Cum sa imbunatati ca o persoana (fete)

Opiniile despre auto-dezvoltare diferă de la o persoană la alta. Cu toate acestea, urmând acești pași, veți duce un stil de viață mai satisfăcător și veți crea un impact pozitiv asupra lumii din jurul dvs.

pași

1
Aveți grijă de corpul dvs. și încercați să conduceți un stil de viață igienic. Nu numai că este mai sănătos, dar și dacă te simți bine despre tine, vei fi mai dispus să ia decizii dificile pentru a obține rezultate bune pe termen lung.
 • 2
  Scrieți într-o listă toate zonele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți, cum ar fi pielea uscată, problemele de păr, îmbrăcămintea inadecvată, mirosul neplăcut al corpului, printre altele. Veți face mai bine dacă le separați pe secțiuni: părul, fața, mâinile, picioarele și corpul.
 • 3
  Lucrați pe listă. Grupează totul în secțiuni, cum ar fi pielea, structura corpului, postura, părul, mirosul corpului, îmbrăcămintea, eticheta, printre altele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca persoană (fete) Pasul 1
  4
  Alegeți cel mai îngrijorat grup și lucrați la el.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca persoană (fete) Pasul 2
  5
  Comandați cu atenție spațiul în care trăiți - evitați să locuiți într-un loc care vă deranjează sau vă dezamăgește. Dacă vă place acest spațiu, veți duce o viață mai stresantă. Când vă decideți să scapați de un element, luați în considerare donarea acestuia unui magazin de dobândă sau o caritate. De asemenea, unii dintre prietenii dvs. ar merita să le spuneți să vă revizuiască donațiile. Amintiți-vă, de asemenea, lucrurile frumoase care vă motivează să fiți frumoși. Prin urmare, alegeți decorarea sau culorile care se potrivesc personalității dvs. și ceea ce decideți să fie.
 • 6
  Faceți o listă a meritelor și a defectelor. Dacă vă simțiți confortabil, cereți unui prieten sau rudă de încredere să vă evalueze caracteristicile. Vedeți ce defecte sunt cele mai ușor de corectat și încercați să le remediați devenind un obicei. Dacă există calități pe care doriți să le aveți ca persoană, luați în considerare modalitățile prin care le puteți obține. Amintiți-vă că aveți mai multă putere asupra voastră decât probabil credeți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea ca persoană (fete) Pasul 3
  7
  Nu lăsați niciodată defectele să vă domine gândurile în acest proces.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea ca persoană (fete) Pasul 4
  8
  Opriți-vă și gândiți-vă înainte să vorbiți și să acționați Luați în considerare modul în care deciziile dvs. vă vor afecta, o altă persoană sau o situație. Dacă aveți un sentiment persistent că trebuie să faceți ceva, chiar dacă opțiunea nu vă atrage atenția, aveți încredere în intuiția dumneavoastră. Fiți atenți și responsabili în toate acțiunile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca persoană (fete) Pasul 5
  9
  Fii sincer și cinstit, în timp ce păstrezi atingerea. Oamenii le place să interacționeze cu cei care le înțeleg - faceți timp pentru a vă explica acțiunile sau motivele pentru a face ceva cuiva, dacă vă întreabă. Nu striga sau deveniți violenți, dar dacă simțiți că sunteți pe punctul de a vă pierde temperamentul, retrageți-vă de la situație și reveniți să o examinați mai târziu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca persoană (fete) Pasul 6
  10
  Faceți hobby-urile pe care doriți să le faceți, dar nu ați făcut-o niciodată. Examinați-vă reticența, dacă aveți una, și considerați că amânarea înseamnă că nu veți putea face niciodată ceva ce ați dori să faceți. Puteți lăsa întotdeauna ceva ce nu vă interesează, dar este mai greu să faceți ceva. Urmărind pasiunile voastre, vă puteți oferi mai multe opțiuni în viață și mai mulți prieteni cu care vă puteți referi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea ca persoană (fete) Pasul 7
  11
  Ca o regulă de aur, nu tratează niciodată pe cineva ca tine, nu ar vrea să fie tratat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca persoană (fete) Pasul 8
  12
  Salvați întotdeauna puțin timp pentru dvs.
 • sfaturi

  • Nu te compara cu oamenii pe care nu îi admiri. Nu este necesar să aveți calități pe care nu le doriți sau că sunteți populare sau extrem de atractive, astfel încât să fiți o persoană bună.
  • Evitați invidia ori de câte ori este posibil.
  • Nu neglija niciodată interesele tale intelectuale.
  • Întotdeauna amintiți-vă să reveniți la ceea ce împrumutați în starea inițială. Dacă ați spart sau ați deteriorat bunurile cuiva, spuneți-le, să le cereți scuze și să le schimbați dacă este posibil. Fă-o cât mai curând posibil și spune-i că nu ai uitat ce ți-a împrumutat.

  avertismente

  • Amintiți-vă că sunteți personalitatea și acțiunile voastre, nu fizicul sau lucrurile voastre.
  • Dacă locuiți cu alți oameni, luați în considerare modul în care deciziile dvs. le-ar putea afecta. Dacă locuiți cu părinții dvs., cereți-i permisiunea de a face mari schimbări, în special în spațiul în care locuiți.
  • Nu aruncați sau deteriorați obiectele cuiva în timpul renovărilor.
  • Luați în considerare modul în care tratezi prietenii și familia în timpul acestui proces și evaluează posibilele regretele pe care le poate avea, după luarea deciziilor cu privire la relațiile tale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a convinge un bărbat cu o mulțime de păr să-și radă pieptulCum de a convinge un bărbat cu o mulțime de păr să-și radă pieptul
  Cum de a transforma părul drept într-un afroCum de a transforma părul drept într-un afro
  Cum să aveți grijă de pielea și părul care vă îngrijește de sănătatea mintalăCum să aveți grijă de pielea și părul care vă îngrijește de sănătatea mintală
  Cum să vă modelați părul cu bucle fierbințiCum să vă modelați părul cu bucle fierbinți
  Cum să vă imprimați părulCum să vă imprimați părul
  Cum sa scapi de mirosul corpului in mod naturalCum sa scapi de mirosul corpului in mod natural
  Cum să scapi de mirosul de lianță (albire) al mâinilor taleCum să scapi de mirosul de lianță (albire) al mâinilor tale
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să faci panglici senegalezeCum să faci panglici senegaleze
  Cum sa faci o tunsoare militara plataCum sa faci o tunsoare militara plata
  » » Cum sa imbunatati ca o persoana (fete)

  © 2011—2020 ertare.com