Cum să arăți frumos în școală

Indiferent dacă este prima zi de școală sau mijlocul anului școlar, văzându-vă frumos în școală, vă puteți face să vă simțiți mai încrezători și mai expediați. Nu-ți face griji Acest lucru nu înseamnă că trebuie să faceți suficient pentru a vă vedea destul de bine la școală. Nu puteți folosi nici un machiaj sau machiaj foarte puțin pentru a crea o aspect natural Alegeți o coafură drăguță, purtați-o cu mândrie și arătați siguranța pe care o aveți în voi!

pași

Metoda 1
Alegeți a aspect natural

Look-Frumos-la-școală-Pas-1.jpeg" class ="imagine lightbox">
Imagine intitulată Uită-te frumos la Școala Pasul 1.jpeg
1
Spălați-vă fața Acest lucru este extrem de important dacă sunteți predispus la acnee. Începeți cu o curățare ușoară și frecați ușor pe piele. Clătiți cu apă caldă și uscați-vă fața cu o cârpă din microfibră.
 • Spălați-vă fața 2 sau 3 ori pe zi, mai ales dacă pielea dvs. este uleioasă. Spalandu-va fata, veti elimina excesul de ulei si celulele moarte ale pielii, ajutand pielea sa arate intinerita.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-2.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Pasul 2.jpeg
  2
  Humectați și nu uitați să aplicați protecția solară. Imediat după ce vă spălați fața, trebuie să aplicați o loțiune hidratantă. Nu utilizați hidratanți care conțin ulei dacă pielea dvs. este uleioasă. Lotiunea vă va ajuta să fixați umiditatea în piele, făcând-o să arate hidratată.
 • Ar trebui să aplicați întotdeauna o protecție solară cu aproximativ 30 FPS. Puteți găsi, de asemenea, hidratante cu protecție solară. Aceste produse vă vor ajuta să preveniți deteriorarea soarelui și ridurile ulterioare.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-3.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Pasul 3.jpeg
  3
  Utilizați un balsam de buze sau un hidratant. Chiar dacă arătați a aspect complet natural, va trebui să vă mențineți buzele hidratate. Luați în considerare utilizarea unui balsam de buze sau a unui strălucire transparentă. Deși nu conțin neapărat pigment sau culoare, ele vă vor menține buzele umezite și sănătoase.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-4.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Step 4.jpeg
  4
  Acoperă orice imperfecțiune. Deși este posibil să nu doriți să vă acoperiți întreaga față cu fundație sau machiaj, este posibil să aveți niște cosuri sau imperfecțiuni pe care doriți să le acoperiți. Utilizați o bază cosmetică sau un coș pe coșuri sau imperfecțiuni. Apoi, cu degetul, introduceți-i cu grijă în zona din jurul vostru.
 • Nu utilizați un corector cosmetic de bază roșu pentru a acoperi cosurile sau imperfecțiunile, deoarece va fi mai greu să le acoperiți. În schimb, căutați o bază verde pentru a contracara zonele înroșite.
 • Metoda 2
  Asigurați-vă

  Look-Frumos-la-școală-Pas-5.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Step 5.jpeg
  1
  Ține-o simplu. Dacă decideți să aplicați machiajul pentru a merge la școală, veți dori să o faceți rapid și să rămâneți la un loc aspect natural Începeți cu o față proaspăt spălată și aplicați o bază de lumină sau un hidratant colorat pentru a elimina culoarea pielii.
  • Nu utilizați machiaj foarte greu, deoarece se pot forma riduri și crete pe parcursul zilei. În schimb, lipiți-vă de un machiaj ușor, folosind o pulbere mică.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-6.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Step 6.jpeg
  2
  Aplică blush. Alegeți o fard de culoare roz deschis sau de piersic, cea care arată cel mai bine pe culoarea pielii dvs. și aplicați-o pe obraji.
 • Căutați o roșie care se potrivește culorii obrajilor după ce faceți exerciții.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-7.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Uită-te frumos la școală Pasul 7.jpeg
  3
  Concentrează-te pe ochii tăi. Pur și simplu completați sprâncenele pentru a accentua linia dvs. naturală. Apoi, aplicați nuanțe de culoare neutră sau naturală. Dacă decideți să utilizați un eyeliner, alegeți unul din aurul maro, albastru sau roz, în funcție de ceea ce funcționează cu culoarea pielii. Ecranul neagra poate fi foarte puternic pentru scoala. Finisați machiajul pe ochi cu puțină rimel.
 • Nu utilizați umbre întunecate sau metalice, deoarece acestea sunt mai bine pentru noapte sau pentru weekend.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-8.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Pas 8.jpeg
  4
  Folosiți un strălucitor frumos sau un ruj. Dacă doriți să utilizați o culoare mai simplă și mai naturală, alegeți o piersică sau o luciu de buze roz, pe care le puteți aplica din nou pe tot parcursul zilei. De asemenea, puteți alege un ruj colorat mai viu, dar nu alegeți ceva prea întunecat. Salvați culorile cele mai întunecate și metalice pentru sărbători sau weekend.
 • Metoda 3
  Reîmprospătați-vă uite toată ziua

  Look-Frumos-la-școală-Pas-9.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la școala Step 9.jpeg


  1
  Scoateți uleiul de pe față. Chiar dacă începeți cu o față proaspăt spălată și faceți foarte puțin, uleiul se va acumula pe față, făcând să strălucească la sfârșitul zilei. Pentru a menține luminozitatea la minim, păstrați niște hârtii de ștergere în rucsac sau dulap. Ia-ți o clipă pentru a le folosi cu atenție pe față pentru a elimina excesul de ulei.
  • Cele mai multe hârtii sunt făcute pentru a lăsa machiajul intact.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-10.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Pas 10.jpeg
  2
  Aplicați un pulverizator sau un hidratant facial. Dacă decideți să nu aplicați machiajul, poate doriți să vă aprindeți pielea în mijlocul zilei. Pur și simplu utilizați un pulverizator de facial pentru a vă hidrata pielea sau aplicați un hidratant pentru a vă da fața puțină strălucire.
 • Unele sprayuri faciale sunt antibacteriene, astfel încât acestea vă pot ajuta să luptați împotriva acneei.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-11.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Uită-te frumos la școala Pas 11.jpeg
  3
  Luați în considerare utilizarea unui corector cosmetic bar. Mulți corectori cosmetici în bar oferă o acoperire multifuncțională, astfel încât să le puteți folosi pe ochi, pe buze și pe obraji: toate cu un singur produs.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-12.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Step 12.jpeg
  4
  Atingeți buzele cu un creion sau luciu de buze. Stralucirea sau rujul este adesea unul dintre primele lucruri care vor ieși, deci ar trebui să o aplicați din nou pe tot parcursul zilei. Dacă aveți puțin timp, luați o oglindă în rucsac și aplicați-o atunci când mergeți la clasa următoare.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-13.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la școală Pas 13.jpeg
  5
  Nu aplicați din nou rimelul. Gândiți-vă de două ori înainte de a pune un alt strat de rimel. Acesta va începe să se uite reîncărcat și oprit. În schimb, puneți-vă un strat de rimel clar, care va adăuga o stralucire strălucitoare la rimelul pe care îl aveți deja în ochi, fără a acorda mai multă greutate genelor tale.
 • Puteți, de asemenea, să trageți o linie de dermatograf în orice culoare pentru a da viață ochilor obosiți.
 • Metoda 4
  Alegeți o coafură

  Look-Frumos-la-școală-Pas-14.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Pas 14.jpeg
  1
  Păstrează-l dezordonat. Dacă nu aveți prea mult timp dimineața, nu pieptene. Îți umezi degetele cu apă și treci prin părul tău, concentrându-te pe locurile curbate. Puteți să vă opriți acolo, lăsându-vă părul liber, sau puteți face un chin murdar.
  • Dacă părul ajunge la umăr sau este mai scurt, lăsați-l liber. Poți să faci un bun dezordonat doar dacă părul tău este suficient de lung pentru a le lega rapid, fără să-l ții.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-15.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumos la Școala Step 15.jpeg
  2
  Faceți un arc pe partea de sus a capului. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă părul are o mulțime de volum. Uscați părul cu uscătorul pentru a vă oferi un volum mai mare, apoi pieptește-l spre partea de sus a capului. Faceți o coadă de cal în locul acela. Luați coada și împachetați-o în jurul unei benzi elastice care fixează coada de cal. Asigurați arcul cu cârlige.
 • De asemenea, puteți face o panglică în coadă înainte de a face arcul, pentru a arata mai lustruit.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-16.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te frumoasă la școală Pasul 16.jpeg
  3
  Faceți o panglică în părul vostru. Aveți multe opțiuni în ceea ce privește împletirea părului. Faceți o panglică direct pe spatele capului sau una care traversează gâtul. Dacă aveți timp sau dacă părul este drept, faceți o panglică bine îngrijită pentru a aspect mai complet Puteți, de asemenea, să păstrați panglica groasă și liberă, cu buclele care ies din ea.
 • Look-Frumos-la-școală-Pas-17.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Uită-te frumos la școală Pas 17.jpeg
  4
  Fă-ți un coadă de cal. Dacă aveți prea puțin timp, trebuie doar să obțineți o coadă de coadă. Dacă aveți mai mult timp, vă recomandăm să faceți o coadă de coadă ordonată și elegantă. Puteți să o faceți pe partea de sus a capului, în jurul gâtului sau lateral.
 • sfaturi

  • Ar trebui să cunoașteți regulile școlii dvs. în ceea ce privește cerințele uniforme și restricțiile privind machiajul. În timp ce trebuie să le urmați, este posibil să vă puteți adapta dulapul sau machiajul pentru a reflecta propriul stil.
  • Dacă doriți să urmați un sfat bun, nu schimbați niciodată cantitatea de machiaj pe care o aplicați pentru altcineva. Nu trebuie să te schimbi doar pentru un băiat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum sa faci un machiaj simplu pentru scoalaCum sa faci un machiaj simplu pentru scoala
  Cum să vă spălați fațaCum să vă spălați fața
  Cum sa curatati pielea grasaCum sa curatati pielea grasa
  Cum să arăți chiar mai bineCum să arăți chiar mai bine
  Cum să arăți frumos în 10 minuteCum să arăți frumos în 10 minute
  Cum arata destul de bine la scoalaCum arata destul de bine la scoala
  Cum să arăți frumos în timpul sărbătorilor de varăCum să arăți frumos în timpul sărbătorilor de vară
  Cum sa te uiti curat si proaspat pentru scoalaCum sa te uiti curat si proaspat pentru scoala
  » » Cum să arăți frumos în școală

  © 2011—2020 ertare.com