Cum să arătați un bărbat care vă place

Poate fi dificil să dai dovadă unui tip că-l placi. Este spinoasă găsirea echilibrului dintre a merge prea tare și a fi atât de subtil încât băiatul nu va avea nici o idee că ai ceva pentru el. Dacă doriți să arătați un tip pe care îl doriți, trebuie să-i manifestați interesul prin cunoașterea lui și apoi să-i dați câteva semne sau semne că îl vedeți într-un mod romantic. Dacă doriți să știți cum să arătați un tip pe care doriți să nu-l căutați disperați sau să trimiteți semnale confuze, urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Lăsați-i să cadă

Imagine intitulată Afișați un tip pe care îl plătiți lui Pasul 1
1
Aveți grijă de aspectul fizic. Lăsați-l să știe că vă place să vă străduiți să arate bine ori de câte ori sunteți cu el. Ar trebui să fii tu însuți, dar trebuie să ai multă atenție pe părul tău, machiaj și haine, ca să poți începe să te uiți la tine. Nu trebuie să purtați rochii strânse sau tocuri înalte dacă jucați cu el baseball, dar lăsați-l să știe că vă interesează cum vă arați când sunteți cu el.
 • Nu vă fie teamă să fiți puțin sexy. Dacă vă simțiți bine cu corpul, arătați-i.
 • Dacă nu vă simțiți confortabil cu mult machiaj, atunci nu ar trebui să arătați ca altcineva decât să-l impresionați.
 • Încercați să purtați puțină luciu de buze și o puneți în fața lui. Acest lucru va face sa arate mai mult pe buzele tale.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 2
  2
  Arătați-i cum vă simțiți prin limbajul corpului. Limba corpului vă poate spune că vă gândiți la el ca pe ceva mai mult decât un simplu prieten. Când vorbiți cu băiatul, întoarceți-vă corpul spre el și creați un contact vizual pentru ai arăta că înseamnă mult pentru voi. Nu vă distrați prin a vă întoarce corpul spre altă parte, privind în jur sau verificând telefonul.
 • Joaca-te cu parul cand vorbesti cu el. Acest lucru va arata ca sunteti nervosi atunci cand sunteti aproape de el.
 • Întrebați contactul cu ochii din când în când, privindu-vă la sol. Acest lucru vă va spune ce vă face să vă fie rușine.
 • Nu uitați să zâmbiți. Zâmbetul vă va arăta cât de mult îl apreciați - chiar dacă zâmbiți fără nici un motiv.
 • Țineți corpul în direcția lui. Dacă stați, traversați-vă picioarele în direcția voastră, fără a vă îndepărta de el. Dacă stați în picioare, întoarceți-vă umerii spre el.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 3
  3
  Flirtați cu el. Cu cât flirt mai mult cu băiatul, cu atât va fi mai probabil ca el să te placă. Puteți începe să o faceți cu disimularea și continuați puțin câte puțin până când devine mai evident. Există o varietate de moduri de a lega cu un băiat:
 • Vorbește încet când vorbești cu el, ca să se îndoaie să vorbească cu tine.
 • Doar dă-i un robinet pe braț și o relație distractivă și jucăușă care arată că te uiți la el.
 • Rade. Chiar dacă ceea ce v-ați spus nu este hilar, râdeți puțin să vă informați cum vă distrați când flirtați cu el.
 • Nu exagerați Flirtul trebuie făcut delicat.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care îl place de el Pasul 4
  4
  Întrerupeți bariera contactului fizic. Odată ce l-ați abordat, nu vă fie teamă să-l atingeți ușor pe braț sau pe umăr dacă spune ceva amuzant. Puteți avea contact fizic dacă glumiți sau chiar faceți o îmbrățișare mare atunci când o găsiți întâmplător, dacă se simte bine. Ruperea barierei de contact fizic vă va ajuta să vedeți că doriți să fiți mai aproape de el.
 • Doar asigurați-vă că vrea să vă atingă și că nu îl faceți să se simtă inconfortabil.
 • Dacă vă apropiați de băiat și vă întoarceți să mergeți împreună sau orice altă formă de activitate fizică, oferiți-i un masaj. Dacă el vă place, va spune da și veți vedea cât de bine vă puteți simți.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 5
  5
  Felicitati-l Poate fi dificil să-l felicit fără să fie prea evident că-l placi. Nu trebuie să spui "Wow, ești un tun " pentru a vă spune ce vă place prin a spune un mic compliment. Dacă aveți o nouă tunsoare sau dacă purtați o cămașă care este în mod clar nouă, spuneți-le că vă convine. Dacă sunteți într-adevăr bun la ceva, fie că este vorba de matematică sau de a face un sandviș fabulos, spuneți-le.
 • Puteți să-l faceți mai personal și să lăudați un aspect al personalității voastre. Puteți spune, "Ești hilar, știi asta?" sau, "Întotdeauna știi cum să faci pe cineva să se simtă mai bine."
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 6
  6
  Întreabă-l dacă îi place pe cineva. Acesta nu este cel mai subtil mod de a vă arăta că vă place, dar va rezolva problema. Întreabă-l dacă se întâmplă să-i placă pe cineva sau chiar să-l întrebi ce căută o fată ca prietena lui. Să fie sinceră și să vedeți dacă vă place cineva sau ceea ce căutați. Doar fiți atenți - lăsați-l să vadă că cereți din motive proprii, nu pentru că doriți să aveți un mare partener și să discutați despre călătoria sa de dragoste.
 • Imaginea intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 7
  7
  Spune-i că e bine să ai un prieten. El doar întâmplător menționează că căutați pe cineva și că intenționați să aveți un prieten. Nu te face să crezi că ești disperat să ieși cu cineva care e acolo - arată-i că o să te gândești. Poți să fii mai clar și chiar să vorbești despre calitățile care caută pe cineva care este prietenul tău și să faci o listă cu unele lucruri care îl fac deosebit.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 8
  8
  Dă-l să te roage să pleci. Puteți încerca să vă apropiați de băiat și să-l dați să vă ceară să ieșiți într-un mod în care el vede că vă place. Vorbiți doar informal despre planurile viitoare sau menționați ce arată programul dvs. și așteptați să vă întrebe dacă vreți să faceți ceva când știți că îl aveți liber. Puteți spune, "Nu sunt sigur ce am de gând să fac mâine, dar vrea să facă ceva distractiv"și așteptați ca el să răspundă.
 • Puteți folosi interesele comune în avantajul dvs. Menționați un eveniment sportiv care se va întâmpla sau spuneți-i că grupul dvs. preferat va da un concert curând în oraș și va aștepta să vadă dacă vrea să plece.
 • Metoda 2
  Spune-i că îți place

  Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 9
  1


  Asigurați-vă că vă place Deși nu este sigur să începi să ceri să știi dacă băiatul îți corespunde cu aceleași sentimente, există o varietate de semnale care îți vor spune ce simte cu adevărat pentru tine. Este mai bine să vă asigurați că există cel puțin o oportunitate, că vă place să mergeți înainte și să-i spuneți dacă sunteți interesat de el. Iată câteva modalități de a ști dacă vă place mai mult decât un simplu prieten:
  • Uită-te la ceea ce spune el. Vedeți dacă se laudă întotdeauna, întrebându-vă dacă vreți pe cineva și spuneți-i că vrea să aibă o iubită.
  • Uită-te la ce face el. Dacă el vă place, atunci va căuta orice scuză să vă alăture, să încerce să aibă contact fizic și poate chiar să vă facă favoruri încântătoare cum ar fi aducerea mâncării.
  • Uită-te la aspectul lui. Dacă vă faceți griji prea multe despre aspectul dvs. atunci când știți că va fi aproape de tine, atunci acest lucru poate însemna că vă place.
  • Vezi dacă întotdeauna te roagă să mergi pe jos. Dacă vă cere mereu să ieșiți împreună, atunci el poate să vă placă.
 • Imaginea intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 10
  2
  Spune-i ce vrei. Dacă îi arăți că îl placi, poate că nu este suficient, atunci poate că e timpul să-i spui ce simți tu. Ar trebui să alegeți un timp și un loc în care puteți fi singuri și fără stres, apoi să fiți liniștiți când vă exprimați sentimentele. Nu o apăsați prea tare și nu apăsați prea mult și așteptați un răspuns.
 • Relaxați-vă. Dacă nu corespunde acelorași sentimente, cel puțin veți ști că nu vă faceți griji despre ele.
 • Fă-o cu simplitate. Nu-l copleși, spunându-i la viteză maximă cele 150 de motive pentru care îl placi atât de mult.
 • Imagine cu titlul Afișați un tip care vă place de el Pasul 11
  3
  Reacționează în mod corespunzător. Dacă vă place băiatul, atunci îl puteți îmbrățișa sau îl puteți arăta cât de fericit sunteți și începeți să vorbiți despre a avea o întâlnire și despre a face ca relația să avanseze. Dacă nu vă corespunde, este vorba de aceleași sentimente, de asemenea este bine - arătați-i că sunteți maturi pentru că nu sunteți prea supărat sau chiar furioși pentru că nu împărtășește aceleași sentimente.
 • Dacă el neagă că te place, atunci poți chiar să râzi de toate căile în care ai încercat să-i arăți că-l placi.
 • Dacă nu le plac, nu disperați. Simțiți-vă mândru de tine pentru că aveți curajul de a vă împărtăși sentimentele și de a continua.
 • Metoda 3
  Îl cunoașteți

  Imaginea intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 12
  1
  Începeți o prietenie Dacă vrei să-ți faci prietenul să te roage să pleci, atunci tocmai ai pus fundația solidă pentru relația ta. Dar dacă nu sunteți cu adevărat prieteni, atunci prietenii cu el vă pot ajuta să îi arătați că vă place de el. Dacă nu-l cunoașteți deloc și abia cunoaște cine sunteți, va fi dificil să-i arătați sentimentele adevărate. De asemenea, cunoașterea lui ca prieten vă va ajuta să vedeți dacă sunteți cu adevărat compatibil și să vă dați șansa să-i arătați cât de uimitor sunteți.
  • Începeți prin a fi prieteni. Nu ar trebui să o întrebi sau să dezvăluiți gândurile cele mai intime acum. Luați-o ușor și începeți să construiți o prietenie distractivă și bună cu el.
  • Fă prietenul ușor. Nu-l copleși, întotdeauna fiind aproape de el. Începeți încet creșterea timpului petrecut împreună.
  • Nu intră în zona de prieteni. Ar trebui să încerci să fii prietenă, dar nu ca și cum ar fi o prietenie profundă care va face ciudat dacă încerci să faci lucrurile într-un mod mai romantic.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 13
  2
  Utilizați lucrurile care vă interesează ambele ca punct de plecare. Dacă doriți să cunoașteți băiatul, puteți începe să vorbiți despre toate lucrurile pe care le aveți în comun, de la familiile dumneavoastră la echipele preferate de sport. Dacă nu aveți prea multe lucruri în comun, puteți învăța de la amândouă și puteți să vă aflați în cunoștință de ceva care îl interesează. Și dacă vreți să vă prefaceți că vă interesați un pic mai mult despre echipa dvs. preferată de sport decât vă interesează cu adevărat, este și bine.
 • Cei mai mulți vor să vorbească despre sport. Dacă vă place aceeași echipă sau același sport, puteți vorbi despre aceasta - dacă nu, puteți să vă bucurați de citirea despre echipa preferată și despre cineva care nu dorește să spună ceva despre ceea ce au făcut.
 • Utilizați muzica ca ceva care vă unește. Uitați-vă dacă aveți un grup de muzică în comun - dacă nu, întrebați-l dacă recomandă unul. Dacă ați dezvoltat o prietenie bună, puteți face chiar și un CD cu muzica preferată pentru a le atrage atenția.
 • Vorbește despre rudele tale. Faceți-o informal și discutați despre rudele sau animalele pe care le aveți sau le-ați crescut.
 • Vedeți dacă vă place același tip de mâncare. Dacă el descoperă că vă place și sushi, va fi mai probabil să vă ceară să mergeți la un nou loc sushi din cartier.
 • Imaginea intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 14
  3
  Râziți la aceleași lucruri. Găsiți lucruri în comun, pe care le puteți râde deopotrivă, fie că este un prieten în comun care nu leagă niciodată, sau posterul infricosator din spatele clasei de matematică. Orice motiv pentru care amândoi trebuie să râdeți, vă va face să aveți o uniune mai puternică cu băiatul și îi veți arăta cât de distractiv puteți fi.
 • Dacă găsiți ceva la care vă puteți râde de amândoi, atunci acest lucru vă va face să aveți o glumă între ele și vă va face mai uniți.
 • Puteți găsi chiar același lucru care vă irită despre un animal de companie pentru a râde de ei. Dacă există un profesor care te deranjează și pe amândoi nu poți să stai, sau dacă ambii urăsc o anumită stea pop, poți râde de asta împreună.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 15
  4
  Îți cunosc prietenii. Modul de a câștiga inima unui om este prin respectarea prietenilor săi. Dacă îi iei pe prietenii tăi să te iubească, atunci va fi mult mai probabil să te iubească și pe tine. A ieși și a fi plăcută cu prietenii tăi îți va arăta că ești o fată foarte modernă care poate fi cu oricine și te va lăsa să vezi că mai arată interes pentru el.
 • Ar trebui să vă întâlniți cu prietenii, dar asigurați-vă că nu sunteți "mereu în jur", mai ales când merg într-un loc care este numai pentru bărbați.
 • Imagine intitulată Arată un tip pe care-l placi Pasul 16
  5
  Oferiți-vă o favoare bună. Odată ce l-ați întâlnit puțin, puteți să-l oferiți undeva sau să mănânce, dacă pare să aibă nevoie de o favoare. Deși va fi un mic gest de prietenie, veți începe, de asemenea, să vedeți că vă pasă de el. Doar asigurați-vă că el oferă, de asemenea, să vă ajute din când în când, astfel încât relația nu va fi pe de o parte.
 • Dacă pierdeți clase, faceți o notă și lăsați-le la dispoziție.
 • Dacă vă duceți la o cafea în drum spre el, întrebați-l dacă vrea și el ceva.
 • Doar amintiți-vă să nu exagerați. Nu sunteți prietena lui, deci nu ar trebui să vă oferiți să vă spălați hainele sau să faceți cumpărături în magazin.
 • Imagine intitulată Afișați un tip pe care îl plătiți lui Pasul 17
  6
  Cereți-vă numărul. Dacă sunteți prieteni pentru o vreme și vă întâlniți mai mult, atunci este firesc să cereți numărul dvs. Ar trebui să te comporți ca și când nu te întrebi, ca și cum ai cere să pleci. În schimb, doar să-l întrebați în număr, astfel încât să puteți trimite mesaje pentru a-i spune dacă toți se întâlnesc la bar, să-i trimiți detalii despre petrecere sau orice altceva. Dacă e un băiat bun, nu va refuza sau nu va crede că e ciudat.
 • Obținerea numărului dvs. va crește cantitatea de contact pe care o aveți cu acesta. Acum puteți începe să vorbiți prin mesaje și vă puteți lua relația la un nou nivel.
 • Când aveți numărul, asigurați-vă că nu sunteți singurul care vă sună și vă trimite mesaje.
 • sfaturi

  • Fii tu insuti. Un băiat adevărat ar trebui să se îndrăgostească de tine pentru cine ești. Dacă acționezi diferit și te îndrăgostești de tine însuți, într-un anumit moment va trebui să-ți recuperești repede pe bătrânul tău și el va vedea că te-ai schimbat. Fiți întotdeauna la fel și acționați pur și simplu ca și cum ați fi fost înconjurați de prietenii dvs.
  • Smile dar nu face mingea. Vorbește cu prietenii tăi și vei fi mai aproape de el.
  • Păstrați calm Dacă vă place să bâjbâiți sau veți fi foarte liniștiți. Încercați să vorbiți puțin, dar nu prea mult. Nu întrerupeți niciodată!
  • Nu vă faceți griji dacă credeți că ați făcut sau ați spus ceva stupid, pentru că dacă el vă place, ar trebui să înțeleagă.
  • Încercați să creșteți stima de sine înainte de a discuta cu el. Te va ajuta!
  • Nu vă simțiți descurajați dacă faceți nervos aceste lucruri. Doar zâmbiți și / sau salutați-l fluturând mâna.
  • Amintiți-vă că unii băieți caută o prietenie bună.
  • Flirtați cu el. Dacă vorbești sau stai doar și trebuie să pleci, poți spune mereu ceva: "Îmi place de tine" sau "Ce maimuță" apoi du-te. Acest lucru te va face să arăți misterios. Dacă nu te place, probabil că nu o va mai aduce. Dacă el este interesat, el o va scoate afară.
  • Dacă nu vrei să-i spui băiatului tău că-l placi, cere altcuiva să-i spună. Fiți atenți pe cine întrebați! Dacă nu sunteți atent, lucrurile pot merge prost.
  • Nu începeți o conversație despre ceva despre care nu au nici o idee - cum ar fi machiajul, drama unei fete, tema unei fete sau cât de grase sunteți.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să aveți aceleași gusturi și hobby-uri ca un băiat. Copiii se pot bucura de ceva ce ți se pare ciudat, nu te preface că îți place și el. Cu toate acestea, îl sprijiniți în lucrurile care îl fac fericit. (De exemplu - gusturi diferite ale muzicii).
  • Nu te preface că ești o persoană pe care nu o ai
  • Doar de ce l-ai lăsat să știe că-ți place el nu înseamnă că l-ai dat permisiunea să mergi mai repede decât ți-ai dori. Nu lăsa niciun băiat să folosească argumentul că l-ai însoțit.
  • Drama este o modalitate de a descuraja copiii, de cele mai multe ori nu doresc să aibă nimic de-a face cu ea.
  • Nu încerca să-l urăști pentru că ai apreciere. Dacă datezi pe altcineva, nu-l critici pentru el, te va urî.
  • Nu flirt prea mult Dacă vrei să flirtezi, fă-o puțin. Dacă nu, băieții vor crede că îți place să joci prea mult și vor începe să facă glume nepotrivite despre tine. Nu vrei asta!
  • Nu acordați prea multă atenție.
  • Ciuma este o modalitate de al sperie.
  • A fi nepoliticos este o modalitate groaznică de a lăsa să știe că sunteți interesat. Acest lucru este valabil numai pentru mass-media. Pentru tine, poate părea o modalitate de ai face să te observe, dar îl vei face să crezi că-l urăști.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți bine purtând un hijabCum să arăți bine purtând un hijab
  Cum să arăți bine pentru o noapteCum să arăți bine pentru o noapte
  Cum să arăți fabulos în anuarCum să arăți fabulos în anuar
  Cum să arăți drăguțCum să arăți drăguț
  Cum arata ca Albul de zapadaCum arata ca Albul de zapada
  Cum să atragi bărbații în publicCum să atragi bărbații în public
  Cum să ajungeți la un tip fără a fi evidentCum să ajungeți la un tip fără a fi evident
  Cum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă placeCum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă place
  Cum să încep o relație cu un băiatCum să încep o relație cu un băiat
  Cum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă placeCum să trimiteți semnale unui băiat să-i arătați că vă place
  » » Cum să arătați un bărbat care vă place

  © 2011—2020 ertare.com