Cum să mesteci guma în clasă

Deși nu este permisă mestecati guma

În marea majoritate a școlilor, uneori pur și simplu nu o putem evita. Guma de mestecat vă poate ajuta să rămâneți alertați și alertați în clasă. Studiile arată că studenții care mestec guma în timpul examenelor o rezolvă mai bine cu 26 până la 36% decât cei care nu mestec. Guma de mestecat vă poate îmbunătăți memoria și vă poate ajuta să învățați mai bine la școală.

pași

Partea 1
Aflați să mestecați discret gingiile

Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 3
1
Schimbă-ți felul mesteca. Chew încet și discret. Asigurați-vă că gura este închisă. Nu faceți zgomote inutile când mestecați. Practicați mestecarea în acest fel atunci când puneți alimente comestibile în gură. Acest lucru vă va ajuta să mestecați mai liniștit în timpul orelor de curs.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 4
  2
  Nu mestecați gingia care are multă aromă sau care este foarte fructată. Există multe varietăți de guma de mestecat pe care le puteți alege. Anumite gume de mestecat vă pot lăsa cu un miros foarte puternic și intens, pe care profesorul dvs. îl poate mirosi cu ușurință. Alegeți o gumă de mestecat care nu are nici o culoare, una care este, de preferință, albă sau roz și care arată asemănătoare cu caracteristicile gurii.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 8
  3
  practică câteva minute pe zi acasă vorbind cu o gumă de mestecat în gură. Atunci când vorbești, mutați guma cu limba la dreapta sau la colțul din stânga sus al gurii în zona molarilor dumneavoastră (dinți, care sunt mai aproape de partea din spate a capului). Mai poți ascunde guma sub limba sau cerul gurii. În cele din urmă, vei deveni un expert în a vorbi cu guma în gură.
 • Dacă ridici buza superioară spre tine nas, Veți vedea gingiile. Ascundeți guma și sugeți-o pentru ao aplatiza. Acest lucru poate provoca durere dacă o faceți pentru o perioadă lungă de timp.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 7
  4
  Gândește-te ca profesorul. Puneți-vă pantofii. Dacă ați fi profesorul și credeți că un student ar putea fi mestecat, probabil că veți încerca mai multe tactici diferite pentru a găsi competent.
 • Evitați modelele de comportament atunci când mestecați guma din aceeași clasă. Un profesor poate începe să-și dea seama că mereu mestecați guma în clasa voastră. Guma mestecara in diferite clase si ore din zi pentru a crea obiceiul de spontaneitate.
 • Partea 2
  Guma de mestecat discret

  Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 1
  1
  Scoateți guma din sala de clasă într-o perioadă între clase. Încearcă să o faci înainte să ajungi la clasă. Dacă aveți o bucată de gumă de mestecat proaspătă, luați puțină apă rece, deoarece aceasta va scurge mirosul.
  • Cu cât mestecați mai mult aceeași gumă de mestecat, cu atât este mai greu să o faceți. Rețineți că acest lucru vă poate face să faceți mai mult zgomot atunci când mestecați.
  • De mestecat poate ajuta, de asemenea, gumă de mestecat să disipeze mai repede.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 2
  2
  Îndepărtați atenția din gură. Divertisază atenția persoanelor care fac gesturi cu mâinile și contact direct cu ochii atunci când vorbește. Guma de mestecat poate lăsa un miros foarte puternic și intens.
 • Dacă aveți de gând să răspundeți la întrebări cu un "da" sau "nu", nu ezitați să fiți de acord sau nu.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 9


  3
  Opriți guma de mestecat atunci când profesorul este aproape. Lăsați guma de mestecat odihnă în gură Nu mișcați gingia cu limba, deoarece gâtul se va mișca.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 6
  4
  Nu face un balon cu guma de mestecat. Profesorul tău și colegii tăi vor asculta dacă va exploda. Ar putea chiar să te vadă când faci balonul cu gura.
 • Partea 3
  Nu intră în necazuri

  Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 14
  1
  Creați o distragere atenție. Cereți-le să se folosească de baie pentru a evita aspectul suspicios. Pretindeți că vă căscați în timpul orelor de curs, în timp ce puneți mâna peste gură. Pretindeți că vă mușcați unghiile. Puteti actiona ca si cum ati lua ceva din dinti. Încercați o tuse falsă sau strănut pentru a nu intra în necazuri.
  • Dacă aveți frenillos iar profesorul vă vede că vă mutați gura într-o mișcare de mestecare, Veți avea opțiunea să-i spuneți că era ceara. Dacă credeți că profesorul dvs. suspectează că aveți guma de mestecat, cereți-i să mergeți baie pentru a fixa ceara, bretele etc. Asta mă va face să cred că a fost o problemă ortodontică și nu a mestecat guma.
  • Dacă profesorul miroase guma și vă întreabă despre asta, ascundeți-o în gură sau spuneți-i că ați mâncat niște bomboane înainte. Dacă vă întreabă ce bomboane, el răspunde spunând ceva care are un miros similar cu guma de mestecat.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 13
  2
  Aruncați guma de mestecat. Când aruncați gingia, puneți-vă mâna pe față ca și cum ați zgâriat nasul și, cu limba, împingeți guma în palma mâinii. Asigurați-vă că aveți întotdeauna un țesut de unică folosință, o învelitoare veche sau o bucată de hârtie în buzunar pentru a pune guma de mestecat acolo. Amintiți-vă: unii profesori știu acest truc, de vreme ce, de asemenea, au mers la școală.
 • De asemenea, vă puteți preface că suflați nasul când aruncați guma.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 12
  3
  Beți guma de mestecat. Convingerea populară că va dura șapte ani pentru a trece guma de mestecat sistem digestiv Nu este adevărat Guma de mestecat va trece într-un mod foarte inofensiv, fără a se lipi de ceva ce nu vă datorezi. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru a face acest lucru dacă profesorul te-a văzut deja.
 • Image cu titlul Guma de mestecat in clasa Pasul 10
  4
  Recunoașteți înfrângerea. Dacă observa profesorul, el recunoaște că aveți o gumă de mestecat. Lasă-l să știe că nu o vei mai face niciodată în clasă. Nu există nici un motiv să-l înfuriați mai mult dacă înghiți sau minți despre el (ceea ce ar putea să vă aducă în probleme mai grave). Recunoașteți înfrângerea, exersați și încercați din nou într-o altă clasă.
 • Dacă profesorul întreabă dacă mestecați guma, răspundeți negativ și spuneți că vă mestecați limba. Dacă nu credeți, deschideți-vă gura în timp ce ascundeți guma și scoateți limba. Rețineți că guma de mestecat poate să iasă sau să cadă în gât atunci când faceți asta. Fă-o singur, dacă ești complet sigur că profesorul nu știe că încalci regulile.
 • Dacă profesorul a observat deja, separați un pic de guma de mestecat și scuipați-l în coșul de gunoi. Când te vei întoarce la scaun, vei mai avea niște gumă de mestecat. Începeți să mestecați discret când profesorul dvs. se întoarce.
 • sfaturi

  • Stați în mijlocul clasei. Elevii care stau în spate de obicei nu acordă atenție în timpul orelor și profesorii pot să presupună că sunteți unul dintre ei. Dacă stați prea aproape de față, profesorul va observa cu ușurință.
  • Dacă profesorul tău este FOARTE observat, nu te obosi cu guma de mestecat în timpul orelor de clasă.
  • În loc să mestecați guma, încercați să o presați cu limba. Frământați guma pe gură cu limba. Acest lucru nu necesită o mișcare a maxilarului.
  • Nu loviți guma de mestecat pe care o mestecați sub birou sau scaun. Este neigienă și poate provoca respingerea de către voi a altor persoane dacă stau în același loc ca și dvs.
  • NU puneți mâna în fața gurii în timp ce vorbiți.
  • Cel mai bun moment pentru a mesteca guma este în timpul prânzului, chiar dacă nu este considerat o clasă. Guma de mestecat în timpul prânzului vă va oferi un risc mai mic, dacă este cazul, de a fi prins. Mestecați după ce ați terminat de mâncare pentru a vă împrospăta respirația și pentru a preveni deteriorarea dinților.

  avertismente

  • Nu mâncați folia de mestecat pentru mestecat.
  • Faceți-o pe propriul dvs. risc - profesorul poate spune cu ușurință.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să oprească obiceiul de a mesteca tutunCum să oprească obiceiul de a mesteca tutun
  Cum sa faci arcuri de par cu guma de mestecat wrapsCum sa faci arcuri de par cu guma de mestecat wraps
  Cum să faci un avion dulceCum să faci un avion dulce
  Cum să faci un dragon în Dragon CityCum să faci un dragon în Dragon City
  Cum sa faci o pompa de mestecatCum sa faci o pompa de mestecat
  Cum se face o bule de gumă de mestecatCum se face o bule de gumă de mestecat
  Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)Cum sa mesteci guma (guma de mestecat)
  Cum să mesteci tutunulCum să mesteci tutunul
  Cum să mestecați cu gura închisăCum să mestecați cu gura închisă
  Cum sa alegi guma de mestecat potrivitaCum sa alegi guma de mestecat potrivita
  » » Cum să mesteci guma în clasă

  © 2011—2020 ertare.com