Cum să arăți grozav să mergi la școală (pentru fete)

Școala

: este casa profesori enervant, reguli stricte, agresori, examene și sarcini fără sfârșit. Când se confruntă cu stresul zilnic și diferitele detalii ale școlii, nu este surprinzător faptul că tot mai mult oameni ei își dau seama că au mai puțin timp să ai grijă de tine apariție. Deși oamenii spun mereu că ceea ce contează este ceea ce este în interior, în afară este ceea ce va face pe oameni interesat. Dacă sunteți obosit să te văd disarrayed în fiecare zi și doresc să pună glamour look-ul sau pur și simplu doriți să nu mai vadă teribil, atunci esti in locul potrivit. Continuați să citiți ...

pași

Imaginea intitulată Uită-te bine pentru școală (pentru fete) Pasul 1
1
Fixați-vă lucrurile cu o noapte înainte. Pregătirea îmbrăcămintei dvs. în avans este întotdeauna utilă, pentru că vă împiedică să vă întârzieți și să aveți o criză de nebunie a doua zi. Dacă trebuie să purtați o uniformă școlară, păstrați-o spălare, călcate și gata. dacă Nu aveți o uniformă școlară, faceți ceva timp să vă alegeți tinuta. Încercați să purtați haine confortabile, curate și atrăgătoare, în loc să luați ceva din dvs. dulap. Asigurați-vă că păstrați toate cărțile și consumabilele școlare în geantă cu o noapte înainte pentru a evita uitarea lucrurilor importante. De asemenea, încercați să vă pregătiți devreme masa de prânz. Asigurați-vă că vă periați părul înainte de a merge la culcare. Acest lucru va face mai usor sa o perii dimineata. De asemenea, încercați aplatiza-l sau I rizártelo noaptea înainte de școală, pentru a evita să rămâi în urmă dimineața.
 • Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Pasul 2
  2
  Du-te la culcare devreme. Dacă rămâneți până seară, nu numai că veți fi obosiți, dar veți avea cercurile întunecate și pungi în cadrul ochi, șanțuri continue și piele neobosită. Setați un timp standard sau o perioadă pentru a merge la culcare, acest lucru vă va asigura vise plăcute suficient. De exemplu, dacă trebuie să mă trezesc la șapte dimineața pentru a merge la școală, puteți merge la culcare, la nouă sau zece, sau dacă sunteți mai în vârstă, la unsprezece. Când te duci la culcare, în acest moment se va asigura că dormi cel puțin 6 sau 7 ore. Cu toate acestea, dacă sunteți un loc de dormit lumina sau te duce un pic de timp să se relaxeze pentru a dormi, a face culcare mai devreme pentru a avea timp suplimentar pentru a pregăti.
 • Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Pasul 3
  3
  Când te trezești, pregătește lucrurile. Dacă vă îndreptați sau încurcați părul, încălziți fierul sau fierul curling în timp ce vă pregătiți. Verificați din nou toate cărțile și materialele școlare pentru a evita orice dezastru.
 • Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Pasul 4
  4
  Luați un duș dusul după trezire vă veți asigura că vă simțiți treaz, proaspăt și gata pentru ziua. Încercați să evitați să faceți o baie, deoarece aceasta vă poate relaxa și vă poate face să doriți să dormiți. Utilizați a gel de duș sau săpun, pentru a vă ajuta să vă treziți și să mirosi minunat în timpul zilei. Dacă aveți de gând să spălați părul, Folosiți produse de bună calitate și faceți ceva timp maschează-l corect pe scalp.
 • Imaginea intitulată
  5
  Huméctate. Când ieșiți din duș, spală-ți fața bine. Dacă utilizați a curățare facială, asigurați-vă că o frecați cu mișcări circulare blânde. De asemenea, puteți utiliza un săpun pentru piele sau chiar apă curată, deoarece ambele opțiuni sunt sănătoase și bune pentru piele. Clătiți bine fața, apoi uscați-o Pat, nu-l freca. Apoi, luați un hidratant de bună calitate și potrivit pentru tipul de piele și aplicați cantitatea corespunzătoare pe față. Utilizați un hidratant corporal sau o cremă pentru a hidratează întregul corp. După duș, porii vor fi deschise, iar umezirea va fi mai eficientă.
 • Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Pasul 6
  6
  Îmbrăcați-vă Rochie cu îmbrăcăminte Ce ai aseară? Asigurați-vă că totul este curat și în stare bună fără pete sau ripsuri. Încearcă să te îmbraci rapid, așa că vei avea mai mult timp.
 • Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Pasul 7


  7
  Utilizați accesorii. Dacă trebuie să purtați o uniformă școlară și este strict, modificați puțin regulile. Utilizați un colier, brățări, inele etc. Încercați să purtați o bluză cu mâneci lungi de altă culoare, sub bluza uniformă sau o plasă sub fustă. Dacă puteți folosi orice doriți, pur și simplu include bijuterii pentru a completa aspectul.
 • 8
  Fixați-vă părul Dacă ați spălat-o, uscați-o folosind un uscător de păr normal sau a uscător de căști, alegeți Cand parul este uscat, rezolva-l. Încercați să alegeți un stil care este menținut în timpul zilei și care arată bine, dar care rămâne simplu. Unele stiluri bune includ:
 • o coada de cai normal în partea din spate a capului. Poți tăia sau aplatiza-l, utilizați panglici și benzi de cap sau lăsați bretelele din exterior pentru a personaliza aspectul.
  Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Step 8Bullet1
 • O horsetail lateral, aceasta funcționează bine în orice tip de păr. Dacă este a ta ondulat, Faceți o coadă de coadă laterală liberă și liberă sub sau lângă ureche. Dacă aveți părul creț, o coaptă care se odihnește lângă gât va arăta bine. Dacă îl ai neted, poți să faci o coadă de cal înălțată în mijlocul capului sau una mică.
  Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Step 8Bullet2
 • o ciorchine despicate, pur și simplu tur părul în sus și lăsați sfărâmăturile să cadă despicate pe bun. Acest aspect vă va dura toată ziua dacă îl faceți în mod corect, este simplu, dar arată foarte bine atractiv.
  Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Step 8Bullet3
 • Jumătate și jumătate în jos. Fă tu unul coada de cai cu o secțiune mică de păr deasupra capului. Puteți lăsa coada de cal sau transforma-o în a bun detasat mici. Lăsați restul părului liber. Acest stil funcționează perfect pe părul drept.
  Imagine intitulata Look great for school (pentru fete) Step 8Bullet4
 • Imaginea intitulată Uită-te bine pentru școală (pentru fete) Pasul 9
  9
  Aplică machiajul. Nu trebuie să purtați machiaj - dacă sunteți te simți în siguranță, stați natural. Cu toate acestea, dacă folosiți machiajul în fiecare zi și nu puteți trăi fără el, atunci îl puteți folosi. Încercați să nu utilizați prea mult. bază și proofreader vă va ajuta să acoperiți imperfecțiunile piele, autobronzant sau blush este opțional, dar poate oferi obrajilor o blush atractiv. Eyeliner arată bine dacă o folosiți gros sau subțire și dacă doriți să puteți folosi rimeluri pentru a prelungi genele. luciu de buze Acesta vă va ajuta să vă mențineți buzele luminoase și sănătoase. Încercați să nu vă acoperiți cu prea mult machiaj, mai ales cu îngrijirea și baza.
 • Imaginea intitulată
  10
  Alegeți pantofii. Dacă trebuie să purtați pantofii uniformi, încercați să le personalizați cu șireturi subțiri dar mari. Puteți încerca, de asemenea, folosind pantofi plat negru sau unele Mary nivelul jane, multe fete în școli private a lua drumul lor cu ușurință cu aceste pantofi. Dacă sunteți liber să utilizați orice doriți, pentru a alege cele care sunt confortabile și practice, dar, de asemenea, se combină sau se va adăuga o notă specială pentru tinuta ta. Pantofii Converse sau pantofii mici merg cu aproape orice.
 • sfaturi

  • lua apă tot timpul Apa vă va ajuta să vă curățați pielea, să vă mențineți sănătatea și să vă simțiți mai bine.
  • Dacă nu poți face un duș în dimineața, se spală fața ta, perie dintii, folosiți deodorant de bună calitate (de un brand cunoscut sub numele de Rexona) și o loțiune de corp care vă place.
  • Nu fi superficială Nu judecați pe oameni doar prin apariția lor și nu vă observați cu aspectul propriu.
  • Fii sigur. Securitatea este ceea ce completează orice aspect, oamenii nu vă vor observa dacă nu aveți. Nu trebuie să vorbești cu voce tare sau să ieși să fii în siguranță, trebuie doar să crezi în tine însuți.
  • concentra În studiile dvs., fii bun student și școala ar putea fi mai puțin stresantă.
  • Mâncați bine. Cheia pentru a vă menține corpul mai bine este să includeți multe fructe și legume în prânzurile școlare și o dietă echilibrată.
  • Păstrați unele esențiale într-o pungă mică sau pungă atunci când în școală-guard luciu de buze, demachiant servetele (dacă se utilizează machiaj), un pieptene mic, o oglindă compactă și o căptușeală.

  avertismente

  • Purtarea de machiaj prea mult nu va arăta niciodată bine. Nu stresați să acoperiți acneea sau cosurile - tratamentul adecvat, cum ar fi folosirea unui cleanser facial sau a unui medicament. Acoperirea cu machiaj vă va face să arătați obișnuit.
  • Modificarea regulilor cu uniforma școlară poate fi întotdeauna riscantă. Asigurați-vă că nu le modificați prea mult, respectați pedepsele pentru încălcarea regulilor uniformei și evitați-le.
  • Sarcina este mai importantă decât aspectul dvs., indiferent cât de nedrept este. Dacă ai o zi proastă pentru păr sau pentru machiaj, nu arăta bine, uita de ea și te scufunzi în studiouri - la urma urmei, pentru asta e școala.

  Lucruri de care ai nevoie

  • bază
  • hidratare
  • Săpun sau curățare facială
  • Varietate de machiaj
  • Uniforme sau haine
  • Lotiune de corp
  • pastă de dinți
  • periuță de dinți
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)
  Cum de a face uniforma sa arate drăguțCum de a face uniforma sa arate drăguț
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să te descurci cu fetele ostileCum să te descurci cu fetele ostile
  Cum să faci o listă pe care să o împachetezi pentru o călătorie școlarăCum să faci o listă pe care să o împachetezi pentru o călătorie școlară
  Cum să organizați activitatea școlarăCum să organizați activitatea școlară
  Cum să te adaptezi la o nouă școalăCum să te adaptezi la o nouă școală
  Cum să vă bucurați de o pasiune în liceuCum să vă bucurați de o pasiune în liceu
  Cum să vă bucurați de ziua de naștere la școalăCum să vă bucurați de ziua de naștere la școală
  Cum să te distrezi în ultima zi a școliiCum să te distrezi în ultima zi a școlii
  » » Cum să arăți grozav să mergi la școală (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com