Cum să-i motivezi pe copii să joace bine în școală

Motivarea copiilor pentru a se descurca bine în școală poate fi ca și cum ar fi eliminarea unui dinte fără anestezie. Cu toate acestea, folosirea unor trucuri simple poate transforma acest efort într-o experiență mai bună pentru dvs. și poate realiza o transformare uimitoare în orice copil. Școala nu trebuie să fie o datorie, poate fi distractivă! atingând grade mai bune și o atitudine sănătoasă față de școală.

pași

Imaginea intitulată
1
Te distrezi! Atitudinea pe care orice copil o are față de școală vine dintr-una din cele două locuri: experiența sa personală sau atitudinile din jurul lui, adică vibrațiile, atitudinile care vad alte persoane spre școală și învățare. Școala poate avea standarde, dar învățarea poate fi distractivă. Această atitudine de "distracție" vine de la tine, tatăl.
 • Imaginea intitulată
  2
  Include jocuri pentru învățare. Sistemul școlar înțelege acest lucru și a implementat programe pentru a face distracția învățării pentru copii să motiveze învățarea și să-și mențină interesul. Acesta trebuie să fie un scop acasă. Prima experiență cu școala trebuie să fie distractivă, interesantă și cuprinzătoare. Acest lucru ar trebui luat în considerare și atunci când alegeți grădinițe sau școli de grădinițe.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii implicat fără a fi dictator. Din moment ce este un lux pe care mulți dintre noi nu îl avem și este pur și simplu mai ușor de spus "nu am timp", noi ca părinți trebuie să petrecem timp cu copiii noștri. Timpurile de luat în considerare ar trebui să fie pentru teme, sesiuni de studiu și, în principal, să fie prezente la funcțiile școlare. Copiii se simt mai motivați să învețe dacă știu că vă pasă de ceea ce fac la școală.
 • Imaginea intitulată


  4
  E bine să faci greșeli. Ceea ce copiii și adulții au în comun instinctiv este teama de eșec. Copiii trebuie să învețe că este greșit să facă greșeli, să învețe din greșeli și nu trebuie să-și facă griji. Adesea, noi, ca părinți, refuzăm să recunoaștem greșelile copiilor noștri, care deja știu complet că greșim. Greșelile fac parte din procesul de învățare și ar trebui văzute ca motivații și provocări. Puteți învăța din greșelile dvs. și fiți mai buni. La școală, teama de a face o greșeală poate determina copiii să se teamă de învățare și de lucru la școală în același timp.
 • Imaginea intitulată
  5
  Învățarea și viața pot fi distractive. Învățarea este o experiență de viață, este ceva ce copiii trebuie să învețe, să înțeleagă și să experimenteze. Vizitele la muzee, biblioteci locale sau evenimente locale pot fi doar motivația pe care copiii trebuie să o învețe. Participarea la un eveniment local în aer liber poate inspira un copil să învețe, îi poate da ceva de împărțit în clasă și îl poate motiva să caute mai multe cunoștințe. Viața este cum funcționează lucrurile? Cum funcționează acest lucru? Apoi, știind cum funcționează ceva, îi motivează pe copii să se împărtășească cu alți copii și creează o legătură între elevi. Ca părinți, nu trebuie să ne fie frică să răspundem la întrebările curioase ale copiilor. Cum functioneaza aceasta? De ce face asta? Aceste întrebări sunt ceea ce determină învățarea și distracția școlară.
 • Imaginea intitulată
  6
  Comunicarea este vitală. Credeți sau nu, comunicarea, adică capacitatea de a comunica și capacitatea de a face prieteni, sunt importante în ceea ce privește școala. Copiii trebuie să se simtă acceptați, iubiți și să facă parte din grup, iar la școală, copiii trebuie să aibă cel puțin un prieten. De aceea este important să-i învățați pe copiii dvs. cum să vorbească, cum să comunice și mai ales cum să-și facă prieteni. Uneori este nevoie de un efort conștient de la un părinte implicat, mai ales în această lume digitală în care trăim. Rețelele sociale nu îi învață pe copii cum să-și facă prieteni, interacțiunea fizică cu alți copii este ceea ce dezvoltă abilitățile necesare pentru a învăța cum să-ți faci prieteni și, mai ales, să fii prieten.
 • sfaturi

  • Fii implicat în viața academică a copilului tău. Copiii ale căror părinți sunt interesați în mod activ de învățarea lor depășesc de multe ori copiii care primesc puțin sau deloc sprijin acasă.
  • Întotdeauna să te distrezi cu fiul tău. Acest lucru le permite să realizeze că viața este bună și nu este întotdeauna doar de lucru.

  avertismente

  • Dacă copilul dumneavoastră dorește să meargă la școală, vorbește despre prietenii săi și se descurcă bine și, brusc, se oprește sau se teme să meargă la școală, este un semn sigur că ceva nu este în regulă și are nevoie de atenția dumneavoastră . Abuzivii, profesorii răi și chiar abuzul sunt lucruri pe care noi, ca părinți, trebuie să le luăm în considerare și să privim cu atenție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să jucați jocuri flash pe un computer blocat la școală sau la serviciuCum să jucați jocuri flash pe un computer blocat la școală sau la serviciu
  Cum să joci un rol activ în educația copilului tăuCum să joci un rol activ în educația copilului tău
  Cum să vă ocupați de expulzarea copilului de la școalăCum să vă ocupați de expulzarea copilului de la școală
  Cum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncăCum să faci coafuri simple pentru școală sau pentru muncă
  Cum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școalăCum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școală
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să ajuți caritate pentru copiiCum să ajuți caritate pentru copii
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să vă dezonorați pe voi înșivă și pe copiii dumneavoastrăCum să vă dezonorați pe voi înșivă și pe copiii dumneavoastră
  Cum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliuCum să educați sugari, copii mici sau copii de vârstă preșcolară la domiciliu
  » » Cum să-i motivezi pe copii să joace bine în școală

  © 2011—2020 ertare.com