Cum arata ca Geisha

Văzându-vă ca un geisha poate dura ore de pregătire, dar rezultatul final va fi meritat! Imaginea tradițională a unei gheișuri implică aplicarea în primul rând a machiajului alb distinct pe față, pictarea sprancenelor și aplicarea rujului și a rujului. După machiaj, va trebui să vă fixați părul și să faceți o coafură tradițională numită "Shimada" sau puteți folosi o perucă care reproduce acest stil. În cele din urmă, ar trebui să purtați kimono, rochia tradițională și unele sandale. Cu toate aceste elemente, imaginea dvs. va fi completă!

pași

Metoda 1
Aplicați baza albă

Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 1
1
Ridicați-vă părul Înainte de a aplica machiajul, ar trebui să vă ridicați părul și să îl fixați. Este de preferat să vă legați părul și să faceți un arc pentru că veți aplica machiaj pe gât, inclusiv pe spatele gâtului.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aplicați ceară pe față, gât și piept. Aplicați-l cu o perie în toate părțile în care aplicați machiajul alb. Aceste părți vor fi întreaga față, gât, gât și piept în jurul claviculelor. Această substanță va acționa ca bază pentru machiajul alb pe care îl veți folosi pentru a stabili un strat opac.
 • "bintsuke-Abura" Este o ceară de soia pe care mulți geiști o folosesc ca bază. Cu toate acestea, dacă nu puteți obține, cumpărați doar o ceară care este sigură de utilizat.
 • Această ceară nu numai că permite aplicarea machiajului ușor și opac, dar ajută la menținerea machiajului din pori, astfel încât pielea să nu se înfunde.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un Gheișa Pasul 3
  3
  Se amestecă pulberea albă cu apă. Luați o oală de pulbere albă pentru față și amestecați-o cu câteva picături de apă. Faceți acest amestec cu o perie mică. Continuați să adăugați apă în timp ce vă rotiți până când obțineți o pastă. Acesta va fi cel pe care îl aplicați deasupra stratului de bază de ulei sau ceară.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 4
  4
  Aplicați pasta de bază albă pe față. Aplicați pasta pe față când utilizați un aplicator sau o perie de bază. Lăsați un pic mai mult de 1 centimetru (0,5 inch) de spațiu liber unde pielea se arată în jurul liniei părului. Pentru restul feței, încercați să aplicați baza albă cu un strat gros egal.
 • Banda de piele din jurul părului îți dă iluzia că ai o mască albă.
 • Nu uitați să vă pictați pleoapele, buzele și sprâncenele cu o bază albă.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 5
  5
  Aplicați machiaj alb la gât și la pieptul superior. Aplicați-o în partea din față a gâtului. Pe partea din spate a gâtului, lăsați o zonă pe piele în formă de "W" și care este fără machiaj față de linia parului. Apoi, aplicați machiajul pe partea superioară a pieptului, deasupra claviculelor.
 • În cultura japoneză, partea din spate a gâtului este considerată o zonă foarte atractivă.
 • Este posibil să trebuiască să utilizați mai multe straturi, deoarece fața, pieptul și gâtul ar trebui să fie complet albe.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 6
  6
  Du-te peste fata cu un burete mare. Utilizați un burete mare și atingeți toate zonele în care ați aplicat pasta. Acest lucru va ridica excesul de umiditate și vă va lăsa cu un finisaj mat.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 7
  7
  Aplicați pulbere albă. Acest lucru va ajuta la fixarea bazei albe și va face mai puțin probabil să iasă. Utilizați o pulbere albă pură și o perie mare pufoasă pentru a aplica pulberea. O pulbere tradițională pe care o folosesc geishas este numită "oshiroi", dar puteți folosi orice altă pudră albă.
 • Metoda 2
  Finalizați machiajul

  Imaginea intitulată Seamănă cu un pas geisha 8
  1
  Re-desenați sprâncenele. Gheișurile își acoperă sprâncenele cu baza și apoi le revopsesc. Din moment ce le-ați acoperit deja cu baza, va fi timpul să le desenați. Cu o mână fermă, trageți sprâncenele cu un creion negru sau maro închis pentru sprâncene.
  • Asigurați-vă că sprâncenele pe care le desenați nu sunt prea groase și că au un arc neted, în loc să fie o linie dreaptă.
  • Unele gheișuri încorporează un mic roșu la începutul sprâncenelor. Fă ceea ce vrei să faci în funcție de preferințele tale.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un pas geisha 9
  2
  Aplicați umbre de ochi roșii în colțul exterior al ochilor. Multe gheișuri poartă un machiaj roșu pentru colțurile exterioare ale ochilor. Ucenicii Gheișa, apeluri "Maiko", ele folosesc de obicei mai multă cantitate de roșu și, pe măsură ce progresează în pregătirea lor, o folosesc tot mai puțin. Aveți o anumită libertate în privința umbrei ochiului roșu pe care doriți să o utilizați.
 • Unele gheișuri desenează un punct mic cu machiaj de ochi roșii pe colțul ochilor, în timp ce alții trasează forme de diamant sau doar aplică un strat de lumină roșie fără a forma o formă specifică.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 10
  3
  Aplică un dermatograf neagră. Utilizați un eyeliner gel sau o cremă de lichid și faceți o linie de negru în linia genelor superioare. Un eyeliner lichid sau gel vă va oferi imaginea exactă pe care doriți să o aveți pentru genele superioare. Dacă doriți, puteți aplica, de asemenea, un dermatograf pe linia genelor inferioare când folosiți un creion.
 • Imaginea intitulată
  4
  Creează-ți buzele Utilizați o garnitură de buze roșie pentru a crea linia buzelor superioare și inferioare cu aproximativ un centimetru în linia adevărată a buzelor. Pentru buza superioară, trageți linia puțin mai mică decât linia adevărată a buzei. Pentru buza inferioară, trageți linia puțin mai sus decât linia adevărată a buzei.
 • În cultura japoneză tradițională, o mică gură rotundă este considerată frumoasă. Acesta este motivul pentru care gheișurile își atrag gurile mai mici decât sunt cu adevărat.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 12
  5
  Pictează buzele cu ruj roșu. Utilizați un ruj roșu pentru a picta buzele pe care le-ați prezentat cu creionul. Rujul tradițional pentru geishas se face cu "beni", un extract de șofrănel japonez. Acest extract este combinat cu apă și aplicat cu ajutorul unei pensule. Cu toate acestea, puteți folosi orice ruj roșu strălucitor, care are un finisaj delicios.
 • Metoda 3
  Pieptă-ți părul

  Imaginea intitulată
  1
  Împărțiți-vă părul în patru părți. Luați părul din capul capului și legați-l sau legați-l cu o clemă de păr. Faceți același lucru și pentru părul din spatele capului. Acest lucru va provoca părul pe laterale să stea. Utilizați produsul preferat pentru păr, pentru a conferi părului fiecărei secțiuni un aspect strălucitor și strălucitor.


 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 14
  2
  Faceți niște curbe de păr pe părțile laterale ale capului. Luați una din părțile părului din părțile laterale ale capului și creați o curbă și fixați-o cu o bandă de păr. Faceți același lucru cu cealaltă parte din cealaltă parte.
 • Curbele ar trebui să arate ca niște inele circulare ale părului. Trebuie să existe un spațiu în interiorul curbei, în locul unui arc. Nu vă faceți griji dacă inelele sunt scânteietoare sau dacă puteți vedea prin acestea - veți corecta mai târziu.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 15
  3
  Împărțiți părul superior în două secțiuni. Aruncați secțiunea părului superior pe care l-ați ținut. Faceți două secțiuni cu acest păr: o secțiune superioară și inferioară. Împletiți partea inferioară în spate ținând-o și pieptănând-o ușor cu o perie de la vârful părului spre rădăcini. Această mișcare va face părul să aibă mai mult volum.
 • Imaginea intitulată Seamănă cu un pas geisha 16
  4
  Plasați un burete mic pentru părul dintre straturile părului superior. După ce ați pieptănat părul, plasați un mic burete sau un donator de păr între primele două straturi de păr. Fixați buretele și apoi asigurați-vă că este complet acoperit cu părul superior. Apoi, îndreptați părul superior folosind un elastic de păr.
 • Buretele sau gogoasa pentru păr ar trebui să vă dea o importanță deosebită în acest aspect, ceea ce îi va da un volum mai mare.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 17
  5
  Creați curbe cu partea superioară și cea din spate a părului. Luați partea superioară a părului cu care tocmai ați lucrat și faceți o curbă cu părul căzând din elastic. Faceți același lucru cu partea din spate a părului.
 • Imaginea intitulată
  6
  Utilizați gogoși pentru păr sau alte echipamente pentru a adăuga volum la curbe. Acum trebuie să aveți patru curbe în cap: două pe laterale și una pe partea de sus și de jos. Utilizați gogoși pentru păr sau echipamentele alese de dvs. Așezați aceste suporturi în curbe pentru a le oferi o formă mai definită. Fixați echipamentul cu știfturile de păr astfel încât arborii să nu se miște.
 • Coafura "Shimada" depinde de definiția și volumul arcurilor. Dacă nu folosiți gogoși pentru păr, acesta va arăta prost și asimetric, care nu este imaginea pe care doriți să o obțineți.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 19
  7
  Pune ornamente pe părul tău. De multe ori, geishas și maikos, în special, utilizează niște ornamente în părul lor, cum ar fi flori, arcuri și păr și piepteni ornamentali. Deși ornamentele nu sunt necesare, vă recomandăm să cumpărați sau să vă creați propriul. Dacă știți deja ce culoare de kimono veți folosi, încercați să combinați decorarea într-un fel cu acea culoare.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 20
  8
  Cumpărați o perucă Multe gheișuri folosesc peruci, în loc de părul lor real, deoarece pieptănarea lor poate fi un proces foarte intens. Dacă nu aveți părul lung, va trebui să utilizați o perucă, deoarece coafurile elaborate de geisha necesită păr lung. Perucile variază în ceea ce privește prețul și calitatea acestora. Dacă cumpărați unul, puteți adăuga câteva flori, accesorii sau orice decor pe care îl doriți.
 • Metoda 4
  Rochia și accesorii de utilizare

  Imaginea intitulată
  1
  Alegeți un kimono Aceasta este o parte esențială a îmbrăcăminții unei geișe. Este o tunică tradițională de tăiat drept, lungă și foarte rigidă, astfel încât să își păstreze forma. Există mai multe stiluri de kimonos, deci alegeți unul care se potrivește stilului tău personal și preferințelor tale.
  • În general, gheișurile folosesc kimonosuri simple și elegante și evită pe cele care sunt scandaloase și decorate disproporționat.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 22
  2
  Pune-ți kimono-ul. Puneți-l ca și cum ați purta o tunică atunci când ați alergat mâinile prin mâneci.
 • Kimono ar putea fi foarte lung pentru tine. Dacă este așa, trageți partea dreaptă și cea stângă a kimono până când partea de jos se freacă de sol.
 • Apoi, legați un cordon în jurul taliei dvs. deasupra țesăturii suplimentare. Aceasta va ține kimono-ul ridicat de la sol. Cablul va fi acoperit, așa că nu vă faceți griji dacă nu se potrivește cu kimono.
 • Imaginea intitulată Arătați ca un pas geisha 23
  3
  Utilizați a "obi". o "obi", sau bandă, este o țesătură largă și rigidă care este utilizată ca o centură pentru kimono. După ce ați pus pe kimono, purtați-l "obi" și asigurați-vă că o legați în spate. "obi" Puteți avea multe modele, deci asigurați-vă că utilizați unul care nu se ciocnește cu kimono.
 • Gheișurile le leagă "obi" în spate, în comparație cu curtezanii care o leagă în față.
 • Imaginea intitulată
  4
  Alegeți niște sandale. Geisha utilizează sandale ca încălțăminte. Maikosii, ucenicii geiștilor, folosesc sandale grele de platformă, de obicei făcute dintr-o lemne numită "okobo". Poate fi dificil să mergi cu acestea, așa că preferi sandalele plate pe care le folosesc geishas.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas geisha 25
  5
  Ia fani. Chiar dacă fanii nu sunt o parte strict necesară a unei haine geisha, puteți decide să le purtați. Acestea sunt folosite nu doar pentru a fi reîmprospătate, ci și pentru a fi utilizate ca accesorii în dansurile tradiționale care fac parte din prezentarea gheișurilor. Culorile utilizate în mod obișnuit pentru fanii japonezi sunt roșii și aurii și de obicei au ornamente, cum ar fi flori sau desene geometrice subtile.
 • Gheișele folosesc de obicei doi fani în dansurile lor.
 • sfaturi

  • Gheișurile sunt cunoscute pentru calmul, eleganța și talentul lor. Nu uitați să încorporați aceste calități.
  • Nu exagerați decorarea imaginii. Dacă purtați deja un kimono complex, nu exagerați cu ajutorul ornamentelor de păr sau a accesoriilor.
  • Dacă nu ați experimentat niciodată machiajul geisha, ar putea dura puțin timp pentru a vă stăpâni complet. De asemenea, asigurați-vă că aveți câteva ore dacă intenționați să mergeți la un eveniment special.

  avertismente

  • Rețineți că dacă nu aveți rădăcini japoneze, îmbrăcarea ca o geișă ar putea fi văzută ca fiind insensibilă din punct de vedere cultural. Dacă purtați costumele geisha ca costum, asigurați-vă că știți despre gheișa.

  Lucruri de care ai nevoie

  • ceară sau ulei cosmetic
  • pulbere albă pentru față
  • perie pentru bază
  • burete
  • creion negru pentru sprâncene
  • roșu creion pentru sprâncene
  • roșu de fard de obraz
  • lichid sau gel de ochi de ochi negri
  • perie pentru fardul de ochi
  • o linie de buze roșie
  • roșu roșu
  • chimono
  • obi
  • furci de păr
  • bureți sau gogoși pentru păr
  • gel de păr
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați strălucire păruluiCum să adăugați strălucire părului
  Cum să aplicați scena machiajului ochilorCum să aplicați scena machiajului ochilor
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum să aplici machiajul pentru un spectacolCum să aplici machiajul pentru un spectacol
  Cum să aplicați blushCum să aplicați blush
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum să fixați spranceneleCum să fixați sprancenele
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  » » Cum arata ca Geisha

  © 2011—2020 ertare.com