Cum arata bogat si faimos

Adolescenți, aveți grijă. Multi dintre voi au un stil care te face sa arati mai inalt pe scara sociala decat esti cu adevarat. Cu acest articol, puteți ajunge, de asemenea, în partea de sus și arata ca o celebritate la școală și în alte locuri publice. Cea mai bună parte a tuturor: puteți să o faceți cu ușurință, la un buget strâns.

pași

Imaginea intitulată Uită-te bogat și faimos Pasul 1
1
Trebuie să aveți o bună reputație. De exemplu, dacă la școală ești cunoscut că ești geeky sau ușor, atunci va dura ceva timp pentru a ajunge la un nivel bun. Poate dura ceva timp, deși unii oameni au nevoie de o schimbare minoră și ar dura doar câteva săptămâni. Cu toate acestea, alții ar putea avea nevoie de un an pentru a obține o reputație mai bună.
 • Imaginea intitulată Look Rich and Famous Step 2
  2
  Bani este, fără îndoială, un element esențial. Cu toate acestea, nu este nevoie de mult. Căutați modalități de a câștiga bani. Publicați anunțuri pe un site web local care oferă servicii de îngrijire a copiilor sau îngrijirea animalelor de companie. Dacă aveți o mașină de tuns iarba, oferta de a tunde gazonul sau de a rake frunzele. Faceți ceva pentru a obține bani, întrebați-vă bunica sau trebuie să lucrați pentru ea.
 • Imagine intitulată Uită-te bogat și faimos Pasul 3
  3
  Acum, când gestionați problema banilor, trebuie să știți ce să faceți cu toate acestea. Trebuie să mergeți la cumpărături cu banii colectați (de la 150 la 1000 USD). Mergeți la centrele comerciale unde hainele sunt puțin mai ieftine decât în ​​magazinele cu amănuntul. Hillfiger Tommy, Abercrombie și Fitch, Armani Exchange și chiar de îmbrăcăminte Dolce și Gobanna pot fi achiziționate la un preț mai mic. De asemenea, aruncați o privire la magazinele de en-gros care vând îmbrăcămintea uzată la un preț mult mai ieftin decât în ​​orice magazin (consultați sfaturile care pot fi adăugate la această secțiune).
 • Imaginea intitulata Look Rich and Famous Step 4
  4
  Machiajul este un element esențial pentru fete și chiar băieți. Machiajul poate acoperi semnele, cicatricile sau caracteristicile faciale nedorite care fac ca oamenii să vă privească foarte diferit decât sunteți cu adevărat. Alegeți o bază și puneți-o până când este lumină și se adaptează foarte bine tonului pielii. Căutați mărci mai ieftine, cum ar fi Revlon sau Covergirl în loc de MAC sau Estée Lauder. Aplicați machiaj ușor și uniform pentru a stabili un aspect mixt care vă îmbunătățește aspectul. Aplicați un dermatograf care evidențiază ochii și care contrastează cu umbra. Cumpărați o luciu de buze ușoare sau o culoare neutră care vă face să strălucească buzele fără exagerare.
 • Imaginea intitulată Uită-te Rich and Famous Step 5


  5
  Nu ați văzut niciodată o celebritate care arată murdară sau unsuroasă, astfel încât igiena este esențială pentru a arăta bine. Luați un duș zilnic cu un șampon și un balsam bun. Folosiți un brand generic de șampon - în loc să utilizați Nexxus, de exemplu, utilizați Soft. Ele arată la fel, miros și efect, dar Nexxus costă mai mult. Cumpărați un bun produs de curățare a feței de la un brand bun, dar, în funcție de starea pieții, un set complet de Proactive sau AcneFree vă va face bine. De asemenea, măștile faciale pot fi achiziționate în cantități mari și aplicate o dată sau de două ori pe săptămână pentru a menține pielea curată, proaspătă și radiantă.
 • Imaginea intitulată Uită-te Rich and Famous Step 6
  6
  Fiecare celebritate are accesorii drăguțe care se potrivesc și sunt originale. În timp ce celebritățile de sex masculin și feminin poartă ochelari de soare de mare design exclusivist, alte accesorii sunt specifice fiecărui gen. Salvare pentru a cumpăra un ceas bun, este nevoie de un bun Koln (începe cu un parfum sau Koln imitație, și de a salva de a cumpăra imitație de parfum Juiycy, numit Jazzy- cu greu observa diferența dintre cele două). Cumpărați un bun portofoliu de autocare sau portofoliu Prada care să arate bine. În ceea ce privește ochelarii de soare, mulți se angajează să facă ochelari de soare imitați, disponibili până la 80-95% mai ieftini. Portofele de imitație pot fi achiziționate doar pentru 60 USD.
 • Imagine intitulată Uită-te Rich and Famous Step 7
  7
  Atitudinea dvs. vă poate afecta în moduri bune și rele. Dacă sunteți îndrăgostiți, oamenii vă vor observa și vă veți putea adapta la un grup de alte persoane "elegant", dar asigurați-vă că ați evaluat binele și răul înainte de a alege modul în care acționați. Fiind îngâmfat ca unele celebrități precum Paris și Nicole, sau să fie dulce și sensibile, cum ar fi Jennifer Aniston, aceasta va afecta modul în care alții te văd și să acționeze cu tine. Acordați atenție modului de mers și de ședere. Vedeți cum se comportă bogat și celebru în public.
 • Imaginea intitulată Uită-te Rich and Famous Step 8
  8
  În cele din urmă, cu o mică lucrare puteți crea o imagine nouă cu ușurință. Asigurați-vă că este o imagine pe care o puteți întreține pentru a evita ca un hanitor.
 • sfaturi

  • Nu cheltuiți toți banii dintr-o dată - cumpărați doar câteva lucruri și continuați să câștigați bani pentru a păstra imaginea celor bogați.
  • Asigurați-vă că aveți o poveste care vă sprijină. Când mințiți despre situația financiară, asigurați-vă că aveți dovezi care să vă susțină în cazul în care oamenii încep să pună întrebări.
  • Când oamenii vă întreabă despre situația financiară, spuneți-le că sunteți fericiți și că vă bucurați de viață. Dacă aveți tendința de a folosi cuvântul "bogat", spuneți-le că nu vă place acest cuvânt și că preferați termenii "bogat" sau "norocos".

  avertismente

  • Nu cheltuiți prea mulți bani într-un singur magazin. Continuați și vedeți ce magazine trebuie să oferiți înainte de a efectua orice achiziție.
  • Fiți atenți când mințiți. Aceasta ar putea afecta imaginea dvs. într-un mod mare, dacă sunteți prins în act.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să preveniți furtul unui adolescentCum să preveniți furtul unui adolescent
  Cum să pretinzi că ești bogatCum să pretinzi că ești bogat
  Cum să-ți convingi mama să-ți cumpere un animal micCum să-ți convingi mama să-ți cumpere un animal mic
  Cum sa faci bani in timp ce te distrezi cu animalele de companieCum sa faci bani in timp ce te distrezi cu animalele de companie
  Cum să-ți faci prietenii să creadă că ești bogatCum să-ți faci prietenii să creadă că ești bogat
  Cum să obțineți locuri de muncă ca îngrijitor pentru copii (pentru băieți și adolescenți)Cum să obțineți locuri de muncă ca îngrijitor pentru copii (pentru băieți și adolescenți)
  Cum să faci bani în plus în colegiuCum să faci bani în plus în colegiu
  Cum sa te fac sa publici un comicCum sa te fac sa publici un comic
  Cum să vă gestionați banii (pentru adolescenți)Cum să vă gestionați banii (pentru adolescenți)
  Cum de a deveni un afiliat de bijuteriiCum de a deveni un afiliat de bijuterii
  » » Cum arata bogat si faimos

  © 2011—2020 ertare.com