Cum să rămâi organizat la școală

Acest lucru va fi tot ce aveți nevoie sau doriți să reveniți la școală. Rețineți că ați putea dori să citiți mai multe articole pentru a face o investigație completă.

pași

Metoda 1
Începeți un plan

Image cu titlul Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 1
1
Mai intai lucrurile intai, aflati elementele esentiale ale organizarii. Fiecare persoană are exact 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. apoi, de fapt, nu vom organiza timpul, dar ne vom organiza ne. Și să ne organizăm lua o mulțime de timp, deci planificarea este una dintre cele mai bune modalități de a face față.
 • Imagine cu denumirea Stai organizat la școală (pentru fete) Pasul 2
  2
  Plan. În mod sigur, este mai ușor să faci decât să spui. Așadar, mai întâi, obțineți o agendă (dacă nu aveți încă una). Este un instrument foarte bun care vă ajută să vă organizați.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 3
  3
  Acum, începeți programul. Este mai bine să echilibrezi munca și distracția. Pentru a începe, gândiți-vă la ceea ce doriți să faceți sau trebuie să faceți după școală. Cei mai mulți dintre noi ne gândim la îndeplinirea sarcinii, dar asigurați-vă că aveți nevoie de ceva timp pentru tine. Puteți căuta pe Internet pentru a găsi exemple de programe diferite. Odată ce ai o idee grosolană despre asta, va părea mai ușor să începi să faci a ta.
 • Imagine cu denumirea Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că totul este echilibrat și nu uitați să vă petreceți timp pe diferite lucruri cum ar fi studiul (nu faceți temele, ci revizuirea cursurilor), exercitarea, relaxarea, viața socială și orice altceva doriți să faceți. Mai jos sunt câteva exemple de sfaturi despre lucrurile de bază pe care trebuie să vă concentrați pentru a vă menține un stil de viață fericit. Dacă vom continua să vorbim despre acest lucru un pic mai mult, acest articol ar părea un pic ciudat, așa că haideți să ne grăbim cu altceva.
 • Metoda 2
  Școala

  Image cu titlul Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 5
  1
  Este posibil ca școala dvs. să vă dea o listă exactă a ceea ce aveți nevoie. Puteți adăuga mai multe lucruri pe care le doriți, cum ar fi note lipicioase, file, pixuri etc., dacă acestea nu sunt deja pe listă. Dar încercați să nu exagerați și să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie sau că nu veți folosi deloc.
 • Image cu titlul Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 6
  2
  Organizați dulapul. Utilizați separatoarele pentru a separa secțiunile pentru diferite lucruri pe care doriți să le salvați. Simțiți-vă liber să-l personalizați așa cum doriți, dar permiteți-l să fie ușor deși distractiv și creativ.
 • Sfat numărul unu: Cârligele magnetice sunt, de asemenea, foarte utile. În loc să vă rulați hainele și să puneți lucrurile direct în dulapul dvs., le puteți așeza pe cârligele magnetice. Mulți studenți consideră că sunt foarte practice, deoarece nu consumă spațiu, lăsând mai mult spațiu pentru alte lucruri pe care le aveți în vestiar.
 • Imagine cu denumirea Rămâneți organizat la școală (pentru fete) Pasul 7
  3
  Faceți același lucru și pentru dosarul sau dosarul de fișiere.
 • Utilizați separatoarele de subiect pentru a separa diferitele secțiuni pentru diferite subiecte. Puteți utiliza, de asemenea protectori de frunze pentru dulapul de depozitare Protecția foliilor vă poate ajuta să salvați note sau documente mai mici pentru fiecare clasă. Încearcă să ai unul pentru fiecare subiect.
 • Sfat numărul unu: Sortarea în funcție de culori este, de asemenea, o modalitate excelentă de organizare. Încercați să alegeți o culoare pentru fiecare subiect. De exemplu, să presupunem că alegeți culoarea galbenă pentru matematică. Apoi, pentru matematică, el folosește un separator de subiecți galbeni, un protector de coli cu margini galbene, genele galbene, printre altele. Puteți folosi chiar și a Marcatorul galben pentru a evidenția notele de matematică!
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 8
  4
  Acest lucru ar putea părea cliché pentru a adăuga în acest articol, dar asigurați-vă că întotdeauna să completați temele. niciodată amâna lucrările tale Dacă aveți o mulțime de timp liber, în loc să pierdeți timpul vorbind la telefon, faceți temele pe care nu le-ați terminat încă. De fiecare dată când te hotărăști să îți amânați munca, acumulezi ceva mai mult. Și dacă vă grăbiți să efectuați mai multe activități cu o zi înainte de data livrării, veți termina
 • Pierderea orelor de somn,
 • Subliniind pe tine
 • Nu pot produce o lucrare de calitate și ...
 • Dacă îi întrebi pe prietenii tăi să te ajute, te vor supăra.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 9
  5
  Dacă credeți că profesorii vă părăsesc prea multă temă pentru a finaliza într-o perioadă scurtă de timp sau că programul dvs. este prea strâns pentru orice pauză, spuneți unuia dintre părinți. Este posibil ca aceștia să poată evalua dacă clasele în care ați înscris merită cu adevărat timpul pe care îl cheltuiți sau dacă sarcina dvs. este prea mare pentru a vă îngriji de ea.
 • Sfat numărul unu: O idee bună despre cât timp trebuie să vă luați pentru a vă completa temele este să adăugați 10 minute pentru fiecare clasă. De exemplu, dacă sunteți în clasa a Va, trebuie să terminați sarcina în aproximativ 50 de minute zilnic și când ești în clasa a șasea, ar trebui să termini o oră pe zi.
 • Uneori, puteți lua mai mult timp pentru a-ți termina sarcina, în funcție de viteza cu care scrie, sursele disponibile pentru a investiga lucrurile, mediul înconjurător sau poate doar puțin timp pentru a face ceva. Apoi, ar fi normal să luați o jumătate de oră suplimentară pentru a vă termina temele. Viața nu ar trebui să se refere doar la teme.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 10
  6
  Găsiți un spațiu bun pentru a studia. Acest spațiu ar trebui să fie liber de distragere a atenției și ar trebui să se potrivească bine stilului dvs. de studiu. Alegeți un tabel care are mai multe sertare și o dimensiune adecvată. Unele instrumente de studiu de bază pe care trebuie să le aveți sunt:
 • O lampă de studiu
 • Acces la un laptop sau un computer cu conexiune la Internet
 • Biblioteci sau dulapuri de depozitare
 • Materiale desktop
 • Creion sau caz de creion
 • Materiale de artă
 • bin
 • O placă de plută
 • Imagine cu denumirea Rămâneți organizat la școală (pentru fete) Pasul 11
  7
  Organizați-vă dormitorul și zona de studiu. Păstrați aceste spații curat și ordonat, deoarece acestea sunt spațiile dvs. personale. Atunci când locurile importante precum acestea sunt murdare și fără a fixa nimic, ele tind să aibă efecte negative asupra sănătății dvs. generale, cum ar fi stresul. De asemenea, nu vreți să suferiți toată noaptea căutând formatul pe care trebuie să-l livrați a doua zi, nu?
 • Dacă aveți un program foarte strâns și nu aveți suficient timp să îl curățați bine, încercați să îl împărțiți în părți mai mici în fiecare săptămână. Dar dacă vă decideți să faceți acest lucru, atunci este posibil să vă luați foarte mult mai mult timp decât credeai că va dura. Cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa inlaturati tensiunea, uitand de temele tale (pentru o clipa), inchizand usa dormitorului si incepandu-te sa-ti rezolvi mizeria. O bună jumătate de oră este suficientă pentru o curățare bună. Iar odată ce ați făcut-o, veți simți foarte bine că ați făcut-o în cele din urmă.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 12
  8
  Restul! Dacă simțiți că energia dvs. a scăzut și că sunteți prea obosit, o odihnă bine câștigată este pur și simplu ceea ce aveți nevoie. În afară de o odihnă bună de 8 ore pe timp de noapte, ar trebui să faceți o pauză de 30 de minute în timpul zilei. Cu toate acestea, nu exagerați: un pui de somn scurt, chiar dacă este mai mic de 30 de minute, vă va oferi organismului o bună umplere a energiei.
 • Image cu titlul Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 13
  9


  Dacă doriți să vă hrăniți mai mult energia, exercițiu! Singurul motiv pentru care vă simțiți obosit este că nu vă exercitați. Cele mai multe exerciții pe care le faceți, corpul dumneavoastră va deveni mai rece. Exercitiul te ajuta sa te gandesti mai clar, imbunatateste sistemul imunitar, te face sa te simti activ, imbunatateste somnul si chiar iti curata pielea!
 • Puteți chiar să faceți exerciții cu prietenii să vă motiveze. Este un stimul foarte important!
 • Metoda 3
  Sănătate și igienă

  Image cu titlul Stai organizat la școală (pentru fete) Pasul 14
  1
  Dacă doriți să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, trebuie au obiceiuri de igienă bune. Este nevoie de timp, dar vă veți simți bine despre voi înșivă, odată ce veți începe să vă îngrijiți de piele.
 • Stay-organizat-la-școală- (pentru-fete) -Step-15.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu denumirea Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 15
  2
  Utilizați produse de igienă bune. Fiind curat și curat înseamnă o bună igienă corporală. Fiecare fată are nevoie de un deodorant. Utilizați unul care are un miros ușor.
 • Sfat numărul unu: Alegeți un deodorant care spune că este antiperspirant. Deodoranții normali fac numai miros de transpirație mai puțin, dar antiperspirant blocuri sudoarea loviturii.
 • Este bine daca un deodorant normal (inclusiv antiperspirante) nu functioneaza pentru tine. Uneori, unele fete au nevoie de o rețetă mai puternică. Vizitați dermatologul pentru a vă ajuta în acest sens.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 16
  3
  În fiecare noapte, duș sau baie. Dacă doriți să fiți foarte curat și să aveți un miros bun și proaspăt, utilizați un gel de baie care miroase astfel. Alăturați-vă mereu înainte de a merge la școală. Acest lucru vă va permite să fiți curți și proaspeți la școală dimineața.
 • Sfat numărul unu: Alegeți un săpun care are o aromă bună și care vă îmbunătățește dispoziția. Parfumurile, cum ar fi eucalipt, vă pot face să vă simțiți activi în două-trei. Mirosurile fructate sunt, de asemenea, revigorante.
 • Dacă doriți ceva mai natural, alegeți săpunurile care au o aromă "florală". Ele sunt tranchilizante și sunt esențiale pentru fete.
 • Image cu titlul Stai organizat la școală (pentru fete) Pasul 17
  4
  În fiecare dimineață și noapte. Utilizați o pastă de dinți bună. Încercați cei care au benzi pentru respirație și cei care elimină petele. De asemenea, el flosses după mâncare. Nu mâncați nimic care este foarte lipicios, cioind sau are un conținut ridicat de zahăr, deoarece este rău pentru dinți și gingii.
 • Sfat numărul unu: Odată pe săptămână, puneți periuța de dinți bicarbonat, ușor periați dinții și clătiți. Acest lucru vă ajută cu adevărat să vă curățați dinții, oferindu-vă un zâmbet alb și fără ceară pentru a avea un zâmbet în stil de stil hollywoodian! Continuați să faceți acest lucru timp de patru săptămâni pentru a obține rezultate mai bune.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 18
  5
  Nu uitați părul. Dacă vrei să fii curat și curat, trebuie să ai păr frumos. Gândește-te la părul unei vedete de film. Nu numai că este plin de strălucire, dar are și asta strălucire sănătos. Spălați-vă părul cu șampon o dată la două zile (nu zilnic, deoarece acest lucru poate elimina uleiurile care dau părului strălucirea naturală) și nu uitați să folosiți balsamul. Alegeți cele care merg bine cu tipul de păr.
 • Sfat numărul unu: Acordați-vă plăcerea (sau pentru a fi mai precis, la părul tău) din când în când. Tratați-vă fitilul cu un tratament intensiv o dată pe săptămână sau în conformitate cu instrucțiunile privind tipul de tratament pe care îl decideți să îl utilizați. Tipul de tratament pe care îl alegeți depinde în totalitate de dvs., dar asigurați-vă că este făcut special în funcție de nevoile dvs.
 • Image cu titlul Stai organizat la școală (pentru fete) Pasul 19
  6
  Aveți un dezinfectant de mână. Ele sunt mult mai eficiente în combaterea germenilor neplăcuți ai mâinilor, menținându-le mult mai curate și mai igienice.
 • Metoda 4
  Frumusețea și stilul

  Image cu titlul Stai organizat la școală (pentru fete) Pasul 20
  1
  Trebuie să vă dați seama că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 21
  2
  Întotdeauna călcați hainele cu o noapte înainte. Deși este posibil ca prietenii tăi să nu se superi, profesorii fac asta. mereu își dau seama de acest lucru. Amintiți-vă că lucrurile mici sunt cele care generează un mare impact. Deci, întotdeauna încercați să vă asigurați că sunt hainele voastre proaspăt călcat și curat pentru școală!
 • Dacă doriți ca călcarea să nu fie atât de mare, încercați să vă puneți rapid hainele într-o pungă curată și să presați puțină apă pe întreaga saci. Apoi, legați sacul și umeziți-l partea exterioară de ea. Puneți sacul în frigider timp de aproximativ două ore, apoi scoateți hainele și începeți călcarea. Acest lucru face ca ridurile hainelor să fie mult mai ușor de călcat.
 • Imagine cu denumirea Stați organizat la școală (pentru fete) Pasul 22
  3
  Dacă puteți, utilizați întotdeauna ceva care controlează frizul pentru a vă menține părul liber de fire electrificate. Dar nu-l folosiți zilnic. Excesul de substanțe chimice cauzează deteriorarea gravă a părului.
 • Imagine cu denumirea Rămâneți organizat la școală (pentru fete) Pasul 23
  4
  De fiecare dată când vă îmbrăcați părul cu jartiere, frecati mereu un pic de balsam în partea ligii care va face contactul cu parul. De asemenea, asigurați-vă că toate benzile pe care le utilizați sunt acoperite cu pânză, nu cele din cauciuc. Benzile de cauciuc vă pot împărți părul, spre deosebire de garniturile de pânză.
 • Image cu titlul Rămâi organizat la școală (pentru fete) Pasul 24
  5
  Dacă doriți să aveți pielea moale a bebelușului, utilizați o loțiune hidratantă în loc de o loțiune obișnuită în fiecare zi. Găsiți unul care nu se simte foarte greu sau gras.
 • Înainte de a dormi, puneți o loțiune hidratantă pe picioare și acoperiți-le cu șosete. Aceasta funcționează pentru a fixa și a închide umidificarea și este bună mai ales dacă dormiți într-un dormitor încălzit
 • Sfat numărul unu: Dacă doriți ca buzele să nu se crăpească, frecați-le cu mult ulei de jeleu, sau mai bine cunoscut sub numele de brand, vaselină, înainte de a merge la culcare Când vă treziți în dimineața următoare, frecați ușor buzele cu o cârpă moale și umedă pentru a scăpa celulele de piele moartă.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă consultați cu profesorul înainte de a arunca o lucrare care nu are o notă. Și este posibil ca părinții dvs. să vrea să salveze niște locuri de muncă ca amintiri.
  • Păstrați toate lucrurile în ordine.
  • La sfârșitul fiecărei săptămâni de școală, treceți și organizați sau prioritizați munca dvs., astfel încât să nu aveți prea multe.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O pungă sau un rucsac
  • Pantofi de urgenta cu toc
  • Îndepărtarea lustruit de unghii
  • Emaile mici, cum ar fi Bon Bon, pe care le puteți cumpăra la Walmart pentru 1 sau 2 dolari
  • Acul și firul
  • Tampoane sau servetele sanitare
  • Accesorii pentru păr
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a arăta preppy pentru școalăCum de a arăta preppy pentru școală
  Cum să rămânem la un program zilnicCum să rămânem la un program zilnic
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să vă organizați activitățile zilniceCum să vă organizați activitățile zilnice
  Cum să rămâi organizat cu o rutinăCum să rămâi organizat cu o rutină
  Cum să echilibreze școala și viața socialăCum să echilibreze școala și viața socială
  Cum alegeți consumabilele pentru secundarCum alegeți consumabilele pentru secundar
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să organizați activitatea școlarăCum să organizați activitatea școlară
  Cum să organizați pentru universitate sau pentru un postuniversitarCum să organizați pentru universitate sau pentru un postuniversitar
  » » Cum să rămâi organizat la școală

  © 2011—2020 ertare.com