Cum să monitorizați febra unui copil

Stați încă în timp ce copilul dumneavoastră este bolnav vă poate face să vă simțiți neajutorați. În multe cazuri, nu este febra care ar trebui să vă îngrijoreze. Febră este semnul extern al unei infecții interne. Temperatura corpului crește pentru a ucide bacteriile sensibile la căldură sau la căldură care atacă organismul. Cea mai bună modalitate de a vă ajuta copilul să se recupereze de la o boală este de a monitoriza febra și de a acționa asupra acesteia. Acordați atenție copilului și simptomelor sale externe și luați măsuri care vă ajută copilul să se simtă confortabil în timp ce febra dispare.

pași

Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 1
1
Verificați regulat temperatura copilului. Utilizați un termometru pentru a avea o nouă citire a temperaturii la fiecare 2 până la 4 ore. Înregistrați ora și temperatura pentru a detecta eventualele modificări. Dacă temperatura copilului este foarte ridicată (peste 40 de grade Celsius), își ia în mod frecvent temperatura, la fiecare 20 de minute. Dacă copilul dvs. dormește, așteptați până se va trezi pentru a lua din nou temperatura. Copilul dvs. rămâne adormit este mai important decât păstrarea unei înregistrări a temperaturii, deoarece dormit vă ajută să luptați împotriva febrei.
 • Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 2
  2
  Asigurați-vă că copilul dvs. este bine hidratat. Febra vă poate deshidrata rapid copilul Trebuie să beți o mulțime de lichide, astfel încât corpul dumneavoastră să aibă o capacitate maximă de combatere a febrei. Dă-i băuturi care conțin electroliți în timp ce este bolnav.
 • Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 3
  3
  Faceți o filă pentru a descrie aspectul copilului dumneavoastră. O parte a febrei de monitorizare acordă atenție detaliilor mici pentru a determina dacă există vreo schimbare. Creșterile de modificări pot indica faptul că febra se îmbunătățește sau se înrăutățește. Este normal ca un copil cu febră să se simtă cald sau rece și ca pielea să fie palidă, deoarece sângele său este concentrat în alte părți ale corpului său pentru a lupta împotriva bolii.


 • Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 4
  4
  Acordați atenție comportamentului copilului dumneavoastră. Este normal ca cineva cu febră să-și petreacă mult timp adormit. Somnul ajută organismul să se concentreze asupra luptei împotriva cauzei febrei. Un pic de frisoane este normal, deoarece este modul în care organismul produce căldură. În unele cazuri, un copil cu febră va acționa normal sau va avea momente când vrea să se ridice și să se joace. Trebuie să fii în căutarea copilului tău înfometat.
 • Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 5
  5
  Febra scade cu medicamente. Deși este mai bine să nu se administreze medicamente pentru a controla febra inferioară, astfel încât organismul să lupte împotriva amenințării unei infecții sau a unei boli care provoacă febră, pentru că febra este ridicată și în anumite momente este recomandată administrarea de medicamente. Acetaminofenul și ibuprofenul sunt medicamente sigure care se administrează la copii, dacă le administrați la doza recomandată. Puteți alterna chiar ambele medicamente pentru a controla febra rapid.
 • Imaginea intitulată Monitorizează un copil`s Fever Step 6
  6
  Adresați-vă medicului dumneavoastră sau mergeți la camera de urgență dacă febra este incontrolabilă. Luați copilul la medic dacă aveți febră mare (peste 40 de grade C), care durează mai mult de 3 zile sau dacă copilul dumneavoastră devine deshidratat. Acordați o atenție specială copilului bolnav care nu dorește să se mute. Apelați imediat la ajutor dacă copilul dvs. are probleme de respirație sau dacă se agravează rapid și se pare că este mai bolnav.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • termometru
  • băuturi
  • Acetaminofen sau ibuprofen
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scadă febra la copiiCum să scadă febra la copii
  Cum să scadă febra bebelușuluiCum să scadă febra bebelușului
  Cum de a vindeca febra la un copilCum de a vindeca febra la un copil
  Cum să-i înveți pe copil să adauge și să scadăCum să-i înveți pe copil să adauge și să scadă
  Cum să consolideze imunitatea copiilor de vârstă înaintatăCum să consolideze imunitatea copiilor de vârstă înaintată
  Cum să pui un copil bolnavCum să pui un copil bolnav
  Cum sa faci un copil sa se simta mai bine cu febraCum sa faci un copil sa se simta mai bine cu febra
  Cum să păstrați un copil cald în pătuțCum să păstrați un copil cald în pătuț
  Cum să scadă febraCum să scadă febra
  Cum să diagnosticați amigdaleleCum să diagnosticați amigdalele
  » » Cum să monitorizați febra unui copil

  © 2011—2020 ertare.com