Cum să vă îmbunătățiți clasele în liceu

Liceul este o etapă de distracție pentru băieți adolescenți: întâlni oameni noi, face noi prieteni, să devină mai independente și au mai multe opțiuni pentru a alege cursuri și activități extracurriculare pe care doresc să le transporte. Cu toate acestea, mulți adolescenți percep că notele lor scad considerabil în liceu. Clasele devin mai dificile și este mai complicat să ținem pasul. Urmați acest ghid pentru a vă îmbunătăți notele înainte de a fi înmânate următorul card de raport și păstrați o medie de punctaj ridicat (GPA, pentru acronimul său în limba engleză).

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă gradul în școala medie Pasul 1
1
Obțineți un notebook. Împărțiți o foaie în trei coloane. La prima pune titlul de "motiv"- la al doilea, "De ce?"- și la al treilea, "îmbunătățire". Realizând ceea ce distrage atenția, vă veți ajuta să vă îmbunătățiți notele în orice subiect, fie că este dificil sau ușor.
 • Imaginea intitulată Găsiți cele mai bune programe de gradul online Pasul 1
  2
  De ce scad notele tale? Tu faci temele? Îți petreci timpul studiind examenele tale? Acordați atenție în clasă? Prefaceți școala la evenimente sociale și sport? Stați jos și scrieți toate motivele pentru care notele dvs. au căzut în coloană "motiv". Enumerați-i din cea mai mare problemă la cel mai mic.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la școală Pasul 7
  3
  De ce se întâmplă aceste motive? De exemplu, în loc de "Nu fac temele" poți scrie "Nu am un loc liniștit pentru a face temele, deoarece frații mei fac multă zgomot" sau pe partea laterală "Nu-mi acord atenția în clasă" poți scrie "Mi se pare foarte greu să fiți atenți pentru că nu dorm bine". Toate acestea scrieți în coloana "De ce?".
 • Imaginea intitulată Evitați fads Pasul 5
  4
  Cum mă pot îmbunătăți? Da în coloană "motiv" ai scris "Nu fac temele" și în coloană "De ce?" ai pus "Nu am prea mult timp pentru că am practicat multe sporturi", apoi în coloană "îmbunătățire" poți scrie "Voi lăsa un sport și petrec o oră în fiecare noapte pentru a studia și a face temele".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă gradul în școala de mijloc Pasul 5
  5
  Ce ar trebui să îmbunătățesc? Alegeți un punct din coloană "motiv" unde vreți să vă îmbunătățiți Această parte variază de la o persoană la alta. Începeți cu cea mai mare problemă și încercați să o rezolvați. Dacă problema cea mai mare este că nu puteți să acordați atenție în clasă și îmbunătățirea este că dormiți mai mult, atunci începeți să o faceți.
 • Imaginea intitulată Obțineți un mesaj A pe o hârtie engleză Pasul 5
  6


  Când sunteți sigur că ați îmbunătățit, traversați acel punct din listă și treceți la următorul. Veți fi surprins de cât de repede veți marca toate punctele și cu care notele dvs. vor începe să se îmbunătățească.
 • Imagine cu titlul Ace AP Biology Pasul 9
  7
  Dedicați-vă pentru a obține note mai bune. Nu fi leneș! Încercați să efectuați orice tehnică care funcționează pentru dvs. Unii oameni pot indica faptul că vor studia 20 de minute pe zi timp de trei zile înainte de examen. Tu decizi cum să studiezi. Mulți oameni preferă jetoane - altele, jocuri - și altele, citiți doar materialul. Încercați să faceți puțin din fiecare dintre aceste tehnici și apoi să rezolvați un mic test pentru a verifica dacă vă amintiți bine materialul. Trebuie să utilizați cel care funcționează cel mai bine pentru dvs. zilnic.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea rezultatelor SAT 2
  8
  Rețineți că în liceu va trebui să vă asumați o mulțime de responsabilități și unul dintre acestea este acela de a vă îmbunătăți notele. Acest ghid nu indică exact ce trebuie să faceți pentru a le îmbunătăți, care va fi decis de dvs. Va trebui să învățați din greu sau să vă apropiați de un profesor și să cereți ajutor la sfârșitul orelor. Fii responsabil și nu te aștepta ca totul să fie rezolvat peste noapte.
 • Imaginea intitulată Evitați neînțelegerile referitoare la testele privind coeficientul inteligent (IQ) Pasul 5
  9
  După câteva săptămâni, veți observa o îmbunătățire a notorietății dacă ați fi responsabil și ați făcut un efort. Nu te mai opri niciodată de un student bun! Continuați cu obiceiurile tale.
 • Este adevărat că sacrificarea unei călătorii de cumpărături sau a unei ore pe Facebook poate fi teribilă în momentul de față, dar va merita să o primiți odată ce veți primi cartea dvs. de raport.
 • Amintiți-vă să vă răsplătiți după ce ați finalizat o sarcină pentru a vă simți mai sigură și aveți un motiv să vă străduiți să atingeți obiectivul.
 • Imaginea intitulată Evitați neînțelegerile legate de testele privind coeficientul inteligent (IQ) Pasul 2
  10
  Înțelegeți acest mesaj minunat: Fiecare student este diferit! Studierea cu prietenii nu este întotdeauna o idee grozavă, deoarece fiecare persoană învață lucrurile într-un mod diferit. Aflați ce metode vă ajută să învățați mai bine și să le folosiți.
 • Imaginea intitulată Ace AP Biology Pasul 4
  11
  Dacă nu doriți ca oamenii să știe că studiați și, prin urmare, să fie văzută ca un tip intelept sau un ciudat, cu mult mai mici note, studiind în camera ta atunci cand stii prietenii sau altcineva nu vă distrage atenția.
 • sfaturi

  • Solicitarea de puncte suplimentare nu vă va face rău. Dacă notele dvs. scad și trebuie să le îmbunătățiți rapid, aflați dacă profesorul dvs. vă poate lăsa un loc de muncă care vă oferă puncte suplimentare.
  • Găsiți-vă propriul domeniu de studiu unde puteți studia fără distragere a atenției. Această zonă ar trebui, de asemenea, să vă motiveze mai mult, astfel încât să o decorați cu modele care vă permit să fiți organizați și să nu vă distrageți.
  • Faceți întotdeauna sarcinile în primele zile care vă sunt atribuite, astfel încât să reduceți șansele de a le face în ultimul moment. Încercați să profitați de orele școlare sau momentele în care profesorul vă oferă o atenție mai personalizată.
  • Dacă apare o problemă pe care nu o mai puteți controla, cum ar fi dificultăți de învățare sau probleme la domiciliu, întrebați un profesor sau părinții dvs. pentru ajutor.
  • Practica este perfectă. Faceți-vă temele în fiecare seară, indiferent de ce se întâmplă. Dacă nu aveți temele, examinați ceea ce ați învățat timp de cel puțin 10 minute. Dacă întâmpinați dificultăți într-o clasă și profesorul nu vă lasă frecvent temele la domiciliu, vă recomandăm să-l întrebați ocazional pentru anumite foi de lucru sau întrebări din carte pentru a studia. Este adevărat că ceilalți vor crede că ești nebun, dar nu contează dacă ajută.
  • Discutați cu părinții dvs. și aflați cum vă pot ajuta. Întrebați-le pentru lucruri mici cum ar fi oprirea televizorului timp de o oră în timp ce studiați și faceți teme la domiciliu sau fiți supravegheați ocazional pentru a vă asigura că nu vă trimiteți mesaje prin SMS. Părinții tăi au trecut prin școală și te pot ajuta cu siguranță.
  • De asemenea, el caută sfatul unui profesor. Profesorii au predat sute de studenți și cunosc multe metode diferite de învățare. Întrebați-i dacă se pot întâlni cu dvs. după școală pentru a vă ajuta și pentru a descoperi cea mai bună metodă de învățare. Profesorii sunt mereu fericiți să-i ajute pe elevi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescentCum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescent
  Cum se afișează șirurile de chitarăCum se afișează șirurile de chitară
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum puteți calcula nota finalăCum puteți calcula nota finală
  Cum să evitați să fiți pedepsiți pentru a avea grade releCum să evitați să fiți pedepsiți pentru a avea grade rele
  Cum să menținem o medie a punctajului la nivel de colegiuCum să menținem o medie a punctajului la nivel de colegiu
  Cum puteți îmbunătăți notele fără a studiaCum puteți îmbunătăți notele fără a studia
  Cum să vă îmbunătățiți notele la cursul de limba englezăCum să vă îmbunătățiți notele la cursul de limba engleză
  Cum să vă memorați notele pentru un examenCum să vă memorați notele pentru un examen
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  » » Cum să vă îmbunătățiți clasele în liceu

  © 2011—2020 ertare.com