Cum se face până când sunteți începător (pentru adolescenți)

Ești o fată tânără? Vrei să faci niște machiaj, dar nu ești sigur cum să faci asta corect? Acest articol vă va spune cum să faceți acest lucru!

pași

Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 1
1
Obțineți machiaj Unele culori potrivite pentru a fi folosite ca ochi sunt roz, liliac, verde, alb, albastru, auriu și maro. Masca poate fi maro, negru sau transparentă. De asemenea, dacă aveți un ton de piele clar, puteți cumpăra un produs de bronzare, dar dacă nu aveți nevoie de el, nu-l utilizați, unii oameni arătau mai degrabă un "ridicol" pentru utilizarea bronzerului. Dacă doriți să acoperiți acneea și pistruiele, nu vă faceți griji dacă nu aveți un agent de îngrijire a pielii. Majoritatea companiilor pur și simplu împachetează baza și etichetează spunând că este "proofreader". Dacă nu există corector, puteți utiliza baza. Deci, obțineți o bază sau un hidratant cu culoare și asigurați-vă că ați cumpărat unul care se potrivește cu tonul pielii. Dacă puteți obține machiaj mineral, este mai bine pentru piele, deși ar trebui să fie clar că orice machiaj poate bloca porii.
 • Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 2
  2
  Cumpărați perii și remodelarea machiajului. Veți avea nevoie de perii pentru a aplica umbrele, baza, fardul și, de asemenea, o perie "mixer". În plus față de remover-ul machiajului veți avea nevoie de șervețele sau bureți pentru a elimina machiajul.
 • Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 3
  3
  Aplicați concealer, bronzer și bază. Utilizați periile și periile pe care le-ați cumpărat pentru a aplica cantități mici de bronz și bază. Asigurați-vă că vă acoperiți toată fața cu un strat subțire și uniform (nu exagerați-l, excesul vă va face să arătați ridicol). De asemenea, utilizați agentul de îngroșare direct pe pete înainte de a aplica baza și bronzul.
 • Imagine cu denumirea Make Up School School Step 5
  4
  Aplicați machiajul ochilor. Începeți cu eyeliner. Închideți un ochi și întindeți ușor pielea pleoapelor cu degetul, astfel încât să nu existe riduri și aveți o suprafață netedă pentru aplicarea machiajului. Luați ochelarii și trageți cu atenție o linie peste marginea pleoapei. Repetați-l în celălalt ochi. Apoi, va trebui să aplicați rimelul. Scoateți aplicatorul din rimel și aplicați-l ca și cum ați fi dorit să îndoiți genele în sus. Faceți-o în ambii ochi și apoi treceți la umbre. Aplicați o mică cantitate de umbră pe peria de umbră. Apoi închideți ochiul și utilizați peria pentru a aplica o mică cantitate de umbre pe pleoapă. Repetați procesul în ambii ochi.
 • Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 5
  5


  Puneți puțină luciu de buze. Separați-vă buzele astfel încât buza inferioară să fie complet întinsă. Puneți puțin buze pe buza dvs. inferioară. Apoi, frecati ambele buze pentru a le acoperi cu stralucirea.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul (Preteens) Pasul 6
  6
  Uită-te în oglindă. Dacă priviți în oglindă, puteți să vă asigurați că ați aplicat machiajul în mod corespunzător și că nu aveți o mască pe frunte sau o luciu de buze pe bărbie. Dacă descoperiți orice imperfecțiune în machiaj, este timpul să o corectați!
 • Imaginea intitulată
  7
  Purtați machiajul la institut dacă îl permiteți, la mall sau în altă parte. Trebuie să simțiți și să acționați cu încredere în voi și să lăsați lumea să știe cât de frumoși sunteți.
 • Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 8
  8
  Desmaquíllate. Chiar înainte de a merge la culcare (sau mai devreme dacă preferați), va trebui să vă luați machiajul. Puneți doar o mică cantitate de machiaj pe o ștergătoare sau burete în acest scop. Apoi, cu această ștergere va trebui să eliminați toate machiajul de pe fața dumneavoastră. Probabil că trebuie să utilizați mai mult de o ștergere. Ar trebui să curățați până când ștergerea nu are urme de machiaj. (Dacă nu aveți o mască de îndepărtare a machiajului, puteți elimina machiajul folosind un șervețel cu un vârf de ulei pentru copii.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă, nu trebuie să faceți prea mult, sunteți tineri. Aplicați numai suma de care aveți nevoie, de exemplu dacă nu aveți nevoie de un corector, nu îl aplicați.
  • Puteți utiliza un fard de ochi întunecat, cu un aplicator umed ca ochelari de vedere.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă puteți pune în mod corespunzător machiaj, puteți întreba mama sau o soră care să vă ajute cel puțin în primele momente.
  • Îndepărtați-vă după ce ați folosit un produs de curățare bun și un hidratant bun pentru piele. Acest lucru va face machiajul sa arate mai bine pentru ca va veti scapa de toate celulele moarte inainte de a pune machiajul.
  • Majoritatea companiilor cosmetice utilizează pur și simplu un alt "container" pentru agentul anti-îngrășăminte, dar în realitate produsul este același care este vândut ca bază. Deci, dacă nu aveți un corector, puteți folosi perfect baza pentru a "repara" acele mici detalii cum ar fi acnee. Asigurați-vă că o aplicați bine înainte de a ieși afară.

  avertismente

  • Nu lasa machiajul sa ruleze, pare oribil.
  • Nu încercați prea mult să vă prefaceți că sunteți mai în vârstă.
  • Obțineți rimel rezistent la apă / dermatograf.

  Lucruri de care ai nevoie

  • bază
  • proofreader
  • autobronzant
  • Blush / Blush
  • căptușeală
  • rimeluri
  • Eye Shadow
  • Luciu de buze
  • Cazul de machiaj
  • PREBASIC
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică baza de machiaj în baraCum se aplică baza de machiaj în bara
  Cum se aplică machiajul de bazăCum se aplică machiajul de bază
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum să aplicați umbra ochilor pe pielea maroCum să aplicați umbra ochilor pe pielea maro
  Cum să acoperiți un tatuaj cu machiajCum să acoperiți un tatuaj cu machiaj
  Cum de a alege culorile care merg cu pielea taCum de a alege culorile care merg cu pielea ta
  Cum de a alege culoarea părului în funcție de tonul pieliiCum de a alege culoarea părului în funcție de tonul pielii
  Cum de a alege machiajul potrivitCum de a alege machiajul potrivit
  » » Cum se face până când sunteți începător (pentru adolescenți)

  © 2011—2020 ertare.com