Cum să stai treaz toată noaptea într-o cameră de dormit

Numai pentru că somnul se face toată noaptea, nu înseamnă că vor dormi noaptea. Uneori este mult mai distractiv să ridici provocarea de a sta toată noaptea cu prietenii. Cu siguranță și hotărâre, tu și prietenii tăi se pot bucura de un somn de noapte toată noaptea, fără a fi nevoie să pierzi un al doilea somn.

pași

Partea 1
Evitați rutinele de somn

Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un somn Pas 1
1
Nu îți pune pijamalele. Pijamalele sunt confortabile și de aceea este ușor să adormi. Rămâi cu hainele zilei, blugi sau ceva care nu este confortabil să doarmă. Ideea este că sunteți inconfortabil doar pentru a evita ceva care mintea ta se asociază cu somnul.
 • Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un pas de dormit 2
  2
  Nu te culca în pat Confortul vă va face să doriți să vă închideți ochii: rețeta ideală de a ceda în somn. Stați așa pe un scaun greu, pe podea sau ceva similar. Trebuie să vă concentrați asupra faptului că sunteți activ, încercați să schimbați frecvent locațiile.
 • Imaginea intitulată
  3
  Iluminați camera. Coborârea luminilor poate provoca oboseală, în special pentru ochi. Dacă puteți, activați cel puțin două lumini și televizorul. Astfel, ochii tăi vor fi deschise, iar mintea ta va fi atentă.
 • Partea 2
  Păstrați corpul treaz

  Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un pas de somn Pasul 4
  1
  Dormiți la fel de mult ca și dvs. cu o noapte înainte. Dacă o faci, vei fi gata pentru noaptea lungă. Luați un pui de somn după-amiaza sau dormiți mai mult decât de obicei cu o zi înainte. Dacă puteți, dormiți cel puțin 12 ore cu o noapte înainte sau dormiți înainte ca prietenii dvs. să vină.
 • Imaginea intitulată
  2
  Beți cafea sau băuturi cu cofeină. Dacă nu vă place cafeaua, beți sifon. Puteți lua Red Bull, Monster, Pepsi și Coca Cola. De asemenea, puteți amesteca ciocolată caldă cu cafea instant și lapte.
 • Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un somn Pas 6
  3
  Mănâncă alimente picante Mananca picant este ca si cum ai face un sfat, doar cu mai mult ardor. Încercați cheetos picant, tăiței picant, chipsuri de cartofi picante și orice produs care are chili. Doar amintiți-vă să nu mâncați prea mult, pentru că plinul te face să dormi.
 • Imaginea intitulată Stai treziti toată noaptea la un pas de dormit Pasul 7
  4
  Mănâncă gustări dulci Zahărul te poate face mai activ și te face să vrei să te miști mai mult. Mănâncă bomboane, ciocolată, înghețată, prăjituri, prăjituri și alte bomboane. Puteți, de asemenea, să mâncați viermi cu gingii acide sau viermi de menta amărui, astfel încât să fiți energizați de acidul constant și de zahărul pe care îl conține.
 • Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un pas de dormit Pasul 8
  5
  Mestecati guma de mestecat. Atunci când gura este ocupată de mestecare, este mai puțin probabil să vă faceți somnolenți. Mișcarea gurii trimite semnale către creier că pe drum există alimente care te vor ajuta să rămâi treaz. În plus, mestecarea fără înghițire, de fapt, ajută la evitarea oboselii după masă.
 • Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un somn Pasul 9
  6
  Ia multă apă Este dificil să dormi când ai o vezică plină. Astfel veți fi în mișcare constantă. Să nu mai vorbim că apa este bună pentru sănătate. Lipsa apei poate fi un factor de oboseală.
 • Imaginea intitulată Stai treziti toată noaptea la un pas de somn 10
  7
  Se toarnă apă rece pe față. Dacă sunteți prea somnoros, stropirea apei reci pe fața dumneavoastră poate fi de ajutor. Du-te la baie, porniți robinetul și turnați apă de câteva ori. Aceasta stimulează nervii și energizează corpul.


 • Imaginea intitulată
  8
  Mutați foarte mult. Dacă vă aflați în mișcare constantă, corpul dumneavoastră va fi irigat și veți deveni activ. Încercați activități cum ar fi sărituri de foarfece sau împingeri pentru a vă păstra treaz. Inventați jocuri cu prietenii dvs. acolo unde există mișcare, în loc să jucați doar jocuri video și să vizionați lucrurile la televizor.
 • Faceți o luptă cu pernă! Această luptă vă va ține pe dvs. și pe prietenii dvs. activi și distrați. Dacă aveți de gând să aveți o luptă cu pernă, nu încercați să strigați prea mult sau să o faceți într-un loc unde nu există multă ecou.
 • Partea 3
  Ține minte alerta

  Imaginea intitulată Stai trezește toată noaptea la un pas de dormit 12
  1
  Faceți lucrurile care vă place foarte mult. De exemplu, vizionarea de filme, jocuri video sau jocuri de masă vă vor face ocupați. Redați-vă pe telefonul mobil sau pe tabletă, dar încercați să vă odihniți ochii la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva. Redați, de exemplu, adevăr sau provocare, tabu și mafie. În aceste jocuri trebuie să fiți atenți, ceea ce vă va ține alertă. Puteți juca, de asemenea, Guitar Hero sau Rock Band. Astfel, mintea ta nu se va gândi la vis.
  • Când vă uitați la televizor, încercați să nu urmăriți programele repetate. Știind ce se va întâmpla va face ca programul să se plictisească. Mai bine urmăriți episoade de programe pe care nu le-ați văzut sau care nu le-ați văzut de multă vreme. Același lucru se întâmplă și cu filmele.
  • Luați pauze frecvente atunci când vedeți vreun fel de programe pe ecran, pentru a nu vă întinde ochii.
 • Imaginea intitulată Stai treziti toată noaptea la un somn pas 13
  2
  Ascultați muzică tare. Rock-ul sau grelele metale sunt, de obicei, puternice - dacă nu, întoarceți volumul. Nu ridicați prea mult volumul, altfel ați putea ridica părinții gazdei. Rotiți cu ajutorul aparatelor auditive, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați să nu vă uitați la timp. Vizionarea timpului va face noaptea mai grea și va părea nesfârșită. Acordați mai multă atenție la ceea ce fac sau spun prietenii dvs. Cu cât trece mai bine, cu atât va trece mai repede timpul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Ajutați-vă reciproc. Pe impune regula că, dacă cineva vede pe cineva începe să adormi, sau dacă pare să aibă vis, prindeți ușor în brațul sau se agită să-l trezească. Dacă vedeți că prietenii tăi par să doarmă, el sugerează o altă activitate. Este mai ușor să stai treaz cu ajutorul prietenilor.
 • Partea 4
  Rămâne activ

  Imaginea intitulată
  1
  Vorbește toată noaptea cu lucruri interesante. Doar fiți atenți să nu răniți sentimentele cuiva sau să nu vorbiți despre cineva. De exemplu, vorbiți despre persoana care vă place, despre oamenii care vă plac prietenii, despre bârfele școlii, despre programele de televiziune sau despre filmele momentului. Conversația stimulează mintea. Iar mintea stimulată este o minte alertă.
  • Dă-ți o frică Spuneți multe povesti de groază care îi sperie pe toți și îi țineți treji. Redați adevărul sau provocarea în întuneric, astfel încât acestea sunt mai mult frică să doarmă.
 • Imaginea intitulată Stați trezită toată noaptea la un pas de dormit Pasul 17
  2
  Jucați ascundeți și căutați în întuneric. Emoția de a te ascunde te va face treaz! Este, de asemenea, un joc distractiv atunci când nu este nimic de făcut. Nu te ascunde într-o poziție mincinoasă, dar ai putea să adormi.
 • Imaginea intitulată Stai treziti toată noaptea la un pas de somn 18
  3
  Sal. Sare la aer curat pe timp de noapte (dacă părinții tăi permit). Salt pe trambulină, joc Chase, care rulează în cercuri, face ruleaza sau merge la înot în grădină piscina pe timp de noapte (cu permisiunea părinților). Aerul rece te va ține treaz.
 • Imaginea intitulată
  4
  Încercați să cântați. Nu contează dacă cântă bine sau prost, cântând este excelent să treci timpul, ținându-ți mintea activă. Puteți juca un joc ca The Voice sau American Idol în camera dvs. de zi sau în dormitor, chiar și în exterior. Doar asigurați-vă că nu vă treziți pe cei care dorm.
 • sfaturi

  • Nu faceți prea mult zgomot atunci când începe să se înnebunească, dar părinții gazdei nu vor fi mulțumiți de voi.
  • Asigurați-vă că dormitorul se află la parterul casei sau în dormitorul dvs., unde pot face zgomot fără a deranja pe alții în casă.
  • Asigurați-vă că somnul de noapte este în timpul verii sau într-un weekend, astfel încât să aveți timp să vă restaurați rutina de somn.
  • Cel mai important moment pe care trebuie să-l amintiți este fie să faceți un plan de activități (nu în funcție de timp, doar idei) sau să căutați lucruri pe care toată lumea să le accepte. Ideea este că toată lumea se bucură de ceea ce fac, altfel ar putea să se plictisească sau să adoarmă.
  • Cofeina din băuturile răcoritoare poate dura ceva timp pentru a intra în vigoare în organism. Dați-i timp înainte de a umple cofeina. Amintiți-vă că cofeina nu funcționează în întreaga lume.
  • Nu te mai uita la ceva fix. Privind la ceva fix, te va face somn.
  • Luați un pui de somn pentru 2 până la 4 ore în ziua după somn.
  • Porniți aparatul de aer condiționat în timpul somnului. Frigul te va tine treaz si alerta. Dar aș putea să vă plac păturile calde, așa că fii atent.
  • Asigurați-vă că somnul este în week-end sau într-o zi în care nu aveți planuri sau școală.
  • Evitați trezirea celorlalți membri ai casei care doresc să doarmă.

  avertismente

  • Asigurați-vă că vă odihniți înainte și după. Lipsa somnului vă poate face să vă pierdeți concentrarea în orele din zi și vă poate afecta sănătatea.
  • Nu beți prea multă cafea sau băuturi cu cafeină, deoarece poate fi dăunătoare inimii. Unul sau doi vă vor ține treji.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un somn bebelus fara a fi nevoie sa alapteziCum sa faci un somn bebelus fara a fi nevoie sa alaptezi
  Cum de a face un copil să adoarmăCum de a face un copil să adoarmă
  Cum sa faci un somn nou-nascut toata noapteaCum sa faci un somn nou-nascut toata noaptea
  Cum să stai treaz noapteaCum să stai treaz noaptea
  Cum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somnCum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somn
  Cum să te odihnești fără să adormiCum să te odihnești fără să adormi
  Cum să dormi bine în timpul sarciniiCum să dormi bine în timpul sarcinii
  Cum să dormi bine noapteaCum să dormi bine noaptea
  Cum să dormi confortabil într-o noapte receCum să dormi confortabil într-o noapte rece
  Cum să dormi în timpul zileiCum să dormi în timpul zilei
  » » Cum să stai treaz toată noaptea într-o cameră de dormit

  © 2011—2020 ertare.com