Cum să vă furișați prietenul sau prietena în casa dvs.

Punerea partenerului în ascensiune la domiciliu poate fi incitantă, dar riscantă. Pentru a vă asigura că infiltrarea dvs. intimă este de succes, veți avea nevoie de planificare, precauție, atenție și capacitatea de a gândi instantaneu. Indiferent cât de multe probleme vă puteți justifica, există întotdeauna riscul de a se întâmpla ceva ce nu v-ați fi imaginat niciodată.

pași

Partea 1
Pregătiți planul

Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 1
1
Verifică casa. Puteți trăi în ea, dar va trebui să vă verificați casa cu ochi diferiți pentru a cunoaște toate punctele sale de acces, zonele nevăzute, zone cu vederi bune și platforme de lemn care ar putea să vă ducă departe. Faceți un tur al locului atunci când sunteți singuri pentru a vă cunoaște mai bine.
 • Evaluați fezabilitatea fiecărei uși și ferestre pentru a fi utilizate ca intrări sau ieșiri.
 • Luați în considerare câmpul de vizibilitate oferit de toate ferestrele din casă. Dacă un alt membru al familiei vede pe cineva în curtea lui la ora 1 a. m., este de natură să cheme poliția sau să-ți recunoască partenerul și intenția.
 • Cât de veche este casa ta? Casele vechi tind să fie mai zgomotoase. Mergând mai aproape de pereți sau de balustradele de pe scări vă ajută să nu faceți nici un zgomot, deoarece nu puteți face prea multe lucruri pentru a face față punților de lemn scârțâitoare. Aplicarea talcului în fisurile bucăților de podea oferă beneficii temporare, dar ar putea face ca părinții dvs. să vă privească ciudat.
 • Va trebui să dezactivați sistemele de alarmă înainte de deschiderea ferestrelor sau a ușilor, astfel încât veți avea nevoie de codul (și să păstreze în minte cât de mult zgomot atunci când sistemul va intra). Asigurați-vă că reactivați sistemul dimineața, după ce partenerul dvs. a plecat.
 • Este probabil ca animalele de companie să fie o problemă, în special câinii. Rețineți cum reacționează atunci când văd oamenii care intră în casa dvs. și care, de obicei, funcționează pentru a le calma. Închiderea animalelor într-o altă încăpere pentru a le împiedica să interfereze nu funcționează de regulă. Formați-vă câinele cu câteva zile în avans pentru a vă asocia partenerul cu tratează. Pentru a face acest lucru, dați-le când vă vedeți partenerul.
 • Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 2
  2
  Alegeți punctul de intrare. În primul rând, trebuie să alegeți între fereastră sau ușă, astfel încât să le puteți încerca și să le pregătiți în mod corespunzător. Rețineți cât de vizibil este fereastra, cât de aproape este camera părinților dvs. și cât de mult va trebui să parcurgă partenerul dvs. în casă pentru a ajunge la siguranța relativă a camerei dvs.
 • Determinați cât va trebui să vă mutați, ce va trebui să deschideți și să deblocați la fiecare punct de intrare pentru a intra această persoană. Va trebui să pregătiți locul ales în avans, dar plasarea în orice moment a oalelor cu plante în afara camerei dvs. ar putea provoca suspiciuni.
 • Gândiți-vă la zgomotul pe care îl veți face când deschideți fereastra, ridicați jaluzelele sau deschideți zăvorul. Reduceți cât mai mult posibil acești factori.
 • Dacă este o fereastră cu un ecran, va trebui să scoateți ecranul. Ușurința cu care face va depinde de construcția ecranului, dar multe pot fi îndepărtate cu ușurință din exterior, ceea ce înseamnă că ferestrele de la etajul al doilea (și mai mult) nu sunt o opțiune. De asemenea, asigurați-vă că nu deteriorați ecranul, deoarece acest lucru vă va trata planul (și vă va costa o anumită sumă din alocația dvs.).
 • Nu vă obișnuiți să părăsiți ferestrele sau ușile descuite. Sunt închise pentru siguranța familiei tale și a ta, iar părinții tăi trebuie să aibă o idee corectă despre securitatea casei lor.
 • Luați în considerare câtă forță ar putea fi necesară pentru a obține o persoană prin fereastră și dacă puteți exercita această forță în siguranță.
 • Focurile de evacuare și ferestrele de subsol sunt avantaje unice în unele case. Ieșirile în caz de incendiu vor ajuta partenerul dvs. să aibă acces la cele mai înalte ferestre, iar ferestrele de la subsol sunt de obicei cele mai îndepărtate de dormitorul principal.
 • Este puțin probabil să folosiți o ușă (pentru a fi clar, este și mai puțin distractiv decât să treceți printr-o fereastră), dar nu o aruncați.
 • Imagine intitulată Sneak a prieten sau prietena în casa ta Pasul 3
  3
  Urcați pe drum. Umblați neobișnuit de-a lungul traseului, ca și cum ați intra în secret, fără a lăsa nimeni să observe că vă prefaceți că intri în secret. Trebuie să știți cât de mult timp partenerul dvs. va avea nevoie pentru a traversa curtea, la punctul de acces și de la punctul de acces în camera dvs., odată ce ați intrat.
 • Uneori, o cale mai lungă oferă avantaje tactice. De exemplu, mersul pe jos pe covoare sau carpete va fi mai puțin zgomotos decât de făcut pe plăci, care, la rândul său, va fi mai puțin zgomotos decât o cale care va duce la podele din lemn masiv.
 • Trecând prin cale, vă vom aminti de orice platformă de lemn care va zbura, pe care va trebui să vă avertizați vizitatorul nocturn.
 • În timp ce sunteți afară, gândiți-vă la liniile de vizibilitate pe care vecinii și traficul le-ar putea avea asupra proprietății dvs. Un vecin bine intenționat ți-ar putea distruge planurile, văzând partenerul tău ascuns printr-o alee comună de ambele case.
 • Imagine cu denumirea Furișați un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 4
  4
  Atribuiți locuri de ascundere. Veți avea nevoie de o locație de ascuns pregătită în camera dvs. și în apropierea punctului de acces. Lăsați un spațiu într-un dulap sau curățați zona sub pat. O cameră dezordonată vă va oferi mai multe opțiuni de a vă baza (vizitatorul dvs. vă poate chiar îngropa sub hainele dvs. sau pe foile dvs. murdare dacă nu aveți nicio problemă cu acesta). Cu toate acestea, în cazul în care camera dvs. devine dezordonată în orice moment, aceasta ar putea trezi suspiciunea.
 • Întunericul unei case cu luminile se pot transforma fiecare colț și cabina ascunde destul de decente, dar nu vă bazați mult părinții lăsați luminile în cazul în care investighează un zgomot suspect. Cu toate acestea, dacă bănuiți că, vă puteți relaxa ca părinți, cu o vârstă de aproximativ 50 nevoie de două ori mai multă lumină, care necesită un 30 pentru a vedea în întuneric.
 • Partea 2
  Asociați partenerul dvs. între

  Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 5
  1
  Comunicați cu partenerul dvs. într-o manieră secretă atunci când nu există mauri pe coastă. Veți avea nevoie de o modalitate ușoară de a comunica cu partenerul dvs. Setare ședință ore înainte poate servi ca o ultimă soluție, dar atunci când un părinte este prowling în bucătărie pentru o gustare la miezul nopții, veți dori să avertizeze vizitatorul să aștepte câteva minute.
  • În acest pas, telefoanele mobile sunt opțiunea cea mai evidentă (și cea mai bună). Asigurați-vă că aveți telefonul mobil în tăcere sau doar prin vibrații.
  • Ambele părți ar trebui să evite telefoanele acasă. Apelați telefonul mobil al cuplului de la telefonul dvs. de acasă poate părea în siguranță, dar dacă vă apelați în mod neașteptat sau dacă telefonul mobil este apelat singur, acest lucru va face ca telefonul de acasă să nu se oprească. De asemenea, părinții dvs. ar putea răspunde la telefon în camera dvs., atâta timp cât ați răspuns deja și vorbiți despre programarea dvs.
  • Dar dacă nu ai de ales, ai putea lua șansele folosind vechea metoda de a atașa un mesaj în fereastra sau desemnează o lumină în casa ta ca un semn, unul care părinții tăi nu manipulați. Dacă este oprit, partenerul dvs. va trebui să stea departe - dacă este pornit, puteți intra.
 • Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 6
  2
  Asigurați-vă că părinții tăi dorm. Puteți să o verificați cu ușurință dacă părinții dvs. dorm împreună cu ușa deschisă, dar va fi mai sigur să mergeți dacă dormiți cu ușa închisă. Ascultați dacă sforăie sau dacă respiră în mod egal și încet, ceea ce indică faptul că acestea dorm complet. Trupurile noastre parcurg mai multe etape de somn în mod repetat, unele sunt mai ușoare și altele mai grele, dar perioadele de somn profund reduc durata lor pe măsură ce se desfășoară noaptea. Aproximativ 60 de minute după ce ați adormit, părinții dvs. se pot afla într-unul dintre cele mai profunde stări de somn pe care le vor experimenta în acea noapte. Utilizați aceste informații cât de bine puteți.
 • Dacă camera părinților este lângă bucătărie, vă puteți obișnui să vă așteptați la un zgomot de noapte de la dvs. Începeți prin a mânca cereale (sau orice alte alimente vă place) ca o gustare de noapte, cu cel puțin o săptămână în avans. Dacă se trezesc în timp ce vă plimbați, veți avea o explicație nevinovată - dacă nu, aceasta va fi un semnal bun pentru celelalte zgomote pe care le veți face în curând.
 • De asemenea, este important să țineți cont de timpul petrecut de obicei la culcare. Dacă te culci mai devreme, familia ta ar putea suspecta dacă este ora 12:30 a.m. m. și totuși nu dormiți - sau invers, dacă de obicei dormi tîrziu, dar spui că te culci la ora 20:00. m. Pentru a-ți convinge părinții, în primul caz poți să bei sifon și să acționezi cu puțină energie - în al doilea caz, poți să te comporți leneș de când ieși din școală sau de la serviciu.
 • Va trebui să revizuiți punctele de intrare desemnate pentru a vă asigura că părinții dvs. nu au închis acea fereastră sau ușă înainte de a merge la culcare.
 • Imagine intitulată Fă-ți un prieten sau o prietena în casa ta Pasul 7


  3
  Adu-ți partenerul în casă în tăcere. Dacă partenerul dvs. va folosi o scară pentru a ajunge la punctul de intrare, asigurați-vă că îl puteți returna sau trageți în interiorul casei. Deplasați repede, dar faceți cât mai puțin zgomot posibil. Se recomandă ca totul să fie întunecat: opriți toate luminile, verificați din nou faptul că telefoanele mobile sunt silențioase și opriți monitoarele computerului și ecranele televizorului.
 • Dacă nu e neobișnuit pentru tine, un radio cu volum redus poate acoperi câteva dintre sunetele pe care le faci ascunzându-ți partenerul. Nu este zgomotul care trezește oamenii noaptea, ci inconsecvențele zgomotului. Un sunet familiar buzzing poate oferi un zgomot alb care acoperă aceste inconsecvențe.
 • Dacă vreți să trageți pe cineva pe un perete întărit, țineți-l ca să nu vă scoată.
 • O alternativă pentru a-ți ascunde prietenul sau prietena în timpul nopții este să-i inviți pe această persoană la sfârșitul după-amiezii și apoi să o ascunzi în dulap până când toată lumea va dormi. Așteptați până când părinții dvs. se află într-o poziție în care nu vă pot vedea partenerul care iese (de exemplu, când se află în spatele unei structuri sau folosiți baie) și apoi acționați ca și cum ar fi plecat deja. în timp ce. Trebuie să vă asigurați că mașina sau bicicleta partenerului dvs. nu sunt la vedere. Dă-i partenerului ceva distractiv și liniștit, astfel încât să se distreze în timp ce se ascunde, și gustări pentru o lungă așteptare!
 • Asigurați-vă ușa și fereastra odată ce ați intrat. Acest lucru va face casa mai sigură și va reduce suspiciunea dacă unul dintre părinți se ridică în timpul nopții.
 • Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 8
  4
  Fiți tăcuți și acționați cu discreție. Dacă aveți nevoie de ceva dintr-o zonă a casei, ascundeți cealaltă persoană cât de bine puteți, înainte de ao căuta. Dacă partenerul dvs. sau dacă vă schimbați sau eliminați hainele, păstrați-le într-un loc de vedere. Acest lucru include tot ce a adus partenerul dvs.: telefon mobil, portofel, chei etc.
 • Dacă aveți nevoie de o lumină, utilizați lumina de fundal a telefonului dvs. mobil și nu strălucește cu el sub ușa.
 • Dacă această persoană trebuie să meargă la baie, nu ar trebui să trageți lanțul.
 • Partea 3
  Lăsați fără urmă

  Imagine intitulată Furișați-vă un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 9
  1
  Programați o alarmă silențioasă, astfel încât să puteți reaminti partenerului dvs. să scape. Dacă adormiți în camera dvs., asigurați-vă că aveți o alarmă programată pentru a le trezi, astfel încât partenerul dvs. are suficient timp să scape. Asigurați-vă că alarma este vibrată sau suficient de mică pentru a nu deranja părinții.
  • Ia-ți partenerul din casa ta cu cel puțin o oră înainte de a vă trezi părinții de obicei. De asemenea, rețineți cât de vizibil va fi în lumina dimineții și dacă părinții dvs. se vor trezi și vă vor observa absența.
  • Dacă nu aveți certitudinea că vă veți trezi cu o alarmă, nu dormiți.
  • Dacă utilizați un radio cu ceas, utilizați radioul și nu soneria.
 • Imagine intitulată Sneak a prieten sau prietena în casa ta Pasul 10
  2
  Asigurați-vă că partenerul dvs. stați departe. Când această persoană este în afara casei, lăsați-l să plece cât mai curând posibil. Văzând că cineva pleacă dintr-o casă dimineața, poate fi la fel de incriminator ca și cum o vedeți pe ea pe timp de noapte. Dacă te descoperă, poți încerca să-l convingi pe tatăl tău că partenerul tău a venit doar să-ți ceară temele înainte de a merge la școală, dar această explicație nu este foarte eficientă.
 • Imagine intitulată Furișați un prieten sau o prietena în casa dvs. Pasul 11
  3
  Goliți dovezile. Îndepărtați toate cutiile, sticlele, ambalajele sau articolele de îmbrăcăminte din cameră. Așezați gunoiul din noaptea precedentă în partea de jos a rezervorului, unde este mai puțin probabil să îl vedeți, și îl eliminați a doua zi (dar nu primul lucru pe care îl faceți dimineața, dacă nu face parte din rutina obișnuită).
 • Poate fi tentat să arunci anumite obiecte în toaletă, dar ar trebui să eviți să faci acest lucru - o toaletă înfundată va atrage mai multă atenție decât riscați să atrageți. În plus, acest lucru este dăunător mediului.
 • sfaturi

  • Așteptați cel puțin două săptămâni înainte de a încerca din nou. Faceți o zi diferită de cea precedentă. Probabilitatea de a fi descoperită crește odată cu fiecare încercare. Totuși, prin repetarea operației, acest lucru va fi mult mai ușor. Luați în considerare acești factori, după caz.
  • Verificați dacă există o perioadă de oprire. Dacă ofițerii de poliție îi descoperă că intră sau ieșesc din casă, ei ar putea fi în dificultate pentru încălcarea clauzelor de urgență.
  • Nu faceți nimic neobișnuit în ziua când vă duceți să vă furiți partenerul. Nu întrebați ceilalți locuitori ai casei la ce oră vor dormi, deoarece este probabil cel mai suspect lucru pe care îl puteți face. Nu avertizați că veți dormi, cu excepția faptului că o faceți în mod normal.
  • Dacă unul dintre părinții dvs. sau un frate mai mare lucrează, ar trebui să cunoașteți programul dvs. ca pe partea din spate a mâinii.
  • Amintiți-vă că este posibil ca părinții să fi făcut lucruri similare când au fost tineri și ar putea să fie foarte atenți la astfel de tipuri de indicatori. Escaladarea și încercarea de a percepe controlul pe care îl are viața este, într-o oarecare măsură, o parte corespunzătoare și firească a dezvoltării unei persoane.

  avertismente

  • Dacă poliția ajunge, nu fugi. Stați unde sunteți și urmați toate instrucțiunile. Fuga de la poliție poate avea repercusiuni grave și chiar letale.
  • Fumatul sau băutul de alcool țipă pentru a fi descoperit. Alarmele pot detecta fumul de țigară sau locuitorii casei îl pot mirosi. Alcoolul vă poate face mai puțin prudent și puteți face mai mult zgomot, ceea ce vă va împiedica să reușiți.
  • Dacă tatăl tău intră în cameră și îți ascunzi partenerul în dulap, fa tot ce-ți stă în putință pentru a evita nervozitatea sau a da un aspect suspect. Nu reacționa prea mult și nu-l tratezi pe tatăl tău foarte agresiv.
  • Dacă această operație vă pune în pericol rănirea, nu încercați. Dacă există vreo cale de intrare sau evadare în care vreunul din voi este în pericol de a fi rănit, trebuie să vă reconsidiți planurile.
  • Dacă te descoperă, cea mai bună opțiune este să rămâi calm și să-i explici cu respect. Acceptarea responsabilității este inteligentă, astfel încât veți proteja partenerul dvs. cât mai mult posibil.
  • Dacă părinții dvs. nu doresc să vă duceți pe cineva acasă, nu uitați că pot avea un motiv bun. Sunt mai bătrâni, mai experimentați și, în unele cazuri, înțeleg nevoile tale chiar mai bine decât tine - deși ar fi greu pentru tine să crezi asta. Gândește-te cu atenție la ceea ce faci și acționezi în mod responsabil.
  • Dacă părinții dvs. au arme, ar trebui să știți regulile lor generale pentru apărarea casei. Aceasta este o informație importantă pe care ar trebui să o cunoașteți și vă va da o senzație cât de severă ar putea fi tatăl tău în a răspunde unui intrus necunoscut în casa ta. Dacă un proprietar armat îi cere partenerului să nu se miște sau să se identifice, el trebuie să-și dezvăluie identitatea imediat. Nimic nu poate fi mai rău decât unul dintre aceștia suferind o vătămare gravă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O mulțime de timp și răbdare
  • Camere care nu împărtășesc sau cel puțin colegi de cameră care nu vă dau departe
  • O rută de evacuare rapidă!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți găsi casa dvs. online cu Google MapsCum puteți găsi casa dvs. online cu Google Maps
  Cum să faci o casă de copaci în MinecraftCum să faci o casă de copaci în Minecraft
  Cum de a desena o casa de turtă dulceCum de a desena o casa de turtă dulce
  Cómo dibujar una casaCómo dibujar una casa
  Cum să scapi de greieriiCum să scapi de greierii
  Cum să scapi de șerpiCum să scapi de șerpi
  Cum să salvați facturile de încălzireCum să salvați facturile de încălzire
  Cum să sperie scorpionii în mod naturalCum să sperie scorpionii în mod natural
  Cum de a construi o casă de tepeCum de a construi o casă de tepe
  Cum să împiedici muștele să invadeze casa ta și curtea câinelui tăuCum să împiedici muștele să invadeze casa ta și curtea câinelui tău
  » » Cum să vă furișați prietenul sau prietena în casa dvs.

  © 2011—2020 ertare.com