Cum să te uiți și să te comporți ca Katherine Pierce

Iată un ghid pas cu pas despre cum să fii identic cu Katherine Pierce.

pași

Imaginea intitulată Aspect și acțiune ca Katherine Pierce Pasul 01
1
Tentați-vă părul Dacă sunteți blondă sau aveți altă nuanță de culoare a părului care nu este maro închis, trebuie să mergeți la un coafor profesionist. Încearcă să-ți crești părul, atâta timp cât e Katherine. Atunci când creșteți, nu utilizați un produs de decorare termică, deoarece poate deteriora foarte mult părul și poate provoca capetele divizate în timp ce crește. Spălați-vă părul cel puțin o dată la două zile, pentru că dacă o faceți în fiecare zi, veți reduce uleiurile naturale. Dacă aveți cerquillo, țineți-o înapoi pe măsură ce crește. Dacă doriți rezultate mai rapide, obțineți extensii de păr.
 • Imaginea intitulată Aspect și acțiune ca Ariana Grande Pasul 05Bullet03
  2
  Stabiliți o rutină bună de îngrijire a pielii. Katherine poarta un machiaj foarte natural, asa ca daca vrei sa il imite, o fundatie buna va fi necesara. Curăță, tonifică și hidratează în fiecare dimineață și noapte. Își rupeți fața de trei ori pe săptămână și faceți o mască de față o dată pe săptămână. De asemenea, trebuie să vă hidrați brațele, picioarele, față și spate, precum și mâinile, astfel încât pielea dumneavoastră să fie foarte moale. Este posibil să dureze puțin în dimineața și în seara, dar va merita atunci când veți începe să vedeți rezultatele.
 • Imagine intitulata Aspect si act ca Katherine Pierce Pasul 03
  3
  Periați-vă dinții după micul dejun și cină. Este important să păstrați dinții superbi. Deci, mergeți la medicul dentist pentru o curățare la fiecare unsprezece luni și, dacă aveți nevoie, obțineți o albire a dinților. Pentru a fi a "vampir", trebuie să aveți dinți foarte albi.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 04
  4
  Spalati sprancenele pentru a le face sa arate fantastice. Îndepărtați orice păr nedorit pe picioare, brațe (dacă aveți nevoie de ea), acolo jos (este opțional ...) și axile. Picioarele picioarelor și armpiturile nu arată foarte atrăgătoare, astfel încât să se rade aceste zone - cel puțin, în fiecare zi sau două.
 • Imagine intitulată Look and Act Like Katherine Pierce Pasul 05
  5
  Pentru machiaj, obțineți o bază mai luminată decât sunetul pielii. Poate fi lichid sau pulbere, oricare ar fi mai confortabil pentru tine. Aplicați baza pe toată fața și asigurați-vă că o estompați pentru a arăta natural și fără acea linie detestabilă. Apoi, aplicați un strat subțire de eyeliner lichid la genele superioare, cât mai aproape posibil de genelor. Rízala și aplicați 3 straturi de mască de rimel. Alegeți un ruj de culoare foarte natural sau utilizați un luciu de buze. Dacă doriți să aveți un aspect "mascat", faceți totul în tot - dar dați o linie mai groasă căptușelii cu un flanc mic și puneți pe ruj roșu.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 06
  6
  Asigurați-vă că mirosi foarte bine. Utilizați un deodorant care nu are miros, dar este antiperspirant. Aceasta va preveni transpirația excesivă. Următorul lucru este să găsiți un parfum care vă place și care oferă o aromă foarte plăcută, în timp ce sexy. Dacă veți cumpăra un parfum, inspirați boabele de cafea între cele două parfumuri, astfel încât mirosul lor nu se amestecă.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 07
  7
  Katherine are un simț de modă foarte bun. Cumpărați o pereche de blaturi în diferite culori. Asigurați-vă că vă simțiți bine și că vă adaptați. Apoi, cumpărați o pereche de jachete de piele diferite și chilot negru, precum și blugi întunecați. Pentru pantofi, cizmele cu toc înalt vor arăta mai bine, pentru că așa face Katherine mereu. În curând vă puteți umfla dulapul cu haine care vă amintesc de Katherine. Pentru evenimentele oficiale, obțineți o rochie neagră și pantofi din piele. Când îți cumperi hainele, căutați haine întunecate.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 08
  8
  Când părul tău a crescut ca și Katherine, va trebui să începi să creezi un stil personal. Dacă nu doriți să aplicați un aparat termic, există o metodă care constă în curbarea părului cu o șosete. Căutați pe YouTube, rezultatele sunt foarte bune. Dar dacă doriți un efect imediat, cumpărați un fier curling. Împărțiți jumătatea superioară a părului și răsuciți-l. Apoi trageți în jos și faceți același lucru. Dacă părul este mai gros, poate fi necesar să trageți puțin mai mult, înainte de a vă înfrunta jumătatea superioară a părului. Întotdeauna amintiți-vă că nu ar trebui să vă îndoiți în direcția feței.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 09
  9
  Efectuați comentarii grave și sarcastice. Nu trebuie întotdeauna să fii serios cu oamenii, dacă nu trebuie să fii cu adevărat. Fii sarcastic și nu-ți fie frică să fii un pic cam înspăimântător. Katherine na fost niciodată prea bună pentru nimeni.
 • Imagine intitulată Aspect și acțiune ca Katherine Pierce Pasul 10
  10
  Puneți-vă în fața tuturor. Dacă vreți cu adevărat ceva, nu vă fie frică să treceți peste el. Asigurați-vă că aveți planuri pentru tot ceea ce doriți să realizați, chiar dacă are de a face cu împingerea pe cineva deoparte. Nu ucide pe nimeni ca Katherine, vorbim despre o crimă care poate avea acuzații grave. Doar nu fi frumos. Dar ai grijă ce spui tu, pentru că dacă amenințe pe cineva într-un fel, poți să acuzi.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 11
  11
  Nu fi stângaci. Nu lăsa pe nimeni să te sperie sau să te surprindă. Nu umblați în colțuri, chiar lângă perete, umblați prin colțurile îndepărtate, pentru ca nimeni să nu vă surprindă. Arătați-vă plictisit, dar niciodată ca și cum v-ați fost frică de ceva. Trebuie să te uiți puternic, ca și cum nimic și nimeni nu te poate elimina.
 • Imagine intitulată Aspect și acțiune ca Katherine Pierce Pasul 12
  12


  Nu zâmbești prea mult. Katherine nu arată, de obicei, multe expresii faciale, cu excepția unui zâmbet flăcăuos sau rău. Deci, dacă doriți să aveți ceva sau să aveți în minte ceva, zâmbiți - dacă sunteți cu un tip, dați-i un zâmbet flirtat. Flirtați cu băieții, chiar dacă se află într-o relație, dar nu vă grăbiți. Fă-o cu băieți buni. Joacă-te cu mintea lor, apropie-te când flirtezi, nu emoțional, ci fizic. Lăsați-le cu îndoială dacă doriți o relație sau dacă jucați doar cu ei.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 13
  13
  Fii misterios cu toata lumea. Nu este misterios ca "Sunt un rar singuratic care merge în locuri ciudate și face lucruri ciudate pe care nimeni nu le înțelege". Fii misterios în sensul că "nimeni nu știe ce parcele sau ce ai de gând să faci. Nu poți fi o carte deschisă. Faceți ca și cum ați fi fost întotdeauna ocupați în alte chestiuni decât ceea ce faceți în orice moment. Ca și cum ai fi vrut ceva.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 14
  14
  Se concentrează. Faceți ca și cum v-ați fi concentrat constant asupra ceva, chiar și atunci când sunteți cu oameni cu care nu sunteți implicați.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 15
  15
  Dacă sunteți implicat (ă) cu cineva, fiți imaturi și jucați. Râzi și fă glume rău în momentul nepotrivit. Fii imatur, dar nu copilăresc.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 16
  16
  Nu aveți prieteni apropiați. Nu acordați sfaturi și nu vă deranjează pe cineva care solicită sfatul. Poți fi fată misterioasă și amuzantă, bună să fii la petreceri și acele lucruri, dar să construiești legături cu oricine. De fapt, nu cu familia ta - deși este recomandat să ai cel puțin un prieten care te sprijină. Poate fi partenerul tău în crimă.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 17
  17
  Concentrați. Katherine știe exact ce dorește și nu se teme să se ducă la ea. Deci, să fie clar despre ceea ce doriți și întotdeauna să vedeți imaginea mai mare. Nu lasa sentimentele tale sa te intre in cale. Dar trebuie să știți ce merită și ce nu este, deci nu pierdeți controlul.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 18
  18
  Pune-te mai întâi. Katherine nu-i pasă cine doare, atâta timp cât este în folosul ei. El ar face orice pentru a obține ceea ce vrea, cum să manipuleze oamenii. Din acest motiv, el este adesea descris ca fiind crud și egoist.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 19
  19
  Au propriile reguli. Katherine nu face nimic pentru că cineva îi spune.
 • Imaginea intitulată Uită-te și acționează ca Katherine Pierce Pasul 20
  20
  Fii distractiv și flirtat. Katherine găsește întotdeauna o modalitate de a se distra. Ea este frumoasă și folosește frumusețea și atracția pentru a obține ceea ce dorește. De exemplu, pretindeți că simțiți dragoste pentru cineva, pentru că ei doresc ceva sau încearcă să vă ajute. Îi place să atragă atenția și vrea să fie centrul tuturor lucrurilor întotdeauna.
 • Imaginea intitulată Aspect și act ca Katherine Pierce Pasul 21
  21
  Fii nerăbdătoare Katherine se plictisește ușor și adesea își pierde răbdarea dacă ceva nu funcționează imediat. Uneori este impulsivă, dar știe să facă și contrariul.
 • Imagine intitulată Aspect și acțiune ca Katherine Pierce Pasul 22
  22
  Fii rezervat. Nu lăsați niciodată pe cineva să știe ce vei face. Katherine nu permite nimănui să se uite la scrisorile ei, dacă nu este necesar pentru planurile ei.
 • sfaturi

  • Mâncați sănătos și exercițiu pentru a pierde în greutate și a fi subțire.
  • Distreaza-te sa faci asta si nu-l iei prea serios.
  • Găsiți un prieten apropiat care poate fi sprijinul dvs. și vă poate sprijini.
  • Aruncati o privire, aratati bine? Poți să te distrezi dacă nu ești? Dacă spui nu la cea de-a doua întrebare, atunci ca și cum Katherine Pierce ar putea să nu funcționeze pentru că trebuie să arăți foarte natural.

  avertismente

  • Ai putea pierde o mulțime de prieteni.
  • Nu face rău nimănui fizic.
  • Nu pierdeți controlul folosind cuvinte rele, calmați-vă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Produse pentru păr
  • Posibil, haine noi
  • Produse pentru îngrijirea pielii
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lămâieți părul fără a vă deterioraCum să vă lămâieți părul fără a vă deteriora
  Cum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimiceCum să aveți grijă de părul Afro deteriorat de procesele termice și chimice
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să aveți grijă de părul subțireCum să aveți grijă de părul subțire
  Cum sa cresti parul scurtCum sa cresti parul scurt
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum sa scapi de parul pufosCum sa scapi de parul pufos
  Cum se detectează capetele divizate în părCum se detectează capetele divizate în păr
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  » » Cum să te uiți și să te comporți ca Katherine Pierce

  © 2011—2020 ertare.com