Cum arata ca Rapunzel de Enredados

Vrei să arăți ca frumosul și fermecătorul Rapunzel? Dacă da, citiți mai departe. În acest articol, vă vom arăta cum să arătați ca ea.

pași

Imaginea intitulată
1
Trebuie să ai păr lung, dar nu un păr de 21 de metri lungime. Parul lui Rapunzel este lung și blond - de obicei, este cunoscut din acest motiv. Dacă doriți, vă puteți vopsii părul, dar nu este necesar să faceți acest lucru. Doar lăsați-o să crească și să aibă grijă de ea. Părul lui Rapunzel arată întotdeauna perfect. Luminează când cântă, dar dacă străluciți părul, ar putea părea fals. Prin urmare, este mai bine să lăsăm să strălucească o strălucire sănătoasă.
 • Imaginea intitulată
  2
  În film, Rapunzel poartă o panglică frumoasă și extravagantă pentru a împiedica oamenii să-și pășească părul. Prin urmare, puteți lua secțiuni de păr în față și să faceți o panglică franceză puțin liberă. În spate, puteți face o panglică lungă. Puneți câteva flori
 • Imaginea intitulată Seamănă cu Rapunzel din Tangled Pasul 3
  3
  Asigură-te că te comporți ca o prințesă. Fii drăguț cu toată lumea. Rapunzel, la fel ca majoritatea prințeselor Disney, este foarte blând și amabil. Datorită faptului că a trăit izolat de pe tot parcursul vieții, ea este foarte inocentă și aproape naivă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Practic cântând Rapunzel are o voce frumoasă și puternică pentru cântări.
 • Încercați să vă alăturați corului sau să luați lecții de cântat.
 • Imaginea intitulată


  5
  Rapunzel este obișnuit să-și facă propriile lucruri. Ea este întotdeauna ocupată. Îi place să facă meșteșuguri, să curețe, să vopsească, să citească, să se coace, printre altele.
 • Imaginea intitulată
  6
  Lumea în care trăiește este veche - așa că nu știe nimic despre aparatele moderne și despre așa ceva. Încercați să trăiți fără ele, dar nu exagerează. Știți ce sunt pentru că locuiți în secolul 21.
 • Imaginea intitulată
  7
  Rochie fără a fi influențată de timp și într-un mod modest. Rapunzel poartă rochii florale lungi și frumoase. Cu toate acestea, ele sunt foarte simple și fără prea multe podoabe. Nu o vei vedea niciodată cu fuste scurte și tricouri la înălțimea burții. Amintiți-vă: este o prințesă.
 • Imaginea intitulată
  8
  Fii vesel și vesel. Zâmbește! În general, Rapunzel este o persoană pozitivă. Bineînțeles, se poate simți supărată, frustrată, tristă, îngrijorată, dar nu merge prea înfuriată.
 • sfaturi

  • Urmăriți din nou filmul și luați câteva note despre caracterul lui Rapunzel.

  avertismente

  • Nu vă îndreptați părul. De preferat, evitați pieptănarea produselor care necesită căldură. Acestea dăunează părului și Rapunzel nu le-a folosit niciodată. Nu vă faceți griji, când părul este suficient de lung, greutatea lui va întinde orice val.
  • Trebuie să știți unde să vă opriți. Vrei un păr lung, dar nu un păr de 21 de metri lungime. Va fi dificil să vă păstrați părul curat odată ce ajunge la pământ.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena RapunzelCum de a desena Rapunzel
  Cum de a desena Princesses DisneyCum de a desena Princesses Disney
  Cum să porniți o panglică francezăCum să porniți o panglică franceză
  Cum să-ți faci stilul în timp ce creșteCum să-ți faci stilul în timp ce crește
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum să faci un bun împletitCum să faci un bun împletit
  Cum sa faci o coafura colectata cu panglici despicateCum sa faci o coafura colectata cu panglici despicate
  Cum sa faci un bun cu parul tauCum sa faci un bun cu parul tau
  Cum sa faci o coada de calCum sa faci o coada de cal
  » » Cum arata ca Rapunzel de Enredados

  © 2011—2020 ertare.com