Cum se completează în liceu

Hei, fetelor! Încerci să găsești acel aspect care te face să te simți și să arăți bine? Nu puteți decide ce machiaj să aplicați? Căutați un nou aspect? Ei bine, iată răspunsul la toate astea! Continuați să citiți pentru a găsi un aspect nou și drăguț pentru a face.

pași

Imaginea intitulată Clear Under the Skin Pimples Pasul 1
1
Spălați-vă fața cu apă și cu un detergent facial (de preferință). Puteți încerca, de asemenea, alte produse de curățare a feței dacă aveți piele grasă și acnee. De asemenea, puteți folosi un exfoliant din când în când.
 • Imaginea intitulată Smooth Frizzy Hair Step 5
  2
  Uscați-vă fața lovind-o cu un prosop sau un prosop de hârtie. Asigurați-vă că nu frecați prea tare, deoarece acest lucru vă poate irita pielea.
 • Imaginea intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 4
  3
  Începeți cu un corector care vă apropie de tonul pielii. Aplicați în jurul cercurilor întunecate, pistrui sau a ceva ce credeți că are nevoie de o atingere. Îndepărtați-o pe piele, lustindu-l cu degetul inelar. Asigurați-vă că nu utilizați prea mult sau că va arăta ca o mască.
 • Image cu titlul Shop for Makeup Pasul 13
  4
  Utilizați pulbere (plasați-o pe concealer și pe toată fața dumneavoastră) și o roșie puțin și aplicați-o ușor pe pometi. Pomeții sunt sub ochii tăi. Dacă nu le puteți găsi, zâmbetul și cele două cercuri care formează sunt obrajii. De asemenea, trebuie să utilizați o fard de obraz care se apropie de tonul pielii dvs., cum ar fi un roz deschis sau un trandafir pentru fetele întunecate.
 • Imaginea intitulată Alegeți machiaj Pasul 15
  5
  Luați o umbra de ochi albe și aplicați-o ușor sub sprâncene. Nu aplicați prea mult deoarece ar putea părea rău. Umbra scoate în evidență culoarea ochilor și îi face să iasă în evidență!
 • Imaginea intitulată Aplicați machiaj pentru pielea indiană închisă Pasul 7


  6
  Utilizați o nuanță roz deschisă sau maro deschis și puneți-o pe pleoape. Dacă doriți să fie mai puțin sofisticat, apoi să-l răspândiți în colțurile exterioare ale ochilor (dar nu prea mult!).
 • Imaginea intitulată Look Boho Chic Step 23
  7
  Când sunteți obosit, puteți să luați un dermatograf alb și să-l aplicați în interiorul liniei genelor. Se știe că te face să te uiți mai tare decât obosit.
 • Imaginea intitulată
  8
  Aplicați un dermatograf maroniu închis, nu negru pentru această vârstă, pe linia genelor superioare. Fii atent! Difuzează-l puțin, deci nu devine prea dramatic. Dacă vă derutează acest lucru, căutați tutoriale pe YouTube.
 • Imaginea intitulată Alegeți machiaj Pasul 17
  9
  Utilizați o rimel maro închis pentru moment, chiar dacă credeți că puteți folosi negru. Lăsați negrul pentru sărbători. Aplicați un strat pe genele superioare. Acest lucru trebuie să fie suficient pentru școală. De asemenea, vinde mascara transparentă, care este probabil mai bună pentru această vârstă. Ea face ca genele tale să iasă în evidență, fără să pară că poți purta rimel.
 • Imagine cu titlul Dress Emo (pentru fete) Pasul 13
  10
  Pentru a da atingere finală, utilizați un pic de luciu de buze sau un balsam de buze cu culoare. Un ton roz sau luminos roz va îmbunătăți aspectul întreg. Dacă nu vă place sentimentul lipicios de strălucire, utilizați balsam de buze. Este foarte hidratant și vă oferă buzele suficient de strălucitoare.
 • sfaturi

  • De asemenea, adaugă o loțiune și un dezinfectant de mână, nu știți niciodată când veți avea nevoie de acest lucru.
  • Ia-ți un set de frumusețe împreună cu tine la școală (include luciu de buze, rimel, blush, concealer, etc.). Chiar nu trebuie să purtați umbre, dar dacă doriți să faceți asta, mergeți mai departe.
  • Amintiți-vă să utilizați balsam de buze sau balsam pentru buze, astfel încât buzele dumneavoastră să nu crape.
  • Dacă părinții dvs. nu sunt de acord cu acest lucru, așteptați până când sunteți puțin mai în vârstă, probabil veți avea o piele mai bună, oricum.
  • Dacă pielea dvs. are prea multe pete pentru agentul de îngroșare, încercați să utilizați o cremă bb.
  • Utilizați un strat de umbră astfel încât să nu se desprindă sau să se îndoaie în timpul zilei.
  • În cele din urmă, asigurați-vă că părinții dvs. sunt de acord cu acest lucru. Cereți aprobarea acestora și o revizuire finală, așa că sunt conștienți, la fel ca dumneavoastră.

  avertismente

  • Încercați să nu exagerezi cu rimelul și luciu de buze. Asta nu te va favoriza prea mult.
  • Mascara de pe genele inferioare se termină, de obicei, rău, așa că rămâneți doar cu vârful.
  • Nu utilizați o nuanță prea colorată. Rămâneți în culori neutre.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați agentul de ten pe fațăCum să aplicați agentul de ten pe față
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum să aplici un machiaj simpluCum să aplici un machiaj simplu
  Cum se aplică o mască de noroiCum se aplică o mască de noroi
  Cum să acoperiți cercurile întunecateCum să acoperiți cercurile întunecate
  Cum să acoperiți pistrui cu machiajCum să acoperiți pistrui cu machiaj
  » » Cum se completează în liceu

  © 2011—2020 ertare.com