Cum să arăți grozav cu un cod strict al uniformei școlare

O uniformă școlară rigidă poate fi plictisitoare și poate reprima creativitatea. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face să arăți bine cu el în fiecare zi. Luați în considerare schimbarea, folosirea unor accesorii și schimbarea igienei zilnice pentru a vă face uniformul să arate original și la modă.

pași

Metoda 1
Schimba-ți uniforma

Imaginea intitulată
1
Personalizați-vă uniforma. Toate hainele arată bine dacă arată bine pe tine. Luați uniforma școlară unui croitor profesionist. În acest fel, el vă poate ajusta hainele în funcție de forma corpului. Amintiți-vă să luați toate piesele uniformei pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Reglați lungimea pantalonilor sau fustei. Doar asigurați-vă că respectați regulile stabilite de școala dvs. cu privire la uniforma școlară.
 • Spune-i croitorului dacă ar trebui să-ți pui cămașa sau o poți lăsa liberă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Cumpărați mai multe haine. Unele școli au stabilit doar standarde pentru uniformele lor. Dacă acesta este cazul dvs., asigurați-vă că ați cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte care îndeplinesc aceste standarde. Cumpărați cămăși cu mâneci scurte și lungi. Obțineți pantaloni și pantaloni lungi și fuste. Cumpărați articole de îmbrăcăminte cu cât mai multe culori posibil, respectând regulile școlii dvs. privind uniforma școlară.
 • Imaginea intitulată Uită-te minunat cu un cod uniform de școală uniformă Pasul 3
  3
  Purtați un sacou Purtați un sacou sau un pulover pentru a vă face uniforma să arate bine în timpul frigului. Este posibil ca unele școli să ofere un costum studenților lor. Dacă nu este cazul dvs., cumpărați o pereche care respectă regulile școlare privind uniforma. Poți purta jacheta cu nasture, deblocată sau legată în jurul umerilor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați pantofi diferite Dacă puteți alege ce pantof să cumpărați, cumpărați mai multe pentru a vă schimba uniforma. Purtați unele pantofi de îmbrăcăminte cu o fustă sau pantofi casual cu o pereche de pantaloni pentru a arata bine.
 • Metoda 2
  Adăugați accesorii la uniformă

  Imaginea intitulată
  1
  Adăugați o eșarfă. Există mai multe tipuri de ele care pot fi folosite în moduri diferite. Prin urmare, adăugați o eșarfă colorată și modelată uniformului pentru a face să arate bine.
  • Purtați o eșarfă în jurul gâtului sau ca un șal pentru a arăta la modă și caldă în timpul frigului.
  • Puneți o batistă mică în păr, în jurul unei coți de cal sau ca bandă de cap.
 • Imaginea intitulată Uită-te minunat cu un cod unic de școală uniformă Pasul 6


  2
  Schimbați ciorapii scurți sau lungi. Dacă veți purta o fustă sau pantaloni scurți, puteți schimba șosetele scurte sau lungi pentru a vă schimba uniforma. Combinați ciorapi colorați la genunchi cu pantofi roșii. Purtați ciorapi lungi de o culoare completă sau cu un model atrăgător de ochi, astfel încât uniforma dvs. să arate bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adăugați o curea. Schimbați uniforma școlară adăugând o curea. Cumpărați mai multe culori diferite pentru a obține diferite combinații de uniformă. Combinați-vă pantofii cu centura pentru a vă arăta foarte la modă.
 • Metoda 3
  Ne vedem cât mai bine posibil

  Imaginea intitulată Uită-te minunat cu un cod uniform de școală uniformă Pasul 8
  1
  Păstrați uniforma curată și fără riduri. Spălați, uscați și călcați uniformele în mod regulat. Puneți cămașa în pantaloni pentru a obține o înfățișare de prospețime. O uniformă curată care se potrivește bine poate arăta foarte izbitoare și la modă. Purtați uniforma cu încredere.
  • Citiți instrucțiunile de curățare de pe etichetele de îmbrăcăminte ale uniformului pentru a vă asigura o curățare corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fixați-vă părul în fiecare zi. Asigurați-vă că vă curățați și tăiați în mod regulat părul. Fixați-l diferit în timpul săptămânii pentru a vă face uniforma să pară originală și la modă.
 • Dacă sunteți o fată, puteți purta părul vărsat sau colectat. Utilizați broșe și căști pentru a schimba coafura.
 • Asigurați-vă că ați citit regulile școlii privind uniforma pentru a determina ce coafuri sunt restricționate.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizați machiajul Exprimați-vă creativitatea prin machiaj. Experimentați cu nuanțe diferite și luciu de buze. Modificați rutina de machiaj astfel încât să nu pară uniformă ca hainele.
 • Urmăriți tutoriale pe YouTube pentru a descoperi noi idei.
 • sfaturi

  • Respectați regulile școlii dvs. privind uniforma.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la aceste reguli, adresați-vă unui profesor sau unui administrator.
  • Nu încălcați regulile școlii dvs. pentru a vă face uniformitatea să arate mai bine, deoarece, altfel, vor exista consecințe ale profesorului sau părinților dvs. De asemenea, dacă citiți regulile și descoperiți că nu puteți face nimic din ceea ce este menționat în acest articol, atunci nu o faceți sau nu găsiți un mod diferit de personalizare a uniformei.

  avertismente

  • Nerespectarea regulilor școlare privind uniformele ar putea duce la pedeapsă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să coaseți un plasture pe o uniformăCum să coaseți un plasture pe o uniformă
  Cum să atragă hainele unei fete animeCum să atragă hainele unei fete anime
  Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea taCum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea ta
  Cum de a face uniforma sa arate drăguțCum de a face uniforma sa arate drăguț
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să arăți uimitor în liceu fără machiajCum să arăți uimitor în liceu fără machiaj
  Cum să vă deghizați ca o școală zombieCum să vă deghizați ca o școală zombie
  Cum să înțelegi legile uniformelor militareCum să înțelegi legile uniformelor militare
  » » Cum să arăți grozav cu un cod strict al uniformei școlare

  © 2011—2020 ertare.com