Cum sa te uiti si sa te comporti ca o printesa Disney

Prințesele Disney sunt adevărate frumuseți, în interior și în exterior. Urmând aceste linii directoare, puteți deveni versiunea unică a unei prințese Disney!

pași

Metoda 1
Privirea

Imaginea intitulată Aspect și acționare ca o prințesă Disney Pasul 1
1
Evitați tăbăcirea Majoritatea prințeselor au piele foarte ușoară, cu excepția Jasmine, Pocahontas și Tiana. Dacă aveți opțiunea, rămâneți cât mai clară posibil! Acest lucru înseamnă că ar trebui să puneți pe un puternic agent de protecție solară și să evitați bronzarea. Nu rămâneți niciodată în soare pentru o lungă perioadă de timp.
 • Imagine intitulata Look and Act Like a Disney Princess Pasul 2
  2
  Păstrați părul sănătos și tăiați. Lungimea nu contează atât de mult, deoarece unele prințese au păr lung, iar altele au păr scurt, dar asigurați-vă că aveți grijă de ea. Este bine să vă sporiți culoarea părului, deoarece multe dintre prințese, precum Ariel, au o culoare care se evidențiază în mod clar și care este foarte dificil de a avea în mod natural. Poți să o porți în orice lungime sau stil care îți place, pentru că toate prințesele au păr diferit.
 • Imagine intitulata Look and Act Like a Disney Princess Pasul 3
  3
  Machiajul ar trebui să vă îmbunătățească aspectul. Alegeți una sau două caracteristici pe care le iubești și le evidențiați. Nu face prea mult, suficient pentru a arăta cele mai bune trăsături.
 • Imagine intitulata Aspect si actiune ca o printesa Disney Pasul 4
  4
  Aveți o frumusețe naturală. Toată lumea îi place frumusețea naturală, așa că fii atent. Asigurați-vă că dormiți suficient și mențineți o bună igienă pentru a avea o strălucire naturală.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Step 5
  5
  Stați în formă. Toate prințesele sunt subțiri și proporționale. Cu toate acestea, deoarece acestea sunt desene animate, nu simțiți că este necesar să vă înfometați pentru a întâlni imagini imposibile. Știu doar cea mai sănătoasă versiune a siluetei unice a corpului Tău. Acest lucru vă va face să vă simțiți încrezători în voi înșivă și, prin urmare, să vă asigurați de voi! Dacă sunteți în căutarea unui nou tip de exercițiu, încercați ceva elegant ca un dans, deoarece eleganța este o parte fundamentală pentru a întruchipa aspectul unei prințese Disney.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Step 6
  6
  Culorile sunt fundamentale. În ceea ce privește costumele, nu simți nevoia să schimbi mult ceea ce ai deja. La urma urmei, Cinderella ar putea transforma o rochie veche în ceva nou și Ariel ar putea să facă o rochie de la o lumânare veche. Așa că nu ezitați să fiți inteligenți cu hainele voastre. Adăugați culoarea seturilor dvs.! Fiecare prințesă poartă culoarea ei "proprie" și arată pur și simplu cu ei. Pentru Cinderella, este cel celestial - pentru Bella, este galben stralucitor - pentru Tiana, este verde deschis etc. Găsiți-vă culoarea, una care vă completează culoarea parului, tonul pielii și ochii pentru ao încorpora în garderobă în orice mod posibil. Culorile ar trebui să fie vesele, frumoase și vii. Aducerea acelei culori ar trebui să te facă să te simți mai bine.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Pasul 7
  7
  Purtați accesorii sensibil. Atunci când alegeți accesorii, gândiți-vă la cele drăguțe și feminine. Pietre, perle și arcuri adaugă o notă plăcută. Adăugați frecvent accesorii pentru păr, cum ar fi flori sau un arc drăguț.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o pasiune Disney Princess 8
  8
  Au o rochie "printesa" Ia o rochie pentru ocazii fantastice in care o poti purta si te simti minunat. Fiecare prințesă Disney are acea rochie care atrage atenția prințului și a tuturor celor din cameră. Cu toate acestea, această rochie trebuie să fie foarte elegantă. De preferință, ar trebui să fie lung și să acopere toate zonele care ar trebui acoperite. Există diferite stiluri, așa că găsiți unul care vă convine și vă face să vă simțiți minunați.
 • Metoda 2
  Atitudinea

  Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Step 9


  1
  Bunele maniere sunt esențiale. Practicați cea mai potrivită etichetă pe care o puteți imagina. Întotdeauna spuneți "vă rog" și "vă mulțumesc" chiar și atunci când comandați alimente la un restaurant fast-food. Când întâlnești pe cineva nou, dă-i mâna și spune-i că este o plăcere să-l întâlnești. De asemenea, pentru o atingere suplimentară, găsiți ceva ce vă place despre el, cum ar fi părul sau zâmbetul, și să-i oferiți un compliment!
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un pas de Disney Princess 10
  2
  Zâmbiți, zâmbiți și zâmbiți. Faceți tot ce este mai bun pentru a-ți păstra zâmbetul pe față oriunde te duci. Evident, dacă sa întâmplat ceva foarte trist, nu trebuie să fii fals. Dar, de cele mai multe ori, doar zâmbește. Nu trebuie să fie un zâmbet mare sau lipicios, dar frumos.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un pas de Disney Princess 11
  3
  Mergi ca și cum ar fi fost o frânghie care să-ți tragă capul și umerii în sus. Postura spune multe despre o persoană, deci asigurați-vă că spuneți ceea ce trebuie! Mențineți o poziție excelentă și mergeți cu delicatețe în orice loc unde mergeți. Nimic nu spune mai mult decât o prințesă!
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un pas de Disney Princess 12
  4
  Fii atrăgător! Când discutați cu alții, priviți-i în ochi. Ascultă ce au de spus. Majoritatea prințeselor au numeroase teme regale și ascultă fiecare dintre ele.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Step 13
  5
  Respectați-vă pe dvs. și pe ceilalți. Asigurați-vă că nu profitați de curtoazia dvs. și întotdeauna apărați ceea ce creați. De asemenea, respectați ceilalți, chiar dacă nu este "cool". Dacă ei intimidă pe cineva, apăra-i!
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o prințesă Disney Step 14
  6
  Nu fiți prea flirtați. Deși frumusețea dvs. interioară și exterioară ar putea atrage vizitele multor domni, amintiți-vă că sunteți inteligenți, așa cum a fost Bella când avea de-a face cu Gaston. Prințesele Disney vor găsi în cele din urmă prințul lor, dar asta nu se întâmplă peste noapte! Nu acceptați pe altcineva decât pe băiatul visei tale.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca un pas de Disney Princess 15
  7
  Cel mai important lucru este că sunteți un model bun pentru copii. Toate prințesele au calități admirabile care îi învață pe fete tinere să fie tinere. Deși greșim cu toții, faceți tot ce este mai bun pentru a păstra o imagine curată, astfel încât copiii să vă poată admira! Nu faceți nimic pe care nu doriți să-l cunoașteți un copil de cinci ani.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca o pasiune Disney Princess 16
  8
  Bucurați-vă de a fi o prințesă! Fiind o prințesă Disney nu vine dintr-o coroană. Ea vine din spiritul frumos pe care îl poartă înăuntru. Acum du-te afară și arată-le toată frumoasa prințesă!
 • sfaturi

  • Urmăriți toate filmele prințesă Disney pentru a vă inspira. Încercați să modelați aspectul / atitudinea pe baza unei anumite prințese, sau să luați idei de la toți!
  • Faceți o slujbă de voluntariat! Nimic nu arată mai mult decât o adevărată zeiță decât sacrificarea timpului și a energiei pentru a ajuta o altă persoană. Găsiți ceva care vă interesează. Ariel ar ajuta la curățarea plajei. Bella ar face o muncă voluntară în bibliotecă. Cinderella ar ajuta într-un adăpost pentru animale. Bucurați-vă de munca voastră voluntară. Este chiar bine să fluieră în timp ce lucrați!
  • Toate prințesele sunt doamne inteligente și mulți dintre ei iubesc cărțile, așa că încercați să le citiți des. Nu știi niciodată ce ai putea învăța!
  • Nu va faceti griji daca nu aratati printesa pe care incercati sa o imitati. Atitudinea este cel mai important lucru.

  avertismente

  • Nu lăsați niciodată pe cineva să vă trateze cu lovituri. Prințesele Disney, indiferent cât de educate, se vor apăra atunci când este necesar.
  • Fiind o prințesă Disney nu înseamnă că sunteți pe partea de sus a oricui și nu include aroganță. O prințesă Disney trebuie să fie umilă în orice moment.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena Princesses DisneyCum de a desena Princesses Disney
  Cum de a desena caractere Disney on-lineCum de a desena caractere Disney on-line
  Cum de a desena o prințesăCum de a desena o prințesă
  Cum de a alege o protecție solarăCum de a alege o protecție solară
  Cum să preveniți întunecarea pielii la soareCum să preveniți întunecarea pielii la soare
  Cum de a face o tăietură faux șoimCum de a face o tăietură faux șoim
  Cum sa faci ca Disney Snow WhiteCum sa faci ca Disney Snow White
  Cum se face în stilul lui PocahontasCum se face în stilul lui Pocahontas
  Cum sa faci machiaj varaCum sa faci machiaj vara
  Cum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas ParadeCum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas Parade
  » » Cum sa te uiti si sa te comporti ca o printesa Disney

  © 2011—2020 ertare.com