Cum să arăți ca Demi Lovato

Demi Lovato a parcurs un drum lung de la apariția ei Barney și prietenii lui. Deși el și-a schimbat stilul său mai frecvent decât anul sa schimbat sezoane, el a reușit întotdeauna să arate elegant, Sassy, ​​elegant și absolut uimitoare, și utilizați o geaca de piele cu capse sau o rochie cu imprimeu leopard cu călcâi negru. Dacă vrei să știi cum să arăți ca Demi, atunci trebuie să faci un efort să-i faci ochii fumatori, buclele ei moi și simțul ei de modă în alb și negru.

pași

Partea 1
Realizați machiajul

Imaginea intitulată Demi Lovato arăta ca pasul 1
1
Reduceți tonul rujului. Demi Lovato folosește adesea culori subtile ale rujului, care sunt piersici sau roz deschis, cu puțin strălucire pe partea de sus. Cu toate acestea, el a fost de asemenea vazut purtand ruj rosu aprins. Buzele tale nu sunt foarte groase, deci nu trebuie să exagerezi cu garnitura de buze sau chiar să o folosești deloc pentru a-ți atinge stilul. Doar puțină atenție la buzele tale va fi truc dacă vrei să arăți ca Demi.
 • Păstrați-vă luciu de buze și ruj cu dumneavoastră, astfel încât să puteți atinge buzele ca ziua progresează.
 • Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 2
  2
  Strive în stilul său caracteristic de ochi fumuri. Demi îi place să aibă ochi fumatori cu machiaj și cu ochiuri închise la culoare. Ea delimitează de obicei linia interioară a ochiului (partea inferioară a ochilor) cu negru, folosește și fardul de ochi negru sau negru. Pentru a realiza acest stil, puteți folosi nuanta de ochi negri sau întunecate pe colțurile exterioare și interioare ale pleoapelor, și apoi utilizați o perie pentru a se amesteca în jurul ochilor. Alegeți o nuanță strălucitoare verde sau de argint pentru mijlocul acelor pleoape și amestecați-o cu negru pentru a finaliza efectul. Puteți adăuga, de asemenea, niște umbre luminoase de piersici în colțurile interioare ale ochilor.
 • De asemenea, puteți adăuga o nuanță de carne sau piersic între osul frunzelor și ochii dvs., astfel încât fardul de ochi și ochii tăi să se evidențieze mai mult.
 • Uneori, Demi îi place să fie un pic mai natural, și preferă să folosească creion de ochi doar gros pe partea de sus a ochilor lui, care se extinde în sus, dincolo de ochii lor, cu o umbră de culoarea pielii în loc de stilul de fum.
 • Alteori, îi place să-și păstreze ochii fumați, dar joacă un pic cu culoarea din ochiul inferior. Odată, el a folosit un fundal verde stralucitor pe fundul lui pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea lui verde.
 • Imaginea intitulată Look Like Demi Lovato Pasul 3
  3
  Extindeți filele. Genele lui Demi sunt întunecate și frumoase. Uneori, devine doar un rimel negru, gros, cu lungirea efect asupra flanșelor superioare și inferioare, în timp ce alte ori, folosind gene false. Genele tale au, de asemenea, o curbă drăguță, așa că folosește un șurub pentru a le oferi stilul ascendent.
 • Dacă nu vă simțiți confortabil cu genele false, pur și simplu păstrați-le mari și întunecate este bine pentru stilul Demi.
 • Imaginea intitulată Look Like Demi Lovato Pasul 4
  4
  Joacă diferite stiluri ale sprâncenelor lui Demi. Demi, de obicei, destul de gros, sprâncene negre cu un arc destul, așa că dacă vrei să imite stilul pe care tweeze sprancenele cu o forma medie frumos, cu o grosime medie, cu un arc către fiecare capăt, asigurându-vă că merge dincolo de ochii suficient pentru a le încadra, cu aproximativ trei și jumătate de centimetru de spațiu între ele. Apoi, el obține un creion maro închis pentru a le desena și a le da o formă frumoasă și bună.
 • Uneori, îi place sprâncenele sunt foarte groase, și, uneori, au o formă mai subțire, astfel încât să nu trebuie să stea cu un singur stil.
 • De asemenea, puteți utiliza o culoare mai deschisă, dacă credeți că sprâncenele întunecate nu arată bine cu părul ușor.
 • Luați în considerare cumpărarea unui dispozitiv de formare a sprâncenelor pentru a ajuta părul să stea în poziție.
 • Imaginea intitulată Demo Lovato arăta ca pasul 5
  5
  Încercați să obțineți o piele netedă. Demi are o piele frumoasă, așa cum se arată în ea autoie fără machiaj. Pentru ca stilul tău să pui doar o bază mică, deci ai o bază sau o pulbere cremoasă și pui un subțire sub ochi pentru un efect mai bun, precum și asupra oricărei imperfecțiuni. Nu trebuie să aveți pielea perfectă pentru a arăta ca ea, dar puteți face un efort pentru a aplica baza astfel încât machiajul dvs. să arate mai dramatic și pielea dumneavoastră pare uniformă.
 • Puteți, de asemenea, să puneți o fard de obraz de-a lungul obrajilor, astfel încât să aveți stilul sănătos și tăbăcit de Demi.
 • Imaginea intitulată Demi Lovato arăta ca pasul 6
  6
  Sau nu purtați machiaj deloc! Demi îi place să arate natural. La 13 august 2013, a doua zi după Teen Choice Awards, ea a publicat a Selfie fără machiaj deloc. Buclele ei blonde erau naturale și purta lentile frumoase negre, arătând frumusețea ei naturală și zâmbetul ei dulce. Nu te simți obligat să ai machiajul perfect tot timpul și să rămâi natural atunci când simți asta, să te simți mândru de stilul tău natural.
 • Partea 2
  Obțineți părul

  Imaginea intitulată Se aseamănă cu Demi Lovato Pasul 7
  1
  Reintroduce-te continuu. Asta se întâmplă cu Demi Lovato, deși are doar 21 de ani, sa reinventat de multe ori, de la fata din Barney și prietenii ei până la cea mai matură și îndrăzneață pe care o are astăzi. Aceasta presupune aproape orice coafură pe planetă, de la bucle blonde largi, până la păr negru și drept, cu coadă, până la coada de cal. Dacă doriți să vă vedeți ca Demi, atunci trucul nu trebuie să arate ca două luni la rând. Chiar și așa, există câteva coafuri cheie pe care le puteți încerca dacă doriți să arăți ca ea.
 • Imaginea intitulată Demi Lovato Seamănă cu Step 8
  2
  Utilizați coada calului Demi. Se știe că folosește părul într-o coadă înaltă, înfășurându-l, fie cu o bandă elastică groasă (cel puțin 15 cm), fie chiar cu propriul păr și fixându-l cu un ac de păr. Acest stil este destul de neobișnuit și aveți nevoie de multă încredere, precum și un zâmbet mare pentru a face acest lucru. Poneiile lor sunt, de asemenea, destul de strânse, în loc de loose și murdar. Asigurați-vă că vă trageți ferm părul pe scalp.
 • Poți de asemenea să faci arcul Demi, folosind aceleași principii, cu excepția faptului că părul ar trebui să fie tras în sus într-o cusătură strânsă în loc de o coadă de cal.
 • Imaginea intitulată
  3
  Vopsiți părul din când în când. Demi a fost văzut cu atât de multe culori diferite de păr, încât poate fi ușor să uiți ce culoare are părul natural. Ea a avut blond parul blond platină cu accente de negru, maro inchis, negru, maro cu alb-blond cu accente verzi, și aproape toate celelalte culori ale parului blond planeta, roz, reflecții. Dacă doriți să aveți stilul dvs., nu există o singură culoare a părului pe care ar trebui să o aveți, deși recent părul a fost maroniu.
 • Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 10
  4
  Purtați bucle slabe. Pentru a obține buclele moi ale lui Demi, asigurați-vă că părul este cel puțin sub umerii dvs. și apoi utilizați un coaser de păr cu o grosime de cel puțin 3,5 cm pentru a obține niște bucle drastice păr. Lăsați-i să cadă puțin pe față, precum și pe umeri și adăugați o mică spumă sau spray de păr, astfel încât să rămână împreună, dar nu vă faceți griji că aveți un stil perfect. Puteți să-l personalizați chiar și cu o pălărie neagră.
 • Imaginea intitulată Se aseamănă cu Demi Lovato Pasul 11
  5
  Imită cerquillo. Demi a folosit cerquillo în ultimii ei ani. Are un breton foarte buna cu parul cret ondulat breton un pic, sau în prezent un breton care se încadrează pe o parte a feței sale. Dacă doriți să luați stilul de Demi, atunci puteți lua în considerare adăugarea unui cerquillo stil, știind puteți lua unele angajament de a face să crească. Puneți-o exact pe sprâncene dacă doriți să o păstrați drept, pentru a atinge unul dintre cele mai populare stiluri Demi.
 • Imaginea intitulată Demo Lovato arăta în etapa 12


  6
  Aruncați o parte a capului. Demi cea mai recentă coafură impresionantă implică faptul că a avut o parte din partea stângă a capului ei ras, în timp ce își menține restul părului drept și lung, lăsând-o să cadă puțin pe cealaltă parte a feței. Dacă aveți curajul de a face acest lucru, radeți doar o parte a părului, de la ureche până la mijloc, în timp ce păstrați restul părului lung. Acesta este un stil mai îndrăzneț și mai interesant și face parte din noul Demi.
 • In ultimul timp ea si-a tuns parul si si-a ras partea dreapta.
 • 7
  Obțineți extensii pentru păr. Părul lui Demi se schimbă mereu, iar o parte din motivul pentru care este atât de ușor pentru ea este că a fost cunoscută că folosește extensii de păr. Dacă doriți să vă tăiați părul pentru un stil dramatic timp de o săptămână și să aveți bucle lungi și goale în următorii, atunci vă recomandăm să încercați extensiile de păr pentru a vă distra. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să realizați o coadă de coadă frumoasă, de gros sau de bun.
 • Are părul abundent, iar extensiile vă pot ajuta să vă faceți părul atât de abundent cât este versatil.
 • Partea 3
  Rochie ca Demi

  Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 14
  1
  Înfășurați-vă în piele. Demi Lovato iubește să poarte piele. Ea foloseste jachete de piele, pantaloni din piele, cizme din piele si, ocazional, chiar piele cu pielea in jurul gatului. Dacă doriți să obțineți stilul dvs., atunci ar trebui să adăugați niște piele în garderobă sau chiar să îndrăznești să-ți îmbraci pielea peste tot! Ea a fost de asemenea văzută cu pungi din piele. Desigur, puteți prefera pielea falsă, nu o piele reală, pentru a obține stilul tău.
 • Imaginea intitulată
  2
  Uimește. Ea iubește să poarte veste de piele cu bastoane, îmbrăcate în pietre, sau pur și simplu să aibă un fel de strălucire pe partea de sus. Ea nu utilizează prea multe haine simple și are întotdeauna unele bijuterii pe haine, le puteți vedea în pantofii în jurul încheieturi, de-a lungul gâtului hainele, în urechi, sau chiar pe umeri încercați să adăugați un Mai mult metal și straluciți-vă în cazul în care doriți să atingeți stilul Demi.
 • Imaginea intitulată
  3
  Folosiți culoarea neagră, într-adevăr mult negru. Negrul este, fără îndoială, culoarea cea mai folosită de Demi. Nu o folosește pentru a arăta întuneric, întuneric sau gotic, ci pentru a arăta cât de unică, matură și prețioasă este ea. Nu vă fie frică să purtați pantaloni negri, o cămașă neagră și o jachetă neagră într-o singură zi, împreună cu o pungă neagră și cizme negre, desigur. Dacă nu vă place să purtați în mod normal în negru, puteți întotdeauna să îmbrățișați tinuta pentru a vă oferi un stil suplimentar.
 • Negru, de asemenea, arata grozav cu coafuri care schimba întotdeauna Demi. Adăugați un pic la garderoba dvs. astăzi.
 • Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 17
  4
  Utilizați și un pic alb Deși negrul este culoarea cel mai frecvent văzută de Demi, probabil că albul este culoarea pe care o folosește cel mai adesea după negru. Utilizați o cămașă albă simplă, un top dantelă cel mai feminin alb, un sacou alb cu o cămașă albă, pantaloni jambiere albe sau alb, cu tocuri alb și adidași alb. Desigur, nu uita bijuteriile albe și groase și nu punga albă.
 • Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 18
  5
  Utilizați blazerele Demi iubește să poarte blazere strânse împreună cu pantalonii strânși. Acest lucru face ca ea să arate elegantă și profesională în același timp. De asemenea, nu este frică să le poarte cu blaturi de rezervă, sau cu niște bijuterii metalice care atrag atenția asupra pieptului. Primiți niște blazeri care te încapă bine și care sunt strânși și măgulitori și asta nu te face să pari că te duci la un interviu de angajare. Ea poartă bluze negre, alb, piele și blazere cu închiderea pe o parte.
 • Imaginea intitulată Demi Lovato arăta la pasul 19
  6
  Utilizați flanelul. Demi este, de asemenea, cunoscut pentru purtarea flanelului ocazional. Deși flanella care folosește cea mai mare parte a timpului este, ați ghicit-o, albă și neagră, a fost văzută și cu flanelul verde și albastru, precum și cu alte culori. Îl poartă în vrac, cu blugi și tricouri cu grafică sau cu pantaloni negri sau legături strânse. Dacă doriți să mergeți mai casual, dar totuși doriți să aveți stilul minunat al lui Demi, purtați puțin flanel când vă simțiți.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Demi Lovato Pas 20
  7
  Deveniți femeie din când în când. Demi nu arată mereu îndrăzneț, serios sau rock. Uneori are puțină distracție și devine puțin mai feminină sau mai creativă cu stilul ei. Purta tricouri decoltate cu imprimeu leopard, tricouri cu ciucuri de argint pe partea de sus, tank topuri taie inima fara bretele si fuste roz și strălucitoare. Ea a purtat, de asemenea, rochii de culoare roz, tricouri de imprimare florale și tricouri fără mâneci cu dantelă albă în jurul gâtului.
 • Utilizați totul negru într-o zi și deveniți feminin a doua zi. Distracția de a fi Demi este că te poți transforma în fiecare zi!
 • Imaginea intitulată Look Like Demi Lovato Pasul 21
  8
  Utilizați stilul tău de încălțăminte culoarea preferata lui Demi pentru pantofi tind să fie negru, și negru poartă ac tocuri, cizme negre cu tocuri înalte, subțiri, sandale cu barete negru sau pantofi negri cu țepi și flash-uri. De asemenea, poartă pantofi cu tocuri de aur și argint, cu o călcâie cu înălțimea de cel puțin 10-12 cm. Îi iubește pantofii, fie că sunt albi, negri sau strălucitori și argint. Ea folosește atât pantofi care acoperă atât degetele, cât și cele care le lasă descoperite, iar când pantofii sunt deschise, ea își arată poloneza roșie a unghiilor.
 • Demi rareori a fost văzut purtând pantofi cu toc înalt, deși le poți purta dacă ai nevoie de o pauză, atâta timp cât nu sunt prea luminoase.
 • Ea îi place, de asemenea, să poarte pantofi cu toc înalt, cu o platformă înaltă.
 • Imagine cu denumirea Asemănătoare Demi Lovato Pasul 22
  9
  Utilizați accesorii precum Demi. Demi Lovato folosește accesorii drăguțe care accentuează stilul ei fără a atrage atenția de pe fața și hainele ei. Uneori, ea poartă cercei simple, lipite de urechi, în timp ce în alte zile poartă cercei mari de metal sau albe, sau coliere negre lungi cu ciucuri. Uneori, el folosește coliere de argint fine cu farmece mici sau margele, inele și brățări metalice groase. De obicei preferă accesoriile metalice, de argint, auriu sau negru și nu exagerează cu ele.
 • Dacă doriți să adăugați accesorii cum ar fi Demi, atunci este vorba despre a decide dacă veți arăta flashy sau discret, și utilizați doar unul sau două piese cheie de accesorii cu fiecare tinuta.
 • Un cercel placat cu argint a fost, uneori, plasat pe nas într-o nară.
 • sfaturi

  • Nu exagerează încercarea de a fi ca Demi. Trebuie să fii mereu tu însuți sau să fii văzut ca o persoană falsă.

  avertismente

  • Dacă vă îndreptați prea mult părul, îl puteți deteriora.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică luciu de buzeCum se aplică luciu de buze
  Cum se aplică culoarea pe buzeCum se aplică culoarea pe buze
  Cum se aplică rujulCum se aplică rujul
  Cum se aplică o colorantă pentru buzeCum se aplică o colorantă pentru buze
  Cum să transformi rujul în matCum să transformi rujul în mat
  Cum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajulCum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajul
  Cum să purtați ruj de cireșeCum să purtați ruj de cireșe
  Cum de a face buzele subtiri sa arate mai plineCum de a face buzele subtiri sa arate mai pline
  Cum sa faci buzele ca sa para mai groaseCum sa faci buzele ca sa para mai groase
  Cum se face până când pielea ta este întunecatăCum se face până când pielea ta este întunecată
  » » Cum să arăți ca Demi Lovato

  © 2011—2020 ertare.com