Cum arata emo

Emos sunt subcultură profunde și artistice și un gen de muzică. Deși emo este mult mai mult decât purtarea unui tip de îmbrăcăminte, acest articol vă va ajuta să arătați emo.

pași

Imaginea intitulata Look Emo Pasul 1
1
Schimbați coafura Păr de emo și scenă copiii, uneori tinde să fie la fel, deși copiii scena tind sa poarte mai multa culoare in par si emo tind să-l aducă mai mult în față. Fie cu o mulțime sau volum sau foarte netedă, cele mai multe emo au un franj, care acoperă un ochi. Dacă doriți să vă vopsiți părul, îl puteți picta în alb, negru (cu lumină roșie sau purpurie). De asemenea, puteți utiliza extensii, care de asemenea funcționează.
 • Imaginea intitulată Look Emo Step 2
  2
  Utilizați capacitatea. Suprafața dvs. trebuie să fie formată din mai multe straturi. De exemplu, purtați o cămașă blocată pe un vârf sau o jachetă deasupra unei bluze albe. Purtați tricouri negre cu nume de trupă, fraze ironice și jachete. Pentru a vă vedea mai mult emo, asigurați-vă că se lipesc.
 • Imaginea intitulată Look Emo Pasul 3
  3
  Purtați cămăși de bandă emo. Rites of Spring, Embrace, Jawbreaker, Drive Ca Iehu, Maximillian Colby, Sunny Day Real Estate, City Of Caterpillar, Capitane Jazz, Antiohia Arrow, I Hate Eu, patru sute de ani, și Heroina sunt exemple bune de trupe emo.
 • Imaginea intitulata Look Emo Pasul 4
  4
  Purtați blugi strâmți în culori negre sau neon. Dacă nu aveți blugi strânși (sau nu se potrivesc) încercați doar să faceți pe cele pe care le-ați ajustat deja. De asemenea, încercați să evitați denim. Dacă intenționați să o utilizați, asigurați-vă că nu pare că purtați denim.
 • Imaginea intitulată Look Emo Step 5


  5
  Utilizați accesorii. Este emo emoțional, așa că vă exprimați prin accesorii care vă arată interesele, sentimentele și gusturile. Folosiți curele cu știfturi, știfturi, brățări, coliere sau piercinguri.
 • Imaginea intitulată Look Emo Step 6
  6
  Utilizați tenisul emo. Completați rochia dvs. cu Vans, Convers, Top Topic sau pantofi de balerină. Faceți-le să arate de obicei - dacă purtați ceva foarte curat, nu este prea emo.
 • Imaginea intitulată Look Emo Step 7
  7
  Utilizați machiajul Utilizați nuanțe dramatice de luciu negru, negru, mască și lac de unghii negru. Accent tonurile întunecate cu un ruj roșu. Mulți baieti emo folosesc, de asemenea, un dermatograf mic.
 • Imaginea intitulată Look Emo Step 8
  8
  Fii tu insuti Cel mai important lucru despre această subcultură este să-ți exprimi cine ești. Dacă vă place acest stil și vă place muzica emo, atunci minunat. Dacă nu, încercarea de a se potrivi nu vă va face fericit.
 • sfaturi

  • Nu aveți nevoie să vedeți "emo" pentru a fi emo. Fiind emo are legătură cu a fi unic. Creați propriul stil
  • Nu luați lucruri negative la inimă. Majoritatea oamenilor vă vor face rău pentru a vă ascunde nesiguranța.
  • Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc prietenii dvs. Nici un prieten adevărat nu va înceta să te întâlnești doar pentru că te îmbraci diferit.

  avertismente

  • Nu acționați deprimat tot timpul.
  • Tăierea nu este emo! Deci, dacă o faceți, căutați ajutor și sprijin din partea familiei, a prietenilor sau a terapeutului.
  • Nu spuneți "Eu sunt EMO" peste tot. Lăsați acțiunile voastre să vorbească pentru voi.
  • Evitați atragerea atenției.
  • Nu spuneți că sunt emo și apoi arătați contrariul, ceea ce vă face să arătați ca un mincinos,
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum de a combina culorile unei cravate, costum și cămașăCum de a combina culorile unei cravate, costum și cămașă
  Cum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosiCum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosi
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa faci un tinuta ca EmoCum sa faci un tinuta ca Emo
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)
  Cum sa poarte o fusta lungaCum sa poarte o fusta lunga
  Cum să arăți diferit astfel încât ceilalți să nu te recunoascăCum să arăți diferit astfel încât ceilalți să nu te recunoască
  Cum să arăți fabulos într-un concertCum să arăți fabulos într-un concert
  » » Cum arata emo

  © 2011—2020 ertare.com