Cum să arăți ca Taylor Swift

Taylor Swift este un artist clasic și talentat care nu lasă acelor oameni plini de ură să o facă să se simtă rău. În plus, arată frumos cu pielea ei albă, cu buclele ei blonzi și cu ochii de pisică. Dacă doriți să arate ca Taylor Swift, tot ce trebuie să faceți este să învețe câteva trucuri de machiaj, coafuri si moda pentru a avea un aspect nou superb, care se va adăuga un Taylor atingere pentru frumusetea naturala.

pași

Partea 1
Asigurați-vă

Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 1
1
Păstrați machiajul simplu. Taylor folosește o cantitate considerabilă de machiaj, dar nu exagerează niciodată. Ea o păstrează simplu și natural, și toată lumea știe că Taylor are cele mai frumoase ochi. În afară de ochii pisicii și buzele sale pictate roșu, restul aspectului său este natural. Preferă culoarea pielii și a culorilor roz în jurul ochilor și a pielii, astfel încât nu este nevoie să folosiți machiaj dramatic și exagerat.
 • Având în vedere acest lucru, există întotdeauna o mică diferență între machiaj de zi și machiaj de noapte. Aspectul tau Taylor în a doua zi poate fi un pic mai subtil, iar aspectul Taylor timp de noapte pot include culori mai închise, umbre mai dramatice, un pic de fard de obraz și ruj mai puternic.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Taylor Swift Pasul 2
  2
  Utilizați umbra potrivită pentru ochi. Tricoul lui Taylor este să-i facă genele mai groase, să folosească umbre destul de frumoase și să-și delimiteze ochii. Pentru umbre, utilizați culori dulci, cum ar fi roz și violet, într-o nuanță pastelă - în caz contrar, puteți folosi culori luminoase. O altă apariție pe care Taylor o arăta foarte des sunt ochii lui fumurii de prune, maro sau negru. Utilizați o perie pentru a amesteca ușor umbra pe pleoape folosind culorile mai întunecate din colțul exterior și interior al acestora.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 3
  3
  Utilizați rimelul. Taylor poartă, de obicei, o rimelă neagră, care merge foarte bine cu pielea ei limpede și îi face pe ochii să iasă în evidență. Dacă tot nu ai acel aspect marcat de Taylor, pune-ți niște genelor false și apoi aplici rimelul. Doar fiți atenți cu genele false, deoarece nu doriți ca acestea să pară atât de false încât sunt o distragere a atenției.
 • Puteți să experimentați și să utilizați rimel maro închis sau chiar prune colorate.
 • Imaginea intitulată Așteaptă ca Taylor Swift Pasul 4
  4
  Aveți o piele netedă ca cea a lui Taylor. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să utilizați o mulțime de machiaj, dar ar trebui să aveți grijă de fața dumneavoastră. Ar trebui să vă spălați fața cel puțin de două ori pe zi pentru a preveni apariția acneelor ​​sau chiar puteți folosi o cremă de acnee sau un produs de curățare dacă aveți nevoie de ea. Deși pielea dvs. este destul de clară, puteți să bronzați puțin, astfel încât să nu arătați foarte palid. Având o piele tăbăcite poate ajuta, de asemenea, face să arate mai lin. Nu este necesar să cumpărați un bronz de pulverizare, trebuie doar să vă petreceți mai mult timp la soare!
 • Încercați să aplicați o cremă de piele în fiecare zi pentru a avea o piele ultra-moale. De asemenea, este bine să stropiți un mic parfum sau loțiune (care are un miros plăcut, desigur), dar nu uitați să nu puneți prea mult!
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pas 5
  5
  Aveți ochi de pisică ca Taylor. Deliniți-vă ochii cu culoarea neagră și faceți-i să iasă în evidență cu o umbra întunecată, făcând o formă ovală în colțul exterior. Utilizați o cremă neagră lichidă sau o perie fină și o cremă și încercați să faceți linia subțire la început, deci nu exagerați și creați un aspect care pare prea dramatic. Ochi de pisica sunt semnul distinctiv al aspectului lui Taylor, deci poate fi important sa-l practici de mai multe ori pana cand arata perfect.
 • Rețineți că poate fi un pic dificil să aveți aspectul "ochilor de pisică" pe prima dvs. încercare. Va fi nevoie de o anumită practică, așa că încercați acasă de câteva ori atunci când nu aveți niciun eveniment care să meargă înainte de a elibera această apariție.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 6
  6
  Utilizați rujul roșu. Taylor Swift este renumit pentru rujul ei roșu aprins și îl folosește atât pe covorul roșu, cât și pe excursii ocazionale cu prietenii ei. In timp ce rujul rosu aprins nu este flatant pentru toată lumea, poti arata foarte bine pielea foarte luminos sau foarte întunecat, dar un pic rău în piele tăbăcită (dacă doriți, îl puteți testa pentru a vedea daca arata bine pe tine). Taylor are buze destul de groase, astfel încât să puteți schimba puțin buza inferioară pentru ao face să iasă în evidență, ceea ce contribuie la frumusețea dumneavoastră.
 • Dacă rujul roșu este foarte uimitor pentru gustul dvs., atunci puteți utiliza o culoare mai deschisă, cum ar fi un roz subtil sau chiar utilizați un strălucitor transparent pe buze. Taylor a fost de asemenea văzut purtând ruj foarte ușor.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 7
  7
  Puneți puțin obrajii pe obraji. Taylor nu folosește o fardă exagerată, dar are o culoare mică pe obraji. După ce aplicați baza, blushați golurile în obraji și asigurați-vă că o aplicați ușor, astfel încât să pară naturală. Utilizați doar puțină blush la început și apoi adăugați un pic mai mult dacă credeți că vă va îmbunătăți aspectul.
 • Puteți săniți înnegrirea în timpul zilei și folosiți-o în evenimente serioase mai formale.
 • Dacă aveți o piele clar ca Taylor, atunci blushing poate ajuta într-adevăr să adăugați un pic roz la aspectul tau.
 • Partea 2
  Combinați-vă

  Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 8
  1
  Luați în considerare posibilitatea vopsirii blonde. Dacă vrei să arăți ca Taylor, cu siguranță nu trebuie să-ți schimbi culoarea părului. Cu toate acestea, parul ei a fost constant blond de la începutul carierei sale, astfel încât să puteți încerca dacă sunteți deja plictisit cu păr brun sau roșu. Puteți încerca să vă vopsiți părul blondă sau să faceți doar câteva fitiși blonzi în părul tău întunecat dacă sunteți într-adevăr angajat să aveți aspectul lui Taylor.
  • Având în vedere acest lucru, puteți alege cu siguranță și să alegeți ce aspecte ale lui Taylor doriți să le imită. Dacă moare parul tău nu este pentru tine, sări peste acest pas. Taylor ți-ar spune să fii tu și să faci ceea ce crezi că e drept.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 9
  2
  Strângeți părul In timp ce parul lui Taylor a fost în ultimul timp drept, dacă doriți un aspect mai clasic de Taylor, apoi utilizați un ondulator sau role pentru a obține acel aspect de unda suplimentar Taylor. Părul dvs. a variat în grade de curl, astfel încât să puteți încerca mai întâi bucle intense și apoi să vedeți dacă doriți mai mult. Iată cum puteți încerca să obțineți aceste râde:
 • O modalitate bună de a avea părul lui Taylor Swift: după spălarea părului, separați-l în părți și înfășurați-l în bucle mari. Lasati-l sa se usuce si odata ce este uscat, inlaturati buclele si veti vedea rezultatul mare pe care il veti obtine. Dacă nu doriți să aveți bucle foarte bine definite, atunci pur și simplu spălați-vă părul și adăugați niște spumă în păr. Apoi, așezați-vă capul în jos și trageți-vă părul înainte. Uscați-l încet, în timp ce-l stoarceți.
 • Dacă părul este foarte drept, atunci trebuie să folosiți o anumită spumă pentru păr și un fier curling. Aveți grijă să nu vă ardeți părul asigurându-vă că este complet uscat înainte de a începe curlingul. Apoi, folosiți puțin spray de păr pentru a păstra buclele și aspectul.
 • Imaginea intitulată Uite ca Taylor Swift Pasul 10
  3
  Adu-ți părul ca Taylor. Dacă doriți să purtați acele bucle, atunci faceți-o! Uneori, Taylor folosește extensii de păr pentru a avea acel păr lung și curat. Puteți încerca să o faceți sau pur și simplu lăsați-o să crească dincolo de umerii voștri. Folosiți doar niște spumă pentru păr și spray pentru a păstra acele bucle în loc. Veți simți bine să vă lăsați pe buzele voastre libere și frumoase.
 • Ea nu isi leaga prea des parul sau foloseste multe accesorii sau clipuri pentru par, asa ca, ca Taylor, ea isi arata pur si simplu buclele sale frumoase.
 • Imaginea intitulată Uite ca Taylor Swift Pasul 11
  4
  Adu-ți părul ca Taylor. Uneori Taylor își ridică părul în loc să-l lase să cadă. De obicei, aceasta netezește-o să o facă. Câteodată îl ridică într-o coadă de cocoș și scade o franghie dreaptă, lăsându-i un fir de păr lângă fața lui. Acest lucru vă poate oferi o pauză de a păstra acele minunate râde și poate adăuga o nouă dimensiune aspectului dvs. inspirat de Taylor.
 • Nu trebuie să vă îndreptați părul pentru ao ridica. Puteți să o faceți și cu acele bucle frumoase pe care Taylor le arată.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Taylor Swift Pasul 12
  5
  Purtați părul drept al lui Taylor. În timp ce Taylor a fost întotdeauna asociat cu părul creț, a trecut mult timp de când a cântat "Teardrops On My Guitar". Deși încă mai iubește părul creț, îi place să-și schimbe stilul din când în când și adesea preferă părul super-drept. Puteți avea parul drept, cu sau fără breton, ia-o complet în jos, ascunde sub un capac sau pălărie, face o panglica lateral sau chiar dropping partea stângă a feței. Taylor a făcut toate aceste lucruri și a fost spectaculos de fiecare dată.
 • Ocazional, își ridică părul de la mijloc până la mijloc, dar, în general, intersectează aceste stiluri.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 13
  6


  Arătați-vă bretonul Taylor a făcut, de asemenea, franjuri, care a adăugat o nouă dimensiune aspectului tău frumos cu părul drept. Dacă doriți să arătați versiunea de lace a părului Taylor, încercați să luați în considerare luarea coardelor. Puteți obține breton care se încadrează chiar deasupra sprancenelor, Bangs mai scurte și mai subțiri, care sunt mai puțin proeminente, breton care se încadrează aproximativ doi centimetri deasupra sprancenelor sau breton ușor exagerate care cad chiar deasupra ochilor. Taylor a fost frumoasă folosind toate cele trei.
 • Puteți arăta aceste franjuri prin aruncarea parului în întregime în jos sau ridicați-o pentru a face o panglică sau o coadă de cal.
 • Când lăsați brațele voastre să crească, le puteți lăsa și pe marginea feței, la fel ca și Taylor.
 • Partea 3
  Îmbrăcați-vă ca Taylor

  Imaginea intitulată Asemănă-te pe Taylor Swift Pasul 14
  1
  Purtați rochii Taylor a spus în mod deschis că îi iubește rochia și aproape că o poți vedea întotdeauna purtând o rochie. Unele dintre rochiile sale cele mai memorabile includ rochie albastră ea a purtat în videoclipul „Song nostru“ rochie lungă albastru-verde la înălțimea umărului a purtat în videoclipul „Teardrops On chitara mea“ și rochie spectaculoasă utilizat în "Mean". În timp ce Taylor are un avantaj în favoarea ei, ea nu este cu siguranță apologetică în a fi o fată.
  • Taylor chiar are propria sa linie de Sarafane pentru marca L.E.I Walmart- acesta este un loc bun pentru a cumpara rochii inspirate de Taylor la prețuri rezonabile.
  • Când trebuie să aveți un aspect mai formal, încercați o rochie semi-formală accentuată cu un accesoriu îndrăzneț, cum ar fi o curea largă sau o pungă mare.
  • Ea poartă multe rochii care sunt piersici sau albe. Când nu poartă rochii de culoare plină, ea a fost de asemenea văzută purtând rochii dungate sau punctate.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 15
  2
  Purtați-vă blugi. Taylor poartă, de asemenea, o mulțime de blugi. Blugi de lumină cu tăiere de bocanci și blugi întunecați cu picioare drepte sunt cele pe care le purtați. Din nou, le puteți cumpăra la L.E.I sau puteți merge la JC Penny pentru a cumpăra o pereche mai ieftină de blugi decât la magazinele de designer. Cele mai multe magazine de îmbrăcăminte din centrele comerciale vând probabil haine mai ieftine decât magazinele.
 • Când poartă blugi, Taylor poartă cămăși albe, dar uneori poartă și negru și maro. Ea poartă cămăși de oțel cu maneci, cămăși înșelătoare și cămăși din oțel cu mâneci, cu jachete.
 • În zilele reci, ea poartă haine lungi de tranșee jambiere și cizme.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Taylor Swift Pasul 16
  3
  Purtați pulovere casual și cămăși cu mâneci lungi. Când Taylor nu este pe covorul rosu, foloseste, de asemenea, pulovere, pulovere preppy, cămăși cu mâneci lungi, în culori solide sau pulovere foarte subțiri cu puncte drăguț, stele, inimi sau ursi panda peste tot. Îi place să aibă o aventură mai jucăușă când nu se află la o ceremonie de premiere.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 17
  4
  Folosiți ochelari groși din când în când. Taylor a fost văzut purtând ochelari groși cu bordură neagră, precum și ochelari groși cu roșu. Puteți avea un aspect mai casual și încercați să purtați o pereche de aceste ochelări, în plus față de a face o panglică în părul tău.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 18
  5
  Luați în considerare pictura unghiilor voastre albastre. Taylor a fost văzut cu unghii strălucitoare, strălucitoare. Încercați produsul "Midnight Cami" de la marca Essie. În plus, are și unghii clare, roz sau cuie cu culori mai subtile. El a fost de asemenea văzut cu unghii roșu aprins, care se potrivește cu culoarea rujului.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 19
  6
  Desenați 13 în mână. Taylor întotdeauna atrage un 13 în mână. Schițați un 13 cu un marcaj negru, colorați-l cu un marcator de căldură albastru și dați-i un finisaj cu un lustruitor de unghii transparent. Ea atrage acest număr pe spatele mâinii drepte, deoarece crede că numărul 13 aduce noroc. Sa născut pe 13, primul ei album a devenit un record de aur în 13 săptămâni, iar prima sa melodie ca numărul 1 în topuri a avut o introducere de 13 secunde.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pas 20
  7
  Purtați pantofii potriviți. De obicei, Taylor poartă cizme denim, pantofi plat (cunoscuți și ca "apartamente") și tocuri înalte. Favoritele sale sunt de marca Keds în toate desenele și modelele sale, la fel ca cele ale mărcii Oxford. Pantofi de aceste mărci sunt accesibile și puteți găsi cizme de cowboy, la un preț rezonabil la țintă sau de vânzare în BP, având astfel apariția Taylor nu va fi din bugetul. Cel mai important este că vezi încălțămintele cu încredere, nu că le cumperi cele mai scumpe cizme.
 • În timp ce Taylor este uneori nefondată, îi place și să se îmbrace. El a fost văzut purtând pantofi negri strălucitori, cu tocuri înalte, cu călcâi groși și, de asemenea, călcâi deschise din partea degetelor. Ii place tocurile de argint, maro sau negru.
 • Partea 4
  Atitudinea ta

  Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 21
  1
  Fii o fată de țară la inimă. Gândiți-vă ca un "tată"Dar asta nu înseamnă că trebuie să poarte tricouri sau tricouri și blugi în fiecare zi. Taylor Swift are un echilibru între partea ei "mamă" și partea ei feminină, iar stilul ei este foarte romantic. O fusta drăguță și o cămașă de vară sau rochie va fi bine să începeți (și să nu uitați cizmele!). Taylor iubește să poarte rochii de vară - poți încerca să îți faci o jachetă veche de denim pe partea de sus.
  • Cel mai important este să nu permiteți societății să vă spună să nu mai fiți așa de "țară" dacă vă place. De asemenea, amintiți-vă că "țara" nu este doar un stil de îmbrăcăminte, ci un mod de viață.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Taylor Swift Pasul 22
  2
  Zâmbiți frecvent. Taylor este cunoscut pentru bunătatea și zâmbetul său super-dulce. Asigurați-vă că dinții sunt în formă bună. Cumpărați apă de gură, ata dentară, pastă de dinți și dacă dinții dvs. nu sunt încă sănătoși, o pastă de dinți albă. Amintiți-vă să combinați pasta de dinți cu pastă de dinți obișnuită atunci când o utilizați, deoarece pasta de dinți de albire nu împiedică cavitățile.
 • Amintiți-vă că Taylor nu este niciodată prea răcoros pentru a zâmbi pe cineva, și nici tu nu ar trebui să fii.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Taylor Swift Pasul 23
  3
  Ai personalitatea ta. Taylor este inteligentă, amuzantă, prietenoasă și, în general, este bine să fii alături de ea. Încearcă să fii modest și să ai o atitudine fericită. Nu fi sarcastică dacă puteți să o evitați și să fiți drăguți cu toată lumea. Taylor este modestă, are picioarele pe pământ și niciodată nu lasă faima să iasă la cap. Își păstrează prietenii apropiați și nu se întâlnește cu oameni pretențioși.
 • Ea nu ia decizii rapide și nu-i pasă în special de ceea ce fac ceilalți dacă au o influență negativă (de exemplu, ei folosesc droguri, alcool etc.). Ea este o persoană cinstită, demnă de încredere și îi place să râdă.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Taylor Swift Pasul 24
  4
  Lăsați oamenii plini de ură să-și facă lucrurile. Taylor nu-i pasă dacă oamenii sunt gata pentru ea sau bârfe despre viața sau hainele ei iubitoare. Înțelege că ea are milioane de adepți pe Twitter și nu urăște pe cei care o urăsc. Dimpotrivă, Taylor apreciază toate lucrurile bune din viața sa și îi tratează pe toți cu bunătate și har. Nu lăsa pe nimeni să te facă să te simți rău sau să-ți spui cine ești. Străduiți-vă să fiți ca Taylor și aveți încrederea care vă permite să vă faceți lucrurile fără să vă faceți griji despre ceea ce spun ceilalți despre dumneavoastră.
 • video

  avertismente

  • Dacă îți pui spuma pe părul tău înainte să o curci, există posibilitatea ca acesta să se aprindă pe foc, în funcție de spuma pe care o folosești. Spumele de păr, în majoritatea cazurilor, spun lucruri precum "Inflamabil! Nu expuneți la căldură excesivă! "
  • Aveți grijă să nu vă ardeți în timp ce folosiți o mașină de curățat părul. Dacă este ceva util, purtați o mănușă, dar aveți grijă, deoarece puteți provoca un incendiu dacă aveți o temperatură foarte ridicată.
  • Protejați-vă părul cu un dispozitiv de protecție a părului înainte de a îl curba.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Flat pantofi
  • Ochelari de soare negri
  • Roșu roșu
  • Ceva minunat
  • Pantofi de tenis
  • Un fier curling de dimensiuni medii
  • Lichid de machiaj pentru ochi sau un ochi obișnuit, rimel și umbre
  • Piersica sau buze de buze roz sau un balsam (uneori foloseste si rosu)
  • Imbracaminte de tara, drăguț și inspirat de fetele cowgirl (verificați linia lor de îmbrăcăminte la Wal-Mart!)
  • Dragoste pentru muzica, stilul si modul de a fi al lui Taylor Swift
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici emo machiajCum să aplici emo machiaj
  Cum se aplică machiajul goticCum se aplică machiajul gotic
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum de a alege machiajul potrivitCum de a alege machiajul potrivit
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajulCum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajul
  Cum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley CyrusCum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley Cyrus
  Cum sa faci un machiaj simplu pentru scoalaCum sa faci un machiaj simplu pentru scoala
  » » Cum să arăți ca Taylor Swift

  © 2011—2020 ertare.com