Cum să stai departe de probleme

Te pedepsesc întotdeauna la școală? De asemenea, acasă la sfârșit de săptămână? Luptați cu colegii de clasă? Dacă acesta este cazul dvs., atunci este timpul să luați măsuri pentru a scăpa de probleme înainte ca situația să se înrăutățească. Dar nu vă faceți griji, indiferent de cât de rău vă văd oamenii, dacă vă depuneți eforturi pentru a vă găsi influențe bune în viața voastră, la fel ca ceva despre care sunteți pasionat, veți reveni pe drumul cel bun într-un timp foarte scurt. Pentru a învăța să nu stați departe de probleme, citiți pasul 1 și porniți schimbarea.

pași

Partea 1
au influențe bune

Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 1
1
Urmați-vă instinctele În trecut, ai fi putut să intri în probleme pentru că nu ți-ai urmat instinctele. Dacă vă spun că ceva este o idee proastă sau că nu merită să vă alăturați unei persoane, atunci ar trebui să aveți încredere în ei și să scăpați. Nu vă fie frică să aveți încredere în intuiția dvs. dacă vă spune să fugiți în direcția opusă. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, chiar dacă nu puteți specifica ce este, probabil că aveți dreptate.
 • De obicei, dacă un prieten vă sugerează că faceți ceva ce aveți îndoieli cel puțin pentru un moment, atunci este mai bine să nu treceți mai departe.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 2
  2
  Petreceți timp cu familia. În timp ce vă simțiți în siguranță și iubiți, ar trebui să petreceți cât mai mult timp cu rudele voastre și, prin urmare, vă înconjurați cu influențe pozitive. Bineînțeles, petrecerea unei nopți de film cu mama și tata sau ajutarea surorii tale cu proiectul ei științific ar putea să nu fie atât de mare, dar familia ta va fi mereu acolo pentru tine și, pe cât posibil, este important să creezi o legătură sănătoasă cu l.
 • Când îți petreci timpul cu familia, nu ai cum să intri în probleme, nu-i așa? Este foarte adevărat că mâinile inactive sunt jucăria diavolului, și cu cât mai mult timp petreceți cu familia, cu atât mai puțin timp veți petrece să căutați (și să intrați în) probleme.
 • Creați o rutină săptămânală. Aveți o noapte de familie în fiecare sâmbătă sau duminică, aveți timp să faceți treburi în timpul săptămânii și să vă ajutați frații dvs. cel puțin o dată sau de două ori.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 3
  3
  Evitați să vă întâlniți cu oamenii răi. Oamenii care te pot face probleme pot fi cei mai buni prieteni ai tăi. Dacă este cazul, atunci este timpul să găsim altele noi. Desigur, acest lucru nu ar putea fi ceea ce vrei să auzi, dar dacă chiar vrei să scapi de probleme, atunci nu poți petrece timp cu aceiași oameni care te-au pedepsit. Bineînțeles, dacă tu și toți prietenii tăi ați decis împreună să scapi de probleme este altceva, dar cât de des se întâmplă acest lucru? Este timpul să vă mișcați puțin câte puțin de la oamenii care vă distrug reputația. Fă-o cu cea mai mare bunătate și bunătate posibilă.
 • S-ar putea să vă gândiți că puteți rămâne pe drumul cel bun și că aveți totuși prietenii care vă fac mereu probleme, dar, din nefericire, ei vor continua să vă asocieze și vor exista șanse mai mari să aveți probleme pentru ceva ce au făcut, chiar dacă sunteți nevinovați . Nimeni nu a spus că este corect.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 4
  4
  Faceți prieteni care influențează pozitiv. Dacă deveniți prieteni cu studenți buni, cu oameni care au scopuri semnificative și trăiesc vieți pozitive, atunci este foarte probabil că ele vă vor influența. Pe de altă parte, dacă cei mai buni prieteni sunt doar oameni problematici și negativi, atunci sunteți mult mai probabil să deveniți unul dintre ei. Deși poate fi dificil să faceți imediat noi prieteni la școală, să priviți în clasele sau în vecinătatea dvs. și să vedeți dacă puteți găsi oameni care arată frumos, amabili și dispuși să primească un leneș. În curând veți vedea că puteți sta departe de probleme, făcând lucruri amuzante cu oameni noi și asemănători.
 • Puteți găsi aceste tipuri de prieteni în cluburi sau echipe sportive (mai multe detalii în secțiunea următoare) sau participând la o serie de activități diferite.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 5
  5
  Dezvoltați relații pozitive cu profesorii dvs. O altă modalitate excelentă de a sta departe de probleme este de a dezvolta o legătură puternică cu profesorii dvs. sau, cel puțin, cu unii dintre ei. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-i loviți sau să încercați să deveniți prietenul lor cel mai bun, dar trebuie să fiți un student bun, să fiți la timp pentru ore, să cereți ajutor și să întrebați întrebări utile pentru a arăta că aveți un interes. Dacă aveți un început prost cu unele dintre ele, rețineți că le puteți câștiga muncind din greu și făcând un efort, chiar dacă acest lucru are nevoie de timp.
 • Menținerea unei relații bune cu profesorii dvs. este o modalitate excelentă de a scăpa de probleme. Dacă vă plac, vor fi mai puțin probabil să fie pedepsiți sau critici.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 6
  6
  Găsiți un model de rol Având un model de model pe care îl admirați cu adevărat vă poate ajuta să reușiți și să luați deciziile corecte. Poate fi mama ta, tatăl tău, un frate mai mare, un profesor la școală, un prieten al familiei care locuiește în cartier, șeful unui club sau un lider religios, un bunic sau chiar cineva care te inspiră să facă lucruri bune în viață. Puteți cere sfaturi, nu numai despre cum să scăpați de probleme, ci și despre cum să faceți ceva semnificativ cu viața voastră.
 • Un model de rol la care poți merge frecvent poate deveni una dintre cele mai mari și mai durabile influențe din viața ta. Este important să găsiți pe cineva care trăiește o viață admirabilă. Aceasta nu înseamnă că trebuie să fii perfect, dacă ai făcut greșeli în zbor și ai învățat de la ei, atunci mult mai bine.
 • Partea 2
  țineți ocupat și activ

  Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 7
  1
  Participă la o echipă sportivă Participarea la o echipă sportivă, fie la școală, fie în comunitatea dvs., este o modalitate excelentă de a scăpa de probleme. Indiferent dacă jucați fotbal, baschet sau baseball, sporturile de echipă reprezintă o modalitate bună de a întâlni oameni interesați, atletici și hotărâți, și găsiți ceva de făcut în afară de a intra în necazuri. Nu trebuie să fii următoarea stea de baschet să se alăture unei echipe și să înceapă să creeze legături importante cu oamenii.
  • Puteți chiar să încercați să deveniți lider pentru echipă, astfel încât să vă puteți folosi energia chiar mai mult.
  • Alăturați-vă unei echipe vă va face să vă exersați săptămânal, ceea ce poate servi pentru a vă liniști și a vă împiedica să vă folosiți energia în mod greșit.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 8
  2
  Alăturați-vă unui club Dacă sportul nu este lucrul tău, poți să te înscrii într-un club, fie prin școală, biserica ta, centrul comunității evreiești - JCC sau altă organizație comunitară. Puteți să vă alăturați unui club de artă, unui club francez, unui club de gătit, unui club de dezbateri sau oricărui tip de club care vă poate ajuta să vă mențineți atenția în ceva care vă interesează și care nu are nimic de-a face cu obosirea cadrelor didactice sau fără a vă face temele .
 • La început, puteți participa la câteva cluburi pentru a vedea care dintre ele vă interesează cel mai mult.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 9
  3
  Voluntari. Voluntariatul este o altă modalitate bună de a scăpa de probleme și de a pune lucrurile în perspectivă. Poate că nu doriți să faceți o grămadă la școală sau în cartierul dvs. după ce ați petrecut timp cu oameni cu adevărat nevoiași. Dacă sunteți prea tânăr să faceți acest lucru pe cont propriu, participați la un eveniment însoțit de un părinte, ajutând oamenii să citească, să curețe un parc local sau să lucreze într-o bucătărie de supă. Găsiți ceva semnificativ pentru dvs. și să vă angajați să faceți acest lucru cel puțin o dată pe săptămână.
 • Chiar dacă programul dvs. nu trebuie să fie complet plin pentru a vă menține departe de probleme, făcând câteva lucruri de interes pentru dvs. în fiecare săptămână vă va ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce este important.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 10


  4
  Fii student activ. Nu este nevoie să obțineți note clare tot timpul pentru a scăpa de probleme, dar cu siguranță nu vă va face rău. A fi un student activ înseamnă a fi la timp, nu lipsesc clase, ridicarea mâna ta atunci când aveți întrebări, și de a face temele în avans, astfel încât să puteți participa. Dacă te concentrezi pe a fi un elev bun, vei înceta să te gândești la modalități de a-ți enerva pe profesorii sau părinții tăi.
 • Găsiți câteva subiecte care vă interesează cu adevărat și încercați să știți cât de multe puteți despre ele. Nu trebuie să găsești absolut totul interesant, dar alegerea a cel puțin unu sau două subiecte care înseamnă ceva pentru tine poate face diferența.
 • Stabiliți obiective pentru a vă îmbunătăți notele. Nu trebuie să obțineți note perfecte pe toate examenele, dar puteți încerca, de exemplu, să obțineți note mai bune în matematică.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 11
  5
  Citește cât poți. Cititul vă poate ajuta să vă îmbunătățiți vocabularul și abilitățile de înțelegere, să fiți mai informați, să fiți mai inteligenți și să vedeți lumea într-un mod complet diferit. De asemenea, dacă citiți, nu aveți probleme. Împrăștierea completă într-una sau mai multe povești te poate ajuta să uiți trecerea orelor și să fii transportat într-o lume complet diferită, o lume în care ești doar un observator. Începând să citești numai 20 de minute înainte de culcare în fiecare noapte te pot ajuta să dezvolți un obicei permanent de dependență.
 • Citiți diferite tipuri de cărți, de la science fiction la fantezie, pentru a vedea care genuri preferați cel mai bine.
 • Imaginea intitulată Rămâi în afara Trouble Step 12
  6
  Creați ceva Fiind creativă este o altă modalitate bună de a sta departe de probleme. Puteți să scrie o piesă și să o acționați cu prietenii, să scrieți o poveste, să desenați ceva, să faceți o oală de ceramică, să vă decorați camera ca și cum ar fi o pădure și să efectuați o varietate de sarcini creative. Folosind mintea ta pentru a crea ceva complet nou și original este o folosire bună a energiei tale și, de asemenea, te împiedică să-ți folosești creativitatea pentru a încălca regulile.
 • Poți să te înscrii pentru o clasă de artă după școală sau să întrebi profesorul tău de artă dacă are proiecte suplimentare pentru tine.
 • Partea 3
  evitați conflictele

  Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme 13
  1
  Nu spune bârfe. O modalitate de a evita orice fel de conflict este să nu spui bârfa, fie că e vorba de profesorii, colegii de clasă, prietenii din cartier sau chiar verișorii tăi. A spune bârfe despre alți oameni doar trimite vibrații proaste, care în cele din urmă se vor întoarce în mod inevitabil la ei. Dacă vrei să stai departe de probleme, trebuie să te concentrezi pe a spune lucruri pozitive despre oameni, chiar dacă nimeni altcineva nu simte așa.
  • Dacă spui lucruri rele despre oameni, sunt mai multe șanse să afle în cele din urmă, și dacă o fac, ai putea să intri în necazuri mari.
 • Imaginea intitulată Rămâi în afara Trouble Step 14
  2
  Nu încercați să raționați cu oamenii iraționali. Unul dintre motivele pentru care ați putea intra în necaz este datorat necesității de a apăra sau de a le explica persoanelor care nu doresc să le asculte. Dacă nu vă întâlniți cu un tip în clasa sala de gimnastică sau pe stradă, este mai bine să scăpați. Rezistați nevoii de a clarifica lucrurile, spuneți oamenilor motivul pentru care acționează greșit sau vă aduc unde nu vă sună. În schimb, mențineți distanța cât mai mult posibil de la oameni volatili sau iritanți și aproape sigur veți scăpa de probleme.
 • Răzbunarea cu oamenii care nu vor să audă sigur nu te va duce nicăieri. Este o pierdere de timp și de energie.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 15
  3
  Evitați luptele. Desigur, dacă sunteți un tip care se implică întotdeauna în lupte, este mai ușor de zis decât de făcut. Dar dacă chiar vrei să stai departe de probleme, ar trebui să știi cum să scapi de o luptă. Dacă cineva încearcă să te provoace, să te numească sau să te deranjeze, să înveți să respiri profund, stai departe și stai calm. Năpusti pe acea persoană, rănit și trimis la biroul directorului sau camera dvs. nu este distractiv, astfel încât data viitoare posibilitatea de a avea o luptă acest lucru, amintiți-vă că, chiar dacă se poate simți bine pentru a lovi pe cineva pentru câteva secunde , pe termen lung, cine este rănit ești tu.
 • În mod literal, pleacă. Dacă vine cineva la tine, ridică-ți mâinile și pleacă. Asta nu te face un laș, te face inteligent.
 • Imaginea intitulată Rămâi în afara Trouble Step 16
  4
  Nu fi insolent cu profesorii tăi. Nu vei fi cel mai bun prieten al tuturor profesorilor, indiferent cât de greu vei încerca, și va fi întotdeauna unul sau doi cu care nu te înțelegi. Chiar dacă într-adevăr nu sunteți de acord cu tot ce spune el, trebuie să fiti politicoși, să faceți tot ce este mai bun și să evitați orice discuție care ar putea apărea. Dacă profesorii dumneavoastră vă cer să faceți ceva, faceți-o (dacă nu este complet irațional). Nu este momentul să arătați puternic sau să spuneți ce trece prin mintea voastră.
 • Când te afli în școală, te comporți și continuă studiile. Când sunteți un adult și începe propria carieră, puteți începe să pună la îndoială autoritatea și lumea din jurul tău un pic mai deschis, dar la început, trebuie să urmați regulile.
 • Imaginea intitulată Rămâneți fără probleme Pasul 17
  5
  Fi educat cu toata lumea. Fiind politicos și politicos poate fi foarte eficient atunci când vine vorba de a rămâne departe de probleme. Spune „Te rog“ și „Vă mulțumesc“ și să fie politicos cu toată lumea, de la un vecin aleatoriu care trece de partea ta în fiecare dimineață la un polițist. Dezvoltarea unui obicei de bune obiceiuri și bune abilități sociale vă va ajuta pe tot parcursul vieții dvs., precum și o modalitate bună de a evita problemele. Dacă sunteți nepoliticos sau rău cu oamenii, veți câștiga o reputație pentru a fi o sămânță rea și nimeni nu devine în apărarea atunci când credibilitatea ta este pusă la îndoială.
 • Aceasta înseamnă că trebuie să fiți amabili și cu membrii familiei dumneavoastră. Nu credeți că vă cunosc foarte bine, deci trebuie să vă comportați corect cu ei.
 • 6
  Ai grijă de tine S-ar putea crede că obtinerea de somn suficient, mananca trei mese sanatoase si exercitarea de zi cu zi nu are nimic de-a face cu ședere de probleme, dar te înșeli. Îngrijirea corpului tău înseamnă că luați, de asemenea, grijă de mintea ta, iar dacă ambele sunt în formă bună, este mai puțin probabil să se comporte prost sau pentru a obține într-o pe problemă, de exemplu, daca ti-e foame sau sunt obosit de a petrece toată noaptea jucând jocuri video, este mult mai probabil să spună ceva nepoliticos unui adult fără a avea intenția de a face acest lucru.
 • De asemenea, dacă vă concentrați asupra propriei bunăstări, nu veți avea timp să provocați probleme!
 • sfaturi

  • Fii o persoană bună
  • Evitați să fiți răi sau cruzi la școală. Profesorii vor fi mai greu să vă facă parte.
  • Chiar dacă prietenii tăi sunt agresați, nu te opri pentru ei, spune-i un profesor. Dacă vă atacați prietenul în timp ce este cu dvs., apărați-l cum doriți și spuneți unui profesor, dar nu exagerați-l.

  avertismente

  • Nu începeți să dați vina pe oameni, care nu se termină niciodată bine.
  • Nu generați probleme.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eviți o luptă la școalăCum să eviți o luptă la școală
  Cum să începi o viață nouă având un trecut negativCum să începi o viață nouă având un trecut negativ
  Cum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescentCum să vă îmbunătățiți viața în calitate de adolescent
  Cum să scăpați de prietenii care sunt o influență proastăCum să scăpați de prietenii care sunt o influență proastă
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să ai încredere în iubitul tăuCum să ai încredere în iubitul tău
  Cum să te vindecă când cel mai bun prieten te aruncă din viața taCum să te vindecă când cel mai bun prieten te aruncă din viața ta
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum să nu-ți urăști fostulCum să nu-ți urăști fostul
  Cum să uiți oameni care nu vor să-ți fie prieteniCum să uiți oameni care nu vor să-ți fie prieteni
  » » Cum să stai departe de probleme

  © 2011—2020 ertare.com