Cum sa te uiti si sa te comporti ca Raven of Teenagers

Ai citit vreodată caricatura sau ai vizionat emisiunea de televiziune? Ai vrut vreodată să fii ca demoniacul și acum bunul Raven? Apoi, continuați să citiți.

pași

Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un Raven de la Teen Titans Pasul 1
1
Controlează-ți emoțiile Raven controlează emoțiile ei, deci puterile ei nu distrug totul. Deci, dacă vrei să fii ca ea, va trebui să-i controlezi cât de mult poți. Cu toate acestea, eliberează-ți emoțiile din când în când - în momente foarte bune sau atunci când nu-i poți îngădui să-l lași într-un zâmbet mic și îmbrățișare.
 1. Meditează. Ea este în strânsă legătură cu partea ei spirituală. Prin urmare, meditează. Închideți ochii, stați în poziția de lotus sau cu picioarele încrucișate (face acest lucru tot timpul, dacă aveți probleme cu aceste poziții, se află într-o poziție confortabilă, nu este nevoie să vă traversați picioarele și brațele). Faceți-vă cu mâinile a Shuni Madra sau a Surya Mudra Raven este vazut facand ambele. Găsiți ce înseamnă fiecare pe Google. Relaxați-vă mintea, nu lăsați-o să rătăcească în starea obișnuită de distragere a atenției. Calmează-te În cele din urmă, veți putea să vizualizați și să faceți lucrurile ... Dar pentru moment, faceți acest lucru. Investigați meditația, o dată ce faceți, începeți meditația cu cel puțin 20 de minute pe zi.
Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un Raven de la Teen Titans Step 1Bullet1
 • Bea infuzii de plante. Ea este văzută de băut multe infuzii de plante în episoade de Teen Titans. În emisiunea de televiziune, Raven face acest lucru pentru a se calma.
  Imaginea intitulată Uită-te și acționezi ca un Raven de la Teen Titans Step 1Bullet2
 • Scrieți într-un jurnal. Acest lucru vă va ajuta să vă rezolvați problemele și să vă faceți mai introvertit. Raven nu-și face niciodată vreo problemă sau îi întreabă cu disperare pe cineva să încerce să remedieze situația, pentru că nu o poate face singură. Ea rezolvă lucrurile. De asemenea, vă va ajuta să nu vorbiți prea mult. Raven este extrem de introvertit și este mai mult decât orice observator. Dedicați-vă acestui lucru și începeți să scrieți în fiecare zi în jurnalul dvs.
  Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un Raven de la Teen Titans Step 1Bullet3
 • Toate aceste lucruri vă vor ajuta să vă liniștiți mintea și să vă controlați emoțiile.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Raven de la Teen Titans Pasul 2
  2
  Știu ceva rezervat.
 • Cei mai mulți oameni spirituali sunt adânci și știu cum să-și păstreze cele mai multe lucruri private. Dacă sunteți tineri, părinții dvs. vor crede probabil că ceva nu este în regulă. Spune-le calm că totul este bine, că vrei doar să începi să salvezi lucrurile pentru tine. Camera ta trebuie să fie privată. Nu lăsați oamenii să intre, dacă nu este necesar. Faceți-vă camera întunecată și misterioasă. Puneți lumanari albe sau negre în seturi de câte trei în jurul camerei. Aveți un raft lung și puneți cărți în el. Stick la culorile albastru închis, violet și negru.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un Raven de la Teen Titans Pasul 3
  3
  Fiți loiali și buni.
 • Fiți loiali celor mai apropiați de voi și nu aveți încredere în aceia pe care nu îi cunoașteți foarte bine. Dă-te puțin de la ei și nu-i spune nimic. Faceți-o încet, dar încercați să nu pierdeți prietenia. Raven apreciază foarte mult prietenii și familia.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Raven de la Teen Titans Pasul 4


  4
  Aflați arta de sarcasm. Sarcasmul este cel mai bun prieten al tău. Da! Fii sarcastic. Sarcasmul vine de obicei cu un grad de înțelepciune și ani de cunoștințe și experiență. Deci, fii inteligent de sarcasmul tău. Nu spuneți ceva care nu are legătură cu subiectul. De asemenea, fi ironic, faceți comentarii ironice cu privire la lucrurile pe care le găsiți ... bine ... ironic!
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Raven de la Teen Titans Pasul 5
  5
  Citiți, citiți și citiți. Citiți tot ce puteți. Citiți cărți spirituale, cărți de religii antice. Cărți de simboluri. Cărți de istorie. Matematică cărți Citiți doar. Fiți curioși despre lucruri și construiți fundamentul cunoștințelor voastre. Acest lucru vă va ajuta cu sarcasm, dar vă va face să vă deschideți și ca persoană. Ravenul nu este văzut niciodată cu o aprindere, deci încercați să citiți numai cărți fizice. Puneți acoperiri negre pe ele, dacă este posibil, și păstrați ceea ce citiți pentru dvs. Nu vă închideți niciodată mintea asupra anumitor subiecte, indiferent de religia în care vă aflați.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Raven de la Teen Titans Pasul 6
  6
  Se pare ca ea
 • Purtarea unei mantale și a unui tricou cu mâneci lungi poate fi o mulțime. În benzi desenate poartă o rochie lungă, cu o bucată lungă pe față și spate, și o mantie. Salvați acest lucru pentru Halloween sau o ocazie spirituală care este specială (în funcție de cât de mult vă place aspectul spiritual al Ravenului). Uneori el poartă un vârf simplu scurt, care îi arată stomacul și o pereche de blugi pe o lesă. El folosește de asemenea bijuterii cu simbolism spiritual. Deși este mai ușor dacă purtați doar o haină albastră și o pereche de blugi. Acest lucru vă va ajuta să vă potriviți mai mult și tot veți arăta ca Raven. Când vă îmbrăcați ca ea și decora, amintiți-vă să rămânem mai mult în culori închise. Ea este cunoscută pentru că vorbeste despre ea "afinitate pentru o combinație mai întunecată de culori".
 • Obțineți lentile de contact violet sau albastru. Are ochi colorați, deci dacă ai ochii albaștri, va fi ușor. Dacă doriți să le schimbați în violet, nu există nici o problemă.
 • Tinta parul tau intunecat, daca nu ai facut deja asa, si incerci sa ai par scurt, purpuriu. Dacă nu puteți decide, pur și simplu purtați întuneric cu niște dungi violet.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un Raven de la Teen Titans Pasul 7
  7
  Pleacă de la soare Utilizați protecție solară (nu vă va face mai palidă, dar nu veți mai bronza), faceți o baie de lapte, ovaz, lămâie ... etc. Folosiți alte remedii pentru a vă face mai blânzi, dar în siguranță.
 • sfaturi

  • Fii încrezător, nu fi prea deschis în privința asta.
  • Conectează-te cu Earth Ea este legată de dimensiunea ei și de poporul ei. Conectează-te cu a ta
  • Fii puțin gotic, deși nu trebuie să te limitezi. Dacă aveți bani și încredere, puteți purta rochia sau tricou semi stretch cu mantaua. Cu toate acestea, oamenii vor crede că ești ciudat.
  • Fii deschis pentru religie. Studiați despre Raven, care este credința Azarat.
  • Dacă doriți să utilizați machiajul, vă va ajuta să aveți același aspect. Dacă încercați să fiți mai mult ca cea de pe emisiunea TV, purtați machiajul palid, faceți o linie subțire cu ochelarii pe genele superioare și inferioare. Formeaza-ti sprancenele si pune-ti un ruj inchis. Puteți folosi buzele complet albe cu buza superioară întunecată, dar nu ar arăta bine pe un om așa cum se vede în desene.

  avertismente

  • Îți poți pierde din vedere prietenii, dacă se întâmplă asta ... Fă ceva frumos pentru ei pentru o zi. Relaxați-vă puțin, dar totuși fiți serioși. Doar explicați că sunt încă prietenii dvs., dar că sunteți mult mai liniștiți.
  • Părinții dvs. pot crede că ceva nu este în regulă, deoarece ați maturat foarte repede.
  • Poți fi văzută ca ciudată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă caricatura unui leuCum să atragă caricatura unui leu
  Cum să executați postura pe cap (Yoga)Cum să executați postura pe cap (Yoga)
  Cum se face poziția lotusuluiCum se face poziția lotusului
  Cum sa faci poza leului in yogaCum sa faci poza leului in yoga
  Cum să faci postura peștilor în yogaCum să faci postura peștilor în yoga
  Cum sa faci o brutaCum sa faci o bruta
  Cum se face yoga în patCum se face yoga în pat
  Cum să stați pe un skateboardCum să stați pe un skateboard
  Cum să curățați a doua chakrăCum să curățați a doua chakră
  Cum să meditezi asupra celui de-al treilea ochiCum să meditezi asupra celui de-al treilea ochi
  » » Cum sa te uiti si sa te comporti ca Raven of Teenagers

  © 2011—2020 ertare.com