Cum arata mai in varsta ca adolescent

Te-ai saturat sa fii confuz cu fratele tau mai mic? Puteți arăta mai în vârstă și mai matur decât sunteți. Concentrați-vă doar pe echipamentul dvs. și pe modul în care vă comportați și oamenii vor începe să se gândească că sunteți mai în vârstă.

pași

Metoda 1
Purtați hainele potrivite

Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 1
1
Scapa de haine la modă pentru adolescenți. Îmbrăcămintea este unul dintre modurile în care oamenii ne judecă atunci când se uită la noi. Ceea ce folosim poate influența opinia pe care o au alții despre noi. Dacă vrei să arăți mai în vârstă, oprește-te să te îmbraci ca un adolescent. Începeți să cumpărați într-o altă secțiune a magazinului. Când vă aflați în magazinul universitar, săriți secțiunea de tineret și mergeți direct la secțiunea de îmbrăcăminte pentru adulți. Secțiunea de tineret are de obicei haine din țesături ieftine, subțiri și semi-transparente, care te fac să arăți tânăr. În loc să cumpărați aceste țesături ieftine, căutați haine de calitate mai bună.
 • Dacă sunteți o fată, evitați tinutele la modă pentru femei, cum ar fi pantofii Mary Jane și gulerele lui Peter Pan. Evitați legăturile și bluzele și fustele cu dantelă.
 • Evitați stilurile sportive. Pantaloni scurți, pantaloni scurți de baschet, șepci de baseball și pantaloni scurți de la sală de gimnastică vă pot face să pari leneși și dezorientați. Există, de asemenea, stiluri comune pentru tineri.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai mult ca un adolescent Pasul 2
  2
  Purtați haine care vă potrivesc. În loc să purtați haine libere, alegeți haine care sunt mai flatate pentru corpul vostru. Nu veți dori să purtați haine care vă ascund și care ascund conturul corpului dumneavoastră. Acest lucru poate părea nefolositor și dezordonat. De asemenea, nu folosiți haine strânse, deoarece acestea vă pot face să arătați tineri și imaturi.
 • Dacă sunteți băiat, alegeți cămăși în funcție de mărimea umerilor. Dacă tivul umărului se extinde dincolo de capătul umărului dvs. real, înseamnă că cămașa este prea mare și nu te va potrivi.
 • Dacă sunteți o fată, alegeți haine care accentuează (fără a dezvălui) forma corpului. Dacă aveți șolduri înguste, utilizați o fustă de linie A pentru a atrage atenția spre exterior, dând iluzia că aveți șolduri mai largi. Alegeți necklines rotunjite și V. Vand jachete și pulovere care se potrivesc cu silueta dvs.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai bine ca un adolescent Pasul 3
  3
  Nu purtați cămăși cu amprente. Un semn că sunteți tânăr este utilizarea cămășilor cu un logo sau o frază amuzantă. Acestea includ cămăși, nume de marcă și logo-uri. Dacă doriți ca oamenii să creadă că sunteți mai în vârstă, evitați să folosiți tricouri cu totul.
 • Dacă sunteți un băiat, optați pentru cămăși de unică culoare sau dungi. Alege culori distractive, cum ar fi roz deschis, galben și portocaliu. Pansamentul într-un mod matur nu înseamnă că trebuie să purtați culori plictisitoare.
 • Tricourile și polosurile Henley sunt stiluri bune pentru bărbați, ca o alternativă pentru tricouri.
 • Dacă sunteți o fată, optați pentru cămăși ornamentate sau bombe. Purtați bluze vopsite sau colorate. Cu toate acestea, evitați culorile fluorescente sau neon.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un adolescent Pasul 4
  4
  Purtați blugi de calitate. Jeansul este ceva de bază în garderoba oricui, indiferent de vârstă. Cu toate acestea, dacă doriți să arătați mai în vârstă, gândiți-vă la tipul de blugi pe care îl purtați. Cumpărați ceva de bună calitate și bucăți bune și măgulitoare. Asigurați-vă că nu sunt înălțime mică sau talie înaltă.
 • Dacă sunteți băiat, cumpărați blugi tăiați drept. Dacă sunteți o fată, optați pentru blugi tăiat, picior larg sau chiar strâmți. Dacă îl folosiți pe cel de-al doilea, asigurați-vă că nu stoarce prea mult.
 • În loc să purtați blugi estompați sau rupți, optați pentru cele de culoare închisă. Nu cumpărați articole cu pietre sau alte accesorii.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 5
  5
  Purtați pantofii potriviți. Finalizați costumul cu pantofii potriviți. Nu purtați adidași sau pantofi de pânză. De asemenea, nu purtați pantofi extrem de izbitoare. Dacă sunteți o fată, nu purtați tocuri prea mari sau elegante. Indiferent de sex, nu purtați jaloane. Dimpotrivă, purtați încălțăminte adecvată și conservatoare.
 • Dacă sunteți băiat, purtați cizme. Bocancii negri arata bine cu aproape totul. Cizmele din piele de culoare maro sunt, de asemenea, bune pentru costume. Dacă nu doriți să purtați cizme, loafers și pantofi nautice pot fi, de asemenea, utile. Pantofii din piele strălucitoare oferă un aspect matur.
 • Dacă sunteți o fată, purtați pantofi cu toc înalt. Asigurați-vă că tocurile nu sunt prea mari. Dacă nu doriți să le utilizați, optați pentru unele pantofi potriviți plat. Sandalele arată bine în timpul verii.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai bine ca un adolescent Pasul 6
  6
  Rochie bine. O modalitate de a pretinde maturitatea este să vă îmbrăcați în mod corespunzător. Prezentați-vă ca persoană bine îngrijită și profesională. Acest lucru va face ca oamenii sa te vada ca fiind mai in varsta decat ca un copil.
 • Dacă sunteți băiat, purtați pantaloni kaki sau pantaloni. Combinați-le cu o cămașă sau o cămașă de polo. Purtați o curea din piele frumoasă și unele pantofi de îm Nu este necesar să purtați o cravată, dar vă va face să arătați mai maturi.
 • Dacă sunteți o fată, purtați rochii care sunt genunchi cu necklines care nu sunt foarte revelatoare. Puteți purta, de asemenea, o fustă drăguță și bluză. Combinați rochia sau bluza cu cardigan sau blazer. Purtați, de asemenea, pantofi corespunzători
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 7
  7
  Nu mai utilizați rucsaci Când plecați, nu purtați un rucsac. Acest lucru te va face să arăți tânăr. Dacă sunteți baiat, purtați o geantă de mesager sau o servietă de piele. Dacă sunteți o fată, utilizați o geantă de mână sau o geantă de hobo.
 • Metoda 2
  Aranjați-vă ca un adult

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați o tunsoare matură. Tunsurile si coafurile pot arata mult mai tineri. Nu există nici o modalitate de a vă purta părul să vă vadă ca o persoană matură. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți evita, astfel încât să nu arătați tineri. Nu vă vopsiți părul cu culori nebunești sau folosiți raze colorate. Evitați coafurile extreme, cum ar fi stilul Mohican, capul ras pe jumătate și dreadlock-urile. Folosește-ți părul într-un mod conservator.
  • Părul dezordonat face ca fața băiatului să arate mult mai tânără. Înlocuiți-l cu un fir scurt și definit. Sharp păr, lungime sau alte coafuri alternative vă pot face să arătați mai tineri.
  • Dacă sunteți o fată, vă recomandăm să faceți o tăietură bob, pixie sau altă coafură feminină. Parul lung, par drept poate da și un aspect matur. Evitați utilizarea mai multor accesorii pentru păr, cum ar fi capacele, arcurile sau panglicile.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 9
  2
  Lăsați părul facial să crească. Dacă sunteți băiat, prezența părului facial vă poate face să arătați mai în vârstă și mai matură. Un studiu recent a constatat că barba poate face ca un bărbat să arate cu 10 ani mai în vârstă. Dacă vă decideți să lăsați părul facial să crească, asigurați-vă că vă arată bine. Unii adolescenți nu pot să crească părul părului suficient pentru a avea butoane sau barbă.
 • Asigurați-vă că tăiați și mireți părul tău facial. Bărțile murdare și neglijente nu arată bine.
 • Dacă părul facial este subțire, rămâneți curat. Parchetul neregulat de păr facial vă va face să arăți chiar și mai tânăr.


 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 10
  3
  Utilizați un machiaj ușor. Dacă sunteți o fată, purta machiaj, Va adăuga ani la față. Utilizați un dermatograf pentru a le evidenția. Utilizați culori neutre, cum ar fi aurul și maro, dar evitați culorile luminoase sau pastelate. Adăugați o bază pentru a înmuia pielea.
 • Ascundeți cercurile întunecate cu un corector.
 • Evitați produsele pentru adolescenți cum ar fi luciu de buze gros, lucios sau lăcuire de unghii roz.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai bine ca un pas Teen 11
  4
  Acoperă-ți acneea Oferind aspectul de piele limpede va adăuga maturitate pe fata ta. Utilizați un corector pentru a acoperi acneea. Adoptați un regim sănătos pentru îngrijirea pielii. Încercați câteva produse de tip over-the-counter, cum ar fi creme și șervețele de curățat.
 • Spălați-vă fața de două ori pe zi cu un produs de curățare a acneei. Utilizați un hidratant pe piele. Dacă aveți pielea grasă, utilizați un hidratant fără ulei. Dacă aveți piele uscată, căutați un hidratant care vă ajută să vă luptați împotriva uscăciunii.
 • Dacă sunteți o fată, poate doriți să utilizați franjuri în plus față de machiaj pentru a ascunde petele de pe frunte.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 12
  5
  Antrenează-te. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să luptați împotriva grăsimilor, ci vă va oferi și niște mușchi definiți, care, fără îndoială, îi ajută pe adolescenți să pară mai în vârstă. Băieții s-ar putea concentra pe exercitarea corpului de sus pentru a-și întinde umerii și pentru a-și lărgi brațele. Fetele puteau să-și reducă talia și să-și dezvolte pieptul și fesele pentru a le accentua feminine curbe.
 • Instruire interv este o modalitate excelentă de a arde grasimea rapid și utilizați greutăți de mână Acestea vă vor ajuta să dezvoltați mușchii. Înscrieți-vă într-o sală de gimnastică sau faceți exerciții cum ar fi push-up-uri și squats care vă ajută să construiți muschi.
 • Metoda 3
  Acționați ca o persoană în vârstă

  Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 13
  1
  Aveți încredere Nimic nu comunică o maturitate mai bună decât încredere. Chiar dacă tu apariție fizica, personalitate unică sau sociale Nu fii ceea ce vrei, nu ar trebui să te oprească dezvolta încrederea în sine.
  • Există o linie subțire între a avea încredere și a fi arogant sau condescendent. Încrederea este să te simți bine despre tine, nu mai bine decât cei din jurul tău. Nu vă exagerați realizările sau nu vorbiți într-un mod care vă pune mai presus de ceilalți. Acesta este un comportament clasic imatur.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 14
  2
  Modificați modul în care vă comportați fizic. Encorvarte este un alt comportament clasic legat de adolescenți. Țineți capul în sus și îndreptați-vă spatele. Învață să te plimbi cu încredere și vă îmbunătățiți postura. Începeți prin oprirea la dreapta unde vă aflați, fie că faceți o plimbare pe stradă, dacă vă aflați la birou, folosiți un computer sau așteptați într-o linie. Corectați-vă de fiecare dată când observați că poziția dvs. se estompează. Curând o vei face în mod inconștient.
 • Modificarea modului în care vă comportați este strâns legată de încredere. Ține-ți capul în sus fără să te uiți la podea. Uită-te la oameni în ochi când vorbești.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 15
  3
  Dezvoltați curtoazele sociale. Vorbiți încet și cu încredere în loc de voce tare. Amintiți-vă manierele prin a spune "vă rog" și "vă mulțumesc". ascultare Atenuat la ceea ce spun alții, pentru că puține lucruri arată maturitate la fel de mult ca un bun ascultător.
 • Când oamenii îți termină să-ți spună ceva, nu începe imediat să spui ceva despre tine. Acest lucru va părea egoist și indiferent. În schimb, reacționează la povestea ta și apoi folosește-o ca o modalitate de a te referi la acea persoană.
 • Aflați cum să utilizați convorbirile mici. Întreabă-i pe oameni cum sunt, vorbește despre vreme, întreabă despre rudele lor. Fiți amabili și angajați-vă în conversații ușoare cu oamenii.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 16
  4
  Plângeți mai rar. Persoanele care se plâng mereu dau aspectul de a fi imature și egoiste. Pe măsură ce vă maturizați, acceptați că lucrurile vin și se duc și că totul se întâmplă pentru un motiv. Îngrijorarea despre oribilitatea vieții tale nu te va ajuta să o îmbunătățești. Vorbind cu prietenii dvs. poate fi benefică pentru catharsis sau pentru sfaturi, dar plângerea constantă despre evenimente inconsecvente este foarte tipică pentru adolescenți.
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 17
  5
  Îmbunătăți vocabularul Acest lucru nu înseamnă să includeți cuvinte inutil de mari în timpul conversațiilor de zi cu zi, deoarece vă va părea disperată doar pentru atenție. Concentrați-vă pe evitarea cuvintelor copilărești care vă identifică clar ca adolescent. Vorbiți încet și deliberat. Asigurați-vă că cuvintele dvs. se numără prin gândirea unei selecții de cuvinte.
 • Aflați un vocabular mai sofisticat. Un loc bun pentru a începe este să utilizați sinonime pentru a vă extinde vocabularul. De exemplu, spuneți "Aceasta este o idee inovatoare!" În loc de "Aceasta este o idee nouă". Întreabă pe cineva să fie "sincer" cu tine în loc de "cinstit". Un vocabular mai sofisticat vă va face să vă uitați maturi și inteligenți.
 • Evitați abuzul de jargon. Evitați să utilizați expresii precum "Dumnezeul meu!" Și subliniați frazele cu "total", "știți" și cu alți plangeri nesemnificativi. Evitați să folosiți cuvinte precum "chévere" și "unch" (în tonul colocvial).
 • Imaginea intitulată Uită-te mai în vârstă ca un pas Teen 18
  6
  Apără-te într-o manieră educată, dar fermă. Dacă cineva nu are respect, nu ezitați să-i spuneți să se oprească. La urma urmei, o parte a maturității este de a impune respect. Fiți direct și comunicați ceea ce doriți. Evitați să utilizați sarcasm excesiv sau să acționați extrem de ofensat. Chiar dacă folosiți aceste comentarii sarcastice pentru a gluma, acestea vă vor face să arătați rău și nu veți obține rezultatele pe care le căutați.
 • De exemplu, dacă cineva vă întrerupe, spuneți: "Așteptați o clipă, vă rog să nu mă întrerupeți".
 • Nu spune lucruri de genul: "Wow, nu pot să cred că tocmai m-ai întrerupt. Cineva nu știe când să tacă!
 • Aflați pentru a determina când este mai bine să lăsați lucrurile să meargă. Toată lumea are întâlniri negative cu oamenii, dar este nevoie de înțelepciune pentru a învăța să-ți alegi bătăliile. Fiind răzbunător, resentimente sau rău intenționate vă va face să arătați ca o persoană imatură.
 • Uneori, atunci când oamenii vă provoacă enervare, de multe ori nu o observați. Respectați-vă sentimentele ignorând eroarea sau, dacă este necesar, comunicați în mod clar că ați fost ofensați.
 • sfaturi

  • Nu subestimați cât de multă maturitate este legată de poise. Prea multă este mai mult legată de modul în care impuneți respectul decât de modul în care vă îmbrăcați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci simsuri adolescente insarcinate in Sims 2Cum sa faci simsuri adolescente insarcinate in Sims 2
  Cum sa curatati hainele second-handCum sa curatati hainele second-hand
  Cum sa cumperi haine pentru copiiCum sa cumperi haine pentru copii
  Cum să vă dezvoltați sentimentul de stilCum să vă dezvoltați sentimentul de stil
  Cum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescentaCum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescenta
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  Cum să vă faceți propria linie de îmbrăcăminteCum să vă faceți propria linie de îmbrăcăminte
  Cum să arăți bine (pentru băieți)Cum să arăți bine (pentru băieți)
  Cum să arăți grozav la un bugetCum să arăți grozav la un buget
  Cum să arăți frumos dacă ai o figură umpluteCum să arăți frumos dacă ai o figură umplute
  » » Cum arata mai in varsta ca adolescent

  © 2011—2020 ertare.com