Cum să vă mențineți sănătatea la școală atunci când toată lumea vă urăște

Poate că nu toată lumea vă va urî, dar este posibil să aveți un timp dificil de instalat într-o școală. Poate cineva a răspândit zvonuri despre tine și acum oamenii te evită. Este probabil că sunteți singurul gay, că aveți mai puțini bani decât colegii de clasă, că aparții unei rase diferite decât celelalte, că suferiți de o dizabilitate sau că vă simțiți foarte diferit de colegii de clasă. Te-ai simtit foarte singuratic sau crezi ca nimeni nu te intelege. Este esențial să vă dați seama că puteți depăși aceste sentimente și continuați să vă bucurați de viața voastră.

pași

Metoda 1
Faceți-vă experiența mai bună

Imaginea intitulată
1
Fii drăguț cu toată lumea. Chiar dacă oamenii te tratează cu cruzime, trebuie să fii drăguț cu toți cei de la școală. Nu bârfeți și nu începeți zvonuri. Ar trebui să fii politicos și amabil când vorbești cu oamenii. Dacă tratați pe toți cu bunătate, nimeni nu poate spune nimic rău despre tine.
 • Zâmbiți la oameni și nu evitați contactul vizual.
 • Imaginea intitulată
  2
  Scrieți un jurnal Eliberați-vă toate emoțiile dureroase. Scrie tot ce vrei să spui cu voce tare, dar asta te poate face frică sau timidă. Scrieți ce se întâmplă și cum vă simțiți.
 • Puteți scrie toate sentimentele dureroase pe o bucată de hârtie și apoi o puteți arde în siguranță.
 • Dacă vă exprimați sentimentele într-un jurnal, acest lucru poate fi util, mai ales dacă sunteți timizi.
 • Imaginea intitulată
  3
  Măriți-vă securitatea Exercitarea este o modalitate foarte bună de a elimina stresul și de a te ajuta să te simți bine despre tine. Dacă nu vă place să mergeți la sala de sport, există multe activități pe care le puteți face pentru a vă mișca și pentru a vă transpira. Săriți pe o trambulină, luați câinele pentru o plimbare sau o bicicletă.
 • De asemenea, puteți să dansezi, să faceți skate pe gheață sau să practicați tae bo. Faceți lucrurile care vă interesează și că vă bucurați!
 • Aflați o nouă abilitate Dacă învățați ceva nou, acest lucru vă poate spori securitatea și vă va arăta progresul în timp ce continuați să vă străduiți.
 • Imagine intitulată
  4
  Alăturați-vă unei echipe sportive sau unui club. S-ar putea să simțiți că nimeni nu vă place - totuși, puteți încerca să vă alăturați diferitelor cluburi sau echipe pentru a vă face prieteni cu persoane cu care aveți interese comune. Puteți să o faceți la școală sau în afara ei. Verificați diferitele cluburi din școală (cum ar fi teatru, anuar sau poezie) și activități precum muzica sau sportul. În afara școlii, vă puteți alătura organizațiilor spirituale, karate sau de dans.
 • Reflectați asupra a ceea ce vă interesează, apoi faceți o încercare. Este posibil ca la început să vă simțiți ciudați sau în afara locului, dar trebuie să încercați.
 • Uneori, partea cea mai grea se întâmplă la prima întâlnire. Ai simțit o mare anxietate sau te gândești la tot felul de povești care spun că nu-ți va plăcea nimeni sau că te vor ignora. Nu acordați atenție nimănui! Du-te o dată și încercați.
 • Rețineți că toți cei prezenți vor împărți același interes. Încercați să vă întâlniți cu alți membri ai clubului, punându-le întrebări precum: "Când ați început cu fotografia?", "De cât timp ați practicat karate?" Sau "Cine este poetul tău favorit?".
 • Imaginea intitulată
  5
  Concentrați-vă pe experiențele pozitive. Modificați-vă percepția, în loc să vă arătați în gândurile pe care nimeni nu vi le place sau că oamenii sunt cruzi pentru voi. Nu este necesar să re-vizualizați repetat situațiile negative din mintea voastră. Dacă vă concentrați pe experiențele negative ale trecutului, veți întări doar pe cei care vă rănesc. În schimb, împuternicește-te prin crearea de gânduri pozitive despre tine.
 • Ar putea fi ușor să vă prindeți gândurile despre momentele când oamenii v-au respins. "Ce am făcut? Ce aș fi putut face diferit? De ce au fost atât de cruzi? Cu toate acestea, trebuie să scăpați de aceste gânduri cât de repede puteți. Acești oameni nu vă definesc identitatea și părerea lor este doar o părere, nu un fapt.
 • Reflectați asupra calităților pe care le posedați (cum ar fi bunătatea, compasiunea, îngrijirea și generozitatea) și abilitățile dvs. unice (cum ar fi să fii dansator și un mare frate mai mare).
 • Metoda 2
  Creșteți abilitățile sociale

  Imaginea intitulată
  1
  Observați oameni care au aptitudini sociale deosebite. Persoanele care suferă de timiditate și anxietate socială sau care întâmpină dificultăți în comunicare tind să se concentreze pe ele însele și pe propria lor performanță socială. Urmăriți pe cineva popular în școala dvs. care se întâlnește cu oamenii și are o mulțime de prieteni. Ce faci pentru a fi așa de frumos? Observați modul în care această persoană se află, limbajul corpului, expresiile faciale și modul în care aceștia interacționează cu ceilalți în mod verbal și nonverbal.
  • Observați elementele pozitive pe care această persoană le contribuie la interacțiunile sociale și le folosiți în propriile interacțiuni.
  • Dacă vă concentrați asupra dvs., puteți trece cu vederea indicii pe care alții vă dau. Mai întâi identificați indicii pe care ceilalți le oferă în alte interacțiuni și determinați dacă puteți începe să capturați indicii în propriile dvs. interacțiuni.
 • Imaginea intitulată
  2
  Comunicați cu limbajul corpului. Dacă vă traversați brațele și picioarele și vă uitați la podea, este puțin probabil ca oamenii să vă considere că sunteți o persoană caldă și primitoare, cu care să discutați. În schimb, ar trebui să vă exprimați atitudinea receptivă prin prezentarea limbajului corpului receptiv. Puteți face următoarele: înclinați-vă spre oameni, zâmbiți, blocați și păstrați confortabil contactul vizual. Nu vă traversați corpul, ci păstrați-vă umărul deschis și fără să-i îndoiți.
 • Dacă faceți contact vizual, puteți să vă uitați în altă parte - nu trebuie să vă fixați privirea pe o perioadă nedeterminată. De asemenea, puteți să vă uitați la alte puncte centrale, cum ar fi fruntea, nasul, gura și între ochi. Dacă de obicei ați evitat contactul vizual în trecut, este posibil să aveți dificultăți în a începe să faceți acest lucru, dar continuați să încercați.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ascultați bine. Nu-și asuma responsabilitatea totală de a avea o conversație. Dacă vă concentrați mult asupra gândirii la ceea ce veți spune în continuare, este posibil să nu auziți ce spune cealaltă persoană. Ascultați ce spune cealaltă persoană și puneți întrebări pe baza a ceea ce ați spus. De exemplu, dacă cineva spune "Îmi place grădinăritul", întrebați "Ce tipuri de plante sau flori doriți să plantați?" Sau "Cum ați început să practicați grădinăritul?".
 • Pentru a asculta în mod activ, va trebui să vă concentrați atenția asupra a ceea ce este spus și să manifestați interes pentru el și persoana respectivă. Nu ezitați să vă îndoiți capul sau să spuneți "da da", "într-adevăr?" Sau "Wow! Este fascinant! "- care va arata ca ascultati.
 • Imaginea intitulată
  4
  Practicați-vă abilitățile sociale. Este un lucru să știi ce să faci și altul să exersezi aceste abilități! Mai întâi practică abilități diferite cu oamenii cu care te simți confortabil, apoi începi să-ți folosești abilitățile în mai mare măsură cu oamenii din școală. Rețineți că, pe măsură ce practicați mai mult, veți începe să simțiți mai natural.
 • Păstrați practică chiar dacă vă simțiți total în zona dvs. de confort! Acest lucru va deveni mai ușor.
 • Metoda 3
  Se ocupă cu oameni cruzi  Imaginea intitulată
  1
  Pleacă Dacă vă îndepărtați de un stalker, veți arăta că acea persoană nu vă poate controla acțiunile sau emoțiile. Dacă vă confruntați cu persoana respectivă, aceasta înseamnă că veți fi la același nivel. Nu trebuie să te confrunți cu asta și e inutil să-ți dedici energia în această situație.
  • Rețineți că dvs. alegeți răspunsul dvs. Este meritat să se confrunte cu această persoană? Este probabil mai bine să scăpați și să nu vă deranjați nici măcar.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ori. Dacă cineva te hărțuiește sau te deranjează să faci ceva greșit, spune-le calm că nu ești interesat să vorbești cu ei. Țineți minte că această persoană vă poate hărțui doar dacă îi dați putere asupra emotiilor. Dacă dați aspectul că nu mai aveți grijă ce crede ea, este foarte posibil să se plictisească sau să-și piardă interesul.
 • Dacă persoana persistă, ignorați-l.
 • Spuneți ceva de genul "Nu vreau să vorbesc cu dvs." sau "Nu mă interesează". Rețineți că puteți controla modul în care reacționați sau puteți determina dacă veți reacționa. Dacă nu merită să vă dedicați timpul, spuneți nu.
 • Imaginea intitulată
  3
  Are o viziune largă. Întrebați-vă următoarele: "Îmi voi aminti această situație în 1 sau 5 ani? Va afecta asta viața mea? Dacă nu, alegeți să vă dedicați energia și timpul pentru altceva.
 • De asemenea, întrebați-vă dacă acești oameni vor continua să facă parte din viața dvs. pentru mult timp. Dacă aveți de gând să mergeți la colegiu sau în mișcare, este posibil ca acești oameni să dispară din viața dumneavoastră într-un timp scurt.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii distractiv Dacă cineva te tratează cu cruzime, răspunde cu o glumă sau un pic de umor. Umorul va înfrânge complet pe cel care încearcă să vă rănească și este posibil să fie prea surprins să știe ce să răspundă. Dacă folosiți umorul, acest lucru va arăta că această persoană nu vă poate controla.
 • Dacă o persoană vă deranjează și răspundeți cu o glumă, este posibil ca ei să nu mai fie interesați să încerce să vă rănească.
 • Dacă cineva se distrează de dimensiunea pantofului, spuneți "Poate că aveți dreptate. M-am dus la audiții pentru Domnul Inelelor, dar cred că picioarele mele nu erau destul de păroase.
 • Metoda 4
  Căutați asistență

  Imaginea intitulată
  1
  Vorbește cu părinții tăi. Părinții dvs. vor dori să vă ajute și să vă sprijine. Dacă aveți probleme, puteți cere părinților să vă ajute și să vă ghideze. Ar putea să vă vorbească despre dificultățile pe care le aveau la vârsta ta și despre ce i-au ajutat să depășească orele dificile la școală.
 • Imaginea intitulată
  2
  Comunicați cu prietenii. Este foarte probabil că există alți copii la școală care se simt ca tine. Dacă știți alți copii care au probleme, discutați cu ei. Poate că au fost victime ale hărțuirii sau țintei zvonurilor sau că s-ar fi confruntat cu dificultăți de adaptare. Indiferent ce este, dă-ți prietenia altor persoane care au probleme și le arăți că le înțelegi și că le vei da sprijinul tău.
 • Dacă mai mulți dintre prietenii tăi simt că cineva îi hărțuiește, apropie-te de acea persoană împreună. Numerele oferă putere - prin urmare, dacă se apără împreună, acest lucru va arăta că sunt puternice dacă sunt împreună.
 • Imaginea intitulată
  3
  Discutați cu un profesor sau un consilier academic. Vorbește cu un adult de încredere în școala ta, mai ales dacă oamenii din acel mediu te tratează cu cruzime. Este posibil să vrei să vorbești doar despre situație sau să cauți o sancțiune pentru oamenii care te-au rănit. Chiar dacă situația nu se schimbă atunci când vorbești despre asta, poate fi util să schimbi ceea ce simți.
 • De asemenea, puteți discuta cu un antrenor, cu tatăl unui prieten sau cu un lider spiritual.
 • Imaginea intitulată
  4
  Du-te la un terapeut. Dacă aveți multe dificultăți în școală și simțiți că acest lucru nu se va îmbunătăți cu nimic, consultați părinții dvs. despre opțiunea de a merge la un terapeut. Un terapeut te poate ajuta să-ți depășești emoțiile, să găsești modalități de a face față sentimentelor negative și să te ajuți să devii mai conștient de tine.
 • Dacă te duci la un terapeut, asta nu înseamnă că ești "nebun" sau că nu poți face față propriilor tale probleme. Aceasta înseamnă doar că veți căuta ajutorul unei persoane care a fost formată să vă sprijine și să vă ajute să crească.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fii compasiune cu tine. Chiar dacă considerați că este foarte dificil, amintiți-vă că meritați ca oamenii să vă trateze cu respect, dar cel mai important este să vă tratați în același mod. Sunteți valoroși, indiferent de modul în care vă tratează oamenii. Țineți cont de faptul că imaginea pe care o au alți oameni de la persoana dvs. nu reprezintă identitatea dvs., sunteți voi care alegeți persoana pe care o veți fi. Cel mai important lucru este să te tratezi cu bunătate. Dacă vă chinuiți emoțional (spunând ceva de genul "Sunt așa de prost" sau "Nimeni nu vă place"), va trebui să deveniți prietenul tău cel mai bun și să te aperi.
 • Căutați modalități prin care să răspundeți la gândurile voastre negative, astfel încât să le clasificați drept false. Dacă vă gândiți la ceva de genul "Sunt prost", gândiți-vă la tot ceea ce vă face inteligent, care nu trebuie să fie legat de școală. Este posibil să fii inteligent în matematică, în construirea lucrurilor sau în rezolvarea unor situații dificile.
 • sfaturi

  • Nu este deloc plăcut să te consideri singur sau singur. Rețineți că, indiferent de identitatea dvs., sunteți valoroși și unici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să oprești zvonurileCum să oprești zvonurile
  Cum de a face pe toată lumea să se simtă specialăCum de a face pe toată lumea să se simtă specială
  Cum să impresionezi oameniiCum să impresionezi oamenii
  Cum să te descurci cu fetele ostileCum să te descurci cu fetele ostile
  Cum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tăuCum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tău
  Cum să faci zvonuriCum să faci zvonuri
  Cum să te ocupi de un prieten care este acum inamicul tăuCum să te ocupi de un prieten care este acum inamicul tău
  Cum se schimbă în vestiarul școliiCum se schimbă în vestiarul școlii
  Cum să devii fată notorie în noua ta școalăCum să devii fată notorie în noua ta școală
  Cum să devii cea mai încântătoare fată din școala taCum să devii cea mai încântătoare fată din școala ta
  » » Cum să vă mențineți sănătatea la școală atunci când toată lumea vă urăște

  © 2011—2020 ertare.com