Cum arata ca o stea de rockPurtarea stilului unei vedete rock este opusul complet al purtării rochiilor roz și a altor lucruri pe care le-ar purta bunicul tău. A gândi în stilul unei vedete rock este să te gândești la haine negre, albastre, albe, în lanțuri și în individualitatea ta.

pași

Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas Rockstar 1
1
Du-te la dulapul tău și clasifică hainele pe secțiuni - întuneric, alb, roz (sau alte culori care, evident, sunt exclusive pentru fete) și clare. Poți să porți roz și să arăți feminin și încă rock! Căutați în magazinele unor străzi principale veste personalizate, curele și pantofi. Evident, pantofii Converse sunt întotdeauna buni, dar New Look are modele similare la aproape același preț. Amintiți-vă că tricourile, pungile etc. cu numele unei anumite benzi sunt necesare. De asemenea, este bine să ai o cămașă cărămizie, care, atunci când este uzată cu o cămașă de polo albă și blugi, te va face să arăți ca o stea de grunge.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui Pas Rockstar 2
  2
  Cumpărați patch-uri și insigne și le puneți alternativ pe genți, rucsaci și haine. Este bine să investești într-o centură cu vârfuri. Le puteți găsi în magazinele Primark, Haze, Voodoo, PacSun, Accesorii Claire, Attitudine și New Look. O curea subțire și strălucitoare este, de asemenea, folosită cu blugi sau pantaloni strânși în negru, albastru, roșu sau alb.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui Rockstar Pasul 3
  3
  Căutați un colorant pentru păr și vopsiți-l în culori, puneți gel pe acesta și faceți o tunsoare bună. Un stil bun este definit ca ceva diferit și nou, subtil sau extrem. De asemenea, excelează și pare ciudat, dar sigur a fost întotdeauna cheia unui bun simț al stilului. Este o idee bună să vă purtați părul într-un mop, un stil scruffy sau lung. Dacă preferați să purtați părul lung, o coafură stratificată va arăta întotdeauna bine.


 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui Rockstar Pasul 4
  4
  În ceea ce privește machiajul, intensul negru pe sprâncene va arăta bine, precum și culorile strălucitoare pe contur și rimel. Continuați cu moda, dar nu vă fie frică să încercați un nou stil. Nu folosiți niciodată o bază intensă doar pentru că este bună. Asta te poate împietri pe față și te va face să te uiți strălucitor.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas Rockstar 5
  5
  Combinați-vă hainele cu unele accesorii. Dacă ești o fată, hotărăște-te dacă vrei să arăți ca o stea de rock sau o stea rock în general. Pentru fetele care doresc un stil între cele două, încercați să combinați un top rupt cu blugi subțiri și tocuri de fier de fier sau o rochie cu cizme de luptă. Pentru copii, e mai ușor. Utilizați o combinație perfectă de confort și stil. Tricouri cu nume de benzi, blugi subțiri și roșii, adidași Converse sau tricouri cu icoane clasice de rock, cum ar fi cranii sau lame, blugi simți și rupți, pantofi DC. Orice ar fi, te va face să arăți ca un rocker. Brățările cu glezne sunt perfecte pentru orice rocker, precum și brățări din cauciuc și curele interesante.
 • sfaturi

  • Cizmele mari și negre sunt, de asemenea, stilul unei vedete rock.
  • Pentru a te vedea ca o stea rock, rochie ca una. Încredere în tine și cunoaște-te.
  • Este bine să folosiți culori închise, dar dacă vă simțiți mai bine cu lumina sau cu culorile primare, sunteți liber să le folosiți.
  • Nu utilizați adidași pentru a merge pe un skateboard decât dacă îl practicați. Nimănui nu îi place poserosul, dacă nu te simți confortabil cu ei. În cazul în care doriți să le utilizați, căutați o pereche de Vans sau alte tipuri de pantofi de skateboarding care nu sunt prea mari.
  • Unii oameni nu pot purta pantaloni din piele din cauza dimensiunii și formei corpului lor - cu toate acestea, jachetele din piele sunt o opțiune foarte bună.
  • Căutați elemente din banda preferată.

  avertismente

  • În cea mai mare parte, aceste sfaturi au fost scrise pentru femei rocker.
  • Asigurați-vă că nu combinați multe stiluri într-una, nu purtați prea multe haine sfâșiate sau purtați ceva care nu vă permite să redați muzică.
  • Încercați stilul pe care l-ați ales mai întâi și luați-l în public.
  • Nu te îmbraci ca o stea de rock dacă nu crezi că stilul merge cu tine! Adresați-vă unui prieten sau unei apropiați apropiați ce stil credeți că vă vor potrivi cel mai bine sau încercați să folosiți diferite stiluri. Foarte curând veți găsi unul care vă definește.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un text care atrage atentia cu Paint Shop ProCum se face un text care atrage atentia cu Paint Shop Pro
  Cum să ajungi la vrăjitoarea Rock of the DeadCum să ajungi la vrăjitoarea Rock of the Dead
  Cum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind AudacityCum de a combina muzica rock sau pop cu dansul folosind Audacity
  Cum să joci piatră, hârtie, foarfece, șopârlă, spockCum să joci piatră, hârtie, foarfece, șopârlă, spock
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum sa faci o jacheta din piele in stilul punk rockCum sa faci o jacheta din piele in stilul punk rock
  Cum să faceți o schimbare completă a aspectuluiCum să faceți o schimbare completă a aspectului
  » » Cum arata ca o stea de rock

  © 2011—2020 ertare.com