Cum să păstrați un grup mare de copii calm, liniștit și respectuos

Vă vom oferi sfaturi pentru a păstra liniște, liniște și respect față de copii de diferite vârste atunci când sunt într-un grup mare! Acest articol este destinat adulților care trebuie să se ocupe de copii în situații de jocuri, săli de studiu și alte locuri în care trebuie să fie liniștiți, liniștiți și respectabili.

pași

Imaginea intitulată Păstrați un grup mare de copii calm, liniștit și respectabil Pasul 1
1
Stabiliți reguli. Asigurați-vă că copiii știu unde pot fi și unde nu pot fi. Spune-le exact cât de liniștite și de calm trebuie să fie întotdeauna. Nu au permisiunea să vorbească sau să facă zgomot? Vor vorbi doar despre subiectul menționat? Pot să șoptească? Asigurați-vă că ați lăsat indicațiile clare.
 • Imaginea intitulată Păstrați un grup mare de copii calmi, liniștiți și respectați Pasul 2
  2
  Spuneți copiilor exact ce se va întâmpla dacă nu respectă regulile. Pentru copiii mai mici, este de preferat să se recurgă la mici consecințe, cum ar fi o pedeapsă de două minute sau un sistem de trei avertismente. Pentru copiii mai mari, fiți puțin mai stricți. Puteți folosi sistemul de trei avertismente sau le puteți da o șansă. Stick la ceea ce decideți va fi consecința neascultării! Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți cruzi, dar numai stricți.
 • Imaginea intitulată Păstrați un grup mare de copii calmi, liniștiți și respectabili Pasul 3


  3
  Spuneți copiilor atât de des cât de bine se comportă. Spune-le "Mulțumesc că ai fost atât de liniștită" sau "Hopa! Băieți, se comportă excelent!". Acest lucru îi va face să se comporte bine pentru a primi aceste complimente.
 • Imaginea intitulată Păstrați un grup mare de copii calmi, liniștiți și respectabili Pasul 4
  4
  Încearcă să rămâi tăcut. Opriți ceea ce faceți și rămâneți tăcut dacă nu vă puteți liniști pe toți. Opriți muzica, opriți jocurile și arătați copiilor în ochi până când aceștia nu vor mai fi tăcuți. Apoi, spuneți "Nu voi continua decât dacă toți vor promite că nu vor face zgomote". Luați înapoi ce ați făcut când v-au ascultat.
 • sfaturi

  • Nu lăsați copiii să aibă un comportament foarte zgomotos sau nerespectuos. Nu vă fie frică să impuneți consecințele, dacă este necesar.
  • Lăsați copiii să se distreze. La urma urmei, sunt copii. Trebuie să creați un mediu care să fie distractiv, sigur și calm pentru toată lumea. Rețineți că, făcând pe toți cei tăcuți, îi puteți încuraja să vorbească mai mult.
  • Fiți conștienți de gustări și băuturi dulci, care tind să facă copiii să dorească să facă zgomot.
  • Asigurați-vă că aveți un spațiu mare pentru a acomoda toți copiii. Locurile aglomerate tind să facă pe oameni să vorbească mai tare.
  • Oferă pauze în care copiii se pot distra și pot vorbi într-un ton normal.
  • Fii drăguț Copiii nu te vor respecta dacă te plac.

  avertismente

  • Luați în considerare numărul de copii și cât de mult le puteți controla. Asigurați-vă că au o activitate care să facă astfel încât să nu fie nevoiți să se așeze până când este rândul lor să facă o activitate.
  • Nu deveniți un dictator crud la care toți copiii urăsc!
  • Asigurați-vă că toți copiii știu unde să găsească baia și că mulți au prosoape de hârtie și servetele disponibile pentru a preveni un dezastru.
  • relaxa, iar copiii se vor relaxa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajutați copiii să se confrunte cu divorțulCum să vă ajutați copiii să se confrunte cu divorțul
  Cum să-i predați copilului siguranța în căruciorCum să-i predați copilului siguranța în cărucior
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să vorbim cu copiii cu bunătateCum să vorbim cu copiii cu bunătate
  Cum de a face copiii mici să vă asculteCum de a face copiii mici să vă asculte
  Cum să instigi disciplina la copiiCum să instigi disciplina la copii
  Cum să interacționați cu copiii noului partenerCum să interacționați cu copiii noului partener
  Cum să țineți copiii ocupațiCum să țineți copiii ocupați
  Cum de a face zona de piscină în siguranță pentru copii și animale de companieCum de a face zona de piscină în siguranță pentru copii și animale de companie
  Cum de a crește încrederea în sine în prescolari pentru vorbirea publicăCum de a crește încrederea în sine în prescolari pentru vorbirea publică
  » » Cum să păstrați un grup mare de copii calm, liniștit și respectuos

  © 2011—2020 ertare.com