Cum să mențină o relație online

Fiind într-o relație sănătoasă are avantajele sale, dar au nevoie de muncă, în special de relații pe distanțe lungi sau de relații bazate pe Messenger sau e-mail.

pași

1
Încercați să vorbiți în fiecare zi timp de cel puțin o oră sau mai mult. Organizați-vă să aveți timp să vă conectați și să lucrați, astfel încât programul dvs. să nu fie întrerupt și puteți face totul.
 • 2
  Evitați distragerile Când vorbești cu partenerul tău, vorbește doar cu ea, chiar dacă este pentru un timp scurt. Vorbind on-line va fi echivalentul întâlnirilor sau discuțiilor la telefon și ar trebui să îi acordați atenția corespunzătoare.
 • 3
  Utilizați programe care vă permit să discutați cu partenerul dvs., cum ar fi MSN sau Skype. E-mailurile sunt bune, dar nimic nu bate o conversație.
 • 4
  Lucrați pe abordarea prin ascultarea muzicii împreună și chiar puteți cânta melodia preferată.
 • 5
  Pentru a menține scânteia relației, trimiteți e-mailuri de licitație în momente neașteptate ale zilei. Nu este nimic mai plăcut decât să te întorci acasă după o zi lungă și să vezi un e-mail de la partenerul tău.
 • 6
  Amintiți-vă evenimentele importante, ca și cum ați avea un test foarte dificil, puteți trimite un e-mail care vă dorește noroc.
 • 7
  Joacă jocuri online. Există multe jocuri care pot fi jucate online cu alte persoane. Acest lucru le oferă sentimentul de a fi împreună, în ciuda distanței.
 • 8


  Luați în considerare realizarea unui cont de e-mail comun, dacă nu doriți ca cineva să citească e-mailurile pe care le trimit și viceversa. Faceți-o amândouă și folosiți-o pentru a trimite poștă electronică în același cont, apoi citiți-o chiar acolo.
 • 9
  Fii romantic și trimite cadouri celeilalte persoane. Căutați pe internet paginile care livrează flori, ursuleți de pluș sau cadouri în țara în care locuiește partenerul dvs.
 • 10
  Utilizați MSN în avantajul dvs. MSN vă permite să plasați fotografiile celor două împreună, precum și să vă sincronizați găurile sau să scrieți mesaje în textul de sub Nick.
 • 11
  Implicați-vă în viața partenerului dvs. Uneori având o relație online poate funcționa în sensul că toate lucrurile sunt scrise (în e-mailuri sau conversații) și pot servi drept referință în cazul în care sunteți rău cu numele sau uitați un incident. Verificați lucrurile înainte de a scrie. Întreabă-i anumite lucruri pentru a arăta că ești implicat în viața lui.
 • 12
  O luptă online este probabil una dintre cele mai grave lucruri, deoarece este foarte ușor să tăiem pe cineva dacă internetul este singura legătură dintre cele două. În plus, este dificil să știți tonul lucrurilor pe care le scrieți. Verificați mereu ce veți scrie, înainte de a scrie ceva rău.
 • 13
  Limitează glumele și sarcasmul în conversațiile telefonice. Uneori mesajul poate fi confuz, deoarece nu puteți auzi bine tonul vocii.
 • 14
  De fiecare dată când vorbesc, încercați să faceți conversația interesantă, deoarece dacă vor avea doar conversații plictisitoare, interesul va fi pierdut. În general, când îți termini ideile sau conversația devine foarte plictisitoare, este foarte probabil că relația se va încheia.
 • sfaturi

  • Este greu să păstrezi relațiile online, pentru că indiferent cât de mult îți place, nimic nu poate înlocui confortul față în față. Aceste tipuri de relații nu eșuează întotdeauna, dar este nevoie de multă răbdare și angajament de ambele părți.
  • Acest tip de relație necesită atât efort cât și o relație normală, cu excepția faptului că internetul este singurul mijloc de comunicare. Deci, obțineți o cameră web, descărcați Skype, găsiți un joc și discutați cât de mult puteți, ca într-o relație normală.
  • Asigurați-vă că aveți încredere 100% în cealaltă persoană și fiți complet cinstit.

  avertismente

  • Nu intrați într-o relație cu cineva în care nu aveți încredere sau cu care nu v-ați întâlnit niciodată în viața reală.
  • Nu pretindeți că sunteți o persoană pe care nu sunteți atunci când sunteți online.
  • Nu oferiți informații personale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să construiești o relație sănătoasăCum să construiești o relație sănătoasă
  Cum să formați o legătură puternică în relația voastrăCum să formați o legătură puternică în relația voastră
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum de a face ca relatia sa functioneze daca ambele lucreaza in schimburi diferiteCum de a face ca relatia sa functioneze daca ambele lucreaza in schimburi diferite
  Cum de a face o relație de lucru dacă sunteți în facultateCum de a face o relație de lucru dacă sunteți în facultate
  Cum să începi o conversație cu un prieten plictisitCum să începi o conversație cu un prieten plictisit
  Cum să tratăm relațiile pe distanțe lungiCum să tratăm relațiile pe distanțe lungi
  » » Cum să mențină o relație online

  © 2011—2020 ertare.com