Cum să vă motiveze să faceți bine în școală

La școală, este ușor să te distragi. Suntem mereu amânați și nu facem sarcina de a fi pe rețele sociale, de a juca sau de a viziona videoclipuri, chiar până la punctul de a ne arunca filele cu două ore înainte de examene! Cei mai mulți dintre noi au fost acolo și, mai rău, trebuie să-i ascultăm pe frații noștri vorbind despre 93% dintre ei care au fost examinați în timpul cina. Fără îndoială, citești acest lucru pentru că ești îngrijorat, stresat și furios din cauza lipsei tale de motivație pentru a-ți termina munca în mod eficient. Dacă nu vă schimbați căile și nu faceți mai bine la școală, va fi mult mai greu să vă construiți mai târziu.

pași

Imaginea intitulată Stop Stopping Fake Step 4
1
Recunoașteți că trebuie să vă schimbați. Acesta este cel mai cunoscut pas, dacă nu chiar cel mai groaznic, atunci când decideți să rezolvați o problemă. Da, astăzi ați decis că doriți să faceți ceva despre comportamentul dvs., dar ce zici de mâine? Și săptămâna viitoare? Ce se întâmplă atunci când te conectezi la Internet în timp ce temele sunt la masă? Vrei să fii motivat să te schimbi? Bineînțeles că nu. Ați fost acolo, ați obosit, ați distras atenția și, în curând, sunteți pe Internet. Te simți vinovat, dar înghiți vinovatia spunând: "Mă voi angaja mâine". NU! Nu face asta Dacă aveți nevoie de ea, scrieți tot ceea ce v-ați angajat să faceți și colectați mementouri peste tot. Post-it poate face minuni. Dacă vedeți în mod constant fraza "Trebuie să schimb", creierul dvs. va fi pregătit pentru schimbare. Vă rog, vă rog, vă rog să vă angajați în acest sens. Publicați-o ca statut în toate rețelele sociale. De fapt, se angajează să se schimbe. Și nu vă simțiți rușine de amintirile dvs., vă simțiți împuterniciți. Puneți-vă intențiile ca fundal și economizorul de ecran. Dacă nu aveți propriul dvs. utilizator pe computerul familiei dvs., explicați membrilor familiei gradul angajamentului dvs. și necesitatea de a vă pune la dispoziție mementouri pentru a vă motiva. Dacă sunt ca majoritatea familiilor, ei vor înțelege și vă vor ajuta, așa cum nu v-ați imaginat niciodată. Cu siguranta vei castiga mult respect din partea lor.
 • Imaginea intitulată Oprirea falsă a pasului 2
  2
  Scrie totul. Acest lucru este foarte important. Trebuie să scrieți multe lucruri diferite. Trebuie să scrieți lucrurile într-o anumită ordine și pe diferite pagini ale notebook-ului. "În ce clasă și activități sunteți": acest lucru vă va ajuta să vă organizați viața puțin mai bine. Dacă doriți, puteți scrie și zilele și orele în care aveți aceste activități. "În ce lucru ai fost lăsat în urmă sau ai lipsit": acest lucru îți va spune cu ce te confrunți. Pe măsură ce lista devine mai scurtă, veți fi mai motivați să o faceți să dispară complet. "Ce note ai în fiecare clasă": în felul ăsta vei ști lucrurile la care ești bun și ce lucruri trebuie să studiezi ceva mai mult. Uneori este deprimant să vă vedeți notele, dar trebuie să scrieți aceste lucruri. "Toate lucrurile care nu vă ajută să beneficiați" (să vă mutați nasul, alcoolul, drogurile, calculatorul etc.): angajați-vă să reduceți treptat numărul de ocazii în care participați la aceste activități. Un stil de viață mai sănătos și o minte mai concentrată vă vor duce la lucruri minunate și inspirate, iar totul este mai bine pentru dvs. Dacă aveți probleme cu aceste lucruri, vă rugăm să vizitați alte articole WikiHow. "Toate lucrurile pe care vrei să le îndeplinești": acestea sunt obiectivele tale. Fără obiective clare, puteți îmbunătăți și opri după ce ați îmbunătățit puțin. Acest lucru nu este bun Ar trebui să încercați să vă îmbunătățiți ÎNTOTDEAUNA, indiferent cât de buni sunteți sau cât de obosiți sunteți. După ce ați întrunit un gol, scrieți un obiectiv mai bun. Gândiți-vă în acest fel: intenționați să rulați 1,5 kilometri, și veți îndeplini acest obiectiv. Dacă vă îmbunătățiți, puteți ajunge la Jocurile Olimpice! În cele din urmă, "cele mai bune lucruri despre tine": după un pic de depresie după ce ai scris toate celelalte lucruri, trebuie să te concentrezi pe pozitiv. În caz contrar, acest munte pe care încercați să-l urcați va părea imposibil să urcați. Sentimentul bun despre cine esti este cea mai buna motivatie. Poate fi ceva foarte simplu, cum ar fi gândirea "am degete drăguțe" sau la fel de bine ca și "eu sunt cel mai puternic membru al familiei mele" sau ca normal (pentru tine) ca "am capacitatea de a găti pentru întreaga mea familie în fiecare seară" . Nu te subestima niciodata Concentrați-vă pe pozitiv. Nu credeți că "am buze incredibile, dar pielea mea este plină de acnee". Nu este punctul din toate astea.
 • Imaginea intitulată Reglează ciclul menstrual Pasul 4
  3
  Exercițiu și mânca sănătos. Acest lucru este foarte dificil, mai ales dacă sunteți ca mine, și vă place ciocolata, sunteți selectiv cu legume și nu deloc atletic. Cu toate acestea, este posibil. Poate că dacă aveți un Wii și unele probleme de furie, puteți să scapi de furie prin practicarea boxului în fiecare zi pe sporturile Wii. Sau poate trăiți într-o fermă și aveți o bicicletă. Puteți merge întotdeauna pentru o plimbare pe o bicicletă. Dacă sunteți selectiv cu alimente, încercați să mâncați ceva ce vă place în fiecare zi. Poate vă place bananele. Încercați să mâncați o banană în fiecare zi. Nu trebuie să mănânci salată și să conduci un maraton pentru a-ți exercita și mânca sănătos. Poate devii dependent de toate astea. :]
 • Imaginea intitulată
  4
  Arătați-le opusul. Probabil ai pe cineva să te scape. Fii prietenii tăi, părinții tăi, frații tăi sau dușmanii tăi, spun că nu poți să faci asta. Spun că o să faci greșeli în viață. Arătați-le opusul. Furia este cea mai obișnuită emoție pe care o simți când te gândești când vorbește asta. Luați acea furie și o canalizați. Concentrați-l astfel, în loc să vă repetați, le arătați opusul. Faceți-i să se simtă prost. Acest lucru pare un pas foarte diabolic, dar ceea ce ma motivat.
 • Imagine cu titlul Fii un elev mai bun Pasul 4


  5
  Găsiți un partener de studiu. Aceasta este partea distractivă. Găsiți niște prieteni în cursul dvs., cu patru vor fi suficienți, pentru a studia weekend-urile. Poți face un grup sau poți să te înveți cu un prieten într-un weekend timp de o lună. Două creiere sunt mai bune decât una, iar dacă puteți evita să vorbiți tot timpul, ambele pot beneficia unul de celălalt. Ei pot dormi în casele celorlalți. În felul acesta, dacă au studiat foarte mult, pot să stea în timpul nopții, ca o răsplată. Dacă sunteți ca mine, ați fost educați acasă și nu aveți colegi de clasă care să interacționeze. Nici o problemă! Zona dvs. are cu siguranță un grup de copii educați în casele lor. Puteți să vă alăturați unor activități cu acest grup, să vă faceți prieteni și să câștigați colegii de clasă! Chiar și prietenii mai mari vor servi. Cu siguranta veti vedea lucrurile pe care le studiati mai usor pentru ca sunt intr-un alt curs de a vedea lucruri noi si probabil ca sunt dispusi sa te ajute.
 • Imaginea intitulată Alegeți un cadou pentru o petrecere de naștere Pasul 1
  6
  Uită-te la asta ca la o aventură. Te-ai gândit vreodată la elevul perfect? Acea persoană pe care ți-o imaginezi în capul tău, care merge la Harvard, primește numai A în școală, e populară și drăguță, merge la sala de gimnastică în fiecare zi și, din întâmplare, are și păr perfect? Ei bine, nimeni nu poate fi atât de perfect, dar "joacă" acest lucru ca și cum ar fi fost un joc. În aventura de a te motiva, îl poți vedea ca nivelare. De fiecare dată când vă îmbunătățiți, ați ajuns la un nivel și veți încerca să ajungeți la ultimul nivel, "cel mai bun în școală". Scopul de a fi acea persoană perfectă. Mi-am dat seama că nu poți fi perfect, dar poți să te apropii destul de mult dacă vei îndrepta spre Pluto (acea distantă non-planetă).
 • Imagine intitulată Obțineți motivația de a face bine în școală Pasul 7
  7
  Răsplătește-te Viața nu este doar o muncă, deși poate părea atunci când încercați să vă îmbunătățiți. De fiecare dată când atingeți un obiectiv, vă îmbunătățiți dramatic gradele, petreceți două săptămâni cu o activitate proastă sau asigurați-vă cel puțin jumătate din sarcina pe care ar trebui să o faceți, dați-vă o zi bună de odihnă. Faceți ceva ce vă place să faceți. Meriți-o Încearcă să nu faci așa de des. Nu doriți să vă scufundați în obiceiul de zile libere sau să vă obișnuiți să vă răsfățați. Aceasta este o recompensă pentru că ați făcut ceva mare și provocator.
 • Imaginea cu titlul Deal cu emoțiile dvs. Pasul 4
  8
  Dă-i drumul Scapă de toate momentele rele, jenante, de erori și de îngrijorări. Scoateți lucrurile pe care le-ați făcut sau situațiile în care v-ați aflat. Scapa de tot. Asta a fost bătrânul tău. Gândește-te ca și cum ai fi fost posedat. Ai fost stăpânită de stres. Nu te gândi la asta, nu te rușina de asta și nu regreți. Evident, ați învățat din ea și vă schimbați. Scapa de tot. Nu mai sunteți ceea ce ați știut inițial. Ești un altul pentru ochii tuturor.
 • sfaturi

  • Dacă aveți un înregistrator video digital, înregistrați toate emisiunile preferate pentru a le putea urmări după terminarea temelor. Televiziunea și Internetul nu vor merge nicăieri.
  • Yoga, tai chi, qui gon, vă poate ajuta să eliberați stresul. Ele vă dau, de asemenea, o explozie de energie pe care trebuie să o deplasați.
  • Efectuarea restricțiilor asupra tuturor site-urilor rețelelor dvs. sociale vă va ajuta să vă îmbunătățiți la școală, deoarece în loc să vă pierdeți timpul pe Facebook sau pe YouTube, vă puteți concentra pe munca dvs. școlară. Pentru a restricționa restricționarea site-urilor dvs. de rețele sociale, accesați opțiunea "Rețele și conexiune la Internet", faceți clic pe "Opțiuni Internet", apăsați butonul "Securitate" și faceți clic pe "Site-uri restricționate". Scrieți numele rețelei sociale și accesați secțiunea "Confidențialitate", făcând clic pe butonul "Site-uri" și tastați "facebook.com", după ce ați șters istoricul de pe Internet. În acest fel, nu veți fi tentați să petreceți timp în rețelele sociale. Oricum, dacă doriți doar să puneți un mesaj "Absent" în rețelele dvs. sociale, este chiar bine.
  • Religia voastră vă poate ajuta. Nu renunță niciodată la religia voastră. Este suportul dvs., suportul dvs. imobiliar. Păstrează-l Cu siguranță aveți nevoie de ea. Este nava care te duce. Credeți în ea și, dacă simțiți nevoia, mergeți adânc în religia voastră. Cu toate acestea, dacă nimeni nu răspunde rugăciunilor voastre, problema cu care vă confruntați este pentru binele vostru.

  avertismente

  • În colegiu, dacă pierzi o clasă, poți fi pus la probă academică și dacă pierzi din nou o clasă, poți fi suspendat. Dacă acest tip de comportament continuă în universitate, vei fi suspendat din nou și vei părăsi școala pentru totdeauna și va trebui să intri în educația adulților.
  • Este posibil să aveți nevoie să consultați medicul despre noi exerciții și diete.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să joci Runescape la școalăCum să joci Runescape la școală
  Cum să vă ocupați de faptul că copilul dvs. este suspendat de la școalăCum să vă ocupați de faptul că copilul dvs. este suspendat de la școală
  Cum să îndepliniți eficient o sarcinăCum să îndepliniți eficient o sarcină
  Modul de a trata utilizarea scutecilor la școalăModul de a trata utilizarea scutecilor la școală
  Cum să echilibreze școala și viața socialăCum să echilibreze școala și viața socială
  Cum să comunici cu o fată când ea nu este prezentăCum să comunici cu o fată când ea nu este prezentă
  Cum să nu mai fie foarte nervos în școală în fiecare ziCum să nu mai fie foarte nervos în școală în fiecare zi
  Cum să studiezi pentru școală în timpul veriiCum să studiezi pentru școală în timpul verii
  Cum să facem față repetării anului școlarCum să facem față repetării anului școlar
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  » » Cum să vă motiveze să faceți bine în școală

  © 2011—2020 ertare.com