Cum să arăți ca Jessica Rabbit

Dacă ați văzut vreodată filmul „Who Framed Roger rabbbit?“, Probabil că ați maxilarului a scăzut la podea, atunci când Jessica Rabbit minunat apărut pentru prima dată pe scenă pentru a efectua o urmări „De ce nu Tu faci drept ". Deși este clar că nici o ființă umană ar putea avea vreodată figura sa emblematică, acest articol va ajuta să vă recreați clasa scurgea, recursul sex și stilul de mister la un moment dat. În ciuda cifrelor lor disproporționate, multe femei încă mai doresc să aibă aspectul lor. Și nici o femeie nu reușește cu bărbații fără farmecul lui Jessica.

conținut

pași

Imaginea intitulată Uită-te ca Jessica Rabbit Pasul 1
1
Cel mai probabil, una dintre trăsăturile cele mai distinctive și emblematice ale lui Jessica este părul ei lung și strălucitor.
 • Dacă doriți, puteți vopsi parul, dar nu uitați că ea este un desen animat și părul roșu, de obicei, vopsit nu arata natural în oameni normali care nu au născut cu ea. Cu toate acestea, dacă puteți găsi o culoare potrivită, nu vă opriți: Jessica nu ar fi Jessica fără acele bucle de foc, nu-i așa?
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Jessica Rabbit Pasul 2
  2
  Jessica are, de asemenea, un păr foarte lung (aproximativ, până la mijlocul spatelui), cu aproape niciun strat.
 • În general, acest aspect ar fi destul de plictisitor, ci pentru a adăuga volumul pe care Jessica îl folosește în rădăcinile părului, în timp ce îl uscați pentru ao face să se ridice. Nu uita faimoasa buclă pe frunte care cade pe un ochi. Acest lucru adaugă o mulțime de mister și recurs sexual - deci, dacă aveți o fringe lung, pune o curl acolo. Țineți minte să-l păstrați moale și elegant, astfel încât să rămână în locul său. Părul lui Jessica nu deranjează și nu se prăbușește prea mult pe fața ei. Acest lucru ar putea face ca ea să arate prostie.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Jessica Rabbit Pasul 3
  3
  În ceea ce privește machiajul, din accentul pe care îi dă buzele și ochii, ea o ia mai mult sau mai puțin natural.
 • Buzele sunt suficient de rosii pentru a se potrivi cu culoarea pielii și a părului. Du-te la contorul produselor cosmetice dintr-un magazin local și cere-i unui asistent să găsească cel mai întunecat roșu. Pentru ochi, Jessica folosește o umbră purpuriuță. Aplicați o culoare similară marginilor ochilor și din exterior pentru a obține un stil de desen animat cu ochii mari. Utilizarea multor umbre ar putea face ca ochii să pară mai mici. În cele din urmă, sprancenele trebuie marcate și definite. Nu schimbați forma sprancenelor, deoarece acest lucru ar putea avea consecințe teribile, dar să le păstrați îngrijite și bine îngrijite. Umpleți sprâncenele cu cel mai întunecat creion de creion pe care îl aveți.
 • Imaginea intitulata Asemenea Jessica Rabbit Pasul 4
  4


  Acum, în ceea ce privește cifra ei, ar fi trebuit deja să devină clar că nimeni nu se poate aștepta să arate ca ea.
 • Dacă cineva ar fi făcut așa, ar cădea! Nu efectuați o intervenție chirurgicală plastică, așa cum au făcut ceilalți fani ai Jessica. Este o schimbare permanentă. Crezi că totuși vrei să te vezi ca Jessica când ai peste 60 de ani? Decizia este a ta, dar acest ghid se concentrează mai mult pe modul natural de a-și atinge esența și stilul.
 • Investiți într-un suport bun de îmbunătățire detașabilă (push-up), indiferent de mărimea dvs., vă îmbunătățește încrederea și vă face să arătați ca Jessica. Dacă doriți, puteți cumpăra umplute cu silicon pentru a le plasa in sutien si sa dea un pic mai mult la creșterea bustului, dar încearcă să rămână fidel ceea ce ai deja. Jessica are multă încredere în sine - ar trebui să radiezi la fel!
 • Imaginea intitulată Uite ca Jessica Rabbit Pasul 5
  5
  Deși Jessica este identificată prin rochia ei roșie, nu poți merge la cumpărături la un magazin alimentar sau mergi la clasă într-o rochie lungă!
 • Stilul său este foarte elegant și plin de farmec. Combinarea ambelor necesită practică. Ar trebui să simțiți că nu vă arată prea mult sau prea puțină piele, ar trebui să dezvăluiți puțin, dar să acoperiți restul cu îmbrăcăminte potrivită. Asigurați-vă că nimic nu este prea strâns - este esențial să vă mențineți eleganța și clasa. Purtați haine elegante, dar care atrag ochii celor din jurul vostru. Purta tocuri inalte de la un loc la altul va atrage atenția asupra picioarele și vă va oferi o înălțime mai puțin, decoltată bluză atrag atenția chiar acolo, unele blugi stramti sublinia forma corpului, etc.
 • Imaginea intitulată Uite ca Jessica Rabbit Pasul 6
  6
  În imaginația ta, Jessica miroase divină, nu?
 • Găsiți un parfum care este senzual cu o ușoară atingere florală. Asigurați-vă că nu este atât de tânăr, dar că are senzație senzuală și feminină. Ceva misterios și seducător ar fi perfect. Cereți un sfat la magazinul de parfumuri din magazinul local. Nu este nevoie să spun că băile obișnuite și igiena personală trebuie să fie meticuloase.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Jessica Rabbit Pasul 7
  7
  Dacă vrei să-ți folosești toată puterea, de ce nu mai studiezi prezența lui Jessica?
 • Ca personaj, Jessica Rabbit este foarte misto și liniștită și, de obicei, nu permite lucrurilor mici să o scoată din zona ei de confort. Se ocupă de probleme și se ocupă cu ele calm. Nu va rupe niciodată dacă va apărea o problemă. Ea este încăpățânată și știe ce este mai bine pentru ea, și de obicei nu îi lasă să-i dea contra. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți încăpățânați și că nu acceptați sfatul, pur și simplu fiți ghidat de valorile voastre!
 • Fiind o femeie frumoasă și proastă nu este prea atractivă. Răpirea și râsul la cel mai nesemnificativ lucru va fi iritant. Dați-vă un pic de mister - nu vă dezvăluiți unui străin de unul. Lasă-i să vină la tine. Dacă vă deschideți la una, nu veți fi tentați să vă săturați mai adânc și să aflați mai multe despre voi înșivă. Acesta este unul dintre cele mai bune trucuri ale lui Jessica: misterul. Dar nu fii amețit și nu te face să pară că nu vrei să fii vorbit. Doar să-i facă să păstreze ghicitul!
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că acesta este doar un ghid inspirat de frumusețea și strălucirea lui Jessica. Nu trebuie să schimbi toate aspectele persoanei tale pentru a deveni ea. Este vorba de a vă da încredere și de a obține fata interioară cu glamour, care este în tine. Numai atunci când te simți confortabil cu cine ești, vei distila la fel de mult ca Jessica. Simțiți-vă liber să căutați inspirație în imagini și videoclipuri ale acelui personaj pe Internet.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o fata de desene animate cu parul ei colectateCum de a desena o fata de desene animate cu parul ei colectate
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să ai grijă de părul vopsitCum să ai grijă de părul vopsit
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitorCum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitor
  Cum sa faci parul curat numaiCum sa faci parul curat numai
  Cum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumosCum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumos
  Cum se face o ruptură cu o panglică de părCum se face o ruptură cu o panglică de păr
  Cum se spală părul grosCum se spală părul gros
  » » Cum să arăți ca Jessica Rabbit

  © 2011—2020 ertare.com