Cum să arăți ca un model de îmbrăcăminte americană

Modelele americane de îmbrăcăminte diferă de alte modele. Combinația lor de creativitate, minimalism, individualitate și încredere îi fac unice. Dacă doriți să vă găsiți nișa la modă, dar vă opuneți plantelor exploatatoare și pieilor, atunci nu mai căutați.

pași

Imaginea intitulată
1
Antrenează-te. Nu toate modelele AA sunt subțiri. Ceea ce se întâmplă este că, deși au curbe, ele sunt și ele sănătoase. Faceți yoga, pilates, cardio ... orice. De preferat ceva care vă prelungește și tonifică mușchii fără a adăuga prea mult volum corpului. Încercați să mâncați sănătoși. Aceasta nu înseamnă nimic de băuturi răcoritoare, chipsuri sau produse de patiserie. Crede-mă, merită.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aveți un bun raport. Postura este importantă, iar comportamentul dvs. în general este, de asemenea, important - încercați să fiți autentici și să vorbiți într-un mod sigur și nu artificial.
 • Imaginea intitulată
  3
  Somn. Serios, 8 ore sunt suficiente pentru a te face să arăți tânăr și proaspăt fără efort.
 • Imaginea intitulată
  4
  Folosește machiaj minim. La fel ca hainele AA, cosmeticele sunt pur și simplu acolo. Nici un scandal sau ornamente, dar totuși ele sunt o declarație, într-un mod ironic. Aceasta înseamnă că nu folosiți prea mult bronzer, cremă, fundație, umbră, rimel, etc. Puteți începe prin a vă îngriji de piele și de a aplica o bază. Apoi, încercați să utilizați machiaj numai în cazul în care aveți nevoie de ea pentru a se potrivi, nu pentru a acoperi tonul pielii. În general, stați departe de produsele foarte pigmentate și căutați un strălucire jovial. Ochii lumina pot fi imbunatatiti prin folosirea rimelului maron si a unui spot alb iluminator pe coltul interior al pleoapelor. Lăsați-vă buzele incolore și mată sau folosiți o piersică sau un ton roz. Păstrați sprâncenele tăiate și cu o formă îndrăzneață. Pur și simplu cumpărați produse de calitate - nu veți avea nevoie de atât de multe și vă vor da aspectul proaspăt și senzual pe care îl căutați.
 • Imaginea intitulată
  5
  Parul lung și dezordonat este un avantaj. Distruge-o ca și cum ai ieșit din pat. Nu vă faceți părul natural curat sau afro, și dacă părul tău drept are nevoie de puțin ajutor, folosește-ți mașina de îndreptat părul. Luați o parte a părului cu fierul și trageți-l în jos făcând un zig-zag pentru a răsuci fiecare secțiune. Un truc rapid este să amestecați puțină apă sărată, fixator de păr și suc de lămâie într-o sticlă și spray-ul și să-ți tuns părul repede. Utilizați-l lung și liber sau ridicați-l. Încearcă să nu te uiți ornamentată sau riguroasă - părul tău ar trebui să-ți contureze fața și să creeze bucle sau curbe în jurul funcțiilor tale.
 • Imaginea intitulată
  6
  Dacă sunteți de origine biracială, folosiți-vă individualitatea! De exemplu, dacă sunteți norvegiană și arabă, presupuneți-o! Fiind biracial este pur și simplu frumos. Singularitatea vă subliniază cu adevărat frumusețea.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un model american de îmbrăcăminte Pasul 7


  7
  Dar nu te teme. Daca nu esti biracial, este o caracteristică unică (un mol, un nas mare, sprâncene mari) și atrage atenția că, în loc de a ascunde-l. Pistrui, un singur zâmbet, un maxilar pătrat și păr roșu aprins sunt doar câteva exemple de genul de frumusețe care caută American Apparel, deoarece AA nu este frumusete sintetic.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un model american de îmbrăcăminte Pasul 8
  8
  Pe lângă faptul că aveți aspectul AA, trebuie să aveți o conștiință socială. Găsiți o cauză și lucrați pentru aceasta. Aceasta este cea mai mare componentă a frumuseții. Nu fi laș și urmați ceva doar pentru că este la modă. Găsiți-vă pasiunea și mergeți la el.
 • Imaginea intitulată
  9
  Încearcă să nu te uiți prea bine. Hainele dvs., inclusiv cele pe care le folosiți de la AA, nu trebuie să le combinați, dar trebuie să vă transmiteți energia și originalitatea. Încercați să folosiți articole de îmbrăcăminte de epocă împreună, refolosită îmbrăcăminte, constatările eBay și îmbrăcăminte branduri importante, și arată o atenție la detalii în doar nu fitinguri exagerati.
 • Imaginea intitulată
  10
  Modelele americane de îmbrăcăminte exudă un anumit tip de sexualitate - temele recurente sunt individualismul, senzualitatea și un aspect accesibil. șosete lungi, pantaloni scurți și ciorapi Fishnet pot fi izbitoare în anumite persoane, dar în cazul în care încrederea se bazează mai mult pe frumusetea interioara si fata si parul tau este neîngrijit și curat, puteți obține departe cu ea. Acest lucru este de a scoate în evidență și să acopere alte părți, uzura materiale sexy si moi, transpira calitățile și de dorit-sesizabil nu au nevoie de gene tan sau false pentru a realiza acest lucru.
 • Imaginea intitulată
  11
  El zâmbește. Este posibil să nu fie la modă acum, dar este atractivă pentru oricine este la modă sau cine nu este.
 • sfaturi

  • Fii inteligent Unele lucruri AA nu pot fi folosite în lumea reală. Nu te aștepta să fii luat în serios în acele jambiere. Ocazia trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu îmbrăcămintea, iar uneori îmbrăcămintea AA nu va fi potrivită.
  • Mâncați sănătoși, dormiți suficient, nu beți alcool și nu faceți droguri, nu faceți exerciții fizice.

  avertismente

  • Utilizarea prea multor accesorii contrazice întregul scop al simplității AA. Deci scapă de toate acele strălucire și ornamente.
  • Nu exagerați prea mult cu subiectul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Evident, haine AA. Cămășile termale sunt un bun început.
  • Machiaj de calitate, dar subtil și care nu este testat pe animale. Nu ar fi congruent să purtați haine care nu provin de la plante exploatatoare și să sprijiniți tratamentul crud al animalelor care au murit pentru a vă face să arătați frumos. Pentru că este pur și simplu oribil.
  • Un corp sanatos și tonifiat.
  • Poziție bună
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un model petitCum să devii un model petit
  Cum se fac modele personalizate de cusutCum se fac modele personalizate de cusut
  Cum se fac modeleCum se fac modele
  Cum sa gasesti cel mai bun costum de baie in functie de forma corpului tauCum sa gasesti cel mai bun costum de baie in functie de forma corpului tau
  Cum să purtați un hijab într-un mod modernCum să purtați un hijab într-un mod modern
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum să arăți instantaneu subțireCum să arăți instantaneu subțire
  Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)
  Cum să vă îmbunătățiți imaginea corporalăCum să vă îmbunătățiți imaginea corporală
  Cum să te uiți cu zece ani mai tânărCum să te uiți cu zece ani mai tânăr
  » » Cum să arăți ca un model de îmbrăcăminte americană

  © 2011—2020 ertare.com