organizat. Ai putea pierde cu ușurință ceva într-o mizerie. Această situație vă poate costa mai mult timp și o mulțime de bun simț.
 • Image cu titlul Studiul funcțiilor hormonului tiroidian la om Pasul 6
  4
  Vorbește cu profesorul tău. Dacă vorbești cu profesorul tău, te pot informa despre slăbiciunile tale din clasă. El vă poate oferi un credit suplimentar sau chiar vă poate recomanda un serviciu de îndrumare.
 • Imaginea intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru un pas atât de lung 11
  5
  Închiriați un tutore. Un tutore bun vă va ajuta să vă organizați munca și programele, să înțelegeți mai bine un curs și să progresați mai eficient sarcinile. Căutați servicii de îndrumare online sau tutori private. Dacă mergeți cu consilierul sau profesorul, puteți afla că școala are câțiva tutori care vă pot ajuta.
 • Imagine cu titlul Disciplina pe cont propriu Pasul 6
  6
  Prioritizează. Când vă organizați programul, vă veți da seama că nu este prea mult timp în timpul zilei. Într-o anumită măsură, va trebui să determinați ce este cel mai important și ce lucruri puteți ignora. Luați în considerare dacă obligațiile unui club sau ale unui sport vă distrag atenția de la munca dvs. Dacă munca școlii este prea mare, luați în considerare abandonarea unor clase avansate.
 • Uneori, puteți să o faceți pe toate, utilizând avantajul puterii de vară. În timpul verii, nu veți avea cerințe pentru cursuri. Puteți folosi acel moment pentru a vă pregăti pentru evaluări ale colegiilor, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu acestea în timpul anului școlar. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru o activitate sportivă sau extracurriculară în timpul verii. Puteți chiar să faceți un curs de vară la universitate pentru a reduce cerințele cursurilor avansate în cursul anului școlar.


 • Metoda 3
  Gestionați anxietatea socială

  Imaginea intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru un pas atât de lung 10
  1
  Sfaturi. Este firesc și destul de obișnuit să vă faceți griji despre cum să vă faceți prieteni sau să vă simțiți acceptați în liceu. Vorbiți cu altcineva, fie un terapeut, un prieten sau unul dintre părinții dvs. Acești oameni pot sugera cum să se comporte într-un mediu social.
 • Imaginea intitulată Break with your friend in High School Pasul 3
  2
  Acesta include pubertate. Puberta provoacă schimbări emoționale extreme și vă afectează aspectul. Mulți adolescenți sunt stresați prea mult prin modul în care pubertatea afectează apariția lor. Cu toate acestea, acneea, mirosul corporal și modificările bruște ale greutății sunt efectele secundare ale pubertății. Înțelegeți că acestea sunt disconforturi pe termen scurt care pregătesc calea pentru a deveni un adult.
 • Pentru a trata aceste efecte secundare pe termen scurt, urmați o viață sănătoasă, inclusiv dieta și exerciții fizice.
 • Imagine intitulată Găsiți libertatea în viața dvs. Pasul 5
  3
  Descoperiți cum să vă exprimați sentimentele. Începeți cu poezie, chitară sau artă. Nu te aștepta ca munca ta de liceu să fie o operă de artă. Uneori, vă ajută să vă exprimați sentimentele într-un fel. Dacă aveți noroc, veți învăța o nouă abilitate.
 • Imaginea intitulată Opriți etichetarea la pierdător Pasul 2
  4
  Recitați o mantră pozitivă. Repetați în capul dvs. "Nu mă tem" sau "Pot să o fac". Repetați-o repetat când doriți să vă provocați limitele sociale, cum ar fi ședința la o masă nouă la prânz. Acest lucru vă va speria gândurile pesimiste și vă va ajuta să vă continuați viața.
 • Imagine intitulată Începeți un pas de afaceri de succes 2
  5
  Sărbătați-vă realizările De fiecare dată când vorbești cu cineva nou, reuși să vorbești în public, să supraviețuiești unei întâlniri a unui nou club, să piardă cinci kilograme sau soluții acneea, să o sărbători. Marcați evenimentele astfel încât să le aduceți aminte când depășiți obstacolele.
 • Metoda 4
  Vii mai sănătoși

  Imaginea intitulată Citiți-vă singur Pasul 1
  1
  Antrenează-te. Se demonstrează că exercițiile sporesc siguranța și energia, reducând în același timp stresul. Încercați să faceți exerciții de trei până la cinci ori pe săptămână, fie că este vorba de jogging, de a face yoga, de a ridica greutăți sau de a juca sporturi.
 • Imaginea intitulată Aplicați elementele de bază ale pierderii în greutate Pasul 5
  2
  Mănâncă o dietă echilibrată. Alimentele bogate în grăsimi și calorii vă pot face să vă simțiți încet. Pentru a avea energie, trebuie să mâncați o cantitate bună de nutrienți, inclusiv proteine, vitamine, carbohidrați și grăsimi. Variați tipurile de alimente cât poți.
 • Este foarte important să aveți un mic dejun bun pentru a avea energie în timpul zilei.
 • Evitați zahărul în cantități mari. Acest lucru poate fi dăunător. O cantitate obișnuită de cofeină în timp poate afecta alimentarea cu energie.
 • Evitați să urmați dietele extreme. Aceasta include înfometarea fără substanțe nutritive esențiale care sunt importante pentru menținerea nivelului de energie și a sănătății mintale.
 • Alimentele care sunt cunoscute pentru a crește capacitatea mentală a cuiva includ cereale integrale, pește gras, afine, portocale, seminte de dovleac, broccoli, salvie si nuci.
 • Imaginea intitulată Opriți modul de a vorbi despre somn 9
  3
  Somn. Ca adolescent, ar trebui să dormi între 9 și 10 ore în fiecare noapte. Elevii care dorm mai puține ore obțin scoruri mici și sunt mai expuși riscului unui accident de mașină. Somnul este important pentru a menține concentrarea și sănătatea mintală în general.
 • Pentru a vă ajuta să dormiți, stați departe de computer timp de cel puțin o oră înainte de a merge la culcare. Ecranele computerului emite o lumină care suprimă melatonina, care este un hormon esențial pentru o odihnă bună.
 • Imagine intitulată Modificați-vă viața după ce ați făcut același lucru pentru o perioadă atât de lungă 48
  4
  El râde. Râsul reduce în mod natural stresul. Dați-vă timp să ieșiți împreună cu prietenii și să vă petreceți bine. Vizionați emisiuni TV și filme amuzante. Nu uitați să vă distrați
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa defecati mai multCum sa defecati mai mult
  Cum sa scapi de bilele de stres in gatCum sa scapi de bilele de stres in gat
  Cum să scapi de piețele de peșteCum să scapi de piețele de pește
  Cum să detectați semne de avertizare timpurie a stresuluiCum să detectați semne de avertizare timpurie a stresului
  Cum să diagnosticați sindromul de reacție la stresCum să diagnosticați sindromul de reacție la stres
  Cum să evitați stresul zileiCum să evitați stresul zilei
  Cum sa evitati caderea parului dupa sarcinaCum sa evitati caderea parului dupa sarcina
  Cum să facem față stresului emoțional la o vârstă fragedăCum să facem față stresului emoțional la o vârstă fragedă
  Cum să facem față presiuniiCum să facem față presiunii
  Cum să conduci un stil de viață fără stresCum să conduci un stil de viață fără stres
  » » Cum să nu stresați la școală

  © 2011—2020 ertare.com