Cum să arate atractiv și natural (pentru fete)

Având un aspect natural este unul dintre cele mai atractive stiluri. Dacă se face corect, vă va face să arătați fericiți, strălucitori și fără griji. În plus față de toate avantajele de a avea un stil natural, este dovedit faptul că mulți tipi de fapt, prefera fete care arata natural, deci, dacă doriți să arate frumos, dar menținând un stil natural și proaspăt, apoi citiți acest articol pentru a descoperi cum să-l atingă

conținut

pași

Imagine intitulata Look Atractive and Natural (Girls) Pasul 1
1
Somnul devreme. Au multe ore vis Te va face să te opui tentației de a pune machiajul, pentru că nu vei avea cercuri întunecate.
 • Imaginea intitulată Uită-te la atractiv și natural (fete) Pasul 2
  2
  Aplicați o freză facială potrivită pentru tipul de piele pentru a curăța impuritățile nedorite și a elimina excesul de uleiuri, ceea ce va ajuta la evitarea cosurilor și a acnee.
 • Imagine intitulata Look Attractive and Natural (Girls) Pasul 3
  3
  Bea multă apă Acest lucru este important deoarece vă păstrează tenul hidratat și vă va ajuta, de asemenea, să evitați cosurile. În plus, a fi bine hidratat vă va ajuta părul să fie așa, prin urmare, părul va fi mai puțin fragil, va avea un strălucire mai mare și va arăta sănătos.
 • Imaginea intitulată Uită-te la atractiv și natural (fete) Pasul 4
  4


  Mănâncă o dietă echilibrată. În plus față de menținerea o figură bună, o dieta echilibrata va ajuta sa aveti o piele si un par mai sanatos (de exemplu, produsele alimentare cu vitamine și minerale, dar aproape nici junk food, zahăr și grăsimi prelucrate pe bază) (pentru păr sănătos, asigurați-vă că consumați proteinele necesare). În plus față de toate aceste beneficii, vă veți simți mai sănătoși și veți avea mai multă energie.
 • Imaginea intitulată Uită-te la atractiv și natural (fete) Pasul 5
  5
  Machiajul dvs. ar trebui să îmbunătățească (nu acoperă) frumusețea naturală.
 • Utilizați un hidratant facial pentru tipul de piele. Dacă simțiți că aveți nevoie pentru a acoperi un pic de piele, nu opta pentru o bază, încercați să urmeze cu un bun hidratant cu culoare, care vă va ajuta să se potrivească cu tonul pielii tale și te fac să arăți mai radiantă, de asemenea, porii nu va bloca nici nu veți ascunde culoarea adevărată a pielii.
 • Pentru a evidenția ochii, aplicați a rimeluri cablu prelungitor. Rezultatul rimelului de lungire pare mai puțin saturat decât rimelul care umflă genele. Pentru a vă face ochii să pară mai mari, un singur strat va fi suficient, deși dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, puteți aplica un al doilea strat, dar numai pe vârful genelor.
 • Dacă tot credeți că aveți nevoie de mai mult machiaj pentru a evidenția ochii, aplicați nuanțe de tonuri maronie în colțul exterior al ochilor, pentru a le oferi o atingere moale și naturală.
 • Creion și luciu de buze sunt foarte sintetice, dar dacă doriți o notă de culoare, culcușul cu degetul un pic ruj un ton natural, apoi fixați-l cu un balsam de buze puțin să se uite hidratat.
 • Pentru a vă oferi obrajilor ceva mai multă culoare, alcătuiți-vă pomeții obrajilor (partea obrajilor care stă atunci când zâmbiți) cu o roșie moale. Pentru a găsi culoarea perfectă, împingeți ușor obrajii și vedeți ce culoare au pus. În timpul verii, ar fi mai adecvat să optați pentru o blândă bronzantă, care să vă rostească culoarea bronzului natural în loc de umbra roz obișnuită.
 • Imaginea intitulată Uită-te la atractiv și natural (fete) Pasul 6
  6
  Când faceți coafuri, încercați să o faceți cu părul natural. Se observă atunci când părul este lăturat sau curat și, dacă încercați să arătați natural, atunci veți avea nevoie de accesorii care se potrivesc cu forma părului.
 • Încercați răsucirea sau împletirea unei părți mici de păr înainte, puneți mai mult păr, astfel încât să aveți o panglică subțire pe care o puteți atașa cu un clip pe o parte a părului.
 • Daca parul tau este subtire, nu piepteni, nici Cardes, folosiți doar un balsam de lumină atunci când vă dus, uscat, cu un cap uscător de păr în jos și, dacă aveți nevoie de mai multe aranjamente, se aplică pe rădăcina părului un spray pentru a crește volumul
 • Pentru a obține valuri naturale, puneți mousse pe păr, apoi cu difuzorul uscătorului (căldură medie), uscați-o de jos. O altă opțiune este următoarea: atunci când părul este pe jumătate uscat, înfășurați-l într-un bacșiș, lăsați-l timp de câteva ore și, când dezlegați arcul, acesta va fi fluturat.
 • Când o vopsiți, evitați culorile extreme, alegeți culori care nu arată vopsite.
 • Imaginea intitulată Uită-te la atractiv și natural (fete) Pasul 7
  7
  Ține-ți unghiile în stare bună. Pentru a le face să arate sănătoși, cel mai important lucru este să aveți o dietă adecvată cu mult calciu și lapte. Cu toate acestea, există alți pași pe care îi puteți lua:
 • Încercați să cumpărați un întăritor de unghii. Aceste produse conțin, de obicei, uleiuri care ajută la repararea și întărirea unghiilor. Când le folosiți, veți repara toate daunele provocate de mușcătura lor, lac de unghii, acetonă, unghii false sau treburi de zi cu zi.
 • Tăiați-le până la lungimea dorită și în viitor, lăsați-le la fiecare câteva zile pentru a păstra forma. Cuiele scurte sunt mai puțin susceptibile de a fi deteriorate. Prin depunerea lor în loc să le tăiați, ele vor deveni mai puternice și mai sănătoase.
 • Pentru a le picta, utilizați culori palide, cum ar fi roz sau culorile manichiurului francez. Dacă nu doriți să le pictați, un glazaj transparent va fi suficient pentru a le face să arate strălucitori și bine întreținute. Nu purtați unghii false, deoarece acestea ar putea afecta unghiile naturale și nu vor arăta niciodată ca cele reale.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă creșteți încrederea în voi înșivă. Încrederea este primul pas pentru a face pe cineva să arate mai atractivă.
  • Simțiți-vă mândru și sigur de voi.
  • Aveți timp să vă obișnuiți cu noua versiune mai naturală. Este posibil ca la început să vă simțiți un pic nesigur fără toate straturile de bază și părul astfel tăiat. Cu toate acestea, în timp, veți realiza că, de fapt, arătați mult mai bine cu această versiune îmbunătățită a dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa-ti faci parul sa arate natural curatCum sa-ti faci parul sa arate natural curat
  Cum sa faci parul curat numaiCum sa faci parul curat numai
  Cum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumosCum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumos
  Cum să faci un aspect natural natural la domiciliuCum să faci un aspect natural natural la domiciliu
  Cum să arate stilul UlzzangCum să arate stilul Ulzzang
  » » Cum să arate atractiv și natural (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com