Cum arata Angelina Jolie

Cine nu vrea să arate ca Angelina Jolie? Pentru mulți oameni, ea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Puteți arăta, de asemenea, ca ea, deși va trebui să stăpânească vibrațiile ei, nu doar aspectul fizic. Dacă vrei cu adevărat să te vezi ca Angelina, trebuie să începi să te încrezi.

pași

Metoda 1
Ia corpul lui Angelina

Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 5
3
Fă-ți puțin ondulații. Angelina îi place buclele goale și naturale. Dacă doriți să atingeți acest stil, ar trebui să vă tratați părul cu o placă ondulată sau cu șuruburi de tip velcro. Valurile nu ar trebui să fie prea strânse, pentru că părul lui Angelina arată natural.
 • Luați la întâmplare câteva secțiuni ale părului și le pieptești din spate. Apoi periați părul până când este moale. Luați niște secțiuni mici, rotiți-le și atașați-le cu un cârlig. Spray unele fixative de pulverizare și eliberați.
 • Dacă doriți să întăriți volumul rădăcinilor dvs., apucați unele părți de păr cu peria și le ridicați până la 5 până la 7,5 cm (2 până la 3 inci). Țineți-le în acea poziție în timp ce vă uscați sub ele cu ajutorul unui uscător de păr. Scoateți cârligele din partea superioară și repetați procesul de uscare. Aduceți-vă din nou capul înapoi pentru câteva secunde și lăcuiește ușor rădăcina. Păstrați părul înainte pentru încă câteva secunde, astfel încât produsul să se usuce și apoi să îl aduceți înapoi în poziția sa normală.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 7
  1
  Evidențiați-vă ochii. Ochii expresivi și frumoși ai lui Angelina domină fața ei. Cu ajutorul machiajului, le face centrul atenției și nu buzele care sunt în mod firesc carne.
 • Alegeți umbrele de ochi în culori similare cu tonul pielii și care nu sunt prea întunecate. Angelina preferă machiajul ochilor care pare natural. Puneți umbre pe pleoape de la genelor spre sprâncene. Aplicați o umbră puțin mai întunecată pe pliantă și extindeți-o până la marginea ochilor.
 • Încercați nuanțele de taupe sau gri deschis. De asemenea, le puteți folosi în piersic, "nud" sau unele maro deschis.
 • Pentru un premiu, Angelina își intensifică stilul cu machiajul de ochi fumător. Ați folosit vreodată kohl în pulbere liberă? "Terra Cotta" în ton "Carbune negru adânc".
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 8
  2
  Utilizați rimel și ochelari de soare lichid. Aceste două elemente de machiaj sunt aproape esențiale pentru ea și reprezintă o parte fundamentală a aspectului său unic.
 • Angelina are genele lungi. Ar fi cel mai bine să aplicați două straturi de lămpi de rimel pentru a obține stilul tău care se concentrează aproape exclusiv pe ochi. Ați putea folosi genele false, dar nu exagerați.
 • Încearcă eyelinerul lichid neagră, dar numai pe linia genelor superioare. Începeți la partea în care acestea încep să crească și extindeți linia până la sfârșitul ochiului trece puțin, cu un stil felinar.
 • Aproape nu folosește creionul creionului și nici nu o aplică pe interiorul ochiului sau sub genele inferioare. Dacă da, este foarte ușoară.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 10
  4
  Puneți un ruj de culoare neutru. Artistul de machiaj de la Angelina a spus că aproape că nu aplică niciodată rujuri strălucitoare sau întunecate, preferând mai degrabă culorile neutre sau taupe. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că buzele lor sunt frumoase și mari în sine.
 • Tonurile "Blankety" și "Cam cam sexy" de MAC, și luciu de buze de lungă durată și strălucire moale Clinique în ton "Glow Bronze" ele sunt culori pe care Angelina le-ar folosi. Se mai spune că îi place tonul "farmec" de Apothecary Urban și strălucirea strălucirii lui Chantecaille în "dragoste" și "farmec".
 • Din când în când, el îndrăznește mai mult și folosește un ruj roșu strălucitor pentru premii sau premiere, ca și în premiera "Ingrozitoare nemernici" la Festivalul de la Cannes. Dar aceasta este excepția și aproape că nu o veți vedea niciodată cu un ruj întunecat sau întunecat atunci când este casual.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 11


  5
  Umple-ți buzele. Buzele Angelinei sunt în mod firesc carne. Dacă a ta nu este, nu vei arăta ca ea. Cu toate acestea, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a pretinde că aveți buze mai groase.
 • Utilizați un taupe sau o creion pentru a vă atrage buzele puțin mai mari decât sunt. Acest lucru îi va face să pară mai mari. Apoi acoperiți-le cu un luciu sau cu un ruj de culoare naturală. Puteți utiliza agentul de concealer pentru a face iluminări în partea centrală inferioară a gurii și arăți mai mult ca acesta.
 • Folosește balsamul pentru buze Blistex.
 • Unii fani ai stațiunii Angelina pentru a mări buza pentru a avea mai multe umpluturi prin injecții, dar stilul lor este natural, deci este o idee mai bună să le măriți cu trucuri de machiaj.
 • Imagine intitulata Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 14
  8
  Ia ochi albastri-verzi. Aceasta este culoarea ochilor lui Angelina. Dacă a ta nu este naturală, poți folosi lentile de contact colorate pentru a arăta ca ea.
 • Puteți face ochii să pară mai mari dacă folosiți ochelari de vedere pe linia de apă.
 • Metoda 4
  Rochie ca Angelina

  Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Pasul 19
  2
  Obțineți tatuaje Angelina a făcut mai multe de-a lungul anilor. De obicei, acestea sunt în mod strategic în brațele voastre și întotdeauna cuprind o poveste.
  • Tatuajul tău trebuie să aibă un sens. De exemplu, are tatuaje ale coordonatelor unde s-au născut copiii ei. Avea și una care spunea numele soțului ei, "Billy Bob".
  • Unul dintre ei este un kanji japonez care înseamnă moarte, dar ea spune că a făcut-o să-și amintească să-și trăiască viața la maxim. Ea este fascinată de moarte și obișnuia să folosească o sticlă de sânge pe un colier.
  • El are, de asemenea, tatuaje pe stomac și pe încheietura mâinii. Unul a fost făcut în onoarea fratelui său, iar celălalt este o frază din Tennessee Williams.
 • Look-Ca-Angelina-Jolie-Step-20.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Asemănătoare Angelinei Jolie Step 20.jpeg
  3
  Afișează pasiunea pentru o cauză transcendentă. O parte din apelul lui Angelina este că ea nu este o stea blandă care are grijă doar de ea însăși. Ea este întotdeauna angajată într-o cauză mai mare decât propriul ei ego.
 • Angelina îi iubește pe copii. Acest lucru este evident pentru că a adoptat mai mulți copii din diferite țări ale lumii, pe lângă faptul că are copii proprii. Ea este adesea fotografiată cu copii ei. Amestecul de fată sălbatică cu figura mamei a dat Angelinei un apel foarte real.
 • Angelina apără cauzele. Indiferent dacă îi ajută pe cei care suferă în țări care se află în război sau nu au nimic de mâncare, Angelina se dedică cauzei și operelor de caritate, iar ea nu se teme să meargă la muncă și să meargă singură în țări periculoase sau cu probleme. Aceasta este o parte fundamentală a imaginii tale. Îi pasă de aceste situații.
 • sfaturi

  • Când faceți poze pentru a vă vedea pe tine însuți ca Angelina Jolie, puneți-vă puțin buzele, ridicați puțin capul și închideți puțin ochii. Aproape niciodată nu zâmbește în fotografiile ei.
  • Cu toate acestea, amintiți-vă că nu sunteți Angelina. Faceți-o inspirată, dar nu lăsați să fie prea evident că încercați să vă vedeți exact ca ea, pentru că ar putea fi ciudat pentru unii oameni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a transforma părul drept într-un afroCum de a transforma părul drept într-un afro
  Cum să vă modelați părul cu bucle fierbințiCum să vă modelați părul cu bucle fierbinți
  Cum să vă imprimați părulCum să vă imprimați părul
  Cum de a alege o culoare de lac de unghii care te potrivește bineCum de a alege o culoare de lac de unghii care te potrivește bine
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum de a face parul subtire sa arate mai grosCum de a face parul subtire sa arate mai gros
  Cum sa-ti faci parul sa arate natural curatCum sa-ti faci parul sa arate natural curat
  Cum se fac bucle cu un fier de îndreptareCum se fac bucle cu un fier de îndreptare
  Cum se fac bucle cu piniCum se fac bucle cu pini
  Cum sa faci un stil fals bobCum sa faci un stil fals bob
  » » Cum arata Angelina Jolie

  © 2011—2020 ertare.com