Cum sa te uiti si sa te simti atractiv

Dintr-o dată, vedeți o fată care trece prin coridoare și apoi toți băieții se opresc să o privească cu atenție. E foarte drăguță, are un corp bun și este invidioasă de toate fetele. Nu vrei să fii ca ea?

pași

Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 1
1
Faceți pace cu corpul vostru. Identificați cea mai mare atracție a dvs. și faceți tot ce puteți pentru a accentua acest lucru. Dacă știți deja ce este, atunci evidențiați-l. De exemplu, în cazul în care apelul este în ochii dvs., profitați de ele folosind mascara, eyeliner și umbre. Dacă este pe buzele tale, folosește o luciu de buze roz. Dacă apelul este în cea mai mare parte pe fața ta, folosește un frumos machiaj natural care evidențiază ochii, buzele și pomeții. Dacă este în sânii dvs., utilizați un sutien cu un lifter și o cămașă care are o anumită scindare. Dacă apelul este pe fundul tău, poți purta blugi strâmți. Dacă este în talie mica ta, vă arăta burta!
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 2
  2
  Utilizați machiajul Un aspect destul de sexy ar trebui să fie complet, cu buze strălucitoare și cu ochi deschiși. rutina de machiaj ar trebui să constea din anticearcan, pudra, luciu de buze roz, fard de obraz și bronzer, rimel negru, ochi dermatograf maro pe pleoapa si ochi superioare umbre, în culori naturale și alb. Utilizați anticearcan sub ochi, praful pe zona T, puneți-l pe luciu de buze, astfel încât acesta devine mai întunecat în colțuri și mai luminos în centru, blush pe obraji pentru a vă oferi un aspect nevinovat, autobronzant pe pometi pentru o imagine sexy si dur, rimel negru pe genele, umbra naturale de pe pleoape, umbra albă pe colțul interior și pe buze prova lui Cupidon.
 • Imagine intitulată Look and Feel Hot Pasul 3
  3
  Aveți grijă de părul vostru Utilizați șampon în fiecare zi, balsam zilnic și periați-vă părul în fiecare zi, de două ori sau de mai multe ori! Utilizați șamponul potrivit pentru tipul de păr. Utilizați, de asemenea, balsamul corespunzător. Dacă folosiți un balsam puternic, faceți-o numai o dată pe săptămână. Periați-vă părul dimineața și noaptea.
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 4
  4
  Folosiți sutien. Se explică ea însăși. Utilizați sutiene cu lifturi dacă aveți sani prea mari și sutiene cu puțin umplutură dacă aveți mici. Încercați să le obțineți în culori precum alb, natural și roz. Dacă doriți, puteți avea desene contemporane, atâta timp cât nu se pot distinge prin cămașă. Obțineți și lenjerie de corp minunată. Încercați să vă potriviți cu sutienul. Spălați sutienele o dată pe săptămână și lenjeria de corp zilnic.
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 5
  5


  Investiți în perechi mari de pantofi. Te vor face sa te simti mai sigur de tine insuti! Obțineți o pereche de Toms, o pereche de Sperry, o pereche de Uggs și orice alt tip de pantofi care vă place. Obțineți-le în culori cum ar fi roz, maro și alb.
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 6
  6
  Îmbrăcați-vă destul. Rochie cu culori pastelate dacă vrei să te uiți nevinovat și culori strălucitoare dacă vrei să iesi în evidență de ceilalți. Cămășile tale pot fi din orice magazin, dar de preferință de la Abercrombie, Hollister, American Eagle sau Aeropostale. De asemenea, obțineți o pereche de blugi subțiri, o pereche de jambiere, o pereche de pantaloni scurți, o pereche de pantaloni înalt pentru genunchi și o pereche de pantaloni kaki subțiri.
 • Imagine intitulată Look and Feel Hot Pasul 7
  7
  Aveți grijă și protejați-vă pielea. Intrați într-o rutină cu îngrijire a pielii potrivită cu tipul de piele pe care îl aveți. Utilizați produse de acnee și în curând veți avea o piele frumoasă fără acnee.
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 8
  8
  Exercitarea! Practicați exercițiile cardio de trei zile pe săptămână. Faceți exerciții puternice de trei zile pe săptămână. Trebuie să exersați cel puțin 30 de minute pe zi pentru a rămâne în formă și pentru a fi sănătoși.
 • Imaginea intitulată Look and Feel Hot Pasul 9
  9
  Faceți prieteni și obțineți un prieten. Vorbește cu străinul care se află în fața ta pe linia de prânz. Vorbește cu fata cu rucsacul drăguț. Vorbiți cu cine vreți.
 • avertismente

  • Nu exagereaza Dacă faceți asta, copiii nu vor înceta niciodată să vă hărțuiască și telefonul dvs. mobil va fi plin de mesaje text.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  Cum se aplică o colorantă pentru buzeCum se aplică o colorantă pentru buze
  Cum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajulCum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajul
  Cum sa faci un machiaj drăguț punk (fete)Cum sa faci un machiaj drăguț punk (fete)
  Cum de a face buzele subtiri sa arate mai plineCum de a face buzele subtiri sa arate mai pline
  Cum să obțineți buze mari și sexy fără intervenție chirurgicalăCum să obțineți buze mari și sexy fără intervenție chirurgicală
  Cum arata destul de bine la scoalaCum arata destul de bine la scoala
  Cum sa cautati machiajul fara a folosi machiajulCum sa cautati machiajul fara a folosi machiajul
  Cum sa faci buzele ca sa para mai groaseCum sa faci buzele ca sa para mai groase
  Cum să compensați o sesiune fotoCum să compensați o sesiune foto
  » » Cum sa te uiti si sa te simti atractiv

  © 2011—2020 ertare.com