Cum să vă păstrați iubirea secretă

Am simțit toți acei "fluturi în stomac". Mai ales atunci când acea persoană specială vă zâmbește și vă face să se topi inima. Acest ghid vă poate ajuta să vă păstrați secretul iubirii imposibile, astfel încât numai tu să înțelegeți acest sentiment special.

pași

Imagine cu titlul Păstrați-vă zdrobirea un pas pas 1
1
Nu te uita la ea. Nu realizați nimic prin a face acest lucru. El sau altcineva ar putea să-și dea seama. Dacă este posibil, evitați să-l urmăriți sau să vă asigurați că nimeni altcineva nu vă vede (inclusiv pe acei oameni!) Și priviți-l repede.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă zdrobi un pas secret 2
  2
  Evitați să spuneți iubirea ta secretă altcuiva. Chiar mai mult, dacă se știe că aceasta este o bârfă și o fiabilitate. Dacă nu vă simțiți 100% siguri că nu vor folosi aceste informații împotriva dvs., nu o faceți. Nu știi niciodată când vei discuta cu cineva, te pot șantaja.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă zdrobi un pas secret 3
  3
  Tratează-ți iubirea secretă în același mod în care-ți tratezi ceilalți prieteni. Fii politicos, dar nu prea atent. Dacă petreceți mult timp cu ei, ei se pot simți inconfortabil sau altcineva poate descoperi ceea ce simți. Totuși, nu-i lăsați să vadă prea timizi pentru că ar putea crede că ești ciudat sau că ascunzi ceva.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă un pas pasiv 4


  4
  Fii tu insuti Dacă iubirea ta secretă vine să te iubească, vei dori să fie pentru ceea ce ești cu adevărat, nu pentru ceea ce pretind că ești.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă un pas pas 5
  5
  Scrieți într-un jurnal. Poate fi o modalitate bună de a-ți spune sentimentele fără ca altcineva să știe (dacă cineva nu o citește). Dacă vă este rușine să aveți o iubire imposibilă, poate aceasta este o modalitate bună de a vedea lucrurile în mod obiectiv.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă zdrobi pasul secret 6
  6
  Nu vă faceți chicotul batjocorind când vă privește. El va crede că sunteți ciudat.
 • sfaturi

  • Dacă vrei să lași pe altcineva să știe ... Asigurați-vă că este un prieten apropiat sau cineva cu adevărat aveți încredere!
  • Zâmbiți cald și prietenos, dar nu vorbiți despre sentimentele dvs. până când nu vă simțiți gata. * Dacă îți dai seama că iubirea ta se uită la tine, există o mare posibilitate că vei fi atras de tine. Relaxați-vă puțin și faceți mai mult contact vizual.

  * Dacă vorbești cu dragostea ta, menține calm și trăiește același ton de voce. Este bine să arătați câteva sentimente pentru a le menține interesați, mai ales dacă vă arătau a lor.

  • Ia-ți timp, având o iubire imposibilă în secret este distractiv.

  * Nu vă faceți griji dacă veți afla mai târziu. Ar putea fi bine să știți că cineva vă găsește atractivă. Poate fi începutul relației, dar dacă nu, nu vă faceți griji. Poți să vorbești despre asta cu prietenii tăi și să cauți un altul care este domnul sau domnișoara Perfecțiune pentru tine Bucurați-vă de o iubire imposibilă!

  • Nu spuneți nimănui. Chiar și cineva în care ai încredere. Fără a suspecta asta, ei ar putea să vă dea departe!

  avertismente

  • Nu-l trageți. După iubirea ta imposibilă, de multe ori e rară și poți ucide câteva sentimente pe care le poate avea pentru tine.
  • Evitați să-i desenați numele. A face o condamnare la moarte. Dacă scrieți despre dragostea pe care o aveți în jurnalul dvs., asigurați-vă că o păstrați într-un loc foarte sigur. "Niciodată" nu aduceți jurnalul la școală! Este foarte posibil ca cineva să-l poată fura de la tine. Dar, dacă scrie un jurnal, și doriți să scrie despre asta, nu pune numele, ponle de exemplu: osito, Mr. X, Mister, tort, cupcake, orice nume care camuflează personalitatea lui bine.

  * Nu fi atât de intens atunci când el sau ea este în jur. Altele ar putea să-și dea seama că vă place și vă vor spune.

  • Dacă te întreabă dacă te place, nu-l tăgădui niciodată. Schimbați subiectul și, dacă simțiți că riscați prea mult, l-ai mustrat și ai văzut cum reacționează. Există posibilitatea ca el să te întrebe de ce simte același lucru pentru tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa iubesti neconditionatCum sa iubesti neconditionat
  Cum să-ți mărturisești dragostea față de cinevaCum să-ți mărturisești dragostea față de cineva
  Cum să spun Te iubescCum să spun Te iubesc
  Cum să nu mai iubițiCum să nu mai iubiți
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum să înțelegem iubirea ca o reacție chimicăCum să înțelegem iubirea ca o reacție chimică
  Cum să înțelegi dragostea și prietenia platonicăCum să înțelegi dragostea și prietenia platonică
  Cum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă placeCum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă place
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  » » Cum să vă păstrați iubirea secretă

  © 2011—2020 ertare.com