Cum de a îmbunătăți integritatea personală

Integritatea personală este despre a fi cea mai bună, cea mai onestă și mai sigură din punct de vedere moral. Integritatea dvs. ar putea apărea din convingerile dvs. religioase, din obiectivele personale ale vieții sau dintr-o altă experiență formativă. Când încerci să-ți îmbunătățești integritatea personală, îmbogăți-ți propria viață și îmbunătăți viața altor oameni.

pași

Metoda 1
Trăiește cu mai multă integritate

Imaginea intitulată Deal cu oamenii Snobby Pasul 4
1
Trăiți sincer și respectați-vă promisiunile. Onestitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale integrității. Dacă sunteți necinstit sau înșelați pe alții, nu puteți trăi o viață întreagă. Îndeplinirea promisiunilor pe care le-ați făcut face parte din a fi sinceră cu ceilalți, pentru că, fără îndoială, o promisiune ruptă este o minciună și minciuna nu este congruentă cu integritatea.
 • Fiți mereu cinstiți cu ceilalți, chiar dacă vă provoacă probleme.
 • Minciuna este aproape întotdeauna ceea ce nu trebuie să faci, mai ales dacă minți pentru binele tău.
 • Dacă vă îngrijorați că onestitatea va răni sentimentele cuiva, ar fi mai bine să nu spuneți nimic. Scuzați-vă spunând ceva de genul "Nu cred că sunt cea mai bună persoană pentru a da o opinie despre _____".
 • A trăi în mod cinstit să fii cinstit cu tine în orice moment. Revedeți-vă gândurile și sentimentele, acceptați cum vă simțiți și țineți cont de modul în care sentimentele dvs. vă influențează comportamentul.
 • Imaginea intitulată Tratează oamenii cu respect Pasul 2
  2
  Afișează compasiune și solidaritate sau empatie față de ceilalți. Nu poți trăi o viață de integritate fără să fii îngrijorat sau să ai grijă de ceilalți. Lipsa de compasiune sau de solidaritate cu alții poate duce deseori la judecată proastă, la acte de egoism și, în cele din urmă, la o relație deteriorată cu cineva care vă interesează.
 • Încearcă să fii înțeles cu sentimentele altora. Dacă cineva nu a făcut o treabă bună în birou, de exemplu, considerați că ați putea avea o zi extrem de proastă.
 • Fiți drăguți cu oamenii, chiar și în moduri minore. De exemplu, când mergeți la magazin, întrebați-l pe cel care este ocupat în ziua aceea și dorește-i să se odihnească când se termină schimbarea.
 • Ajutați-i pe alții când este posibil. Puteți face acest lucru prin acte de caritate sau pur și simplu prin oferirea de a ajuta pe cineva care are nevoie de ea la locul de muncă sau pe stradă.
 • Imagine cu titlul Fiți observat Pasul 3
  3
  Faceți o declarație de misiune personală pentru viața voastră. O modalitate bună de a vă asigura că trăiți o viață întreagă este să vă dezvoltați un ghid pentru voi înșivă. Evaluați unde vă aflați în acest moment al vieții dvs. și luați în considerare unde doriți să fiți în viitor în ceea ce privește integritatea personală și caracterul moral.
 • Scrieți obiectivele și valorile. Gândiți-vă bine la tipul de persoană pe care doriți să o fiți și la ceea ce sperați să realizați în viața voastră.
 • Implicați-vă să vă dezvoltați în mod semnificativ. Amintiți-vă că transformarea personală necesită mult efort și dedicare.
 • Scopul declarației misiunii trebuie să vă ghideze în fiecare zi. De fiecare dată când vă simțiți pierdut sau nesigur, declarația dvs. de misiune vă va ajuta să vă recuperați din nou centrul.
 • Nu trebuie să improvizați această afirmație. Chiar dacă nu ați gândit-o niciodată, este recomandabil să aveți o idee clară despre ceea ce vă ghidează în viață.
 • Mențineți această listă agățată într-un loc în care o vedeți în fiecare zi. Opriți-vă și luați o clipă în fiecare zi pentru a vă întreba dacă vă comportați într-un mod care vă va ajuta să vă faceți declarația reală.
 • Imagine cu titlul Die with demignity Pasul 7
  4
  Rămâneți angajat în valorile voastre. Valorile voastre sunt ceea ce vă ghidează prin viață. Adesea, ele se bazează pe experiențele tale formative, dar valorile tale se pot schimba în timp ce îmbătrânesc și te adaptezi la diferite etape ale vieții. Acest lucru este normal, dar este important să vă mențineți un angajament față de valorile voastre, indiferent de ce ar putea fi într-o anumită etapă a vieții voastre.
 • Concentrați-vă asupra a ceea ce vă pasă cel mai mult. Lăsați lucrurile care sunt importante pentru voi să determinați modul în care tratați alții și modul în care vă trăiți viața.
 • Nu compromite niciodată valorile. Nu sacrifica o adevarata valoare personala doar pentru ca ti se potriveste.
 • Metoda 2
  Apără ceva

  Imagine cu denumirea Feel Good About Yourself Pasul 7
  1
  Decideți ce este cel mai important pentru dvs. Dacă doriți să vă luați integritatea personală la nivelul următor, va trebui să decideți ce este cel mai important în viața voastră. Numai prin cunoașterea a ceea ce vreți să vă apărați puteți începe să faceți acest lucru și pe al dumneavoastră.
  • Gândește-te la ceea ce ești cel mai pasionat.
  • Acest lucru ar putea fi derivat din valorile dvs. morale, etice, spirituale sau artistice, sau ar putea fi bazat pur și simplu pe o nedreptate pe care credeți că este necesară pentru a le corecta.
  • Lucrurile cele mai importante pentru tine pot fi înrădăcinate în viața ta, în comunitatea ta sau în întreaga lume. Cu toate acestea, este mai ușor să implementați modificările dacă vă concentrați eforturile asupra a ceea ce puteți face la nivel local.
  • Poate vă este util să vă amintiți fraza populară "Gândiți-vă la nivel global și acționați la nivel local". Lasati-va ca cauza dumneavoastra sa fie de interes pentru ceilalti oameni, dar incercati sa faceti o schimbare acasa inainte de a va extinde.
 • Imaginea intitulată Ajutor pentru victimele incendiilor Pasul 11
  2


  Alegeți o cauză dezinteresată. A acționa fără interese proprii este unul dintre pilonii integrității personale. Dacă o problemă este importantă în primul rând pentru dvs. deoarece vă afectează personal, vă recomandăm să luați în considerare o altă cauză de apărare. Cu toate acestea, ați putea menține integritatea în timp ce apărați o cauză personală dacă o faceți într-un mod care se concentrează pe experiențele altora fără a vă beneficia în mod direct.
 • Dacă cauza dvs. este importantă pentru dvs. deoarece o schimbare vă va face viața mai bună, este posibil să nu vă gândiți suficient la ceilalți. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat un adevăr absolut.
 • De exemplu, ați putea fi motivat să vă sensibilizați despre cancer și să organizați donații pentru investigarea acestei boli deoarece un membru al familiei dumneavoastră a suferit-o. Aceasta continuă să fie orientată spre comunitate și nu servește la obținerea unui câștig personal, deci este o cauză de mare integritate.
 • Image cu titlul Feel Good About Yourself Pasul 27
  3
  Găsiți modalități de a vă susține cauza. Odată ce ați găsit o cauză pe care o puteți sprijini, veți dori să găsiți modalități de a vă ajuta mai mult. Există multe modalități de a ajuta la susținerea unei cauze, deși toate organizațiile pot avea nevoi diferite. Discutați cu cineva de la o organizație care vă interesează pentru a afla ce puteți face pentru a vă ajuta.
 • Donațiile de bani sunt întotdeauna utile pentru organizațiile non-profit existente și legitime. Doar asigurați-vă că banii dvs. merg cu adevărat pentru a susține cauza întrebând la ce au fost investite donațiile.
 • Căutați online o organizație unde vă puteți oferi voluntar. Puteți să vă petreceți timpul ajutând cauzele sociale, civice, de mediu, culturale și educaționale, îmbunătățind în același timp comunitatea.
 • Dacă nu există încă o organizație care să vă susțină cauza, începeți una.
 • Puteți găsi informații utile despre cum să începeți o organizație non-profit prin cercetarea site-ului Consiliului Național al Organizațiilor non-profit sau contactând asociația locală nonprofit.
 • Image cu titlul Feel Good About Yourself Pasul 12
  4
  Asigurați-vă că eforturile dvs. respectă valorile dvs. În timpul tuturor eforturilor, asigurați-vă că nu pierdeți din vedere valorile și declarația personală a misiunii. Toate eforturile pe care le depuneți pentru a vă susține cauza ar trebui să se țină de valorile personale și să vă ajute să vă apropiați de obiectivul de a trăi viața pe care o visezi pentru voi înșivă.
 • Dacă vă sacrificați valorile pentru a obține un profit ușor, nu le respectați.
 • Valorile tale ar trebui să ghideze eforturile tale pentru a ajuta cauza pe care ai ales-o. Asigurați-vă că trăiți cu scop și dedicație.
 • Metoda 3
  Găsiți un scop moral în viață

  Imaginea intitulată Feel Good About Yourself Pasul 28
  1
  Evaluați ceea ce considerați a fi sensul vieții. Mulți oameni amestecă faptul că au un scop moral cu cel al practicării unei religii. Deși este adevărat că religia îi ajută pe mulți să găsească sensul și scopul în viață, nu este esențial să trăiești o viață semnificativă.
  • Viața nu are sens absolut. Fiecare persoană creează un sens pentru viața proprie, pentru că înseamnă ceva diferit pentru fiecare persoană.
  • Înțelesul vieții voastre ar trebui să fie acela în care credeți că, în cele din urmă, acest lucru este îndreptat.
  • Vrei să-ți dedici viața numai pentru a te îmbogăți sau crezi că viața ar trebui să includă un fel de a ajuta pe alții?
  • S-ar putea să descoperiți că trăind o viață de integritate și un caracter moral ferm vă poate da viață viața ei însemnată. Totuși, acesta este un lucru pe care doar tu poți decide singur.
  • Dacă credeți că religia vă poate ajuta să găsiți scopul în viață, practicați-l. Găsiți o religie care vă interesează, căutați-o online și să vă alăturați unei congregații din apropiere.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați la pasul 6
  2
  Luați în considerare dacă viața dvs. vă servește scopul. Odată ce ați identificat ceea ce credeți că este semnificația vieții voastre, va trebui să vă distanțați și să evaluați sincer dacă trăiți într-un mod care servește acest scop. S-ar putea să descoperiți că sunteți bine în drum sau că aveți loc de îmbunătățire.
 • Fii cinstit și critic în evaluarea ta. Dacă există loc de îmbunătățire, acceptați-o.
 • Dacă nu ați trăit într-un mod care să vă servească scopul, este bine. Important este să recunoaștem și să facem schimbările necesare pentru a merge mai departe.
 • Dacă investești în prezent o parte din timpul, banii sau efortul care te gândești la scopul tău identificat în viață sau lucrezi la el, te afli deja pe calea de a trăi o viață semnificativă.
 • Imagine cu titlul Răsfățați - vă Pasul 11
  3
  Găsiți modalități de a trăi cu o mai mare conștiință. Când trăiți cu conștiința, știți scopul în viață și încercați în mod activ să vă demonstrați integritatea. Constiinta te obliga sa fii atent la felul in care te gandesti, sa vorbesti si sa te comporti in fiecare zi si sa depui eforturi sa realizezi aceste activitati intr-un mod mai semnificativ.
 • Concentrați-vă pe simțurile voastre. Gândiți-vă la felul in care arata, sunet, miros, simt și știu lucruri și să încerce să fie conștienți de reacția față de toate aceste informații senzoriale.
 • Concentrează-te pe respirație. A respira conștient, a fi atent la senzația fiecărei inhalări și expirații, te-ar putea ajuta să rămâi concentrat și în prezent.
 • Meditează. Meditând, fie cu tehnica respirației conștiente, fie cu recitarea mantrelor, te-ar putea ajuta să realizezi o conștientizare mai profundă a gândurilor și acțiunilor tale de zi cu zi.
 • Luați în considerare posibilitatea explorării religiei. Nu toată lumea are nevoie de religie, dar mulți descoperă că ea aduce un scop mai mare și un sens moral în viața lor.
 • Puteți găsi cursuri de meditație și conștiință totală în comunitatea dvs. prin cercetarea online. De asemenea, puteți găsi informații despre organizațiile religioase din zona dvs. prin căutarea pe Internet sau vorbind cu cunoștințele care le participă.
 • sfaturi

  • Integritatea constă în a demonstra congruența în totul, mai ales atunci când nimeni nu se uită. Nu contează cât de multă integritate acționați atunci când sunteți cu prietenii dvs. dacă tratați străini rău, așa că depuneți eforturi pentru a fi congruente morale și amabile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergiCum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergi
  Cum să vă îmbunătățiți atitudineaCum să vă îmbunătățiți atitudinea
  Cum să construiți încredereCum să construiți încredere
  Cum să nu mai rupi promisiunileCum să nu mai rupi promisiunile
  Cum să descoperi o minciunăCum să descoperi o minciună
  Cum să faci o fată să te încreadăCum să faci o fată să te încreadă
  Cum să scapi de un angajamentCum să scapi de un angajament
  Cum să te ocupi de un cel mai bun prieten mincinosCum să te ocupi de un cel mai bun prieten mincinos
  Cum să te ocupi de un prieten mincinosCum să te ocupi de un prieten mincinos
  Cum să nu cădeți pentru minciunile oamenilorCum să nu cădeți pentru minciunile oamenilor
  » » Cum de a îmbunătăți integritatea personală

  © 2011—2020 ertare.com