Cum să mențină o conversație fluentă cu un băiat

Puteți petrece timp la o petrecere cu un tip pe care tocmai l-ați întâlnit sau vorbiți cu băiatul visei la prima întâlnire, dar dacă conversația devine mai scurtă, puteți panica despre ce să spun pentru a menține curgerea. Respirați adânc, calmați-vă și urmați liniile directoare utile pe care le vom oferi pentru a păstra o conversație fluentă cu un băiat.

pași

Partea 1
Știi ce să spui

Imaginea intitulată
1
Adresați-vă câteva întrebări care permit un răspuns extins. Această tehnică este esențială indiferent de cine vorbești și care este scopul final al conversației. Acest tip de întrebări va necesita un răspuns mai elaborat, în timp ce o întrebare care este răspunsată cu da sau nu poate răspunde la un singur cuvânt. De asemenea, aceste întrebări sunt mai eficiente decât cele la care se poate răspunde cu un singur cuvânt dacă doriți să aveți o conversație fluentă.
 • Găsiți modalități de reformulare a întrebărilor care sunt răspunse cu da sau nu pentru a fi niște întrebări care permit un răspuns extins. De exemplu, întrebați băiatul ce sa gândit la film sau la poveste, în loc să îl întrebe dacă se bucura de filmul pe care l-au văzut împreună.
 • Puteți convinge răspunsul lor prin menționarea opiniilor dvs. despre acest subiect, dar asigurați-vă că le permiteți acestora să vorbească.
 • Imaginea intitulată
  2
  Creați mai multe întrebări pe baza răspunsurilor dvs. Pe scurt, utilizați informațiile pe care le furnizați pentru a extinde conversația. În mod normal, este posibil să observați ceva care a fost elaborat în detaliu dacă acordați atenție. Puteți utiliza această metodă pentru a extinde conversația la aceeași adresă sau pentru a schimba subiectul la o adresă nouă și asemănătoare.
 • Dacă nu vă puteți gândi la întrebări mai specifice, puteți spune "Sună interesant. Spune-mi mai multe despre asta".
 • Nu întrerupeți în timp ce vorbiți. Așteptați până veți termina să vă dați părerea și apoi să adresați câteva întrebări suplimentare.
 • Un băiat poate înceta să vorbească despre un subiect dacă crede că te va plictisi. Cel mai bun lucru pe care-l cereți să-și formuleze opinia în funcție de ceea ce crede ea este că fluxul conversației este menținut în timp ce încrederea ei este stimulată de capacitatea ei de a vă menține interesați.
 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip Pas 3
  3
  Lăudați-l să-l ajute să se relaxeze. Majoritatea oamenilor apreciază un compliment atunci când pare autentic. Băiatul ăsta poate beneficia de stimulul de încredere pe care lăudarea sinceră o poate da dacă pare să se simtă conștient de sine în fața ta.
 • Evitați laudele seductive sau sugestive. De exemplu, este preferabil să-i spuneți unui băiat că el are ochi excelenți, în loc să-i spună că are ochi seducători.
 • Cele mai bune complimente vă vor face să vă simțiți mai bine cu circumstanțele. De exemplu, puteți spune "Sunt foarte fericit că m-ai făcut companie. Cred că în acest moment aș fi foarte plictisit dacă nu ar fi pentru tine".
 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip Pas 4
  4
  Vorbește despre loc. Uită-te în jurul tău dacă ai nevoie de un subiect de conversație și dacă ai nevoie să fie rapid. Puteți găsi ceva în locul în care vă aflați sau în cazul în care puteți vorbi.
 • Discutați despre muzică, decorațiuni, mâncare sau ceva legat de eveniment, dacă vă aflați la o petrecere sau la un eveniment social.
 • Vorbiți despre mediul înconjurător, despre mâncare și dacă ați mâncat înainte sau nu în restaurantul respectiv, dacă vă aflați într-una.
 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip Pas 5
  5
  Fii pozitiv Plângerile pot fi contraproductive, iar majoritatea oamenilor vor fi mai interesați să urmeze o conversație cu o persoană pozitivă și plină de viață. S-ar putea să existe multe probleme pentru a vă plânge dacă lucrează sau studiază împreună. Cu toate acestea, rezista nevoia de a vă plânge prea mult.
 • Plângerea poate crea o atmosferă de camaraderie între cei doi, deoarece toți oamenii care lucrează sau studiază sunt stresați. Cu toate acestea, el nu va avea un motiv să continue conversația dacă nu vă opriți de plângere fără să îi permiteți să participe la aceasta.
 • Indicați lucrurile care merg bine, în loc să vă plângeți. Vorbiți despre modul în care compania dvs. sa recuperat dintr-un eveniment rău sau despre modul în care noul dvs. profesor predă mai bine decât cel precedent.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip 6
  6
  Întreabă-l despre hobby-urile și interesele lui. Cei mai mulți oameni le place să vorbească despre ceea ce îi interesează. Când știți despre ce sunteți pasionat, puteți continua să puneți o întrebare despre aceasta și să realizați o conversație.
 • S-ar putea să trebuiască să săpați un pic mai întâi pentru a afla care sunt interesele lor dacă nu le cunoașteți foarte bine. Nu este nici o problemă dacă îl întrebi dacă nu îl cunoști bine.
 • Încercați să aflați ce au în comun. Vă veți simți mai bine să mențineți conversația dacă puteți vorbi despre interesele pe care le au în comun.
 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip Pas 7
  7
  Spuneți o poveste amuzantă Oamenii se bucură de asemenea povestiri, mai ales cele legate de umor. Veți avea mici dificultăți în a sparge gheața cu băiatul din fața dvs. dacă puteți spune o poveste care sa întâmplat cu câteva minute în urmă.
 • O poveste veche poate, de asemenea, să funcționeze, dar va trebui să găsiți o modalitate de ao menționa în conversație. Dacă circumstanțele actuale sunt legate de poveste, puteți să le indicați și să menționați povestea dvs. spunând "Asta îmi amintește de o dată când ...".
 • Fiți conștienți că uneori umorul este riscant. Nu toate culturile împărtășesc aceleași idei de umor și vă puteți gândi la o poveste amuzantă care va părea o mare greșeală a comportamentului social. Așteptați până când aveți o idee generală despre ceea ce ar putea găsi amuzant înainte de a vă împărtăși povestea ta hilară.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip 8
  8
  Distribuiți despre aspectele vieții voastre. Vorbind despre tine îi lasă pe tipul să știe că te simți confortabil să ai încredere în el. Aceasta vă va inspira să vă încredințați ceva. Pe măsură ce crește încrederea reciprocă, pereții care blochează conversația vor începe să se prăbușească.
 • Nu este recomandabil să devii foarte personal imediat. O conversație despre momentul în care ați avut prima perioadă menstruală poate fi foarte personală atunci când începeți să întâlniți un băiat.
 • Vorbind despre tine într-un mod care nu este total măgulitor te face să te uiți accesibil altora. Se poate simți intimidat dacă vorbești doar despre tine în așa fel încât să te laude.
 • Imaginea intitulată
  9
  Evitați să vorbiți despre relațiile dvs. sau despre întâlnirile din trecut. Nici un tip nu vrea să se gândească la istoria ta cu alți copii. Este de preferat să nu vorbești despre trecutul tău, decât dacă te întreabă în mod special despre acea informație.
 • El poate avea impresia că încă mai ești îndrăgostit de partenerul tău anterior, chiar dacă vorbești negativ despre acea persoană.
 • Tipul cu care vorbești poate să presupună că cauți o relație viguroasă dacă tocmai ai încheiat o relație.
 • Este posibil să existe o loialitate față de prietenul tău care îl împiedică să nu mai vrea să continue conversația cu tine dacă fostul tău partener era prietenul lui.
 • Partea 2
  Aflați cum să vă exprimați

  Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip Pas 10
  1
  Arată confortabil. Limba corpului dvs. poate comunica că sunteți interesat să vorbiți cu el sau că preferați să vă retrageți. Păstrați-vă corpul spre el și păstrați-vă brațele fără cruce. Înclinându-se ușor spre el, el îl va lăsa să știe că sunteți interesat de ceea ce are de spus.
  • Evitați mișcarea nervoasă. Dacă simțiți nevoia de a face acest lucru, schimbați poziția o dată și păstrați-o în acest fel. Schimbați subiectul, în loc să vă supărați prin a nu mai avea nimic de adăugat la conversație.
  • Nu vă faceți griji că vă mișcați nervos sau vă simțiți incomod. S-ar putea să înrăutăți situația dacă începi să te gândești la asta.
  • Băiatul poate crede că te simți în felul ăsta din cauza unui lucru rău pe care îl face dacă tu părești rigid sau inconfortabil. Această anxietate vă va face doar să aveți dificultăți în conversație.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu faceți din când în când contact cu ochii. Privind în ochii lui pentru o lungă perioadă de timp, îl va face să se simtă urmărit, chiar dacă nu poți să te mai uiți la el pentru că e un bonbon. Ține-ți ochii îndreptățiți spre el, dar de fiecare dată atât de des privesc departe pentru câteva secunde. Contactul cu ochii este important, dar este important să știți când și cum să faceți acest lucru.
 • Contactul cu ochii îl face pe băiat să știe că are atenția ta deplină. El poate avea ideea că sunteți în căutarea unei opțiuni mai bune dacă privești oriunde te afli.
 • Trageți-vă ochii cu a voastră, apoi priviți la un alt loc și traversați-vă din nou ochii cu el, în loc să priviți direct în ochii lui în timp ce vorbesc.
 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip 12
  3
  Fii expresivă Dă-ți capul în timp ce vorbești, așa că știi că ești de acord cu el sau că poți să te referi la ceea ce spui. Zâmbirea este foarte importantă pentru că te poate ajuta să crezi că te distrezi cu ceea ce spui. Acest lucru vă va oferi încredere pentru a continua să vorbiți. De asemenea, zâmbind te face să pari mai accesibil și mai puțin intimidant.
 • Nu vă fie frică să vă exprimați emoția cu mâinile. Mulți vorbesc în timp ce fac gesturi cu mâinile. Dacă acest comportament este normal în tine, atunci nu vă faceți griji despre încercarea de a evita sau de ao diminua.
 • Asigurați-vă că expresia facială reflectă tonul conversației. Zâmbind fericit vă va face să pari distanțați de conversație în cel mai bun caz și sadic în cel mai rău caz dacă conversația devine gravă.


 • Imagine cu titlul Păstrați o conversație Mergeți cu un tip 13
  4
  Ea arată interes și atenție. Nu vă împărțiți atenția între tipul cu care vorbiți și altceva, ca un mesaj text cu un prieten. Trebuie să-l informați pe băiat că îl ascultă complet pentru a continua să vorbească.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip 14
  5
  Nu te judeca. Recunoașteți greșeala dvs. și continuați cu conversația dacă se întâmplă să spuneți ceva prostește sau jenant. Toți oamenii spun din când în când ceva ciudat. Râdeți cât mai mult posibil atunci când se întâmplă sau dacă se întâmplă. Băieții apreciază simțul umorului unei fete.
 • Văzând că faci o greșeală și râzi de asta, vei liniști tensiunea băiatului și îl vei face să știe că nu există nici o problemă cu același lucru care i se întâmplă.
 • Îți poți cere scuze pentru greșeala ta dacă simți nevoia să o faci, dar după ce o faci, uită-te.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip Pas 15
  6
  Evitați să arătați foarte entuziasmat. Poate doriți să îl vedeți din nou, dar nu presupuneți că sentimentul este reciproc și începeți să planificați următoarea întâlnire. Vă dau câteva sugestii că doriți să petreceți mai mult timp cu el, deoarece conversația continuă. Dacă o faceți suficient, majoritatea copiilor vor înțelege înainte ca conversația să se încheie și vor acționa în consecință.
 • Cea mai bună sugestie pe care o puteți da este să spuneți pur și simplu "Chiar mi-a plăcut să vorbesc cu tine. Sper că vom putea face din nou în curând".
 • Dați-i informațiile dvs. de contact dacă nu cere să vă mai întâlnească din nou. La urma urmei, poți să te răzgândești.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație cu un tip 16
  7
  Știți ce înseamnă tăcerea ta. Tăcerea nu este întotdeauna la fel de rea ca și tu. Poate că nu vă interesează, dar este, de asemenea, posibil ca nervii să vă afecteze. Dați-i puțin spațiu și încercați să nu insistați prea tare asupra tăcerii sale.
 • Este posibil ca un băiat să nu fie interesat dacă el face în mod intenționat răspunsurile sale scurte și dacă pare a fi distras. Asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine. Este posibil ca în viața ta să se întâmple și alte lucruri.
 • Un băiat își poate folosi răceala ca pe o cale de a-și acoperi sentimentele de disconfort dacă pare rece și scurt când vorbește, dar limbajul corpului sugerează că vrea să continue să vorbească cu tine.
 • Luați lucrurile mai calm și opriți flirtul dacă vă pare că îl intimida pe băiat.
 • Imaginea intitulată Păstrați o conversație care merge cu un tip Pas 17
  8
  Eliminați sau reduceți tensiunea romantică. Dacă este un băiat care te interesează în mod romantic, acest sfat poate părea inadecvat. Cu toate acestea, puteți face mai dificil pentru un tip să se relaxeze suficient pentru a vorbi cu tine dacă rezolvați sau creați un mediu romantic.
 • Reduceți tensiunea romantică prin scăderea flirturilor verbale sau nonverbale pe care le puteți face.
 • Limitați-vă cuvintele și acțiunile la cele pe care le puteți folosi cu un prieten de sex masculin sau cu o rudă de sex masculin.
 • Partea 3
  Păstrați o conversație fluentă online sau prin mesaje text

  Imaginea intitulată
  1
  Menționați câteva informații pe care le-ați văzut în profilul dvs. online. Verificați profilurile online la care ați dat acces și menționați informațiile publicate dacă vorbiți cu un băiat prin computer. Lăudați-l pentru ceva pe care la publicat sau întrebați-i câteva întrebări despre un loc pe care la vizitat.
  • Acest lucru funcționează foarte bine dacă vorbești cu cineva printr-un sistem de mesagerie al unui site de dating online, dar poate funcționa și dacă conversați cu cineva care utilizează medii sociale.
  • Pe lângă postarea despre lucrurile pe care le-ați comentat, puteți să întrebați și imaginile de pe pagina dvs. De exemplu, puteți să întrebați unde a fost într-o fotografie și să comentați cât de adorabil este mediul în cazul în care imaginea lui de profil îl arată în picioare într-o pădure.
 • Imaginea intitulată
  2
  Păstrați conversația casual. Mesajele text prietenoase și distractive sau mesajele online pot fi o modalitate amuzantă de a urma o conversație. Cele mai profunde conversații trebuie să aibă loc în persoană. Nu puneți întrebări foarte personale prin mesaje text sau online, cu excepția cazului în care a făcut clar faptul că se simte confortabil vorbind în acest fel.
 • Fiind amuzant și adăugând emoticoane, conversația continuă să curgă. Chiar și o singură față de zâmbet sau zâmbet poate ajuta la modelarea tonului textului într-o direcție veselă.
 • Trimiterea unor mesaje text poate fi o modalitate excelentă de a spune complimente mici.
 • Imaginea intitulată
  3
  Răspundeți într-un termen rezonabil. Cât de mult este posibil, răspundeți-le în aceeași zi dacă vorbesc prin e-mail sau mesaje sociale. Încercați să răspundeți în câteva ore dacă vorbesc prin mesaj text.
 • Nu trebuie să răspundeți imediat. Nu există nici o problemă în a răspunde la un mesaj online într-o oră sau cam așa ceva.
 • Asigurați-vă că nu sunteți întotdeauna persoana care trimite primul mesaj text. Dă-i șansa de a vă lipsi.
 • Imaginea intitulată
  4
  Păstrați mesajele scurte, dar semnificative. Ar trebui să economisiți majoritatea conversațiilor lungi atunci când se întâlnesc în persoană dacă este un băiat pe care îl vedeți în persoană sau vă așteptați să-l vedeți în persoană. Cu toate acestea, ar trebui să vorbești despre subiecte mai semnificative decât vremea când vorbesc prin mesaj text sau e-mail.
 • Întrebați despre planurile de weekend și despre proiectele majore care se întâmplă la locul de muncă.
 • Evitați să solicitați sfaturi pentru dileme semnificative în viața sau opinii pentru probleme politice.
 • Imaginea intitulată
  5
  Evitați să-l scrieți de multe ori. Rezistați nevoii de a trimite un mesaj text o oră mai târziu dacă nu răspundeți primului sau primului mesaj online. Dă-i puțin timp. Puteți încerca din nou când trece câteva zile. Trimiterea de mesaje text sau mesaje de mai mult de două ori fără răspuns poate părea ciudată.
 • Nu-l întrebați de ce nu a răspuns la primul mesaj, dacă nu sa întâmplat în mod repetat.
 • Întreabă-l politicos de ce nu ți-a răspuns dacă te hotărăști să o faci. Vinați tehnologia dacă orice altceva nu reușește și spune "Telefonul mobil a avut unele probleme în ultimul timp. Ați primit mesajul meu text cu câteva zile în urmă?".
 • În mod similar, puteți ignora mesajul și treceți la un alt subiect de conversație, fără a menționa faptul că mesajul a fost ignorat.
 • Cu toate acestea, nu vă deranjați să trimiteți un al treilea mesaj dacă nu răspundeți celui de-al doilea mesaj. Conversația se va încheia efectiv în acest moment.
 • Imaginea intitulată
  6
  Compensați pentru lipsa limbajului corpului. Discuția cu un băiat printr-un mediu digital are dezavantajul principal că nu există nici o modalitate de a te exprima într-un mod non-verbal. Pentru a compensa, trebuie să utilizați câteva fraze care exprimă sentimente, precum și informații.
 • De exemplu, să zicem "Mulțumesc!" dacă te laudă pentru a-ți exprima recunoștința și a sugera că ești timid fericit pentru laudă.
 • Unele emoticoane pot ajuta, de asemenea, dar nu exagerați. Utilizați doar emoticoanele când doriți să subliniați sau să clarificați o emoție.
 • sfaturi

  • Păstrarea cursului unei conversații depinde de ambele părți. Asigurați-vă că lăsați un spațiu în conversație pentru ca el să-și facă partea.

  avertismente

  • Nu plănuiți să întâlniți pe cineva pe care nu îl cunoașteți într-un loc privat, chiar dacă conversația merge foarte bine. Rămâi în siguranță prin întâlnirea numai în zonele publice până când îl cunoști mai bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să porniți o conversație pe InternetCum să porniți o conversație pe Internet
  Cum să păstrați un chat interesantCum să păstrați un chat interesant
  Modificarea unui subiect de conversațieModificarea unui subiect de conversație
  Cum se face conversația fluentăCum se face conversația fluentă
  Cum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnireCum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnire
  Cum să începi o conversație cu un băiatCum să începi o conversație cu un băiat
  Cum să vorbești cu cineva care nu poartă conversațiaCum să vorbești cu cineva care nu poartă conversația
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum să vorbim cu un băiat emoCum să vorbim cu un băiat emo
  Cum să vorbim la telefon cu un băiatCum să vorbim la telefon cu un băiat
  » » Cum să mențină o conversație fluentă cu un băiat

  © 2011—2020 ertare.com