Cum să mențină o medie excelentă

Presiunea este concentrată pe menținerea acelei GPA perfecte. De asemenea, aparent, concurența devine din ce în ce mai dificilă. Și dacă aveți în minte o școală de vis, s-ar putea să experimentați toate cele de mai sus. Cum reușești să menții această medie? Continuați să citiți!

pași

Partea 1
Au un stil de viață de 4.0

Imaginea intitulată
1
Organizați-vă Obțineți un dosar și un notebook pentru fiecare subiect. Când ați fixat totul, sarcina de a studia va fi facilitată și simplificată. Scapa de documente vechi sau de îndatoriri, dacă nu credeți că le veți folosi ca o referință mai târziu. Păstrați-vă pliate și păstrate în stare bună, dar accesibile, și păstrați un stilou în apropiere, doar în caz.
 • Organizația se aplică, de asemenea, biroului și dulapului. Nu trebuie să existe tulburări în nici o zonă pe care o utilizați pentru a studia sau pentru orice alt scop academic. Dacă aveți sentimentul că va trebui să vă săturați pentru a ajunge la birou, cu siguranță nu doriți să stați într-un loc ca acesta. Veți petrece tot timpul în căutarea unde sunt lucrurile.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 2
  2
  Fiți prieteni cu oameni inteligenți și concentrați. O afirmație mai precisă ar fi că veți deveni prieteni ai unor persoane inteligente și concentrate și că veți profita de ele în favoarea voastră. Mulți dintre prietenii tăi sunt deștepți, dar când a fost ultima oară când ai stat împreună cu ei pentru a combina puterile mentale.
 • Petreceți timpul liber cu ei și urmăriți-i să studieze. Detectează-ți cele mai bune obiceiuri de studiu. Dacă aveți cursuri împreună, rezervați-vă o dată pe săptămână pentru a vorbi despre conținutul lor - nu pentru a vorbi despre problema flegmului profesorului sau despre copilul simpatic care stă în fața dvs.
 • Stai cu ei în cazul în care nu ai făcut-o încă! Când mâinile sunt ridicate pentru a răspunde la întrebări, vă vor face mai puțin tentați să vă faceți un pui de somn.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4,0 GPA Pasul 3
  3
  Fii prieteni cu oameni care au luat deja clasa înainte. În plus față de a fi parte a grupului de studenți care câștigă o medie de 4,0 GPA, găsiți pe cineva care a luat deja clasa înainte. Mulți dintre profesori își reciclează examenele. Dacă găsiți pe cineva care le-a salvat, va merita dubla punctuație. Nu este înșelătoare, ci este logic.
 • În plus, el vă poate spune ce este profesorul și ce vă puteți aștepta. Dacă știți tendințele cadrelor didactice, cum să le loviți și cum funcționează, veți obține un mare avantaj chiar înainte de prima clasă.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 4
  4
  Organizați-vă bine timpul. Probabil, această idee a fost instilată în tine de la grădiniță. Pentru a profita de ziua ta: să studiezi, să joci baschet, să practice vioara, să mănânci în mod corespunzător, să stai hidratat și să te odihnești (da, ultimele trei sunt importante), trebuie să îți folosești abilitățile de management al timpului cu excelență. Dar ... cum?
 • Planul cel mai de bază pe care îl puteți face este să creați și să urmați un program. Asigurați-vă că prioritizați problemele care necesită mai mult timp sau care credeți că sunt mai dificil de completat. Prioritățile dvs. clare vă vor simplifica programul.
 • Fii realist Spunând că vei studia 8 ore pe zi nu este un fapt fezabil. Veți obosi și a doua zi veți petrece ziua în pat culcat cu dulciuri. În timp ce afirmația este adevărată "ceea ce nu te ucide, te întărește", este, de asemenea, adevărat că "ceea ce te ucide ... te ucide".
 • Nu întârzia lucrurile! Dacă trebuie să vă dați un loc de muncă în două săptămâni, începeți să o faceți acum. Dacă se apropie data examenului, studiați acum. Este adevărat că unii oameni lucrează bine sub presiune și dacă sunteți unul dintre acești oameni, cel puțin avansează puțin din lucrurile pe care trebuie să le faceți acum. Din păcate, nu există timp în programul dvs. de a deveni isteric.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 5
  5
  Mergeți în altă parte pentru a studia. Dacă sunteți în camera dvs., televizorul dvs. devine un risc, deoarece vă invită să îl vedeți. Prin urmare, este recomandabil să plecați. Du-te în altă parte. Du-te la bibliotecă. Găsiți un loc calm și departe de distragerile. S-a întâmplat probabil că ați citit complet cartea lui Moby Dick și apoi ați observat că nu ați înțeles nimic și, prin urmare, a trebuit să o citiți din nou. A fost o pierdere de timp complet. Din acest motiv, mergeți la bibliotecă.
 • În caz contrar, cel puțin rezervați un loc special în casa proprie pentru a studia serios. Nu veți vrea să vă culcați în fiecare noapte, simțindu-vă că trebuie să studieți! Obțineți o masă, un birou sau o canapea comună pe care o utilizați exclusiv pentru a studia. Acest lucru va ajuta creierul să o asocieze cu studiul. Faceți această acțiune ca de obicei.
 • Imaginea intitulată
  6
  Mănâncă sănătos. Cu siguranta stiti sentimentul de a avea destul cu micul dejun si apoi mananca o bucata de picior si un ciocolata de lapte. Așa e, stomacul e greu și creierul nu funcționează. Dacă vrei să rămâi concentrat, energic și viguros și că creierul tău este într-o stare optimă de a gândi, mânca sănătos și în cantități pe care doar o persoană ar mânca. Evitați alimentele care conțin zahăr și grăsimi. Este mult mai probabil să aveți informații dacă creierul, corpul și stomacul nu se simt rău.
 • Înainte de a lua un examen, micul dejun ar trebui să fie luminos. Nu beți prea multă cafea pentru că vă veți simți nervos și anxios. În schimb, mâncați o bucată de pâine prăjită și un măr sau orice credeți că este necesar în mod rezonabil. Nu uitați să luați micul dejun. Este foarte dificil să te concentrezi dacă ți-e foame.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 7
  7
  Odihnă destul. Evitați preparatele intense în fiecare noapte - nu sunt bune. Odihnește-te, fă-o pentru binele tău și pentru calificările tale. Este dificil să te concentrezi atunci când energia ta mentală este scânteietoare, nu te poți concentra și toate informațiile pe care le-au oferit cadrele didactice dispare cu ușurință. Aveți grijă de creier!
 • Așteaptă aproximativ opt ore în fiecare noapte. Faceți același program, astfel încât să fie mai ușor să vă treziți de luni până vineri. Deși este adevărat că puteți trece timpul setat pentru a vă trezi la sfârșit de săptămână, veți vedea că va fi mai ușor să auziți alarma la 7 a. m. sau mai devreme dacă v-ați odihnit bine.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 8
  8
  Păstrați sănătatea. Trăiți o viață cu bucurie, zâmbete și optimism. Ați auzit probabil despre presiunea pe care o întâlnesc mulți studenți din Asia și despre rata de sinucidere în masă provocată de presiune. Asta înțelegem prin menținerea sănătății tale! Studiind până când te rogi cu nebunie să vrei să mori nu este o glumă. Dimpotrivă, este devastatoare. Așa că organizați programul dvs. pentru a merge la o petrecere plăcută. Du-te la un film. Ia din când în când un pui de somn, fă-o pentru binele tău.
 • Nu va fi sfârșitul lumii dacă obțineți un A-. Desigur, nu va fi perfect, dar sunt multe lucruri dificile. Chiar și așa, veți intra într-o școală bună. Veți obține un loc de muncă și veți găsi dragoste. Nu luptați împotriva cancerului sau sărăciei, cu atât mai puțin vă urmărește mafia. Deci este bine!
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 9
  9
  Păstrați-vă motivația. Bine, te afli în această pagină pentru că vrei păstrează un 4.0, nu? Aceasta înseamnă probabil că sunteți o persoană inteligentă, motivată și concentrată. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să rămâi în felul ăsta. Continuați să doriți să păstrați media. Acest lucru vă va duce în multe locuri, din moment ce nu v-ați răsfățat niciodată. Trebuie să începeți fiecare zi ca și cum ați fi prima.
 • Partea 2
  Utilizați timpul de clasă în avantajul dvs.

  Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 10
  1
  Pentru a începe, mergeți la ore. Serios. A dormi deasupra cărților în fiecare seară nu va provoca o osmoză mentală - totuși, ați fi surprinși să aflați cât câștigați dacă mergeți la ore, chiar dacă nu acordați atenție completă. Unii profesori recompensează studenții care frecventează cursurile cu un grad de frecventare sau chiar oferă răspunsuri sau informații suplimentare de credit "secret" pentru cei care sunt prezenți. Ceea ce este perfect pentru tine.
  • Apropo, puteți lua și note. Dar deja știai asta, nu?
  • Mergeți la cursuri vă va ajuta să cunoașteți conținutul cursului și ceea ce va apărea în cadrul examenelor - în plus, vă va ține la curent cu termenele limită de înscrieri și examene. Uneori profesorii schimbă lucrurile după voia lor. De aceea, dacă te duci la ore, vei ști ce să faci și când trebuie să fii prezent.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 11
  2
  Participați la curs. Adevărul este că profesorii se plictisesc cu tine la fel de mult cât te plictisești cu ei. Dacă puteți fi unul dintre elevii care se implică și că profesorul îi place, puteți obține minuni în ceea ce privește notele dvs., desigur, dar va avea, de asemenea, un impact asupra experienței dvs. în clasă. Deci participa! Puneți întrebări, comentați și acordați atenție. Profesorii sunt obosiți de studenții care adorm.
 • Nu trebuie să oferiți o abordare filosofică de fiecare dată când faceți un comentariu. Poate fi favorabil doar prin a răspunde la întrebările puse de profesorul tău. Unii profesori dau puncte pentru participare sau pentru a rotunji scorul dvs. dacă știu că participați. Deci participa!
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 12
  3


  Faceți cunoștință cu profesorii. Dacă profesorul dvs. are un program de birou, căutați-l la acel moment. Dacă nu, căutați-l după școală. Gândiți-vă la acest lucru: Dacă trebuie să decideți între a da 50 $ unui prieten sau unei cunoștințe. Cui i-ai da? Deci, atunci când obțineți 95,5% din examen, efortul pe care l-ați făcut pentru a vă apropia de profesor și pentru a-l întâlni vă poate ajuta să obțineți un A.
 • Nu trebuie să le întrebați despre copiii lor sau să îi invitați să mănânce. Nu, nu, nu. Purtați-le pur și simplu după școală, întrebați-le despre o problemă despre care au vorbit în clasă și lăsați conversația să continue. Ați putea cere un consiliu academic - poate, despre un potențial loc de muncă sau o școală. De asemenea, vorbiți despre voi înșivă. Ambii trebuie să se cunoască reciproc!
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 13
  4
  Cereți credite suplimentare. Profesorii sunt oameni, nu mașini. Dacă ai nevoie de ceva, se pot adapta. Mai ales dacă ești un bun student pe care l-ai reușit să-l cunoști. Dacă obțineți o notă mai mică decât cea excelentă dintr-o sarcină sau examen, cereți-i să vă permită să efectuați lucrări de credit suplimentare. Nu va fi nici o problema daca spun ca nu.
 • Chiar dacă nu obțineți un scor mai mic decât cel excelent, cereți-i să vă permită să faceți o muncă de credit suplimentară. Dacă poți obține o medie de 105% în clasă, poți să te lași puțin pentru următorul examen, dar nu prea mult.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 14
  5
  Luați o clasă atât de importantă. Nu luați șapte clase de acest tip, ci unul. Toată lumea trebuie să ia o clasă ca pinball, cor sau coace prăjituri. Folosiți această clasă pentru a vă reorienta și concentrați. Și să fie cineva complet! Nu totul se bazează pe aria academică. Amintiți-vă că oamenii se pot plictisi dacă nu se distrează.
 • Trebuie să fii excelent. Deci, du-te la acea clasă, fii puternic și du-te acasă fără nici o lucrare în așteptare.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 15
  6
  Utilizați tehnologia în avantajul dvs. Lumea în care trăiți este minunată. Există cărți pe internet. Multe școli își publică lecțiile în format video sau audio pe internet. Există site-uri dedicate pentru a ajuta elevii să învețe. Folosește-le.
 • Adresați-vă profesorului pentru prezentări PowerPoint. Introduceți site-ul Web Memris și creați câteva cărți educaționale interactive. Accesați site-ul Academiei Khan pentru a examina războiul din Coreea. Nu mai suntem în anii `50 și nu mai trebuie să vă grăbiți prin catalogul cărții de bibliotecă pentru a găsi informații suplimentare. Aveți acces la el datorită internetului.
 • Partea 3
  Studiați eficient

  Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 16
  1
  Obține un tutore. Indiferent cine sunteți, există cineva mai deștept decât tine. Acesta nu poate fi mai deștept decât tine în limba engleză sau matematică, dar poate fi un geniu atunci când vine vorba de căderea Imperiului Roman. Deci, adu un tutore! Nu trebuie să vă rușinați. Nu este nevoie să vă fie rușine de dorința de a vă asigura viitorul.
  • Dacă sunteți în școală, există studenți care trebuie să facă tutoring ca o cerință de a absolvi. Ei primesc credite și beneficiați de îndrumare. Și este gratuit! Dacă reușești să găsești o clasă de pedagogie, du-te. Acest lucru nu reprezintă un stres pentru dvs. sau pentru portofel. Este o victorie dublă.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 17
  2
  Studiați după perioade. Studiile arată că dacă vă odihniți când studiați, atenția dumneavoastră durează mult, mult mai mult. Așa că studiază o jumătate de oră, se odihnește zece minute și se întoarce la școală. Nu pierdeți timp, lăsați creierul să recupereze din nou energia.
 • De asemenea, încercați să studiați în momente diferite ale zilei. S-ar putea să descoperiți că vă place să studiați mai mult dimineața sau seara. Depinde de tine!
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 18
  3
  Studiați în locuri diferite. O altă modalitate de a modifica creierul este de a studia în diferite locuri. Adevărul este că creierul începe să se obișnuiască cu un mediu și se oprește prelucrarea informațiilor, sau ceva parecido- și când te duci la un alt loc, este excitat și începe să asimileze lucrurile și amintiți-vă mai bine, până când te obișnuiești din nou . Deci, dacă puteți, găsiți două sau trei locuri pentru o astfel de muncă greoaie.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 19
  4
  Studiu într-un grup. Studiile arată, de asemenea, că studierea în grupuri poate ajuta la înțelegerea și păstrarea informațiilor. Când reușiți să explicați o problemă unei persoane sau să ascultați pe cineva care o explică într-un mod diferit, informațiile devin mult mai ușor de procesat și de amintit. Iată și alte motive pentru care studierea într-un grup este minunată.
 • Puteți diviza o cantitate mare de informații în părți controlabile. Puteți atribui un capitol fiecărui membru, astfel încât acesta să o cunoască perfect.
 • Puteți rezolva problemele și puteți ajunge la un consens pe un subiect. Acest lucru este recomandat, în special pentru subiecte precum știința și matematica.
 • Puteți anticipa întrebările din examen și puteți întreba fiecare membru al grupului.
 • Puteți face studiul mai interactiv și mai distractiv și mai ușor de reținut.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 20
  5
  Nu pierde timpul pentru a face preparate intense în loc de a rămâne revitalizat. Se pare că elevii care se pregătesc frenetic și intens obține medii clase. Deci nu face asta! Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă lipsiți de tot timpul de somn - creierul dvs. poate înceta să funcționeze bine dacă sunteți epuizat. Nu pierdeți timpul.
 • Într-adevăr. Studiați cu o seară înainte, dar nu opriți dormitul sau nu faceți nebun. Este de preferat să dormi șapte sau opt ore. Ați studiat tot timpul și ar trebui să știți deja problemele, nu?
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 21
  6
  Cunoașteți metoda dvs. de studiu. În primul rând, nu este suficient doar să aveți note ale clasei. Dimpotrivă, ar putea fi benefic dacă ați înregistrat totul. Dacă știți că sunteți o persoană care studiază pe baza imaginii, a sunetului sau a kinestézei, puteți să vă adaptați timpul pentru a studia în cel mai eficient mod. Aceasta poate fi ocazia ca mama ta să vă cumpere un nou pachet de markeri fluorescenți.
 • Imaginea intitulată Mențineți la 4.0 GPA Pasul 22
  7
  Utilizați wikiHow. Într-adevăr. Există prea multe trucuri pe care wikiHow vă poate învăța despre acest subiect. De exemplu, știați că ciocolata neagră este o hrană superbă care hrănește creierul? Știați că oamenii care scriu cu caractere cursive obțin, în general, note mai bune? Veți găsi mai multe lucruri! Iată o listă care vă va ajuta să începeți:
 • Cum să studiezi mai eficient
 • Cum să studiezi pentru un test
 • Cum să studiezi pentru un examen
 • Cum să te distrezi în timpul studierii
 • Cum să te motivezi să studiezi
 • Cum să vă concentrați asupra studierii
 • Cum se creează un program de studiu
 • Cum să obțineți note bune
 • sfaturi

  • Finalizați sarcina înainte ca să nu stresați.
  • Păstrează-ți mintea când studiezi pentru o evaluare.
  • Încearcă să eviți probleme. Urmați regulile. Fiți respectuoși și se comportă cu onoare. Ajungeți devreme pentru cursuri, nu întârziați niciodată.
  • Studiați o săptămână în avans pentru un examen, nu în ultimul moment.
  • Dacă aveți probleme de înțelegere a materialului din clasă, adresați-vă profesorului sau asistentului său să clarifice conceptele dificile. Ar putea părea evident pentru dvs. - totuși, unii studenți sunt stânjeniți și nu reușesc să obțină ajutorul de care au nevoie. Acest sfat simplu vă va economisi timp prețios pentru a studia și arăta profesorului cât de hotărâți sunteți în cursul vostru.
  • Nu vă subestimați capacitatea de a obține un rating mai ridicat.
  • Nu așteptați până în ultimul moment pentru a vă termina temele! Dacă le faceți în grabă, calitatea va scădea. În mod similar, nu întârziați lucrurile spunându-vă asta "o vei face mai târziu". Începeți cât mai curând posibil și luați timpul necesar.
  • Studiați cărțile educaționale mai ușor de organizat. Adăugați mai mult și de a face deoparte cărțile pe care le înțelegeți sau rezumatele de utilizare cu fundamentele, și chiar pagina referitoare la notele de subsol și efectuează unele exerciții de matematică avansate, printre alte subiecte.

  avertismente

  • Nu cere prea mult. Odihnește-te și dormi destul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pixuri și creioane
  • sketchbooks
  • Dosar pentru fiecare subiect
  • Indicatori fluorescenți
  • Indicați cardurile educaționale
  • Separatoare și documente pentru dosar
  • jurnal
  • Corector lichid
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați camera curatăCum să vă păstrați camera curată
  Cum să vă organizați biroulCum să vă organizați biroul
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum se calculează viteza medieCum se calculează viteza medie
  Cum se scrie o scrisoare de referințăCum se scrie o scrisoare de referință
  Cum să studiezi informaticaCum să studiezi informatica
  Cum să studiezi eficient, să rămâi organizat și să-ți gestionezi timpul la școalăCum să studiezi eficient, să rămâi organizat și să-ți gestionezi timpul la școală
  Cum să studiezi cu o zi înainte de examenCum să studiezi cu o zi înainte de examen
  Cum să-ți faci temele la timp dacă îți dai întotdeauna lucrurileCum să-ți faci temele la timp dacă îți dai întotdeauna lucrurile
  Cum se face un calendar de studiuCum se face un calendar de studiu
  » » Cum să mențină o medie excelentă

  © 2011—2020 ertare.com