Cum să vă deranjez pe fratele tău

Iubitulele pot fi uneori enervante. Dacă vrei ca fratele tău să nu te mai deranjeze, poți să înveți niște modalități creative de al scoate din control și de a evita probleme. Deoarece deranjarea unui frate mai mare este puțin diferită de a deranja frații mai mici, puteți învăța să îi deranjați pe amândoi, indiferent cât de vechi sunteți.

pași

Metoda 1
Distrează-ți frații mai mici

Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 1
1
Își repeta vocea. De fiecare dată când fratele tău spune ceva, repetă ceea ce spunea, dar cu o voce feminină și zgomotoasă. Acest lucru ia înnebunit pe frații mai mici de la începutul timpului. Și va fi chiar mai eficient atunci când vă spun: "Nu mai fa asta!" sau "Vorbesc cu tine!".
 • Când părinții vostrează, schimbați rapid vocea voastră obișnuită, astfel încât să nu vă descopere.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 2
  2
  Luați alimente de pe farfurie. În timp ce au cină, așteptați până când nimeni nu vede și începe să se furișeze din farfurie în secret. Asigurați-vă că este mâncarea preferată. Înainte de a ști, faceți un comentariu cum ar fi: "De Dumnezeu, unde se duce toată mâncarea ta?".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 3
  3
  Trimite-o ca și cum ai fi părinți. Frații mai mici sunt atât de dornici să fie mai în vârstă, cu cât atrag mai mult atenția asupra tinereții lor, cu atât vor fi mai enervante. Tratați-l ca și cum ar fi mult mai tânăr decât tine tot timpul.
 • Dacă trebuie să faceți gospodăria împreună, faceți comentarii continuu despre lentoarea dvs. sau spuneți că nu vă poate atinge deoarece sunteți mai în vârstă.
 • Alocați-i anumite sarcini, chiar dacă nu este treaba voastră să o faceți.
 • Spune-i că este un copil de fiecare dată când cere ajutor sau nu înțelege ceva. El mereu comentează că este foarte mic, foarte scăzut sau nu suficient de vechi pentru a ști ceva.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 4
  4
  Inventați câteva lucruri. Frații mai mici sunt niște nebuni impresionați. O modalitate de a le enerva este să faceți minciuni ridicole despre lume și să le faceți să le creadă. Dacă le puteți face chiar să le repete ca și când ar fi reale, va fi o victorie totală.
 • Spune-i fratelui tău că avocadole sunt de fapt ouă dinozaur și că sunt otrăvitoare.
 • Spune-i fratelui tău că nu a fost născut, dar părinții tăi l-au făcut să crească într-o găleată de capete de somn.
 • Spune-i fratelui tău că ai puterea de a citi mintea și că se gândește: "Nu, nu este adevărat".
 • Spune-i fratelui tău că câinele vorbește când nu este prezent și spune că vrea să mănânce.
 • Spune-i fratelui tău că Star Wars este un documentar și că sa întâmplat într-adevăr.
 • Spune-i fratelui tău că atunci când va ajunge la următoarea vârstă, sfârcurile sale vor cădea și apoi vor crește.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 5
  5
  Blame-l în fața prietenilor săi. Dacă fratele tău a invitat niște prieteni în casă, este un moment bun să-l enervezi și să-l jenezi pe altcineva. Când sosesc prietenii tăi, ia niște poze când ai fost copil sau vorbeai despre ceva jenant pe care l-ai făcut cu o zi înainte. Va deveni foarte enervant.
 • Războiul nuclear: turnați un pahar cu apă pe pat, pentru a face să pară că ați urinat cu o noapte înainte. Așteptați până când sosesc prietenii dvs. și lăsați-i să-l descopere.
 • Fii foarte atent când o faci. Dacă sunteți un tip mai vechi relaxat, probabil că aveți mai multe lucruri de făcut decât să vă deranjezi pe fratele tău mai mic în fața prietenilor săi. Poate arăți ca un eșec.
 • Imaginea intitulată Annoy Your Brother Pasul 6
  6
  Folosește legea gheții. Dacă chiar vrei să te răzbuni pentru ceva, uneori, pur și simplu ignorând fratele tău este cea mai bună opțiune. Este posibil să doriți să atrageți atenția și, dacă vă opriți, veți fi supărați chiar mai mult decât orice puteți face.
 • Nu-l lasa sa faca lucrurile pe care le faci. Dacă veți vedea un film, spuneți-i că nu îl poate vedea, deoarece este destinat numai copiilor mai mari. Excludeți-l din orice faceți.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 7
  7
  Încearcă să fii și prietenul tău. Frații mai mici admir adesea copiii mai mari. Dacă fratele tău este uneori supărat, încearcă să-ți amintești că poți fi o influență bună și pentru el. În loc să încerci să-l deranjezi, încearcă să-l înveți să se relaxeze. Nu-i faceți o pacoste.
 • Utilizați aceste metode doar pentru a vă răzbuna pe fratele dvs. pentru a face ceva crud. Nu-ți face un obicei.
 • Metoda 2
  Distruge-ți frații mai mari  Imagine cu titlul Annoy Your Brother Step 8
  1
  Du-te în camera ta. Frații mai mari sunt destul de defensivi cu camerele lor. Dacă fratele tău are propria cameră, intră doar în mod constant fără a cere permisiunea. Puneți multe întrebări și începeți să jucați cu lucrurile voastre.
  • Așteptați până se va ridica să-i spună părinților dvs. - apoi plecați repede și reveniți în camera dvs. Dacă vă întreabă despre asta, spuneți că o inventați.
  • Faceți ceva ciudat în camera dvs. în timp ce vă aflați departe, cum ar fi scoateți toate hainele și stivuirea sau luați note lipicioase și etichetați totul. Plasați unul în fereastra care spune "fereastră". Plasați unul pe computerul care spune "calculator". Găsiți borcanul de monede și puneți o etichetă care spune "143 cenți". Veți simți foarte confuz.
  • Acționați ca și cum ați fi nevinovați. Dacă încearcă să te lovească sau te chinuiește, spune-i părinților că încerci doar să-i întrebi o întrebare și a început să te lovească.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 9
  2
  Faceți zgomote enervante Așteptați până când fratele dvs. este ocupat, ca să jucați un joc complicat, să discutați cu o fată sau să faceți teme. Apoi, va fi momentul de a ataca. Faceți zgomote nebunești cu gura, cu armpita sau cu jucăriile voastre. Faceți un zgomot mare.
 • Asigurați-vă că părinții dvs. se află într-o altă cameră, astfel încât să puteți opri înainte de a intra în probleme.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 10
  3
  Ascundeți lucrurile. Ascundeți telefonul, cheile, cărțile pentru teme sau ceva specific pe care îl consideră foarte important. Faceți-o foarte greu să găsiți lucruri prin punerea lor într-o cutie în pod sau într-un loc ciudat în garaj.
 • Aveți grijă să nu lăsați dovezi incriminatoare în camera dvs. Fii inteligent, nu ascunde lucrurile sub perna ta. Dacă le găsiți, puteți să vă acționați ca și cum nu știați nimic și nimeni nu poate dovedi că a fost voi.
 • Puteți recunoaște, de asemenea, atunci când fratele dvs. este în căutarea. Spune-i: "Ai nevoie de telefonul tău? Știu unde este. Du-mă la magazinul de benzi desenate și îți spun".
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 11
  4
  Dezactivați semnalul Internet atunci când îl utilizați. Găsiți router-ul Internet în casa dvs., dacă există unul, și localizați butonul "repornire". Când fratele tău este ocupat să vorbească cu fetele de pe Internet, continuă să apese butonul pentru a te supăra.
 • Dacă nu știți unde este routerul, cereți părinților să vă arate acest lucru pentru că sunteți foarte curioși. Nu arătați că vreți să faceți rău. Doar spune-le: "Cum funcționează Internetul? Poți să-mi arăți?". Vor fi impresionați.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 12
  5
  Încercați să-l spionați. Frații mari și viața privată sunt făcuți să-i despartă. Dacă fratele tău prețuiește cu adevărat confidențialitatea calculatorului tău, a telefonului tău și a camerei tale, încearcă să-l invadești cât de mult poți. Pune-l în mici moduri care te înnebunește.
 • Încercați să scoateți telefonul. Ștergeți contactele sau modificați numele persoanelor. Găsește-ți cel mai bun prieten și schimbă numele "Bicho I. Nútil".
 • Încercați să vă conectați la contul dvs. Facebook și să postați lucruri jenante, să vă schimbați imaginile sau să faceți comentarii prostești despre posturile altor persoane.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 13
  6
  Treziți-l foarte devreme. Dacă fratele tău sa întors prea târziu cu o noapte înainte, trezește-l cu muzică rock la volum total, cum ar fi Linkin Park sau AC / DC, sau luminează o scenă de luptă Lord of the Rings cu o mulțime de volum. Faceți-o în camera dvs. la ora 6:00 sâmbătă dimineața. Va fi o supărare instantanee.
 • Dacă fratele tău are o alarmă, pune-l la fel ca două ore mai devreme decât se va trezi în mod normal. Nimeni nu ar trebui să se trezească la 4 a. m., cu excepția fratelui tău mai mare.
 • Imagine cu titlul Annoy Your Brother Pasul 14
  7
  Luați lucrurile mai calm uneori. Deși nu s-ar părea tot timpul, sunteți norocoși să aveți un frate și este posibil ca ei să se înțeleagă mult mai bine atunci când sunt mai în vârstă. Fenomenul fratelui tău, indiferent cât de enervant ar putea fi pentru tine, poate fi foarte imatur și te poate face probleme. Încercați să vă alăturați cât de mult posibil.
 • În loc să-ți deranjezi pe fratele tău mai mare, încearcă să înveți tot ce poți de la el. Frații mai în vârstă cunosc adesea mult mai mult despre frații lor mai mici. În loc să-l deranjeze, încercați să înțelegeți de ce face ceea ce face.
 • avertismente

  • Ai putea avea probleme daca nu esti atent. În caz contrar, sunteți gata!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te alături noului tău copilCum să te alături noului tău copil
  Cum să tratăm un frate cu autismCum să tratăm un frate cu autism
  Cum să vă pierdeți voceaCum să vă pierdeți vocea
  Cum să-ți tăcere frațiiCum să-ți tăcere frații
  Cum să-i încetezi pe fratele tău mai mic să te deranjezeCum să-i încetezi pe fratele tău mai mic să te deranjeze
  Cum să te oprești de lupta cu fratele sau sora taCum să te oprești de lupta cu fratele sau sora ta
  Cum de a emula Mabel PinesCum de a emula Mabel Pines
  Cum să fii gol acasă când părinții tăi nu suntCum să fii gol acasă când părinții tăi nu sunt
  Cum să-ți enervezi pe frații tăiCum să-ți enervezi pe frații tăi
  Cum să faci fratele mai mare al prietenului tău să te gândească la tine romanticCum să faci fratele mai mare al prietenului tău să te gândească la tine romantic
  » » Cum să vă deranjez pe fratele tău

  © 2011—2020 ertare.com