Cum să arăți bine în uniforma școlară (fete)

Trebuie să purtați o uniformă pentru a merge la școală. Acest lucru nu este la fel de rău cum pare, de fapt, având o uniformă poate fi inspirația dvs. pentru a afla mai multe despre elementele de moda importante care depășesc opțiunile de îmbrăcăminte de bază. Cu toate acestea, înainte de a începe să experimentați, trebuie să faceți acest lucru fără a spune că trebuie să rămânem la codul de îmbrăcăminte al școlii, cu excepția cazului în care sunteți gata să acceptați consecințele. Chiar dacă jucați numai cu părul sau cu machiajul, este important să vă asigurați că experimentul dvs. nu se va sfârși prin probleme de codul de îmbrăcăminte al școlii dvs. Deci, căutați o copie și citiți cu atenție.

pași

Metoda 1
Personalizați-vă hainele

Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 1
1
Fii creativ cu hainele și stilul tău. Dacă aveți nevoie de o uniformă școlară, nu puteți face prea multe pentru ao schimba, dar "poți" Îmbunătățiți aspectul dvs. standard în diferite moduri prin învățarea de a face alegeri strategice.
 • Purtați o cămașă sau o cămașă colorată sub tricoul polo al uniformei. Mai ales dacă uniforma dvs. implică culori neutre, puteți alege o culoare strălucitoare, care va ieși cu adevărat în evidență.
 • Rolați-vă haina, puloverul sau cardiganul pentru a adăuga o mică, dar remarcabilă răsucire.
 • Pentru a obține mai multă varietate, îmbrăcați-vă cămașa dacă o purtați de obicei în afara acesteia sau o folosiți în exterior dacă o puneți în pantaloni.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 2
  2
  Utilizați eșarfe, pălării sau mănuși colorate sau dungate. Chiar dacă trebuie să le eliminați în clasă, eșarfe, pălării și mănuși sunt perfecte pentru a adăuga culoarea și personalitatea aspectului dvs. între clase.
 • Eșarfele sunt o îmbrăcăminte foarte versatilă. Puteți învăța să le legați în mai multe moduri și puteți alege dintr-o gamă completă, de la eșarfe de vară ușoare până la hoods voluminoase și confortabile. aici Veți găsi un manual pentru a alege și de a lega eșarfe pentru a se potrivi stilului tău.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 3
  3
  Alegeți o haina la modă. Pantofii sunt haine importante. Alegeți cea potrivită și veți face diferența.
 • Căutați diferite stiluri (lungimea genunchiului, haina de marinar, gabardina, matlasată) de culori și desene strălucitoare. Verifică asta manual unde veți găsi cum să alegeți cel mai bun strat pentru stilul și forma corpului.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 4
  4
  Purtați ciorapi sau șosete colorate sau cu desene sau modele. Dacă vi se permite să purtați o fustă sau pantaloni scurți ca parte a uniformei dvs., aveți o mare oportunitate ca uniforma dvs. să vă atragă atenția dacă adăugați chilot sau chilot de culori și desene strălucitoare.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 5
  5
  Purtați pantofi unici sau cu șireturi colorate. Majoritatea școlilor au cel puțin o anumită flexibilitate în ceea ce privește încălțămintea și ar trebui să profitați de acestea.
 • O încălțăminte unică și la modă vă poate face să ieșiți în evidență. Verifică asta manual astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru pantofi.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 6
  6
  Fă-ți hainele. Da, toată lumea trebuie să poarte aceleași lucruri, dar îmbrăcămintea nu este neapărat pentru toate tipurile de corpuri.
 • Asigurați-vă că hainele dvs. sunt cât se poate de simple, dar poate cel mai important pas pe care îl puteți lua pentru a vă face să iesiți în evidență.
 • În cele din urmă, hainele care ți se potrivesc și te vor favoriza vor fi mai bune decât purtarea unui polo colorat sau a unei eșarfe la modă.
 • Metoda 2
  Se joacă cu părul și machiajul

  Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 7
  1
  Experimentați cu ce Puteți controla, cum ar fi părul și machiajul. Mai ales dacă școala dvs. vă permite o mai mare flexibilitate cu părul sau machiajul, aceasta poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru a fi unică.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 8
  2
  Joaca-te cu machiajul tau incercand culori, produse si tehnici noi si diferite. Dacă vă place să impuneți tendințe, stabiliți unele.
 • Puteți obține inspirație din diferite surse, cum ar fi un articol despre machiaj, Pinterest (de exemplu, check out acest), Tumblr (as această pagină) sau bloguri de machiaj (cum ar fi FunnyFaceBeauty sau SlashedBeauty).
 • Ești încurajat să experimentezi, este chiar recomandat, dar trebuie să fii pregătit pentru unele priviri dacă te hotărăști să treci niște standarde.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 9
  3


  Tăiați părul într-un mod unic și la modă. Puteți merge mult mai departe cu o tunsoare interesantă, cu care puteți experimenta și juca.
 • Pentru idei noi de tunsoare, verificați site-uri cum ar fi Pinterest (de exemplu aici sau aici), Tumblr (aici, de exemplu, sau aici) sau bloguri ca DailyMakeover sau BeautyRiot.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 10
  4
  Încercați diferite coafuri. Încercați dintr-o bucată dezordonată într-o zi la o coafură înapoi a doua zi sau o coadă la valuri moi. Opțiunile dvs. sunt limitate numai de imaginația dvs. (și, eventual, de codul de îmbrăcăminte al școlii dvs., de aceea ar trebui să o citiți).
 • Verificați opțiunile de modă și căutați inspirații la site-uri precum Buzzfeed (aici, de exemplu), canale YouTube (cum ar fi Alyssa Forever) sau bloguri ca HairRomance sau TheSmallThings.
 • Imaginea intitulată
  5
  Tentați-vă părul Vopsirea părului într-o culoare care vă convine sau care iese în evidență vă poate îmbunătăți aspectul. Dar investighează mai întâi dacă intenționezi să o faci singur sau să mergi la un salon de înfrumusețare.
 • Tent foarte atent dacă intenționați să faceți singur. Moare parul dvs. este riscant și nu puteți ajunge doar cu o culoare nedorită, dar vă puteți deteriora, de asemenea, părul în proces. Investigați și cereți ajutor, pentru că veți avea nevoie de cel puțin o pereche suplimentară de mâini. Dacă decideți să faceți singuri, verificați cum să vă vopsiți părul.
 • Dacă alegeți o culoare complet diferită de părul natural, ar trebui să mergeți cu un stilist de prestigiu.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 12
  6
  Joaca-te cu unghiile tale. Dacă nu sunteți gata (sau nu permiteți) să faceți mari riscuri cu părul sau machiajul, jucați-vă cu unghiile. Puteți utiliza culori strălucitoare și neobișnuite, precum și combinații de culori care au modele atrăgătoare.
 • Pinterest este una dintre cele mai bune resurse de tehnici pentru a picta unghiile pe care le puteți face singur. încerca aici sau aici.
 • Metoda 3
  Adăugarea de finisaje

  Imaginea intitulată Uită-te bine într-o școală uniformă (fete) Pasul 13
  1
  Utilizați lentile unice. Indiferent dacă sunt măsurate sau nu, lentilele sunt un accesoriu excelent. Găsirea cadrelor care vă favorizează fața este o modalitate subtilă, dar eficientă de a vă îmbunătăți aspectul în general. Lentilele oferă, de asemenea, mai multe opțiuni pentru a adăuga culori și desene sau modele la o uniformă sobră.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 14
  2
  Utilizați un sac unic Punga ta va fi cu tine toată ziua, în fiecare zi, deci alege una în care poți să îți pui cărțile, dar să adaugi și stilul tău.
 • Dacă aveți o pungă simplă sau nu vă place o pungă până când adăugați o atingere personală, aveți posibilitatea să puneți pini, bucăți sau butoane. Și dacă ești viclean sau artistic, poți să faci desene în geantă cu marcatori indelebiți, să coaseți arcuri sau cravate sau chiar să adăugați știfturi. Găsiți modalități de personalizare a pungii pentru a avea mai multe opțiuni.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 15
  3
  Utilizați o umbrelă specială. Dacă plouă frecvent unde locuiți, o umbrelă interesantă și elegantă vă poate face să ieșiți din mulțime, chiar și în cel mai rău climat.
 • Formele și modelele umbrelelor sunt foarte variate. Nu alegeți doar o pliere plictisitoare și neagră, priviți în jur și explorați toate opțiunile.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 16
  4
  Alege bijuterii interesante Cercei, coliere și ceasuri sunt opțiuni clasice pentru a personaliza aspectul.
 • Găsiți bijuterii care vă exprimă personalitatea și le folosiți în combinații diferite și interesante. Pentru început, verificați aici, aici, sau aici.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o uniformă școală (fete) Pasul 17
  5
  Utilizați o centură colorată. Curelele pot fi forme perfecte pentru a adăuga o culoare izbitoare unui costum care vă poate distinge de ceilalți.
 • Verifică asta manual pentru a alege și a folosi cele mai bune curele pentru stilul și tipul corpului și dacă doriți o examinare a inspirației aceasta Pinterest placă.
 • sfaturi

  • Cunoașteți codul de îmbrăcăminte al școlii dvs.
  • Alege culorile care ies în evidență, mai ales în culori neutre.
  • Dacă școala dvs. o permite, încercați să înlocuiți butoanele plictisitoare ale uniformelor dvs. cu altele care sunt mai colorate și mai la modă.
  • Atunci când faceți cumpărături, căutați elemente care oferă un răsucire clasicului, de exemplu, o pungă de imprimare pentru animale sau un impermeabil cu desene sau modele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți uniforma comisarului american în Red Dead RedemptionCum să obțineți uniforma comisarului american în Red Dead Redemption
  Cum să atragă hainele unei fete animeCum să atragă hainele unei fete anime
  Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)Cum să dezvolți o rutină zilnică bună (pentru fete)
  Cum de a face uniforma sa arate drăguțCum de a face uniforma sa arate drăguț
  Cum să arăți fabulos tot timpulCum să arăți fabulos tot timpul
  Cum să arăți uimitor în liceu fără machiajCum să arăți uimitor în liceu fără machiaj
  Cum să petreceți ultimele zile ale vacanței de varăCum să petreceți ultimele zile ale vacanței de vară
  Cum să arăți atractiv la petrecereCum să arăți atractiv la petrecere
  Cum să vă deghizați ca o școală zombieCum să vă deghizați ca o școală zombie
  Cum sa faci un costum de Harry Potter pentru HalloweenCum sa faci un costum de Harry Potter pentru Halloween
  » » Cum să arăți bine în uniforma școlară (fete)

  © 2011—2020 ertare.com